FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #504] misselijke giertank
Kutmanagermaandag 17 februari 2014 @ 00:44
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneen? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongevenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.
LitmanenAFCAmaandag 17 februari 2014 @ 01:37
Had die kwal maar gewoon wat harder moeten schaatsen
Fsmximaandag 17 februari 2014 @ 08:46
Dit topic :')

SEX / Grenzen aanranding/verleiden


Oh, en maandag :'(
Rossdalemaandag 17 februari 2014 @ 08:51
Gooooooooodmorning *O*
PierreTTmaandag 17 februari 2014 @ 11:01
Hoi :W
Cliffymaandag 17 februari 2014 @ 13:30
http://www.spitsnieuws.nl(...)neknominate-engeland

Darwin ^O^
LitmanenAFCAmaandag 17 februari 2014 @ 13:33
quote:
Natuurlijke selectie _O_
Rossdalemaandag 17 februari 2014 @ 13:33
En onze eigen Freek heeft het gewoon overleefd, wat een held _O_
LitmanenAFCAmaandag 17 februari 2014 @ 13:34
Ik had wel al een Maureen filmpje verwacht eigenlijk
Kutmanagermaandag 17 februari 2014 @ 13:47
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2014 13:34 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Ik had wel al een Maureen filmpje verwacht eigenlijk
Wij hebben echt geen filmpjes of nominaties nodig om tot de bodem te gaan. :')
Dr.Pringlesmaandag 17 februari 2014 @ 18:17
quote:
13s.gif Op maandag 17 februari 2014 13:47 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Wij hebben echt geen filmpjes of nominaties nodig om tot de bodem te gaan. :')
Niet nodig als je daar al bent he?
Nick-GizMomaandag 17 februari 2014 @ 20:25
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2014 13:34 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Ik had wel al een Maureen filmpje verwacht eigenlijk
dit
quote:
1s.gif Op maandag 17 februari 2014 18:17 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Niet nodig als je daar al bent he?
en dit
PierreTTdinsdag 18 februari 2014 @ 08:20
Goedemorgen :W
Rossdaledinsdag 18 februari 2014 @ 09:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 08:20 schreef PierreTT het volgende:
Goedemorgen :W
Mogguh Piet :W Hoe is het leven in de trein?
Rossdaledinsdag 18 februari 2014 @ 09:52
http://www.twitch.tv/twitchplayspokemon

Bwhaha, wat een teringzooi :D
PierreTTdinsdag 18 februari 2014 @ 10:28
quote:
3s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 09:16 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mogguh Piet :W Hoe is het leven in de trein?
Zwaar, zwaar. Maar ik sla me er wel doorheen ;(
Michhasdinsdag 18 februari 2014 @ 10:33
quote:
3s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 09:52 schreef Rossdale het volgende:
http://www.twitch.tv/twitchplayspokemon

Bwhaha, wat een teringzooi :D
_O-
Rossdaledinsdag 18 februari 2014 @ 11:41
Carnavalspak binnen _O_

805481.jpg

805481a.jpg
Kutmanagerdinsdag 18 februari 2014 @ 11:52
quote:
3s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 09:52 schreef Rossdale het volgende:
http://www.twitch.tv/twitchplayspokemon

Bwhaha, wat een teringzooi :D
Gister ook even gekeken. Echt supermooi, maar no way dat ik die shit ga kijken. :')
Kutmanagerdinsdag 18 februari 2014 @ 11:54
quote:
3s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 11:41 schreef Rossdale het volgende:
Carnavalspak binnen _O_

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Ik trek mijn berenpak aan. Werkte op wintersport ook al echt prima. Alle mannen dachten dat ik pedobear was en alle vrouwen dachten dat ik een knuffelbeer was. Ik vind helemaal mooi. :')
Rossdaledinsdag 18 februari 2014 @ 12:41
quote:
10s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 11:54 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik trek mijn berenpak aan. Werkte op wintersport ook al echt prima. Alle mannen dachten dat ik pedobear was en alle vrouwen dachten dat ik een knuffelbeer was. Ik vind helemaal mooi. :')
Hehe ja dat is wel mooi :D
Rossdaledinsdag 18 februari 2014 @ 13:17
9a012bcaddb3898b7c8b38f45cfb1dc3_full.jpg

Godver wat flauw _O-
KoningStomadinsdag 18 februari 2014 @ 13:18
quote:
3s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 11:41 schreef Rossdale het volgende:
Carnavalspak binnen _O_

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
tumblr_m4wbotSixq1rrmstfo1_1280.png
Cliffydinsdag 18 februari 2014 @ 13:19
quote:
3s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 11:41 schreef Rossdale het volgende:
Carnavalspak binnen _O_

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Wel even langs de Dominos natuurlijk
KoningStomadinsdag 18 februari 2014 @ 13:33
Jeuzes

PierreTTdinsdag 18 februari 2014 @ 13:36
quote:
3s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 13:17 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

Godver wat flauw _O-
Ik moest lachen :') _O-
Nick-GizModinsdag 18 februari 2014 @ 14:09
quote:
3s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 09:52 schreef Rossdale het volgende:
http://www.twitch.tv/twitchplayspokemon

Bwhaha, wat een teringzooi :D
Werkt wel lekker met die lag van twitch :')

Wel jammer dat ze het nu bij meerdere games gaan doen
LitmanenAFCAdinsdag 18 februari 2014 @ 14:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 14:09 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Werkt wel lekker met die lag van twitch :')

Wel jammer dat ze het nu bij meerdere games gaan doen
Wat is daar jammer aan? :')
Rossdaledinsdag 18 februari 2014 @ 14:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 14:09 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Werkt wel lekker met die lag van twitch :')
Boeiend :') Anders zou het wel lekker werken zeker?
quote:
Wel jammer dat ze het nu bij meerdere games gaan doen
Gaan ze ook by Dark Souls doen. Wordt continu "You died" in het scherm _O-
Rossdaledinsdag 18 februari 2014 @ 14:43
Die trailer van The Order, holy fucking crap :o Die gameplay ziet er net zo strak uit als de cutscenes :o Indrukwekkend!


_O_
PierreTTdinsdag 18 februari 2014 @ 14:54
Stemwijzer invullen voor gemeenteraadverkiezingen _O-

Marktwerking is goed voor de thuiszorg.

Partij Leefbare Wijken en Dorpen: Oneens
Marktwerking is slecht voor de thuiszorg: dan zouden er in de toekomst alleen maar Bulgaren en Roemenen in de thuiszorg werken.

De lokale PVV gevonden :D
LitmanenAFCAdinsdag 18 februari 2014 @ 14:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 14:54 schreef PierreTT het volgende:
Stemwijzer invullen voor gemeenteraadverkiezingen _O-

Marktwerking is goed voor de thuiszorg.

Partij Leefbare Wijken en Dorpen: Oneens
Marktwerking is slecht voor de thuiszorg: dan zouden er in de toekomst alleen maar Bulgaren en Roemenen in de thuiszorg werken.

De lokale PVV gevonden :D
_O-
PierreTTdinsdag 18 februari 2014 @ 14:57
Die andere antwoorden waren ook goed. Gingen vooral over de hardwerkende Tilburger en over zuurverdiende geld en belastingen.

Belangrijkste verkiezingspunt is ook echt de verhuizing van de bibliotheek naar een locatie 500 meter verderop. En Roemenen en Bulgaren :D

Leefbare Wijken en Dorpen _O_
Rossdaledinsdag 18 februari 2014 @ 15:08
_O- Klinkt als een toppertje :D
PierreTTdinsdag 18 februari 2014 @ 15:43
quote:
3s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 15:08 schreef Rossdale het volgende:
_O- Klinkt als een toppertje :D
Als je elke vraag overslaat kom je ook bij Leefbare Wijken en Dorpen uit :D

Hier wat pareltjes van de Stemwijzer:

quote:
Bij belangrijke beslissingen moet de gemeente de inwoners raadplegen via een referendum.

LWD: Eens. In het verleden heeft het referendum over de komst van een giga-shopping mall goed gewerkt: de bewoners hebben toen in meerderheid TEGEN gestemd en het onzalige plan van het college werd afgeblazen! Gelukkig voor onze winkeliers!
Jammer, ik was voor de giga-shopping-mall, ondanks dat het een onzalig plan was ;(

quote:
De gemeente moet geld uittrekken voor de opvang van mensen uit Midden- en Oost Europa.

LWD: Oneens. We hebben alle budgetten nodig voor onze eigen mensen. We moeten uitkeringsfraude van mensen uit Midden- en Oost Europa fel bestrijden.
:D

quote:
In de gemeente Tilburg moeten minder coffeeshops komen.

LWD: Oneens. Gedwongen sluiting is niet aan de orde.

Vrijwilligerswerk in de thuiszorg (boodschappen doen, strijken) mag verplicht worden opgelegd aan mensen met een bijstandsuitkering.

LWD: Oneens. Nee, thuiszorg dient door betaalde krachten te worden gedaan.

De gemeente moet geld steken in het behoud van de maatschappelijke stage voor scholieren, nu het Rijk die wegbezuinigt.

LWD: Geen van beide. Geen van beide.

Argumentatie :D _O_

quote:
De gebieden buiten Tilburg moeten groen blijven, de gemeente mag daar niet bouwen.

LWD: Oneens. Sommige waardeloze maisvelden aan de rand van de stad lenen zich goed voor woningbouw terwijl groen IN de stad schaars is.
Waardeloze maisvelden _O_

quote:
De gemeente moet subsidie geven aan starters die een huis willen kopen.

LWD: Oneens. Waarom alleen aan starters? Er zitten zoveel groepen mensen in de problemen door de graaicultuur bij de banken!
Graaicultuur _O_

En dan nu de grootse parel van Leefbare Wijken en Dorpen!

quote:
De gemeente Tilburg mag geen vergunning geven voor nieuwe windmolens.

LWD: Geen van beide. Wat is er mis met windmolens?
:D
PierreTTdinsdag 18 februari 2014 @ 15:51
Niels, ik heb jouw partij gevonden :D :D _O-

http://www.opatilburg.nl/
Rossdaledinsdag 18 februari 2014 @ 15:56
Nee je hebt ook een OPAbreda ^O^
PierreTTdinsdag 18 februari 2014 @ 16:00
quote:
3s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 15:56 schreef Rossdale het volgende:
Nee je hebt ook een OPAbreda ^O^
Ouderen Politiek Actief Breda _O_

OPA Tilburg is Optimistisch Politiek Actief :D
KoningStomadinsdag 18 februari 2014 @ 16:04
Daar met je hitmarkers

ivbl31LmAFw4V.gif
LitmanenAFCAdinsdag 18 februari 2014 @ 17:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 16:04 schreef KoningStoma het volgende:
Daar met je hitmarkers

[ afbeelding ]
Hij is tof he
Nick-GizModinsdag 18 februari 2014 @ 17:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 14:24 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Wat is daar jammer aan? :')
Werkt toch niet met die lag, dus heeft weinig nut. Maar jij gaat wel kijken dus

quote:
3s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 14:37 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Boeiend :') Anders zou het wel lekker werken zeker?

[..]

Gaan ze ook by Dark Souls doen. Wordt continu "You died" in het scherm _O-
Het werkt wel? Maar door die lag schiet het toch niet echt op, en met 20.000 man denk ik ook niet :P

Met Final Fantasy games zijn ze nu ook al bezig, bij FF7 waren ze na een half uur nog steeds op perron waar het spel begint _O-
LitmanenAFCAdinsdag 18 februari 2014 @ 17:39
Ik ga die onzin niet kijken iig maar als ze andere games ook zo willen doen moeten ze dat lekker zelf weten
Kutmanagerdinsdag 18 februari 2014 @ 18:20
quote:
10s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 15:43 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Als je elke vraag overslaat kom je ook bij Leefbare Wijken en Dorpen uit :D

Hier wat pareltjes van de Stemwijzer:

[..]

Jammer, ik was voor de giga-shopping-mall, ondanks dat het een onzalig plan was ;(

[..]

:D

[..]

Argumentatie :D _O_

[..]

Waardeloze maisvelden _O_

[..]

Graaicultuur _O_

En dan nu de grootse parel van Leefbare Wijken en Dorpen!

[..]

:D
:')

Man man man. Wat zijn sommige gemeentepartijen toch triest. :')

Gelukkig hebben we een studentenpartij in Delft. Ben ik gewoon helemaal bij hoor.
Kutmanagerdinsdag 18 februari 2014 @ 18:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 17:19 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Hij is tof he
Jaja, van de makers van MW2.
LitmanenAFCAdinsdag 18 februari 2014 @ 18:33
quote:
7s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 18:21 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Jaja, van de makers van MW2.
En MW1 die wel goed was
Kutmanagerdinsdag 18 februari 2014 @ 18:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 18:33 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

En MW1 die wel goed was
MW2 was leuker.
Rossdaledinsdag 18 februari 2014 @ 18:54
Homefront was leuker.
Kutmanagerdinsdag 18 februari 2014 @ 18:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 18:54 schreef Rossdale het volgende:
Homefront was leuker.
Homefront is echt de godwin van fps discussies. :')
Nick-GizModinsdag 18 februari 2014 @ 19:42

mooi ^O^
PierreTTdinsdag 18 februari 2014 @ 19:56
quote:
Kijk! Nou Suzuka nog :D
Rossdaledinsdag 18 februari 2014 @ 20:10
Gaan ze dan uiteindelijk toch alle maps terugbrengen? Dus dan wordt het toch Forza 4.1 met graphics update :P
Nick-GizMowoensdag 19 februari 2014 @ 03:01

_O-
Rossdalewoensdag 19 februari 2014 @ 09:07
1392672840000-GUARDIANS-GALAXY-MOV-jy-0704.JPG

Een film met een wasbeer :D Die moet ik gewoon kijken, omdat Michhas :D
PierreTTwoensdag 19 februari 2014 @ 09:55
:W
Michhaswoensdag 19 februari 2014 @ 10:21
quote:
:D
Michhaswoensdag 19 februari 2014 @ 10:23
quote:
3s.gif Op woensdag 19 februari 2014 09:07 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]

Een film met een wasbeer :D Die moet ik gewoon kijken, omdat Michhas :D
Hahaha welke film is dat :D

wasbeer.jpg
PierreTTwoensdag 19 februari 2014 @ 10:30
Mwop mwop
Rossdalewoensdag 19 februari 2014 @ 10:33
Guardians of the Galaxy :P

guardians-of-the-galaxy-rocket-raccoon-concept-art.png
Kutmanagerwoensdag 19 februari 2014 @ 11:17
http://www.vn.nl/Archief/(...)carnavalstoerist.htm

Goed stukje proza.
Kutmanagerwoensdag 19 februari 2014 @ 11:19
Fuck yeah, titanfall beta key binnen. *O*
Cliffywoensdag 19 februari 2014 @ 11:31
quote:
6s.gif Op woensdag 19 februari 2014 11:19 schreef Kutmanager het volgende:
Fuck yeah, titanfall beta key binnen. *O*
Is vandaag niet de laatste dag?
PierreTTwoensdag 19 februari 2014 @ 11:37
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 11:31 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Is vandaag niet de laatste dag?
:D
Kutmanagerwoensdag 19 februari 2014 @ 12:01
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 11:31 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Is vandaag niet de laatste dag?
Maakt niet uit, kan ik het in ieder geval even proberen. ^O^
Dr.Pringleswoensdag 19 februari 2014 @ 12:09
Thief 1080 op ps4.
Op xbone? Wie raadt het?
Sharpdressedmanwoensdag 19 februari 2014 @ 12:12
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 12:09 schreef Dr.Pringles het volgende:
Thief 1080 op ps4.
Op xbone? Wie raadt het?
900
Bozz187woensdag 19 februari 2014 @ 12:28
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 12:09 schreef Dr.Pringles het volgende:
Thief 1080 op ps4.
Op xbone? Wie raadt het?
240p
Kutmanagerwoensdag 19 februari 2014 @ 12:54
Oke, titanfall wordt het. _O_
LitmanenAFCAwoensdag 19 februari 2014 @ 13:04
quote:
6s.gif Op woensdag 19 februari 2014 12:54 schreef Kutmanager het volgende:
Oke, titanfall wordt het. _O_
The hype is real
PierreTTwoensdag 19 februari 2014 @ 13:06
Nog veel geouwehoer of Titanfall ook op PS4 komt, of zie ik dat verkeerd?
LitmanenAFCAwoensdag 19 februari 2014 @ 13:07
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 13:06 schreef PierreTT het volgende:
Nog veel geouwehoer of Titanfall ook op PS4 komt, of zie ik dat verkeerd?
Lijkt me stug maar je weet het maar nooit
PierreTTwoensdag 19 februari 2014 @ 13:10
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 13:07 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Lijkt me stug maar je weet het maar nooit
Ok, was even een beetje aan het rondkijken op interwebz.. Ze hebben het ook nu al over Titanfall 2 :D
Rossdalewoensdag 19 februari 2014 @ 13:14
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 13:06 schreef PierreTT het volgende:
Nog veel geouwehoer of Titanfall ook op PS4 komt, of zie ik dat verkeerd?
Ze hebben ooit aangekondigd dat Titanfall niet tijdelijk exclusief is, wat inhoud dat het niet naar PS4 zou komen. Al weet je maar nooit. Ik gok wel dat een eventuele opvolger wel gewoon multiplatform is.
Dr.Pringleswoensdag 19 februari 2014 @ 13:16
quote:
1s.gif Op woensdag 19 februari 2014 12:12 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

900
Koekje voor jou.
Rossdalewoensdag 19 februari 2014 @ 13:17
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 13:06 schreef PierreTT het volgende:
Nog veel geouwehoer of Titanfall ook op PS4 komt, of zie ik dat verkeerd?
http://www.vg247.com/2013(...)ly-even-titanfall-2/
LitmanenAFCAwoensdag 19 februari 2014 @ 13:18
quote:
Deel 1 moet nog uitkomen :')
Bozz187woensdag 19 februari 2014 @ 13:20
Titanfall :') alsof dat nog uitmaakt als mgsgz uit is
KneusTeunwoensdag 19 februari 2014 @ 13:21
Wat is verschil bij titanfall pc vs xbox one?
Of is het 1 op 1 dezelfde game?
Rossdalewoensdag 19 februari 2014 @ 13:23
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 13:18 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Deel 1 moet nog uitkomen :')
Het gaat vooral over deze quote
quote:
“Just not the first Titanfall,”
Waarmee de maker aangeeft dat MS de exclusiviteit heeft over Titanfall 1, maar eventuele opvolgers dus naar andere platformen kunnen komen. Zoals bijvoorbeeld een Titanfall 2.
KoningStomawoensdag 19 februari 2014 @ 13:25
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 13:21 schreef KneusTeun het volgende:
Wat is verschil bij titanfall pc vs xbox one?
Of is het 1 op 1 dezelfde game?
Vooral dat het op de pc leuker is.
LitmanenAFCAwoensdag 19 februari 2014 @ 13:26
quote:
3s.gif Op woensdag 19 februari 2014 13:23 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Het gaat vooral over deze quote

[..]

Waarmee de maker aangeeft dat MS de exclusiviteit heeft over Titanfall 1, maar eventuele opvolgers dus naar andere platformen kunnen komen. Zoals bijvoorbeeld een Titanfall 2.
Dat snap ik.

Grote kans dat als het een succes is Microsoft het gewoon koopt ;)
Cliffywoensdag 19 februari 2014 @ 13:53
Wanneer komt die game eigenlijk?
PierreTTwoensdag 19 februari 2014 @ 13:55
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 13:53 schreef Cliffy het volgende:
Wanneer komt die game eigenlijk?
Rond maart dacht ik
Nick-GizMowoensdag 19 februari 2014 @ 15:40
quote:
6s.gif Op woensdag 19 februari 2014 11:19 schreef Kutmanager het volgende:
Fuck yeah, titanfall beta key binnen. *O*
Wel mooi, dat je al een paar dagen geen key meer nodig hebt _O-

quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 13:06 schreef PierreTT het volgende:
Nog veel geouwehoer of Titanfall ook op PS4 komt, of zie ik dat verkeerd?
Nope

quote:
1s.gif Op woensdag 19 februari 2014 13:55 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Rond maart dacht ik
11 maart
Cliffywoensdag 19 februari 2014 @ 15:51
iVxvznxxV5ksm.gif
:D
LitmanenAFCAwoensdag 19 februari 2014 @ 17:12
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 15:40 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Wel mooi, dat je al een paar dagen geen key meer nodig hebt _O-

[..]

Nope

[..]

11 maart
Ook voor PC?
LitmanenAFCAwoensdag 19 februari 2014 @ 19:24
quote:
14s.gif Op woensdag 19 februari 2014 13:25 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Vooral dat het op de pc leuker is.
Vraag ik me wel even af wat er precies leuker aan is
Kutmanagerwoensdag 19 februari 2014 @ 19:35
Uitspraak van de dag:

lelijke chick tegen een maatje van me: "Ik heb gehoord dat je lekker kan vingeren"
Maatje: "Ik heb gehoord dat je lekker kan oprotten"

:')
KoningStomawoensdag 19 februari 2014 @ 19:36
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 19:24 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Vraag ik me wel even af wat er precies leuker aan is
Bijna alles wel eigenlijk.
Kutmanagerwoensdag 19 februari 2014 @ 19:37
quote:
14s.gif Op woensdag 19 februari 2014 19:36 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Bijna alles wel eigenlijk.
jij hebt geen xbone toch?
LitmanenAFCAwoensdag 19 februari 2014 @ 19:40
quote:
14s.gif Op woensdag 19 februari 2014 19:36 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Bijna alles wel eigenlijk.
Zoals
LitmanenAFCAwoensdag 19 februari 2014 @ 19:40
quote:
10s.gif Op woensdag 19 februari 2014 19:35 schreef Kutmanager het volgende:
Uitspraak van de dag:

lelijke chick tegen een maatje van me: "Ik heb gehoord dat je lekker kan vingeren"
Maatje: "Ik heb gehoord dat je lekker kan oprotten"

:')
Rikkert?
Kutmanagerwoensdag 19 februari 2014 @ 20:36
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 19:40 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Rikkert?
Nee, J-P van Nigtevegten.
PierreTTwoensdag 19 februari 2014 @ 20:56
Aanhouding na vondst explosieve stoffen Delft http://nu.nl/algemeen/370(...)e-stoffen-delft.html via @NUnl

Ok Maurice :D
Dr.Pringleswoensdag 19 februari 2014 @ 23:17
BF3 - PC

ja?

14.gif
PierreTTwoensdag 19 februari 2014 @ 23:32
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 23:17 schreef Dr.Pringles het volgende:
BF3 - PC

ja?

[ afbeelding ]
?
Cliffywoensdag 19 februari 2014 @ 23:35
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 23:17 schreef Dr.Pringles het volgende:
BF3 - PC

ja?

[ afbeelding ]
ibwop5VZM3scgG.gif
badboynovawoensdag 19 februari 2014 @ 23:35
whatsapp=facebook.
Dr.Pringleswoensdag 19 februari 2014 @ 23:36
derpstra
badboynovawoensdag 19 februari 2014 @ 23:38
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 23:35 schreef Cliffy het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
een porno film(.gif) waarvan je achteraf denk hmmmmzzzz terwijl het begin goed is :')
Nick-GizModonderdag 20 februari 2014 @ 03:33
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 23:38 schreef badboynova het volgende:

[..]

een porno film(.gif) waarvan je achteraf denk hmmmmzzzz terwijl het begin goed is :')
wa?
PierreTTdonderdag 20 februari 2014 @ 06:58
:W
Michhasdonderdag 20 februari 2014 @ 07:40
:W
Dr.Pringlesdonderdag 20 februari 2014 @ 09:56
Wat een derp is die dnova toch.
PierreTTdonderdag 20 februari 2014 @ 10:30
Herpie derpie mwoap
badboynovadonderdag 20 februari 2014 @ 10:35
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 03:33 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

wa?
Leek mij de perfecte omschrijving van dat gifje :')
#ANONIEMdonderdag 20 februari 2014 @ 10:45
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2014 23:35 schreef Cliffy het volgende:

ibwop5VZM3scgG.gif
Elke keer als ik haar zie duikt maar 1 beeld bij mij op

PierreTTdonderdag 20 februari 2014 @ 10:58
Haten op Erica :')
Rossdaledonderdag 20 februari 2014 @ 11:53
Prachtig mens, dat enthousiasme :D
PierreTTdonderdag 20 februari 2014 @ 12:04
quote:
3s.gif Op donderdag 20 februari 2014 11:53 schreef Rossdale het volgende:
Prachtig mens, dat enthousiasme :D
Precies :D Die keer dat ze bezopen in de radiostudio zat _O-
LitmanenAFCAdonderdag 20 februari 2014 @ 12:29
Erica :')
PierreTTdonderdag 20 februari 2014 @ 12:32
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 12:29 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Erica :')
Jij :')
LitmanenAFCAdonderdag 20 februari 2014 @ 12:34
quote:
1s.gif Op donderdag 20 februari 2014 12:32 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Jij :')
Met de trein moeten reizen elke ochtend :')
Kutmanagerdonderdag 20 februari 2014 @ 12:55
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 12:34 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Met de trein moeten reizen elke ochtend :')
giphy.gif

Beetje onder de gordel stef.
PierreTTdonderdag 20 februari 2014 @ 13:09
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 12:34 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Met de trein moeten reizen elke ochtend :')
Ik ga tegenwoordig met de auto :D _O- Ik kan het nu al niet meer _O-
PierreTTdonderdag 20 februari 2014 @ 13:10
quote:
10s.gif Op donderdag 20 februari 2014 12:55 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Beetje onder de gordel stef.
quote:
Hier schreef Tauch_ het volgende: Blijf alsjeblieft lekker op het hbo.
LitmanenAFCAdonderdag 20 februari 2014 @ 13:12
quote:
10s.gif Op donderdag 20 februari 2014 13:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik ga tegenwoordig met de auto :D _O- Ik kan het nu al niet meer _O-
Niet geheel onterecht natuurlijk
PierreTTdonderdag 20 februari 2014 @ 13:14
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 13:12 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Niet geheel onterecht natuurlijk
Ben je vrij vandaag?
Kutmanagerdonderdag 20 februari 2014 @ 13:14
quote:
10s.gif Op donderdag 20 februari 2014 13:10 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[..]

Ik zal vanuit mijn ferrari naar je zwaaien als ik je koekblik voorbij rijdt over een paar jaar.
LitmanenAFCAdonderdag 20 februari 2014 @ 13:17
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 13:14 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ben je vrij vandaag?
Nee man moet vanavond werken
SoldMayordonderdag 20 februari 2014 @ 13:29

Gezellig daar hoor.
LitmanenAFCAdonderdag 20 februari 2014 @ 13:33
En dat moet bij de EU komen :')
PierreTTdonderdag 20 februari 2014 @ 13:36
quote:
10s.gif Op donderdag 20 februari 2014 13:14 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik zal vanuit mijn ferrari naar je zwaaien als ik je koekblik voorbij rijdt over een paar jaar.
Neger alsjeblieft _O- _O-
Je hebt nu al niet eens genoeg geld om naar de kapper te gaan _O-
LitmanenAFCAdonderdag 20 februari 2014 @ 13:43
quote:
10s.gif Op donderdag 20 februari 2014 13:36 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Neger alsjeblieft _O- _O-
Je hebt nu al niet eens genoeg geld om naar de kapper te gaan _O-
Touch
Nick-GizModonderdag 20 februari 2014 @ 13:46
quote:
10s.gif Op donderdag 20 februari 2014 13:36 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Neger alsjeblieft _O- _O-
Je hebt nu al niet eens genoeg geld om naar de kapper te gaan _O-
quote:
10s.gif Op donderdag 20 februari 2014 12:55 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Nick-GizModonderdag 20 februari 2014 @ 13:51
Lassie
Cliffydonderdag 20 februari 2014 @ 14:04
Left 4 Dead in de aanbieding op xbox, L4D2 was blijkbaar te recent :')
LitmanenAFCAdonderdag 20 februari 2014 @ 14:05
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:04 schreef Cliffy het volgende:
Left 4 Dead in de aanbieding op xbox, L4D2 was blijkbaar te recent :')
L4D is iig wel leuker dan L4D2
Cliffydonderdag 20 februari 2014 @ 14:12
quote:
10s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:05 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

L4D is iig wel leuker dan L4D2
Dead Island Riptide ook met 50% korting!
LitmanenAFCAdonderdag 20 februari 2014 @ 14:13
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:12 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Dead Island Riptide ook met 50% korting!
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/dead-island-riptide

Zegt genoeg
Cliffydonderdag 20 februari 2014 @ 14:22
quote:
mijn ervaring met 1 zei ook al genoeg ;)
LitmanenAFCAdonderdag 20 februari 2014 @ 14:26
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:22 schreef Cliffy het volgende:

[..]

mijn ervaring met 1 zei ook al genoeg ;)
Word snel saai he :(

Toen ik die eerste trailer zag leek het me ontzettend tof maar dat was snel voorbij :')
SoldMayordonderdag 20 februari 2014 @ 14:28
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 13:33 schreef LitmanenAFCA het volgende:
En dat moet bij de EU komen
Kiev en dat plein zouden mooie maps opleveren voor nieuwe COD. :7
LitmanenAFCAdonderdag 20 februari 2014 @ 14:31
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:28 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Kiev en dat plein zouden mooie maps opleveren voor nieuwe COD. :7
Gewoon BF map lekker met een tank rollen door die straten
SoldMayordonderdag 20 februari 2014 @ 14:32
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:31 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Gewoon BF map lekker met een tank rollen door die straten
Wat zou onze boy Jermain Lens op dit moment aan het doen zijn?
LitmanenAFCAdonderdag 20 februari 2014 @ 14:32
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:32 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Wat zou onze boy Jermain Lens op dit moment aan het doen zijn?
Op zoek naar niggerkapper

Zivkovic zal wel naar Ajax gaan die zit nu bij het management bureau van Sjaak Swart _O-
Cliffydonderdag 20 februari 2014 @ 14:37
Nou de curling finale is begonnen hoor!
Kutmanagerdonderdag 20 februari 2014 @ 14:37
quote:
10s.gif Op donderdag 20 februari 2014 13:36 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Neger alsjeblieft _O- _O-
Je hebt nu al niet eens genoeg geld om naar de kapper te gaan _O-
Alsof ik nog naar de kapper moet. :')
Rossdaledonderdag 20 februari 2014 @ 14:38
quote:
6s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:37 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Alsof ik nog naar de kapper moet. :')
Gewoon voor de comb-over gaan _O_
KoningStomadonderdag 20 februari 2014 @ 14:39
Of kaal, zoals je moeder.
Cliffydonderdag 20 februari 2014 @ 14:40
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:26 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Word snel saai he :(

Toen ik die eerste trailer zag leek het me ontzettend tof maar dat was snel voorbij :')
Halverwege gewoon al die zombies voorbij gerend ;)
LitmanenAFCAdonderdag 20 februari 2014 @ 14:41
quote:
3s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:38 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Gewoon voor de comb-over gaan _O_
Wel met opscheer
Kutmanagerdonderdag 20 februari 2014 @ 14:49
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:40 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Halverwege gewoon al die zombies voorbij gerend ;)
Ik kon er niet genoeg van krijgen om armen en benen en hoofden af te hakken met een elektrische katana om eerlijk te zijn.
LitmanenAFCAdonderdag 20 februari 2014 @ 14:50
quote:
10s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:49 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik kon er niet genoeg van krijgen om armen en benen en hoofden af te hakken met een elektrische katana om eerlijk te zijn.
Zegt genoeg over jou.

Ben wel benieuwd hoe dat gaat lopen als ze de regering weg krijgen in Oekrane lijkt me sterk dat al die betogers dezelfde agenda hebben
Kutmanagerdonderdag 20 februari 2014 @ 14:53
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:50 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Zegt genoeg over jou.

Ben wel benieuwd hoe dat gaat lopen als ze de regering weg krijgen in Oekrane lijkt me sterk dat al die betogers dezelfde agenda hebben
Kwestie van tijd voor ze daar ook met katana's op elkaar in lopen te hakken.
Cliffydonderdag 20 februari 2014 @ 14:53
quote:
10s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:49 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik kon er niet genoeg van krijgen om armen en benen en hoofden af te hakken met een elektrische katana om eerlijk te zijn.
Daar was ik halverwege act 2 al wel klaar mee..
LitmanenAFCAdonderdag 20 februari 2014 @ 14:54
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:53 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Daar was ik halverwege act 2 al wel klaar mee..
Leukste was nog beetje hakken met een paddle
Cliffydonderdag 20 februari 2014 @ 14:58
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:54 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Leukste was nog beetje hakken met een paddle
Ik had een machete met zo'n mod waar ze allemaal van gingen kotsen, dat was wel humor ;)
PierreTTdonderdag 20 februari 2014 @ 16:10
quote:
6s.gif Op donderdag 20 februari 2014 14:37 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Alsof ik nog naar de kapper moet. :')
:D
Dr.Pringlesdonderdag 20 februari 2014 @ 20:27
Hoe badass!

Kutmanagervrijdag 21 februari 2014 @ 01:37
Bier _O_
Michhasvrijdag 21 februari 2014 @ 08:53
gaston.jpg
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 09:40
quote:
Goeoeoeoeoeoedemorgen :W
Rossdalevrijdag 21 februari 2014 @ 09:55
_O_
KoningStomavrijdag 21 februari 2014 @ 09:56
Leuk geprobeerd, maar Gaston zegt altijd ghoeoeoedemiddag.
Michhasvrijdag 21 februari 2014 @ 09:59
Alles goed jongens?
Rossdalevrijdag 21 februari 2014 @ 09:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 09:56 schreef KoningStoma het volgende:
Leuk geprobeerd, maar Gaston zegt altijd ghoeoeoedemiddag.
's avonds niet hoor
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 10:26
quote:
7s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 09:59 schreef Michhas het volgende:
Alles goed jongens?
Ja man, met jou? Hoe staat het met de verbouwing/verhuizing?
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 10:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 09:56 schreef KoningStoma het volgende:
Leuk geprobeerd, maar Gaston zegt altijd ghoeoeoedemiddag.
Ga ergens anders hatelijk doen
Rossdalevrijdag 21 februari 2014 @ 11:10
'Titanfall krijgt prestige-modus'

10th generation prestige extreme to the max titanbaws.

So real!
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 11:11
quote:
3s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 11:10 schreef Rossdale het volgende:
'Titanfall krijgt prestige-modus'

10th generation prestige extreme to the max titanbaws.

So real!
Hosting 10th prestige lobby dit dat
Michhasvrijdag 21 februari 2014 @ 11:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 10:26 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ja man, met jou? Hoe staat het met de verbouwing/verhuizing?
Goed, we zitten inmiddels al anderhalve week in het nkeuwe appartement. Superchill O+ Deze en volgende week vakantie, rustig de tijd om alles uit te pakken en even te wennen enzo.
Kutmanagervrijdag 21 februari 2014 @ 11:34

Hallo freunden
Rossdalevrijdag 21 februari 2014 @ 11:45
quote:
14s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 11:24 schreef Michhas het volgende:

[..]

Goed, we zitten inmiddels al anderhalve week in het nkeuwe appartement. Superchill O+ Deze en volgende week vakantie, rustig de tijd om alles uit te pakken en even te wennen enzo.
Kun je ondertussen al thuiskomen via het nachtnet?

Hahihohoeee
Kutmanagervrijdag 21 februari 2014 @ 11:50
:') oke niels
Kutmanagervrijdag 21 februari 2014 @ 11:51
oh jezus man ik ga nooit meer drinken. :r
Michhasvrijdag 21 februari 2014 @ 11:53
quote:
3s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 11:45 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Kun je ondertussen al thuiskomen via het nachtnet?

Hahihohoeee
1274584_747457928613255_1948631460_o.jpg
Rossdalevrijdag 21 februari 2014 @ 11:54
quote:
7s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 11:53 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Point_Laugh.jpeg
KoningStomavrijdag 21 februari 2014 @ 11:57
quote:
7s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 11:53 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Mooie wimpers.
Michhasvrijdag 21 februari 2014 @ 11:59
quote:
3s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 11:54 schreef Rossdale het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
20080104_shotgun_hildo.jpg
Rossdalevrijdag 21 februari 2014 @ 12:04
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 11:59 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
200_s.gif
SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 12:10
Het is al bijna maart en er zijn nog geen nieuwe COD en AC aangekondigd.. ?!?!?
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 12:18
quote:
14s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 11:24 schreef Michhas het volgende:

[..]

Goed, we zitten inmiddels al anderhalve week in het nkeuwe appartement. Superchill O+ Deze en volgende week vakantie, rustig de tijd om alles uit te pakken en even te wennen enzo.
Oh nice, goed te horen dat het bevalt ^O^ Housewarming bij jou _O_

quote:
3s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 11:45 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Kun je ondertussen al thuiskomen via het nachtnet?

Hahihohoeee
:D :')

quote:
3s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 11:54 schreef Rossdale het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
t-is-om-te-gieren.jpg

quote:
1s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 11:59 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
264796_212229538821720_8088666_n.jpg
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 12:19
quote:
9s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 11:51 schreef Kutmanager het volgende:
oh jezus man ik ga nooit meer drinken. :r
^O^
LitmanenAFCAvrijdag 21 februari 2014 @ 12:19
Die nieuwe youtube layout :')
SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 12:19

Leuke clip, mooie omgeving enzo.
Michhasvrijdag 21 februari 2014 @ 12:21
quote:
3s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:04 schreef Rossdale het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
tumblr_l48klbzm7r1qaliilo1_500.png?w=562
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 12:22
quote:
^O^
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 12:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:19 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Die nieuwe youtube layout :')
Ik zie niks anders?
LitmanenAFCAvrijdag 21 februari 2014 @ 12:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:22 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik zie niks anders?
Beter kijken dan
Rossdalevrijdag 21 februari 2014 @ 12:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:21 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
100877-Anchorman-I-dont-know-what-wer-kWTL.gif

LOUD NOISES!
SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 12:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:22 schreef PierreTT het volgende:

[..]

^O^
Dan de vraag:

Shakira of Rihanna? :P
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 12:28
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:23 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Beter kijken dan
Paar kleine dingen veranderd, grotere letters, en wat nog meer?
LitmanenAFCAvrijdag 21 februari 2014 @ 12:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Paar kleine dingen veranderd, grotere letters, en wat nog meer?
Allemaal op elkaar gepropt ik vind het maar niks
KoningStomavrijdag 21 februari 2014 @ 12:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:19 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Die nieuwe youtube layout :')
Voor het eerst is het een verbetering. Minder cheezy menuutjes en de videospeler zit eindelijk weer in het midden van de pagina, in plaats van een meter naar links.
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 12:33
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 12:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:24 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Dan de vraag:

Shakira of Rihanna? :P
Rihanna is wel fucking labiel, maakt de keuze wat lastiger :D

Hier, kan je bouncen in Oss :D

PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 12:40
GERT POMPEN MET DIE SUBWOOFER IN DE DIXONS AWYEAAH

SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 12:45
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:36 schreef PierreTT het volgende:
Rihanna is wel fucking labiel, maakt de keuze wat lastiger Hier, kan je bouncen in Oss Iggy Azalea - Work (Explicit)
Zou gewoon Rihanna doen een keer iets anders.
SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 12:46
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:40 schreef PierreTT het volgende:
GERT POMPEN MET DIE SUBWOOFER IN DE DIXONS AWYEAAHT.I. What you know (dirty)
Ben gewoon thuis. :D

Maar luister alle muziek jij stuurt. Helemaal loesoe hier. :'(
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 12:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:46 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Ben gewoon thuis. :D

Maar luister alle muziek jij stuurt. Helemaal loesoe hier. :'(

_O-
SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 12:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:48 schreef PierreTT het volgende:
Nelly - Grillz ft. Paul Wall, Ali & Gipp

:'( :D
SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 12:51

Ik zie hier Stef zo los op gaan he. _O-
LitmanenAFCAvrijdag 21 februari 2014 @ 12:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:51 schreef SoldMayor het volgende:

Ik zie hier Stef zo los op gaan he. _O-
Nee :') _O-
LitmanenAFCAvrijdag 21 februari 2014 @ 12:54

Kennen we deze nog?
SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 12:55


Dat dit al gewoon 9 jaar oud is. :X
LitmanenAFCAvrijdag 21 februari 2014 @ 12:58

Jammer DMX nu een junk is :')
KoningStomavrijdag 21 februari 2014 @ 13:00
Hier, dit album

http://dubfx.net/#section-welcome
SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 13:00



oooh shiiiiiiiiiiiiiiiiit
SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 13:02
Fabolous werd ooit de nieuwe koning van rap genoemd verder dan B2K kwam het niet.

Beetje zoals MystiQ denk ik. ;(
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:03
quote:
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:51 schreef SoldMayor het volgende:

Ik zie hier Stef zo los op gaan he. _O-
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:54 schreef LitmanenAFCA het volgende:

Kennen we deze nog?
quote:
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:58 schreef LitmanenAFCA het volgende:

Jammer DMX nu een junk is :')
quote:
Oh shit, daar gaan we :D



En speciaal voor Stef

LitmanenAFCAvrijdag 21 februari 2014 @ 13:03
Zondag Best DJ contest of the southern Netherlands

#N-Joy#levenvoordebeat#startedattheageof16
LitmanenAFCAvrijdag 21 februari 2014 @ 13:04




NAS _O_
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:05
Speciaal voor Gert

SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 13:06

Mario: Let me love you ( DJ MistiQ mash up Lindsey Remix international gig 2014 )
tliciouzvrijdag 21 februari 2014 @ 13:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 12:51 schreef SoldMayor het volgende:

Ik zie hier Stef zo los op gaan he. _O-
Pringles, dushi ons nummer.
LitmanenAFCAvrijdag 21 februari 2014 @ 13:06
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:07
quote:
17s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 13:06 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Pringles, dushi ons nummer.
Vind dit meer wat voor jou

tliciouzvrijdag 21 februari 2014 @ 13:07
quote:
9s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 13:07 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Vind dit meer wat voor jou

Nee doe dan de oude nummers van Daddy Yankee.
LitmanenAFCAvrijdag 21 februari 2014 @ 13:08

Bazen beat
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:08
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 13:07 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Nee doe dan de oude nummers van Daddy Yankee.
Oh shit _O_ _O_


Ik zit mee te bouncen hier _O_ :D
SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 13:09

de ruiten trillen er uit. _O-
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:09
Speciaal voor Maurice

LitmanenAFCAvrijdag 21 februari 2014 @ 13:10
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:10
quote:
Hier ook :D

PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:12
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 13:07 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Nee doe dan de oude nummers van Daddy Yankee.
Speciaal voor Tbro

SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 13:13
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 13:12 schreef PierreTT het volgende:
Nee doe dan de oude nummers van Daddy Yankee.Speciaal voor TbroCassie - Me & U (Video)
Cassie. O+
SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 13:13

_O-
Rossdalevrijdag 21 februari 2014 @ 13:14

Keihard pompen
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:14
quote:
:D :'( _O-


BAM TILBURG CENTRAAL RESPRESENT HOLLA AT MY BOY GERT FROM OSS ZUID EN NICK FROM DOWNTOWN BOXTEL
SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 13:15
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 13:14 schreef PierreTT het volgende:
BAM TILBURG CENTRAAL RESPRESENT HOLLA AT MY BOY GERT FROM OSS ZUID EN NICK FROM DOWNTOWN BOXTEL
_O- _O-
SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 13:17

oh yeah.
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:18
quote:
;(

PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:19
quote:
Speciaal voor Rossdale :D _O_ _O_

PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:21
quote:
Speciaal voor Mau

LitmanenAFCAvrijdag 21 februari 2014 @ 13:23
quote:
Kan die lang wachten
Michhasvrijdag 21 februari 2014 @ 13:26
SoldMayorvrijdag 21 februari 2014 @ 13:30
quote:
Blondje (23) kookt poesje in magnetron
Opmerkelijk • 21-02-2014 @ 12:25 • dm Ronald (Djeez)
print

Laura Cunliffe uit het Britse Hoyland moest deze week voor de rechtbank verschijnen wegens een grof staaltje dierenmishandeling. Het 23-jarige blondje had namelijk haar poesje in de magnetron gestopt. Het arme beestje heeft het niet overleefd.

De jongedame heeft in de rechtszaal bekend zich schuldig te hebben gemaakt aan dierenmishandeling. Naar eigen zeggen wilde zij het vier maanden oude beestje straffen. Het poesje had namelijk haar goudvis aangevallen.

Cunliffe pakte haar huisdier op en stopte het in haar magnetron. Vervolgens liet zij het arme beestje vijf minuten koken. Toen de wrede Engelse het hevig gestreste dier uit de magnetron haalde, bleek het nog in leven.

Zij bracht het poesje naar een familielid, maar negentig minuten later stierf het alsnog. Vervolgens liet zij het katje begraven. Uiteindelijk kreeg de dierenbescherming lucht van de zaak, en drie dagen later werd duidelijk wat het domme blondje had aangericht.

Volgens haar advocaat lijdt de jonge vrouw aan psychoses. Ook beweert ze depressief te zijn. Op 13 maart zal de rechter uitspraak doen in deze schokkende zaak.
:')
15 jaar Guantanamo bay voor haar lijkt me gepast. ^O^
Kutmanagervrijdag 21 februari 2014 @ 13:32
quote:
Shit wat een geil wijf is dat ook. O+
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 13:30 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

:')
15 jaar Guantanamo bay voor haar lijkt me gepast. ^O^
Wtf gast :{w Dat bericht dus
Michhasvrijdag 21 februari 2014 @ 13:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 13:30 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

:')
15 jaar Guantanamo bay voor haar lijkt me gepast. ^O^
Doodstraf.
LitmanenAFCAvrijdag 21 februari 2014 @ 13:35
Lekker met wat boter
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:36
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 13:07 schreef tliciouz het volgende:

[..]

Nee doe dan de oude nummers van N'Sync
Geen probleem ^O^

PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:39
quote:
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 13:35 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Lekker met wat boter
Oke, deze nog, dan stop ik ermee ^O^ Tot later! :W

Kutmanagervrijdag 21 februari 2014 @ 13:42
Zoveel kutmuziek in een topic. :')
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:42
quote:
6s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 13:42 schreef Kutmanager het volgende:
Zoveel kutmuziek in een topic. :')
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:44
quote:
6s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 13:42 schreef Kutmanager het volgende:
Zoveel kutmuziek in een topic. :')
Kutmanagervrijdag 21 februari 2014 @ 13:48
quote:
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:54
quote:

:W
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 13:55
quote:

:W *O*
Kutmanagervrijdag 21 februari 2014 @ 14:00
quote:
*;
Cliffyvrijdag 21 februari 2014 @ 14:00
http://www.nu.nl/binnenla(...)straf-badr-hari.html
Rossdalevrijdag 21 februari 2014 @ 14:28
quote:
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 14:43

:')
Kutmanagervrijdag 21 februari 2014 @ 14:45
quote:

Ik weet niet man, ik moet altijd aan Niels denken als ik dit nummer hoor. :')
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 18:43
Stilte
Rossdalevrijdag 21 februari 2014 @ 18:59
Inderdaad
Dr.Pringlesvrijdag 21 februari 2014 @ 19:06
kapper dingen doen enzo
Kutmanagervrijdag 21 februari 2014 @ 19:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 18:43 schreef PierreTT het volgende:
Stilte
Duh, het is het internet.
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 19:24
quote:
3s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 18:59 schreef Rossdale het volgende:
Inderdaad
POMPEN DAN MET DIE SUBWOOFER GOOI JE KIND DE LUCHT IN VOETJES VAN DE VLOER RAMEN ERUIT SLAGROOM TEGEN DE MUREN
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 19:24
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 19:10 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Duh, het is het internet.
Zoek en vind een leven
Rossdalevrijdag 21 februari 2014 @ 19:31
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 19:24 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Zoek en vind een leven
OK!
Kutmanagervrijdag 21 februari 2014 @ 19:31
quote:
Ninja editten. :')
Kutmanagervrijdag 21 februari 2014 @ 19:32
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 19:24 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Zoek en vind een leven
Niet zo haten, je weet dat ik gelijk heb.
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 19:34
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 19:32 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Niet zo haten, je weet dat ik gelijk heb.
O dat wel, alleen dat bijdehante gedrag hangt me gewoon de strot uit!
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 19:35
quote:
3s.gif Op vrijdag 21 februari 2014 19:31 schreef Rossdale het volgende:

[..]

OK!
Zoek die leventje!

Even kijken op Google wat voor plaatjes je dan krijgt :D
PierreTTvrijdag 21 februari 2014 @ 19:37
Eerste hit voor Die Leventje



2198934_3015550942o.jpg

:')
KneusTeunzaterdag 22 februari 2014 @ 10:05
ps4 gaat eerste korting al krijgen in Japan! zoals ik dacht, als ze dat beetje timen met een release in NL van de one dan kan dat wel eens zuur zijn voor MS.
SoldMayorzaterdag 22 februari 2014 @ 13:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 februari 2014 10:05 schreef KneusTeun het volgende:
ps4 gaat eerste korting al krijgen in Japan! zoals ik dacht, als ze dat beetje timen met een release in NL van de one dan kan dat wel eens zuur zijn voor MS.
oke.
Kutmanagerzaterdag 22 februari 2014 @ 14:29
Die nieuwe youtube layout werkt echt als een draak en het ziet er niet uit. :') Waarom verneuken die lui het toch ook elke keer.
LitmanenAFCAzaterdag 22 februari 2014 @ 14:34
quote:
13s.gif Op zaterdag 22 februari 2014 14:29 schreef Kutmanager het volgende:
Die nieuwe youtube layout werkt echt als een draak en het ziet er niet uit. :') Waarom verneuken die lui het toch ook elke keer.
Laat Stoma het niet horen want de player staat tenslotte in het midden nu :')
Michhaszaterdag 22 februari 2014 @ 15:13
9333c11f616a76ecac445a1641dca431d7cdcefe5eb87be2f7b6c36d6191f1c2.jpg
LitmanenAFCAzaterdag 22 februari 2014 @ 15:14
quote:
_O-
Dr.Pringleszaterdag 22 februari 2014 @ 15:29
_O-
Sharpdressedmanzaterdag 22 februari 2014 @ 15:40
Ssst, schaatsen!
Dr.Pringleszaterdag 22 februari 2014 @ 15:58
oftewel nederlandse nascar.
KoningStomazaterdag 22 februari 2014 @ 16:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 februari 2014 14:34 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Laat Stoma het niet horen want de player staat tenslotte in het midden nu :')
quote:
13s.gif Op zaterdag 22 februari 2014 14:29 schreef Kutmanager het volgende:
Die nieuwe youtube layout werkt echt als een draak en het ziet er niet uit. :') Waarom verneuken die lui het toch ook elke keer.
Ongestelde wijven.

SPOILER
nJf57Co.jpg?1
Dr.Pringleszaterdag 22 februari 2014 @ 16:22
Die layout is er al een tijdje.... :?
PierreTTzaterdag 22 februari 2014 @ 16:23
Ik zie het probleem ook niet zo
KneusTeunzaterdag 22 februari 2014 @ 16:47
quote:
_O-
wanna see great american titteeez?
Bozz187zaterdag 22 februari 2014 @ 17:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 februari 2014 16:47 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

_O-
wanna see great american titteeez?
Noo!
Dr.Pringleszaterdag 22 februari 2014 @ 18:58
wilt er iemand met mij spec ops doen van modern warfere 2?
Bozz187zaterdag 22 februari 2014 @ 20:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 februari 2014 18:58 schreef Dr.Pringles het volgende:
wilt er iemand met mij spec ops doen van modern warfere 2?
nee dankjewel
Dr.Pringleszaterdag 22 februari 2014 @ 23:21
#swerve
Nick-GizMozaterdag 22 februari 2014 @ 23:29
youtube dagje gemist ;(
Kutmanagerzondag 23 februari 2014 @ 11:46
Goeiemorgen.
PierreTTzondag 23 februari 2014 @ 11:57
:W
Rossdalezondag 23 februari 2014 @ 12:27
Korstverdomme zin in vrijdag _O_
Bozz187zondag 23 februari 2014 @ 12:46
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 12:27 schreef Rossdale het volgende:
Korstverdomme zin in vrijdag _O_
Kalevaladag, Dag van de Finse cultuur ??
KoningStomazondag 23 februari 2014 @ 13:24
tumblr_maxqjfqvzh1qe2f05.jpg
Kutmanagerzondag 23 februari 2014 @ 13:53
1898288_662367513821484_304147950_n.jpg
PierreTTzondag 23 februari 2014 @ 20:08
quote:
Leif Erikssondag! Hunga dunga dunga
Michhaszondag 23 februari 2014 @ 20:11
63
PierreTTzondag 23 februari 2014 @ 20:17
quote:
1s.gif Op zondag 23 februari 2014 20:11 schreef Michhas het volgende:
63
C63 _O_

mercedes-c63-amg-black-series-tuned-by-vath-photo-gallery_13.jpg
Dr.Pringleszondag 23 februari 2014 @ 20:28
quote:
1s.gif Op zondag 23 februari 2014 20:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

C63 _O_

[ afbeelding ]
Goddelijk dik. _O_

2012-mercedes-benz-c63-amg-black-series_100362890_m.jpg
LitmanenAFCAzondag 23 februari 2014 @ 20:39
Zou Teun voetbal hebben gekeken dit weekend of is hij weer afgehaakt ondertussen?
Sharpdressedmanzondag 23 februari 2014 @ 20:50
Weet je wat mooi is, vorig jaar twee dagen lang in Duitsland in alle AMG modellen gereden :s) ook de SLS _O_ . nog leuker is dat ik volgend jaar weer mag. Mijn jongere broer werkt bij Mercedes.

Enig puntje is dat je een eigen risico hebt van 10.000 euro :X

Het is niet te bevatten hoe veel kracht zo'n auto heeft tot je er zelf eens inzit.

Mercedes-Benz_SLS_AMG_(C_197)_%E2%80%93_Frontansicht_ge%C3%B6ffnet,_10._August_2011,_D%C3%BCsseldorf.jpg
PierreTTzondag 23 februari 2014 @ 21:29
quote:
1s.gif Op zondag 23 februari 2014 20:50 schreef Sharpdressedman het volgende:
Weet je wat mooi is, vorig jaar twee dagen lang in Duitsland in alle AMG modellen gereden :s) ook de SLS _O_ . nog leuker is dat ik volgend jaar weer mag. Mijn jongere broer werkt bij Mercedes.

Enig puntje is dat je een eigen risico hebt van 10.000 euro :X

Het is niet te bevatten hoe veel kracht zo'n auto heeft tot je er zelf eens inzit.

[ afbeelding ]
Man man, ook de CL65 en de S65? Wat een gouden mogelijkheid is dat :o
PierreTTzondag 23 februari 2014 @ 21:30
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 20:28 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Goddelijk dik. _O_

[ afbeelding ]
Beter dan een M3 O+
KneusTeunzondag 23 februari 2014 @ 22:29
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 20:39 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Zou Teun voetbal hebben gekeken dit weekend of is hij weer afgehaakt ondertussen?
Moest vriendin naar vliegveld brengen, maar een ajaxcied was voor me in het stadion en heeft al precies verteld hoe kut het was :(

Wij zijn so Deutsch
Dr.Pringleszondag 23 februari 2014 @ 22:30
quote:
1s.gif Op zondag 23 februari 2014 21:30 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Beter dan een M3 O+
Nee, sorry. BMW > Benz
PierreTTzondag 23 februari 2014 @ 22:53
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 22:30 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Nee, sorry. BMW > Benz
Hierbij is de keuze lastig:

bmw-850-ci_1cc0d.jpg?i

Of

el128_600450.jpg
PierreTTzondag 23 februari 2014 @ 22:55
Oh man die 560Sec O+

1991%20Mercedes%20560%20SEC-1.JPG
Dr.Pringleszondag 23 februari 2014 @ 23:00
M4 O+

2015-BMW-M4-Coupe-Concept-02.jpg
PierreTTzondag 23 februari 2014 @ 23:12
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 23:00 schreef Dr.Pringles het volgende:
M4 O+

[ afbeelding ]
Ik weet niet, vind hem niet echt heel mooi ;(
Maar nooit zo lelijk als de X6,wat een gedrocht.
PierreTTzondag 23 februari 2014 @ 23:15
Maar ja, mijn favoriete auto is als Rossdale: Groot, hoekig en brullend maar comfortabel genoeg om mee naar Spanje te rijden
Dr.Pringleszondag 23 februari 2014 @ 23:27
Lada_1200.jpg
KneusTeunzondag 23 februari 2014 @ 23:27

Sleepercar :)
PierreTTzondag 23 februari 2014 @ 23:29
quote:
Volvo O+ 850R O+

volvo_850_btcc.jpg
Dr.Pringleszondag 23 februari 2014 @ 23:32
1
PierreTTzondag 23 februari 2014 @ 23:32
quote:
Trouwens, ook echt een 2JZ in een Volvo lepelen _O-