vergeef mijquote:Op dinsdag 17 december 2013 18:09 schreef xcachet het volgende:
Dit noem ik geen respect hoor Typisch.
BJ erbij? Of is ze broodjes PINDAKAAS aan 't smeren?quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:10 schreef Dven het volgende:
Wijffie is niet thuis. Voetjes op de tafel, acda en de munnik, duvel. Life's good.
dat hebben wel meer mensen, niks om je druk over te makenquote:Op dinsdag 17 december 2013 18:11 schreef xcachet het volgende:
[..]
Ik weet niet meer wat ik van jou moet vinden.
Succes kapi.quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:15 schreef kapiteintje het volgende:
Ik mag zo met m'n Jimbo look m'n tentamen gaan maken tussen de tweedejaars studenten met vlassnorretje.
Ik snap pindakaasgrappen niet. Wel is het zo dat ik bij de LIDL wat fijne pastijtjes heb gehaald waarvan er eentje gevuld is met eend en vijgjes.quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:11 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
BJ erbij? Of is ze broodjes PINDAKAAS aan 't smeren?
Mijn vriendin had ooit een vlasnorretje. Op een vreemde manier vond ik het aantrekkelijk en wilde ik m'n fallus als een hete kaars op haar lippen doven.quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:15 schreef kapiteintje het volgende:
Ik mag zo met m'n Jimbo look m'n tentamen gaan maken tussen de tweedejaars studenten met vlassnorretje.
Kalfsragout en verder geen gezeik.quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:17 schreef Dven het volgende:
[..]
Ik snap pindakaasgrappen niet. Wel is het zo dat ik bij de LIDL wat fijne pastijtjes heb gehaald waarvan er eentje gevuld is met eend en vijgjes.
Ik vind vlassnorretjes in de regel maar vies.quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:18 schreef Dven het volgende:
[..]
Mijn vriendin had ooit een vlasnorretje. Op een vreemde manier vond ik het aantrekkelijk en wilde ik m'n fallus als een hete kaars op haar lippen doven.
Niks mis met pasteitje kipragout, ben ik op grootgebrachtquote:Op dinsdag 17 december 2013 18:18 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Kalfsragout en verder geen gezeik.
Die met hert en champagnesaus is ook niet goed?quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:18 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Kalfsragout en verder geen gezeik.
oquote:Op dinsdag 17 december 2013 18:17 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Dat vraag ik me af en toe ook wel eens af.
Ook lekker idd.quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:19 schreef Saind het volgende:
[..]
Niks mis met pasteitje kipragout, ben ik op grootgebracht
Vroeger altijd favoriete eten
Natuurlijk wel. De wildsmaak van hert geeft een heerlijke twist aan het wrange en droge van een champagne en de room geeft dan een zachte, ronde en brede smaak over de hele tong. Ik zou er zelf wel altijd iets bij eten wat het nog een schop geeft, zoals beetgare haricot vers en krieltjes met een citroen knoflook dressing. De haricots vers voor het knappertje en de citroen voor het frisse om de volle roomsmaak uit te balanceren.quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:19 schreef Dven het volgende:
[..]
Die met hert en champagnesaus is ook niet goed?
Ik wil morgen romantisch dineren met een date. Mag ik je overvliegen als chef?quote:Op dinsdag 17 december 2013 18:24 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Natuurlijk wel. De wildsmaak van hert geeft een heerlijke twist aan het wrange en droge van een champagne en de room geeft dan een zachte, ronde en brede smaak over de hele tong. Ik zou er zelf wel altijd iets bij eten wat het nog een schop geeft, zoals beetgare haricot vers en krieltjes met een citroen knoflook dressing.
nu doe je het er omquote:Op dinsdag 17 december 2013 18:24 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Natuurlijk wel. De wildsmaak van hert geeft een heerlijke twist aan het wrange en droge van een champagne en de room geeft dan een zachte, ronde en brede smaak over de hele tong. Ik zou er zelf wel altijd iets bij eten wat het nog een schop geeft, zoals beetgare haricot vers en krieltjes met een citroen knoflook dressing. De haricots vers voor het knappertje en de citroen voor het frisse om de volle roomsmaak uit te balanceren.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |