Yep, heel simpel en basic, maar heerlijkquote:Op zondag 1 december 2013 20:43 schreef Brummetje_ het volgende:
is echt Goddelijk lekker!
Ik heb het pas sinds kort ontdekt (tnx to mijn broertje).
Wedden van niet?quote:Op zondag 1 december 2013 20:47 schreef Yi-Long het volgende:
Lap Cheurn/cheong worstjes zul je misschien ook wel lekker vinden.
https://www.google.nl/sea(...)0&es_sm=122&ie=UTF-8
Heerlijk in de (fried) rice.
Vaak heet het gewoon BBQ pork.quote:Op zondag 1 december 2013 22:08 schreef silverhill het volgende:
Dit was altijd ons favoriete gerecht bij onze favoriete Chinees (totdat de zaak van eigenaar wisselde). Ik wist alleen niet dat het een bekend gerecht was, aangezien ik het nergens anders op de kaart heb zien staan.
FYI Hier wordt hondenvlees in verwerkt.quote:Op zondag 1 december 2013 20:47 schreef Yi-Long het volgende:
Lap Cheurn/cheong worstjes zul je misschien ook wel lekker vinden.
https://www.google.nl/sea(...)0&es_sm=122&ie=UTF-8
Heerlijk in de (fried) rice.
quote:Op maandag 2 december 2013 19:54 schreef Draai_kont het volgende:
[..]
FYI Hier wordt hondenvlees in verwerkt.
Chinezen hebben laks aan regels en wetten wat voedsel betreft.quote:
Maar het is wel lekker.quote:Op maandag 2 december 2013 20:40 schreef Draai_kont het volgende:
[..]
Chinezen hebben laks aan regels en wetten wat voedsel betreft.![]()
Enkele voorbeelden: Melkpoeder, nepvlees, gootolie, rattenvlees.
Google maar op voedselschandalen China.
Hollanders die naïef zijn.
Als je een keer tijd over heb;quote:Op maandag 2 december 2013 19:14 schreef Brummetje_ het volgende:
Iemand een recept hoe je zo dicht mogelijk bij de nasi van de chinees kan komen? Die vind ik ook heel erg lekker. Lekkerder dan nasi uit een Honigpakje.
Vreemd, heel jaar 3-4 per dag buiten gegeten in Hong Kong, en nooit ziek of whatever. In China zelf was het trouwens ook prima.quote:Op maandag 2 december 2013 20:40 schreef Draai_kont het volgende:
[..]
Chinezen hebben laks aan regels en wetten wat voedsel betreft.![]()
Enkele voorbeelden: Melkpoeder, nepvlees, gootolie, rattenvlees.
Google maar op voedselschandalen China.
Hollanders die naïef zijn.
Tnx!quote:Op dinsdag 3 december 2013 09:02 schreef Redcoon het volgende:
[..]
Als je een keer tijd over heb;
http://www.coquinaria.nl/recepten/06.1recept.htm
Het recept is heel erg omslachtig en moeilijk te scannen. Daarentegen kan het soms geen kwaad om ergens de tijd voor te nemen en het echt te lezen.
gast er hoort helemaal geen fruit in cha sieuw te zittenquote:Op dinsdag 3 december 2013 19:17 schreef kawotski het volgende:
Aah, nummer 101, mijn favoriet maar dan wel zoals ze het hier maken met verse vruchten, gember en groenten of wat er ook in zit maar het is wel vers.. http://restaurant-shanghai.nl/Afhalen/
Ik heb in al mijn enthousiasme wel eens in het westen des lands, ergens in Haarlem, ook Tja Shu gehaald en toen zaten er vruchtjes uit blik in het gerecht (je weet wel van die cocktailvruchtjes).. ik was ontroostbaar.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |