Dat mag.quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:26 schreef Dven het volgende:
[..]
Ik wil morgen romantisch dineren met een date. Mag ik je overvliegen als chef?
Dat valt wel mee. Gewoon logisch nadenken.quote:
Wil je dan blijven voor het weekend zodat we samen voetbal kunnen kijken terwijl mijn vrouw ons Belgisch bier danwel whisky schenkt?quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:26 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Dat mag.
[..]
Dat valt wel mee. Gewoon logisch nadenken.
elke fucking kerstavond hetzelfdequote:Op dinsdag 17 december 2013 18:19 schreef Saind het volgende:
[..]
Niks mis met pasteitje kipragout, ben ik op grootgebracht
Vroeger altijd favoriete eten
Natuurlijk.quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:27 schreef Dven het volgende:
[..]
Wil je dan blijven voor het weekend zodat we samen voetbal kunnen kijken terwijl mijn vrouw ons Belgisch bier danwel whisky schenkt?
Bij ons was dat altijd op oud en nieuw. Overigens meestal gemaakt van het kalkoenkarkas van kerst.quote:
zo daar heb je hem even te pakken zegquote:Op dinsdag 17 december 2013 18:28 schreef Adames het volgende:
champagne is trouwens zoet, niet wrang.
Dat is te kort door de bocht gesteld imo. Het zure icm het droge kan toch voor een zekere wrangheid zorgen. Maar misschien hou ik er wel een verkeerde definitie van wrang op na dan. Ik vind het vooral bij de goedkopere aanwezig.quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:28 schreef Adames het volgende:
champagne is trouwens zoet, niet wrang.
Is het ook mogelijk om lange tijd een niet succesvol restaurant te hebben?quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:29 schreef Dven het volgende:
Ik spendeer kerstavond bij een Schotse pensionado die lange tijd een succesvol restaurant had in London. Ben benieuwd
Hoe kom je erbij dat champagne per definitie zoet is. Niets zoets aan een brut of extra-brutquote:Op dinsdag 17 december 2013 18:28 schreef Adames het volgende:
champagne is trouwens zoet, niet wrang.
jaquote:Op dinsdag 17 december 2013 18:32 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Is het ook mogelijk om lange tijd een niet succesvol restaurant te hebben?
Ja hoor, mijn vaste pub houdt het al tien jaar vol zonder dat er ook maar een jaar quitte gespeeld is.quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:32 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Is het ook mogelijk om lange tijd een niet succesvol restaurant te hebben?
Dat vind ik verdacht.quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:33 schreef Dven het volgende:
[..]
Ja hoor, mijn vaste pub houdt het al tien jaar vol zonder dat er ook maar een jaar quitte gespeeld is.
Ik zeg niet dat hij het nog tien jaar vol zal houden want al z'n privévermogen gaat er aanquote:
mecciequote:Op dinsdag 17 december 2013 18:35 schreef Saind het volgende:
Ik kan niets verzinnen voor 't eten voor 4 man
Nasi.quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:35 schreef Saind het volgende:
Ik kan niets verzinnen voor 't eten voor 4 man
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |