yup, rettichquote:Op vrijdag 3 januari 2014 14:30 schreef Mirjam het volgende:
een rettich denk ik
verwerken in een salade, smaakt een beetje naar radijs
er zijn lekkerdere dingen om in een salade te gooienquote:Op vrijdag 3 januari 2014 14:33 schreef Mirjam het volgende:
[..]
mwa, ik vind 'm niet vervelend in salade
Toch niet dit is eigenlijk de duitse naam die is blijven hangen.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 14:49 schreef Dven het volgende:
Ah, weet ik eindelijk ook de Nederlandse naam
Dat is het ook.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 16:51 schreef Id_do_her het volgende:
Daikon was het eerste waar ik aan dacht.
Je kunt toch wel meer vertellen dan enkel een linkje neerknallen..?quote:Op vrijdag 3 januari 2014 17:10 schreef RobinOok het volgende:
http://www.aziatische-ingredienten.nl/rettich/
Lol, dus 'niet vervelend' is goed genoeg?quote:Op vrijdag 3 januari 2014 14:33 schreef Mirjam het volgende:
[..]
mwa, ik vind 'm niet vervelend in salade
Zucht, dit kan je niet eens verkapte spam meer noemen...quote:Op vrijdag 3 januari 2014 17:10 schreef RobinOok het volgende:
http://www.aziatische-ingredienten.nl/rettich/
Hm, ja. Maar bij zulke vragen is het nu eenmaal zo dat alles wat ik te zeggen heb (namelijk, wat is het, hoe heet het, hoe gebruik je het en tips voor recepten) al gewoon duidelijk en beknopt in die post staat. Ik had ook een linkje naar wikipedia neer kunnen zetten, maar als je zo'n ding in je groentela hebt liggen heb je minder aan wikipedia....quote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:31 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Je kunt toch wel meer vertellen dan enkel een linkje neerknallen..?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |