1 2 3 4 5 6 | <div class="container"> <div class="row"> <div class="span9"></div> <aside class="span3"></aside> </div> </div> |
Emmet plugin (voor o.a. Dreamweaver): http://emmet.io/quote:Op maandag 3 maart 2014 18:00 schreef karton2 het volgende:
Nu heb ik zitten kijken of Dreamweaver ook een dergelijke functie heeft, maar helaas.
Ik zou me absoluut verdiepen in JS voordat je ermee begint, bv met de video's van Douglas Crockford. Javascript werkt niet zoals je denkt dat het werkt.quote:Op zaterdag 1 maart 2014 14:12 schreef TheSiege het volgende:
Zijn er hier ook Ember.js of andere javascript MVC framework gebruikers? Mijn javascript kennis is nog redelijk beperkt maar heb wel ervaring in PHP. Ik wou mezelf Ember.js aanleren maar is dat een beetje te doen zonder hele uitgebreide JS kennis?
Ik had de afmetingen ook natuurlijk in CSS(SASS) class staan, maar omdat ik gebruik maakte van een fluid lay-out, waren deze dus aan de hand van percentages. Verder had ik de absolute afmetingen nodig om een mask op af te stellen die om de content div heen viel als het ware. Als je beter manieren weet hoor ik het trouwens graag, indien mogelijk zou ik het graag beter doen natuurlijkquote:Op zaterdag 1 maart 2014 10:31 schreef n8n het volgende:
Even terug op dat js en afmetingen, hang er dan gewoon een class aan die je in de css styled, beetje vies om dat in de js te zetten. Scrollen kan ook naar een id of data attribute, ben je meteen flexibeler qua ruimte die je content inneemt
Sublime Text vind ik wel handig.quote:Op maandag 3 maart 2014 18:00 schreef karton2 het volgende:
Welk programma gebruiken jullie om websites mee te ontwikkelen?
Ik zit nu een tutorial te kijken van iemand die Coda gebruikt en hij gebruikt een soort van 'snelcode' om automatisch code mee te produceren.
Hij typt bijvoorbeeld div.container>div.row>div.span9+aside.span3 wat resulteert in:
[ code verwijderd ]
Nu heb ik zitten kijken of Dreamweaver ook een dergelijke functie heeft, maar helaas.
Ook heb ik andere programma's gezien waar een vertikale stippelijn stond van bijv. een <div> naar een </div>. Momenteel zet ik overal comments neer om het overzicht te bewaren.
Splitscreen tussen twee verschillende bestanden werken zoals Photoshop en Illustrator heeft Dw ook niet.
Dw heeft wel weer handige functies zoals het inklappen van een tag, of met een paar klikken een grote tabel maken (oeeee!).
Maar goed, ik ben benieuwd naar wat voor programma's jullie gebruiken om sneller te kunnen werken of die een goed overzicht bieden over wat je hebt.
Sublime text heeft ook de functie om elementen(en andere dingen in andere talen) in te klappenquote:
Vim.quote:Op maandag 3 maart 2014 18:08 schreef Catch22- het volgende:
Ik gebruik netbeans. Html genereren vind ik niet zo belangrijk.
Omdat ik dat ken. En ik heb inmiddels redelijk wat less applicaties gebouwd en heb weinig zin om over te stappen naar sass. Zie er ook weinig nut in voor mijn werkzaamheden.quote:
Emmet is toch wat eerst zencoding was or no? Ik gebruik emmet ook in komodo edit en je tikt mad snel je codequote:Op dinsdag 4 maart 2014 15:19 schreef Catch22- het volgende:
Flexbox
Ik word soms zo gelukkig van de juiste tooling. Ben een prototype voor een CMS aan het maken met Emmet, Bootstrap & LESS. Wat heerlijk is dat allemaal zeg
Lijkt we wel op ja.quote:Op dinsdag 4 maart 2014 18:43 schreef Flammie het volgende:
[..]
Emmet is toch wat eerst zencoding was or no? Ik gebruik emmet ook in komodo edit en je tikt mad snel je code
hij bedoelt tov sass denk ik.quote:
Je moet Javascript leren en het gebruiken zoals het bedoeld is. Je kunt niet verwachten dat je je Java/C#-structuren gewoon klakkeloos in Javascript neerkwakt, want dat werkt niet. Maar Javascriptcode kan wel degelijk ontzettend elegant zijn.quote:Op dinsdag 4 maart 2014 18:50 schreef robin007bond het volgende:
Javascript vind ik echt een vreselijke taal.
Je hebt wel OOP, maar geen goede encapsulatie en dergelijke (kan wel met een design pattern, maar dat is onnodig veel werk). Daarnaast mis ik gewoon klassen. Natuurlijk kun je de functies als een soort klassen gebruiken, maar het werkt gewoon niet lekker.
In Javascript is mijn code heel dirty, terwijl ik in Java en C# heel mooi kan programmeren. Moet ik wennen? Ik heb al een heleboel implementaties van design patterns gelezen, maar ook de Command Pattern uitwerken. Wat een gedoe.
Er moet echt een nieuwe client side webtaal komen. Je hebt wel Typescript, maar dat compileert gewoon naar Javascript.
Hmm dat geloof ik wel, maar ik heb er wel moeite mee.quote:Op dinsdag 4 maart 2014 23:16 schreef Tijn het volgende:
[..]
Je moet Javascript leren en het gebruiken zoals het bedoeld is. Je kunt niet verwachten dat je je Java/C#-structuren gewoon klakkeloos in Javascript neerkwakt, want dat werkt niet. Maar Javascriptcode kan wel degelijk ontzettend elegant zijn.
De video's van Douglas Crockford al bekeken?quote:Op woensdag 5 maart 2014 07:19 schreef robin007bond het volgende:
[..]
Hmm dat geloof ik wel, maar ik heb er wel moeite mee.
Als je met Bootstrap werkt, kan je imo beter met Sass werken. Vanwege de loop functies die Sass wel heeft en Less (nog?) niet. Die zijn best handig als je css wilt creëren voor het 12 kolommen systeem.quote:Op dinsdag 4 maart 2014 15:19 schreef Catch22- het volgende:
Flexbox
Ik word soms zo gelukkig van de juiste tooling. Ben een prototype voor een CMS aan het maken met Emmet, Bootstrap & LESS. Wat heerlijk is dat allemaal zeg
Wat voor loopfuncties bedoel je?quote:Op woensdag 5 maart 2014 09:50 schreef Maringo het volgende:
[..]
Als je met Bootstrap werkt, kan je imo beter met Sass werken. Vanwege de loop functies die Sass wel heeft en Less (nog?) niet. Die zijn best handig als je css wilt creëren voor het 12 kolommen systeem.
Volgens mij ben je dan echt veel te veel functionaliteit in je stylesheet aan het stoppen. Kun je beter je CSS door smarty halen, kun je ze tenminste écht dynamisch opbouwen.quote:Op woensdag 5 maart 2014 10:14 schreef Maringo het volgende:
[..]
for, foreach en while:
http://thesassway.com/intermediate/if-for-each-while
Het wordt tijd dat CSS iets van dynamiek krijgt. Dat is waar de community al jaren tegenaan loopt te schoppen. Nu zal je dat voor een simpele html pagina niet echt nodig hebben. Maar als je bijvoorbeeld Bootstrap Themes wilt maken is het erg handig. Voorbeeldje:quote:Op woensdag 5 maart 2014 10:21 schreef KomtTijd... het volgende:
[..]
Volgens mij ben je dan echt veel te veel functionaliteit in je stylesheet aan het stoppen. Kun je beter je CSS door smarty halen, kun je ze tenminste écht dynamisch opbouwen.
1 2 3 4 5 | @for $i from 1 to 6 { .col-md-#{$i} { border: #{$i}px solid #aaa; } } |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | .col-md-1{ border: 1px solid #aaa; } .col-md-2{ border: 2px solid #aaa; } .col-md-3{ border: 3px solid #aaa; } .col-md-4{ border: 4px solid #aaa; } .col-md-5{ border: 5px solid #aaa; } .col-md-6{ border: 6px solid #aaa; } |
1 2 3 4 5 | [[foreach $users as $user]] .author-bio .photo-[[$user.name]] { background: url('[[$user.avatar]]') no-repeat; } [[/foreach]] |
Ooit met een Bootstrap theme gewerkt?quote:Op woensdag 5 maart 2014 10:36 schreef KomtTijd... het volgende:
[ code verwijderd ]
Daar heb je tenminste écht iets aan, ipv dat je alsnog handmatig een array met users in je CSS/Sass moet gaan zetten.
Oh en voor iedere mogelijke style een class maken en vervolgens elementen als <a class="block roundtop col-md-2 margin-3 txt-blue bg-red"> is wat mij betreft nog ranziger dan inline-styles gebruiken, dus wat je precies met die for-loops moet is me ook niet duidelijk.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 | @mobile: ~"only screen and (max-width: @{screen-xs-max})"; @tablet: ~"only screen and (min-width: @{screen-sm-min}) and (max-width: @{screen-sm-max})"; @tablet-and-down: ~"only screen and (max-width: @{screen-sm-max})"; @desktop-and-up : ~"only screen and (min-width: @{screen-md-min})"; @desktop: ~"only screen and (min-width: @{screen-md-min}) and (max-width: @{screen-md-max})"; @desktop-xl: ~"only screen and (min-width: @{screen-lg-min})"; table.table-overview { .table; .table-striped; .table-bordered; @media @tablet-and-down { .table-condensed; } } |
Enige plus die Sass heeft zijn de loopfuncties. Verder kan je met Sass ook nog zonder brackets werken zoals in Python. Maar verder is het praktisch hetzelfde als Less.quote:Op woensdag 5 maart 2014 11:16 schreef Catch22- het volgende:
[ code verwijderd ]
Hier word ik dus blij vanKan volgens mij met LESS en SASS beiden wel.
Jup. Vreselijk.quote:Op woensdag 5 maart 2014 11:13 schreef Maringo het volgende:
[..]
Ooit met een Bootstrap theme gewerkt?
Kortom, het nut is dus beperktquote:De col-md-* is alleen maar om aan te geven hoeveel kolommen breed het huidige element moet zijn. Daarmee komt dus ook de margin, padding en dergelijke mee. Er komt in een goede theme dus nergens een margin-3 of txt-blue aan te pas.
Haha, ja ik bedoelde tegenover SASS.quote:
Yep. Beiden kunnen dat.quote:Op woensdag 5 maart 2014 11:16 schreef Catch22- het volgende:
[ code verwijderd ]
Hier word ik dus blij vanKan volgens mij met LESS en SASS beiden wel.
Dan kan ik je helaas niet verder helpen.quote:
Thanks! Nee, niet gedaan. Bedankt.quote:Op woensdag 5 maart 2014 09:48 schreef Tijn het volgende:
[..]
De video's van Douglas Crockford al bekeken?
Graag gedaan! Erg goed imho en nuttig voor iedereen die écht iets van JS wil leren.quote:Op woensdag 5 maart 2014 19:36 schreef robin007bond het volgende:
[..]
Thanks! Nee, niet gedaan. Bedankt.
Ik heb ook al de implementaties van bepaalde design patterns doorgenomen.quote:Op woensdag 5 maart 2014 19:39 schreef Tijn het volgende:
[..]
Graag gedaan! Erg goed imho en nuttig voor iedereen die écht iets van JS wil leren.
Ik vind het een beetje als seks met een dronken vrouw. Makkelijk en snel, maar achteraf voel je je alleen maar smerig.quote:Op woensdag 5 maart 2014 19:50 schreef Catch22- het volgende:
Ik vind bootstrap wel bazig hoor. Scheelt me veel tijd
Ik vind boilerplates en frameworks wel handig. Als ze een beetje fatsoenlijk in elkaar zitten zie je er niet meer vanaf dat je een boilerplate hebt gebruikt.quote:Op woensdag 5 maart 2014 20:19 schreef KomtTijd... het volgende:
[..]
Ik vind het een beetje als seks met een dronken vrouw. Makkelijk en snel, maar achteraf voel je je alleen maar smerig.
Dan liever SASSquote:Op woensdag 5 maart 2014 11:50 schreef boem-dikkie het volgende:
[..]
Haha, ja ik bedoelde tegenover SASS.
het bespaart mij domme tijd met simpele taken die ik kan besteden aan dingen die er toe doen.quote:Op woensdag 5 maart 2014 20:19 schreef KomtTijd... het volgende:
[..]
Ik vind het een beetje als seks met een dronken vrouw. Makkelijk en snel, maar achteraf voel je je alleen maar smerig.
Dit. Ik gebruik Bootstrap wel maar niet met volle overtuiging.quote:Op woensdag 5 maart 2014 20:19 schreef KomtTijd... het volgende:
[..]
Ik vind het een beetje als seks met een dronken vrouw. Makkelijk en snel, maar achteraf voel je je alleen maar smerig.
quote:Op woensdag 5 maart 2014 20:19 schreef KomtTijd... het volgende:
[..]
Ik vind het een beetje als seks met een dronken vrouw. Makkelijk en snel, maar achteraf voel je je alleen maar smerig.
Dat zeg ik. Net als dronken vrouwen.quote:Op woensdag 5 maart 2014 22:27 schreef picodealion het volgende:
[..]
Dit. Ik gebruik Bootstrap wel maar niet met volle overtuiging.
Oeh, ook interessant dit. Ik heb nog een boel te leren. Je moet wel je floats even clearenquote:Op donderdag 6 maart 2014 09:29 schreef Aether het volgende:
O'Reilly Atlas: The new learning environment from O’Reilly
Volledig te lezen boeken, o.a.:
[ afbeelding ]JavaScript Cookbook
• Create interactive web and desktop applications
• Work with JavaScript objects, such as String, Array, Number, and Math
• Use JavaScript with Scalable Vector Graphics (SVG) and the canvas element
• Store data in various ways, from the simple to the complex
• Program the new HTML5 audio and video elements
• Implement concurrent programming with Web Workers
• Use and create jQuery plug-ins
• Use ARIA and JavaScript to create fully accessible rich internet applications
[ afbeelding ]Programming JavaScript Applications
• AMD
• Asynchronous Operations, Callbacks, Promises and Deferreds
• Code Quality
• Function Polymorphism
• Function Scope, Hoisting and Closures
• Functional Programming and Stateless Functions
• Immediately Invoked Function Expressions
• Interfaces
• JavaScript Style Guide
• Lambdas
• Method Chaining and Fluent APIs
• Method Context
• Named Parameters
• Node Modules
• Object Factories
• Partial Application and Currying
• Plug-ins
• Principles of Modularity
• Prototypal Inheritance, Prototype Cloning and the Flyweight Pattern
• The Module Pattern
• Unit Testing
[ afbeelding ]HTML5 Canvas
The second edition of this popular book gets you started with HTML5 Canvas.
Learn how to draw, render text, manipulate images, and create animation—all in the course of building several interactive web games throughout the book.
This online version of HTML5 Canvas includes 53 interactive examples and exercises. In Chapter 10, you’ll create a canvas version of an arcade classic, Retro Blaster, shown below. Move your ship with the mouse or your finger, and shoot the aliens traveling across the screen.
[ afbeelding ]Node: Up and Running
Niet meer dan een simpel commando op de command-line toch?quote:Op donderdag 6 maart 2014 20:03 schreef picodealion het volgende:
maar wat een gedoe zeg om dat allemaal draaiend te krijgen
1 | [packet manager] install node |
Niet als je er allemaal geen snars van snapt. Het probleem met de meeste van die tools is dat de "getting started" pagina al aanneemt dat je een boel weet. Daarnaast vind ik dat ze vaak slecht uitleggen waarom je zoiets nou zou willen gebruiken.quote:Op donderdag 6 maart 2014 20:21 schreef Tijn het volgende:
[..]
Niet meer dan een simpel commando op de command-line toch?
[ code verwijderd ]
Veel meer stelt het op de meeste besturingssystemen niet voor.
Ik ben zelf wel even bezig geweest met NodeJs, maar zou het niet makkelijker zijn om eerst goed de focus te leggen op iets, en dan verder te gaan? Zelf ben ik niet verder gegaan met NodeJs omdat ik veel te veel wil leren, maar zeker wel iets wat ik in de toekomst wil gaan doen.quote:Op donderdag 6 maart 2014 20:45 schreef picodealion het volgende:
Ik heb een mac dus ik heb gewoon node erop gepleurd en alles via npm gedaan, is inderdaad een kwestie van 'gewoon een commando copypasten' maar wat het allemaal betekent begint pas langzaam te dagen.
Een paar maanden geleden probeerde een collega me Yeoman te leren kennen maar hij kon me eigenlijk niet goed uitleggen waarom (klok klepel, was zelf geen frontender maar voormalig collega's waren er enthousiast over). Ik dus kijken op hun site, begint direct met "je hebt npm, bower en grunt nodig". Leuk, maar moet ik dat al kennen?
Zelfde gebeurt trouwens nu net bij een video tutorial van backbone op lynda.com. Ik wil graag weten hoe Backbone werkt, maar in de tussentijd moet ik even gauw node, Bootstrap, underscore, jquery en Handlebars in mijn project zetten. Leuk, maar als je van de helft niet weet wat het is/hoe het werkt ben je in de eerste 5 minuten de draad dus al kwijt.
Het probleem is dat alles van elkaar afhankelijk lijkt te zijn. Bootstrap en jQuery ken ik wel, maar ik heb dus geen idee wanneer hij me Backbone zit te leren of wanneer ik met Handlebars of Underscore bezig ben. En als ik niet 1 op 1 zijn projectstructuur over wil nemen maar het in mijn zojuist nieuw geconfigureerde testproject (mbv grunt etc) wil proberen ben ik dus eerst weer een uur bezig met uitzoeken hoe mijn structuur zich tot de zijne verhoudt.
Ik kom er uiteindelijk echt wel, want ik wil dit graag leren en ik heb de tijd om erin te duiken, maar ik heb echt even het idee dat ik zwem in allerlei termen en nieuwe tools waarvan telkens maar klakkeloos aan wordt genomen dat ik het wel moet kennen.
Die eerste twee ben ik inmiddels bekend mee. Angular is weer een heel ander ding, lijkt me niet handig om daarop te focussen aangezien we dat nog niet heel veel lijken te gebruiken. Wat ik er van heb gezien was interessant, maar echt wel even lastiger te doorgronden dan een jquery/prototype/kendo.quote:Op donderdag 6 maart 2014 20:56 schreef Catch22- het volgende:
Begin met jquery en bootstrap. Dan door met angularjs.
Yeoman heb ik wel eens naar gekeken, maar dat is niet in te passen in onze werkwijze
Less wordt toch ook gewoon omgezet in css door middel van een compiler?quote:Op donderdag 6 maart 2014 20:59 schreef picodealion het volgende:
Wel een bonusje: ik had wel met Less gewerkt maar geen idee hoe dat nou precies werkte dat het ook daadwerkelijk naar css om wordt gezet. Was dus allemaal al opgezet door een collega. Dat bleek gewoon een kwestie van een simpel regeltje in grunt, dus die kon ik meteen afstrepen van mijn to-learn lijstje.
Dat. Nodejs daarna.quote:Op donderdag 6 maart 2014 20:56 schreef Catch22- het volgende:
Begin met jquery en bootstrap. Dan door met angularjs.
Yeoman heb ik wel eens naar gekeken, maar dat is niet in te passen in onze werkwijze
Klopt, grunt heeft daar gewoon ingebouwde commando's voor. Net zoals minifying etcquote:Op donderdag 6 maart 2014 21:01 schreef esv7 het volgende:
[..]
Less wordt toch ook gewoon omgezet in css door middel van een compiler?
quote:Op donderdag 6 maart 2014 21:01 schreef esv7 het volgende:
[..]
Less wordt toch ook gewoon omgezet in css door middel van een compiler?
Jawel, maar instromen in een project waar dat al is opgezet of eindelijk zelf eens een fatsoenlijke dev omgeving opzetten is wel een verschil. Dan moet je het zelf voor elkaar krijgen. Maar dat bleek dus geen probleem te zijn, draait inmiddels gewoon zoals het hoort.quote:Op donderdag 6 maart 2014 21:02 schreef Scorpie het volgende:
[..]
Klopt, grunt heeft daar gewoon ingebouwde commando's voor. Net zoals minifying etc
Ik heb bijna 3 jaar in een omgeving gewerkt waar innovatie gewoon allemaal te duur en te moeilijk was. Ik deed de hele dag lekker plain html, css en wat jquery. Nu zit ik opeens in een bedrijf waar alles heel erg modern is. Ik heb dus echt een boel in te halen. Vandaar dat ik ff wat verdwaald ben en me dom voelquote:Op donderdag 6 maart 2014 21:01 schreef Scorpie het volgende:
[..]
Dat. Nodejs daarna.
Daarnaast zijn bower, grunt, npm etc best wel essentieel in ons vakgebied tegenwoordig toch? Althans, ik merkte dat ik het vrij snel doorhad en kon toepassen.
Lijkt mij een stuk beter dan constant te herhalen wat je al kan dromen?quote:Op donderdag 6 maart 2014 21:04 schreef picodealion het volgende:
[..]
[..]
Jawel, maar instromen in een project waar dat al is opgezet of eindelijk zelf eens een fatsoenlijke dev omgeving opzetten is wel een verschil. Dan moet je het zelf voor elkaar krijgen. Maar dat bleek dus geen probleem te zijn, draait inmiddels gewoon zoals het hoort.
[..]
Ik heb bijna 3 jaar in een omgeving gewerkt waar innovatie gewoon allemaal te duur en te moeilijk was. Ik deed de hele dag lekker plain html, css en wat jquery. Nu zit ik opeens in een bedrijf waar alles heel erg modern is. Ik heb dus echt een boel in te halen. Vandaar dat ik ff wat verdwaald ben en me dom voel.
Welkom in onze nieuwe wereld vriendquote:Op donderdag 6 maart 2014 21:04 schreef picodealion het volgende:
[..]
[..]
Jawel, maar instromen in een project waar dat al is opgezet of eindelijk zelf eens een fatsoenlijke dev omgeving opzetten is wel een verschil. Dan moet je het zelf voor elkaar krijgen. Maar dat bleek dus geen probleem te zijn, draait inmiddels gewoon zoals het hoort.
[..]
Ik heb bijna 3 jaar in een omgeving gewerkt waar innovatie gewoon allemaal te duur en te moeilijk was. Ik deed de hele dag lekker plain html, css en wat jquery. Nu zit ik opeens in een bedrijf waar alles heel erg modern is. Ik heb dus echt een boel in te halen. Vandaar dat ik ff wat verdwaald ben en me dom voel.
Zo even uit mijn hoofd, sinds September heb ik deze dingen voor het eerst pas gebruikt:
LESS
Kendo UI
Bootstrap 2 en 3
NodeJS
Angular (heel klein beetje, maar wel een werkende directive geschreven uiteindelijk)
Grunt
Bower
En nu dus Backbone en Underscore.
AngularJS is inderdaad een genot om mee te werken, helaas alleen nog maar kunnen gebruiken voor wat eigen hobby projectjes.quote:Op donderdag 6 maart 2014 20:56 schreef Catch22- het volgende:
Begin met jquery en bootstrap. Dan door met angularjs.
Yeoman heb ik wel eens naar gekeken, maar dat is niet in te passen in onze werkwijze
Kwam toevallig gister deze tegen, misschien heb je er wat aan?quote:Op donderdag 6 maart 2014 22:34 schreef robin007bond het volgende:
Grappig hoe Javascript werkt. Ik probeerde geforceerd een Singleton te maken van een Container-klasse.
Maar dat is helemaal niet nodig. Alles is een object dus je kunt simpelweg een variabele hebben met een array erin. Dan heb je al een soort container.
Even wennen dat prototype de echte "klasse" is en de functie zelf eigenlijk de constructor.
Thanks. Ik heb het inmiddels al veel beter door, dankzij het boek. Maar toch bedankt voor het filmpje.quote:Op donderdag 6 maart 2014 23:02 schreef picodealion het volgende:
[..]
Kwam toevallig gister deze tegen, misschien heb je er wat aan?
Beetje knullig, maar wel een aardige intro voor het concept dat letterlijk alles een object is in js.
Ik kan absoluut niet designen, maar met CSS ben ik goed. Zolang je maar gewoon een plaatje voor je hebt om na te maken komt er geen design bij kijken imo, gewoon lekker puzzelenquote:Op vrijdag 7 maart 2014 20:41 schreef robin007bond het volgende:
[..]
Thanks. Ik heb het inmiddels al veel beter door, dankzij het boek. Maar toch bedankt voor het filmpje.
Je kunt echt super mooie dingen doen in web development. Het is allemaal even wennen, maar ik begin het steeds meer te waarderen. Als het gaat om CSS ben ik echter erg knuddig. Designen is niet zo mijn ding, maar ik zal het me nog goed eigen proberen te maken.
Backbone heb ik ook gezien. Ziet er goed uit en maakt het allemaal wat gestructureerder.quote:Op vrijdag 7 maart 2014 20:45 schreef picodealion het volgende:
[..]
Ik kan absoluut niet designen, maar met CSS ben ik goed. Zolang je maar gewoon een plaatje voor je hebt om na te maken komt er geen design bij kijken imo, gewoon lekker puzzelen.
Overigens heb ik mijn eerste werkende mini-applicatietje in Backbone geschreven. Simpel todo-appje, maar ik begin het aardig door te krijgen. Ik moest voor een intakegesprek komende week zorgen dat ik Backbone op mijn (interne) cv kon zetten, dus nu ga ik zorgen dat ik daar ook daadwerkelijk achter sta voordat ik op gesprek ga.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |