Nog erger is het als je zo'n klein volume olie hebt en een klein vermogen dat je olie heel snel afkoelt en je de friet dus niet bakt maar kookt. Het wordt moddervet, is niet lekker en zo verneuk je je voedsel.quote:Op zaterdag 25 januari 2014 18:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Sorry? Dit betekend niets meer of minder dat je princess (baggermerk) gewoon langer 2000 watt trekt om het vet warm te krijgen dan de fritel, en daarbij meer stroom verbruikt dan de fritel, want de afkoelingsratio (warmte afgifte aan de lucht) is hoger omdat hij er langer over doet.
Als je vervolgens friet in doet koelt het vet af en is de princes niet zo goed in staat als de fritel om het warm te stoken.
Het is gewoon een kutapparaat
heb je dit vaker zien zeggen, ben er wel benieuwd naar en wil het proberen. Weet je hoe lang het houdbaar is in de praktijk als je het in een friteuse laat zitten?quote:Op zaterdag 8 februari 2014 09:17 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
I beg to differ, ossewit is het beste
Tot je het te bruin vindtquote:Op vrijdag 30 oktober 2015 14:22 schreef Manke het volgende:
[..]
heb je dit vaker zien zeggen, ben er wel benieuwd naar en wil het proberen. Weet je hoe lang het houdbaar is in de praktijk als je het in een friteuse laat zitten?
Markt of groenteboer. Of direct bij de boer zelf als je in de buurt woont.quote:Op zaterdag 31 oktober 2015 20:06 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
En waar haal je die heden ten dage nog?
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |