Echt "pijn" of gewoon branderig gevoel rond je uitgang?quote:Op maandag 30 december 2013 19:29 schreef Saind het volgende:
[..]
Jij hebt 's ochtends nooit pijn aan je sterretje na pittig eten?
Ik ervaar dat meer als een prettige en welkome tinteling aan m'n anjert.quote:Op maandag 30 december 2013 19:29 schreef Saind het volgende:
[..]
Jij hebt 's ochtends nooit pijn aan je sterretje na pittig eten?
Viel wel mee gister.quote:Op maandag 30 december 2013 22:11 schreef Mint_Clansell het volgende:
Gelukkig zijn die feestdagen bijna voorbij. Nu hoef je hier echt niet de Lidl in te stappen, want de rijen met werkloze paupers staan tot achterin de winkel.
Met extra oude raspkaas en een extra pepertje is die erg goed te nassen jaquote:Op maandag 30 december 2013 22:30 schreef kapiteintje het volgende:
Misschien neem ik stiekem nog wel een pizza Inferno mee als ik in een ondeugende bui ben.
Ik heb nog een madame jeanet liggen. Misschien dat ik die er op doe.quote:Op maandag 30 december 2013 22:33 schreef theKiD het volgende:
[..]
Met extra oude raspkaas en een extra pepertje is die erg goed te nassen ja
Vergeet dan niet de extra oude raspkaasquote:Op maandag 30 december 2013 22:35 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Ik heb nog een madame jeanet liggen. Misschien dat ik die er op doe.
Een pizza 18 minuten in de oven?quote:Op maandag 30 december 2013 22:36 schreef theKiD het volgende:
[..]
Vergeet dan niet de extra oude raspkaas
18 minuten in de oven, en zodra eruit, even 5 min af laten koelen
Ik had gelijkquote:Op dinsdag 24 december 2013 11:11 schreef Piet__Piraat het volgende:
[..]
Ik ga die pizza volgende week maar eens scoren. Zo veel over gehoord inmiddels, die moet je een keer geprobeerd hebben. Al zal ie wel naar karton smaken
Jep. Niks zwart, precies goed.quote:Op maandag 30 december 2013 22:45 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Een pizza 18 minuten in de oven?
Ik kan mensen die hun pizza 18 minuten in de oven doen niet helemaal serieus nemen.quote:Op maandag 30 december 2013 23:03 schreef theKiD het volgende:
[..]
Jep. Niks zwart, precies goed.
220 voorverwarmen, en bevroren, recht uit de vriezer erin
En ja, i know, ik gebruik mijn oven met meerdere dingen niet op de 'gebruikelijke' manier..
Daar vraag ik ook niet om. Je hebt nogal snel een mening klaar zonder dat je er ervaring mee hebt. Maar zoals ik al zei, ik kan nogal onconventioneel zijn met sommige dingen, maar toch blijkt het te werken.quote:Op maandag 30 december 2013 23:11 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Ik kan mensen die hun pizza 18 minuten in de oven doen niet helemaal serieus nemen.
Wat is er onconventioneel aan je pizza iets langer in de oven laten?quote:Op maandag 30 december 2013 23:13 schreef theKiD het volgende:
[..]
Daar vraag ik ook niet om. Je hebt nogal snel een mening klaar zonder dat je er ervaring mee hebt. Maar zoals ik al zei, ik kan nogal onconventioneel zijn met sommige dingen, maar toch blijkt het te werken.
quote:Op maandag 30 december 2013 23:11 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Ik kan mensen die hun pizza 18 minuten in de oven doen niet helemaal serieus nemen.
Is dat een vraag aan jezelf?quote:Op maandag 30 december 2013 23:16 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Wat is er onconventioneel aan je pizza iets langer in de oven laten?
Waarom heb je dan al een mening klaar, voordat je een interesse vraag stelt? Die mensen kan ik dan weer niet meer serieus nemenquote:
Waarom neem je alles zo serieus? Ik kan mensen die alles serieus nemen niet serieus nemen.quote:Op maandag 30 december 2013 23:19 schreef theKiD het volgende:
[..]
Waarom heb je dan al een mening klaar, voordat je een interesse vraag stelt? Die mensen kan ik dan weer niet meer serieus nemen
Waarom? Omdat je iemand zijn smaak ter discussie stelt. Daaromquote:Op maandag 30 december 2013 23:21 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Waarom neem je alles zo serieus? Ik kan mensen die alles serieus nemen niet serieus nemen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |