behalve bloem en tarwemeel is hier geloof ik niksquote:
Ben ik aan het kijken, zit er gewoon een molen met winkel op 12 minuten rijden...quote:Op woensdag 26 maart 2014 19:43 schreef djkoelkast het volgende:
Het is online te bestellen eventueel.
Volgens mij kan ik me inderdaad herinneren dat Maximus een mod voor zijn (bestron) geloof ik had.quote:Op woensdag 26 maart 2014 19:48 schreef Birdiemyparrot het volgende:
Een vraagje aan MaximusTG (of wie er ook wat over kan zeggen, uiteraard):
...
Via mijn Google zoeken zag ik al een post hier staan dat je de thermostaat kunt omzeilen d.m.v. een ventilator. Zoiets had ik ook al zien staan op een ander forum. Ik heb dat zelf inmiddels ook geprobeerd maar bij mij lukt het niet. Ook met een ventilator schakelt de oven bij mij na een bepaalde tijd uit, d.w.z. het lampje gaat toch uit.
Wat zou ik dan verkeerd doen ? En wat voor ventilator gebruik jij en hoe heb je hem gericht staan ?
http://www.bonnewits.nl/a(...)/pizza-houtoven.htmlquote:Op woensdag 26 maart 2014 18:36 schreef pmponer het volgende:
ik heb hier in de supermarkt naar maismeel gezocht maar ...
Waar haal je het best de juiste type bloem en polenta/maismeel
Monk waar heb je die oven gekocht.
Een van de goedkoopste is www.groenebouwmaterialen.nlquote:Op donderdag 10 april 2014 22:52 schreef drahcir058 het volgende:
Waar kan ik goedkoop een chamotte steen kopen online? Ze zijn minimaal 25¤ inclusief verzendkosten en volgens mij is er nergens in de buurt van Leeuwarden een winkel die ze verkoopt.
Zo zien die van mij er meestal ook uit. Ik doe geen moeite meer om ze mooi rond te krijgen .quote:Op donderdag 6 maart 2014 18:44 schreef PureEvil het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Goed,beetje aangefikt aan de zijkanten, en wat dik in het midden, maar hij was wel lekker
Heb je ze ook in Napolitaanse uitvoering, dwz 600+ graden?quote:Op vrijdag 11 april 2014 12:33 schreef MonkNL het volgende:
Je hebt ze in verschillende uitvoeringen. Met/Zonder schoorsteen, verschillende maten etc. Volgens mij zijn het prima oventjes voor in de tuin voor particulier gebruik.
Dat zijn toch die platte domes? Zoiets als http://www.robuustwonen.nl/pizzaovenbasso.html ?quote:Op vrijdag 11 april 2014 12:49 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Heb je ze ook in Napolitaanse uitvoering, dwz 600+ graden?
Maak je overdag wat brooddeeg, bak je nog een vers brood die je na je pizza afbakt. Je kan er ook andere gerechten naast maken. Hele kippen, lasagna etc etc etcquote:Op vrijdag 11 april 2014 13:35 schreef djkoelkast het volgende:
Waar ik mee zit is dat je zo'n ding moet opstoken met hout, op temperatuur moet laten komen, je bent zo een uur of meer verder. Dan bak je in 10 minuten 2 pizza's en kan hij weer uit
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |