quote:Op donderdag 19 december 2013 11:03 schreef UncleSam het volgende:
De verse Pommes Duchesse is nu al (landelijk) uitverkocht
Oja ook zo mooi:
[..]
Kerst lukt!quote:Op donderdag 19 december 2013 11:08 schreef SteffrisAH het volgende:
De zuivelproducten werden ook al slecht uitgeleverd. Zaterdag en maandagavond helemaal niets binnengekregen voor in de actiekoeling. Daarom had ik maandagavond van alles 5 colli besteld en vervolgens krijg je 1 colli geleverd of helemaal niets en staat de helft al op TUS.
Het was ook wel een beetje sarcastisch bedoeldquote:Op donderdag 19 december 2013 11:13 schreef Wupgup het volgende:
[..]
Alleen niet met de AH als het zo door gaat.
Klinkt positief. Maar een vulplanning maken kan iedereen, en je hoeft niet de AH systemen van voor naar achter en weer terug uit je hoofd te kennen om TL te worden. Vooral dat je inderdaad weet wat je goede competenties zijn en waar je nog aan moet werken is belangrijk. Heb het ook vooral daarover in de gesprekken met de SM's. Dat je weet hoe je een artikel moet toevoegen is leuk maar maakt je geen betere TL.quote:Op donderdag 19 december 2013 11:24 schreef SteffrisAH het volgende:
Zelf werken met deze drukte is wel fijn. Ik heb ondertussen een aantal gesprekken gehad voor TLVK (eigen SM, ASM, TL en op gesprek geweest met een SM van een ander filiaal) en alles is tot dusver goed. Begin januari nog een gesprek met mijn SM en daarna nog met twee van een ander filiaal en als alles dan goed is, kan ik eind februari/begin maart aan de opleiding beginnen.
Maar dat moet goed komen. Zelf al 6 houdbaar-shifts en 3 vers-shifts gedraaid, heb genoeg kennis van de systemen, vulplanning maken, ik weer wat mijn goede competenties zijn en waaraan ik moet werekn etc.
Bedankt! Competenties kwamen in de gesprekken inderdaad het meest ter sprake.quote:Op donderdag 19 december 2013 11:28 schreef Schuimpjes het volgende:
[..]
Klinkt positief. Maar een vulplanning maken kan iedereen, en je hoeft niet de AH systemen van voor naar achter en weer terug uit je hoofd te kennen om TL te worden. Vooral dat je inderdaad weet wat je goede competenties zijn en waar je nog aan moet werken is belangrijk. Heb het ook vooral daarover in de gesprekken met de SM's. Dat je weet hoe je een artikel moet toevoegen is leuk maar maakt je geen betere TL.
Succes!
Vorig jaar ook vulploeg met kerstmuts op. Ik draag gewoon een zwart overhemd.quote:Op donderdag 19 december 2013 10:40 schreef donald500 het volgende:
[..]
Klopt helemaal.
Bij ons alleen verkoopafhandeling en verkoopklaar mag een kerstmuts op. ()
Verkoop gewone kleding ivm hygiënevoorschriften.
Ik heb in januari ook het gesprek met 2 SM's.quote:Op donderdag 19 december 2013 11:24 schreef SteffrisAH het volgende:
Zelf werken met deze drukte is wel fijn. Ik heb ondertussen een aantal gesprekken gehad voor TLVK (eigen SM, ASM, TL en op gesprek geweest met een SM van een ander filiaal) en alles is tot dusver goed. Begin januari nog een gesprek met mijn SM en daarna nog met twee van een ander filiaal en als alles dan goed is, kan ik eind februari/begin maart aan de opleiding beginnen.
Maar dat moet goed komen. Zelf al 6 houdbaar-shifts en 3 vers-shifts gedraaid, heb genoeg kennis van de systemen, vulplanning maken, ik weer wat mijn goede competenties zijn en waaraan ik moet werekn etc.
Waarom is dat dan, dat je ook het gesprek met een SM van een ander filiaal moet hebben?quote:Op donderdag 19 december 2013 11:40 schreef Questionmarks het volgende:
[..]
Ik heb in januari ook het gesprek met 2 SM's.
Jouw SM kan je natuurlijk helemaal geschikt vinden om TL te worden. Maar om enige objectiviteit dat garanderen vindt er een gesprek plaats met twee SM's uit andere winkels.quote:Op donderdag 19 december 2013 11:48 schreef donald500 het volgende:
[..]
Waarom is dat dan, dat je ook het gesprek met een SM van een ander filiaal moet hebben?
Ahh, zo!quote:Op donderdag 19 december 2013 11:51 schreef Schuimpjes het volgende:
[..]
Jouw SM kan je natuurlijk helemaal geschikt vinden om TL te worden. Maar om enige objectiviteit dat garanderen vindt er een gesprek plaats met twee SM's uit andere winkels.
Ik heb een heel sterk gevoel dat wij bij elkaar in het filiaal werken.quote:Op donderdag 19 december 2013 11:24 schreef SteffrisAH het volgende:
Zelf werken met deze drukte is wel fijn. Ik heb ondertussen een aantal gesprekken gehad voor TLVK (eigen SM, ASM, TL en op gesprek geweest met een SM van een ander filiaal) en alles is tot dusver goed. Begin januari nog een gesprek met mijn SM en daarna nog met twee van een ander filiaal en als alles dan goed is, kan ik eind februari/begin maart aan de opleiding beginnen.
Maar dat moet goed komen. Zelf al 6 houdbaar-shifts en 3 vers-shifts gedraaid, heb genoeg kennis van de systemen, vulplanning maken, ik weer wat mijn goede competenties zijn en waaraan ik moet werekn etc.
En wat vonden zij van de beschikbaarheid van de Kerst-producten?quote:Op donderdag 19 december 2013 12:40 schreef Ferry_76 het volgende:
Vanmiddag weer eens de hele directie over de vloer in verband met de wedstrijd. ..
Doe ze de groeten van je fok matties.quote:Op donderdag 19 december 2013 12:40 schreef Ferry_76 het volgende:
Vanmiddag weer eens de hele directie over de vloer in verband met de wedstrijd. ..
Wie is iedereen?quote:Op donderdag 19 december 2013 13:44 schreef Franknfurter het volgende:
Ik meld me weer even![]()
Ik moet in het nieuwe jaar een simpele, goede splitsmethode voor iedereen makenNu gooit iedereen alles maar overal neer waardoor we soms 1,5 uur bezig zijn met vers, dus ik mag mijn ocd erop loslaten en een standaardmethode maken. Hoe doen jullie het verssplitsen in jullie winkels?
Vers is opgedeeld is een aantal groepen en daar splits je naar uit. Hoef je niet de hele tijd heen en weer te lopen. Net als houdbaar eigenlijk.quote:Op donderdag 19 december 2013 13:44 schreef Franknfurter het volgende:
Ik meld me weer even![]()
Ik moet in het nieuwe jaar een simpele, goede splitsmethode voor iedereen makenNu gooit iedereen alles maar overal neer waardoor we soms 1,5 uur bezig zijn met vers, dus ik mag mijn ocd erop loslaten en een standaardmethode maken. Hoe doen jullie het verssplitsen in jullie winkels?
Iedereen zijn de mensen die lossen/splitsen, dus altijd anderen. Daarom wil de SM nu één methode die voor iedereen werkt. Wij hebben ook geen plek om te splitsen in de cel, dus het moet echt sneller en efficienter gaan dan nu, 1,5 uur je vulling buiten de cel is ook niet optimaal natuurlijk.quote:Op donderdag 19 december 2013 13:47 schreef Schuimpjes het volgende:
[..]
Wie is iedereen?
Maar goed, ik maak een rondje met 6 rolly's (Vlees, Panklaar, Groente, Vleeswaren/Kaas, Deli/Kaas, Gebak/Sappen) en splits in 20 minuten een versvracht weg (gemiddeld 1100 colli, maar heel veel komt al gesplitst binnen natuurlijk). Officieel moet splitsen in de koelcel, maar daar heb ik geen plek voor.
We splitsen wel uit naar de groepen hoor. We splitsen zelfs de vleessoorten van elkaar. Het gaat meer over de indeling van het magazijn waardoor het constant verwarrend en traag wordt voor de meeste mensen.quote:Op donderdag 19 december 2013 13:49 schreef mujentas het volgende:
[..]
Vers is opgedeeld is een aantal groepen en daar splits je naar uit. Hoef je niet de hele tijd heen en weer te lopen. Net als houdbaar eigenlijk.
Verbaasd me eigenlijk wel dat jullie dat al niet doen.
Tsja, dan moet je gewoon een ideale volgorde verzinnen en signing ophangen.quote:Op donderdag 19 december 2013 13:51 schreef Franknfurter het volgende:
[..]
We splitsen wel uit naar de groepen hoor. We splitsen zelfs de vleessoorten van elkaar. Het gaat meer over de indeling van het magazijn waardoor het constant verwarrend en traag wordt voor de meeste mensen.
Wij doen het ook gewoon op groep, lukt altijd prima.quote:Op donderdag 19 december 2013 13:51 schreef Franknfurter het volgende:
[..]
We splitsen wel uit naar de groepen hoor. We splitsen zelfs de vleessoorten van elkaar. Het gaat meer over de indeling van het magazijn waardoor het constant verwarrend en traag wordt voor de meeste mensen.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |