abonnement Unibet Coolblue
pi_133409138

Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en
en een technische uitleg:

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?

Thuisbezord.nl neemt sinds kort Bitcoins aan.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
pi_133409164
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:24 schreef MxM het volgende:
De bodem van deze dip lijkt nog niet bereikt. Ik houd met BTC vast ook al begint het te kriebelen.
Benieuwd hoe de mensen vanavond reageren die nu offline aan het werk zijn,
US wordt nu/zo wakker, Chineesjes gaan slapen dus pompen de boel niet meer, kan zo maar richting <400 gaan
pi_133409172
Bericht uit het vorige topic:

Ik begreep er niks van, dacht dat ik 2 BTC had zie nu nog 0,2 staan. Had ik nog een order vannacht staan:

Buy
19 november 2013 01:38
0,20000000 BTC
-$105,20
$526,00
$0,49

Had ik die vanochtend maar verkocht want nu is het weer ongeveer even veel waard :'(
pi_133409176
Geen paniek joh. Dit gaat weer stijgen straks. Het is nu nog een te grote hype om te crashen, veel mensen willen nog profiteren en gaan met de iets lagere prijzen hun kans grijpen.
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:29:31 #5
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133409191
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:29 schreef Muto het volgende:
Geen paniek joh. Dit gaat weer stijgen straks. Het is nu nog een te grote hype om te crashen, veel mensen willen nog profiteren en gaan met de iets lagere prijzen hun kans grijpen.
Ik zit al klaar met al mijn $$$$ om in te stappen zodra we onder de 450 komen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133409208
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:28 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

US wordt nu/zo wakker, Chineesjes gaan slapen dus pompen de boel niet meer, kan zo maar richting <400 gaan
Dat verwacht ik niet maar heb ik iets gemist dat het vanochtend nog $700 stond en nu $540?
pi_133409238
Op 570 uitgestapt gelukkig, hebben jullie ook af en toe problemen dat BTC-E het niet doet? :)
pi_133409251
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:30 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Dat verwacht ik niet maar heb ik iets gemist dat het vanochtend nog $700 stond en nu $540?
Nou ja er was niet echt 'iets', gewoon nog wat naweeen van gisteren denk ik, ineens ging het omlaag en bleef het eigenlijk steady omlaag gaan. Het is ook geen onwijze crash in de zin van dat het in een uur ineens 50% van zn waarde verliest.

Gewoon ff downward trend.
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:31:58 #9
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133409263
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:30 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Dat verwacht ik niet maar heb ik iets gemist dat het vanochtend nog $700 stond en nu $540?
De bubble van gisteren die zich even corrigeert. Komt allemaal goed, bij 450 gewoon inkopen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133409283
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:29 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ik zit al klaar met al mijn $$$$ om in te stappen zodra we onder de 450 komen.
^O^

Hier ook. Ben niet bang om er nog een paar honderd dollar in te pompen.

8-)
pi_133409303
btc-e ondertussen <500$
pi_133409309
Weer klein beetje op $515,10 gekocht, zo blijf ik naar beneden toe al wat bijkopen :)
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:34:37 #13
11102 knep
Mountainfreak
pi_133409332
Rammelen jullie dollars al? :P
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:34:52 #14
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133409345
480 op BTC-E, BAM.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133409346
Hoppa weer 20 eraf, nu op 480... wat een snelheid ongelofelijk
pi_133409350
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:31 schreef Scorpie het volgende:

[..]

De bubble van gisteren die zich even corrigeert. Komt allemaal goed, bij 450 gewoon inkopen.
Beter is m'n SEPA er dan :(
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:35:03 #17
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133409355
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:34 schreef knep het volgende:
Rammelen jullie dollars al? :P
Nee bij < 450 pas.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:35:16 #18
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133409361
460 BTC-E....
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133409366
De grote jongens maken weer geld.

Men koopt een hoop bitcoins op een lage prijs, zeg 50.000 bitcoins voor 100dollar, dat stuw je trapsgewijs omhoog, maar ook alvast deels omlaag.

Alles boven je oorspronkelijke aankoopprijs is winst.
Mensen gaan mee in de hype, zowel naar boven als beneden.

Het ligt uiteraard iets wiskundiger en ingewikkelder maar daar komt het op neer.

"ze" deden dat toen het naar 250dollar steeg en crashte en nu zie ik infeite exact dezelfde grafiek weer terug.

Bitcoins is niets meer dan een speelbal.
pi_133409372
Maar nu de hamvraag... Gaan we die 900 ooit nog terug zien? :o
pi_133409383
Toch wel een serieuze crash ondanks een goed verlopen hoorzitting in het Senaat.
pi_133409385
Komt allemaal weer goed als de hype voorbij is, tot er over een paar maanden weer een nieuwe hype ontstaat. :Y)
pi_133409411
Bij 400 dollar koop ik er gelijk 20 stuks van.
pi_133409419
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:35 schreef WebBeestje het volgende:
Toch wel een serieuze crash ondanks een goed verlopen hoorzitting in het Senaat.
Erg serieus, ja.
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:37:35 #25
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133409439
430 and going fast ...
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:37:41 #26
11102 knep
Mountainfreak
pi_133409443
Gaat nu wel erg snel.
pi_133409452
Lol al dagen waarschuw ik voor de dunne bied maar van de andere kant de laat is nu ook dun met al die panicsellers... zo even inkopen verhogen :D
pi_133409460
Gistermiddag van $600 naar $900.
Vandaag middag van $900 naar $400.
pi_133409464
:D _O-
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
pi_133409488
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:35 schreef Faazz het volgende:
Maar nu de hamvraag... Gaan we die 900 ooit nog terug zien? :o
Dat zeiden we een paar maanden terug ook over de 266$. We weten allemaal hoe dat is gegaan ;)
pi_133409523
Bitstamp al rond $400, nog even wachten en dan...
pi_133409524
het gaat nu wel erg hard :')
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:39:41 #33
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133409527
Wilde eerst instappen op 450 maar we gaan nu echt hard naar beneden :D ik hou mijn dollars keihard vast... onder de 400!!! CRASH INCOMING
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:39:51 #34
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_133409536
Slechts een kwestie van tijd totdat de boel weer in elkaar klapt.
pi_133409539
360 dollar.
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:40:17 #36
11102 knep
Mountainfreak
pi_133409546
Incoming crash :D
pi_133409552
Blij dat ik nog niets gedaan heb nadat ik de LTC'tjes verkocht heb gisteren. :o
pi_133409555
Misschien komen de tijden weer dat we voor ¤50 een Bitcoin konden kopen op Bitonic.
pi_133409575
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
pi_133409583
$380 lol
pi_133409594
www.bitoinc.nl zal nu even verlies nemen denk ik.
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:41:55 #42
11102 knep
Mountainfreak
pi_133409605
En bam ineens 470
pi_133409610
aaaaaa crashh
pi_133409611
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:41 schreef WebBeestje het volgende:
www.bitoinc.nl zal nu even verlies nemen denk ik.
ze hebben wel veel voorraad ineens
pi_133409618
Waar houdt het op
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:42:26 #46
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133409628
En BTC-e bounced weer terug.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:42:47 #47
11102 knep
Mountainfreak
pi_133409649
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:42 schreef Scorpie het volgende:
En BTC-e bounced weer terug.
Fuck hee dat was effe snel cashen geweest, damn.
pi_133409656
Deze crash was voor mij voorspelbaar, er komt altijd een crash vlak nadat ik inkoop :')
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 13:43:14 #49
230491 Zith
pls tip
pi_133409662
Al die mensen die even wilder "afwachten" trade nu or be silent forever :P
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133409663
Wow dit is wel een serieuze. Een van de eerste flinke crashes die je ook goed kunt zien in een 2year grafiek op bitcoinity
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:43:49 #51
11102 knep
Mountainfreak
pi_133409685
Misschien toch beter op 380 kunnen kopen :{
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 13:44:03 #52
230491 Zith
pls tip
pi_133409693
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:43 schreef knep het volgende:
Misschien toch beter op 380 kunnen kopen :{
zit alweer op de 430.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133409709
damn what to do, verkopen en later weer inkopen, of gaan we nu toch weer écht omhoog, Bitstamp klapt ook weer ff terug richting 450, stond 2 minuten geleden nog op 400
pi_133409710
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:43 schreef Zith het volgende:
Al die mensen die even wilder "afwachten" trade nu or be silent forever :P
Heb geduld hij zakt nog wel verder
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 13:44:25 #55
230491 Zith
pls tip
pi_133409711
5 btc rijker :P
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133409713
Nu gaat het weer rap omhoog, nu al 480 dollar. 500 dollar wordt zo doorbroken.
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 13:44:54 #57
230491 Zith
pls tip
pi_133409720
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:44 schreef Revolution-NL het volgende:

[..]

Heb geduld hij zakt nog wel verder
hm-hm. ik spreek je rond de 600 usd wel weer.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:45:12 #58
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_133409726
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:44 schreef Robuustheid het volgende:
Nu gaat het weer rap omhoog, nu al 480 dollar. 500 dollar wordt zo doorbroken.
Zakt inmiddels alweer hoor ;)
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 13:45:14 #59
230491 Zith
pls tip
pi_133409727
500.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133409731
Ik bekijk met transacties nog maar wifi is hier slecht op het werk, op $380,10 heb ik volgens mij wat kunnen kopen.
pi_133409733
Een klasgenoot heeft net voor de crash wat gekocht. Dat is nu flink gekelderd. ;(
pi_133409735
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:44 schreef Zith het volgende:
5 btc rijker :P
Straks ook heel wat dollars..
pi_133409743
Hoe zit het met de koers van Litecoin?
Heeft iemand een link van een goede chart?
[ tribute to Fedor ]
[ tribute to Jon Jones ]
Casual MMA fan :')
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:45:49 #64
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133409751
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:43 schreef knep het volgende:
Misschien toch beter op 380 kunnen kopen :{
Ik zat echt te twijfelen op 400$, klote zooi :P
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:45:58 #65
414674 Mistico
Good Moaning
pi_133409753
Kan iemand mij helpen? Ik heb nu MultiBit geïnstalleerd.

Waar kan ik nu het beste Bitcoins kopen? :)
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 13:45:59 #66
230491 Zith
pls tip
pi_133409755
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:44 schreef Revolution-NL het volgende:

[..]

Heb geduld hij zakt nog wel verder
:W
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133409760
MtGox voor eerst lager dan Bitstamp!!! _O-

Bitstamp 520 dollar!

MtGox 516 dollar!
pi_133409761
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:45 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ik zat echt te twijfelen op 400$, klote zooi :P
Je had 120 dollar rijker geweest in 3 minuten
pi_133409765
Geniaal dit _O-
pi_133409771
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:45 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ik zat echt te twijfelen op 400$, klote zooi :P
ik heb geen geld op een exchange en bitonic geeft een oude koers :'(
pi_133409772
De sell orders nemen ook toe.
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:46:36 #72
11102 knep
Mountainfreak
pi_133409782
Ruk.
pi_133409786
Woow, je ziet nu hele grote volumes met mensen die inkopen
pi_133409797
Godverdommeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Najah even geduld hebben. Ooit gaan we weer naar the moon!!!

Hoop ik:(
KOOP ALLLESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
pi_133409799
Ja was ook binnen maar helaas ook nog dat plukje op $526 die ik sinds vannacht kort na 1:00 binnen kreeg :D
pi_133409841
Godver, ik vind dit fascinerend.
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
pi_133409843
Easy money to be made, people!!
pi_133409856
Je kunt aan de voorraad op Bitonic zien hoe de koers van Bitcoin gaat _O-
pi_133409859
Als je weet dat MtGox lager noteert dan BTC-E en Bitstamp, dan weet je dat het serieus is.....
pi_133409862
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
pi_133409868
tering, van 380 naar 600 dollar in een paar seconden
pi_133409904
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:49 schreef Waterdrinker het volgende:
tering, van 380 naar 600 dollar in een paar seconden
Net een stuiterbal
pi_133409909
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:50 schreef Piethur het volgende:

[..]

Net een stuiterbal
ja inderdaad, geniaal om te volgen zeg _O_
pi_133409933
trollbox staat vol met iets over OKcoin en LTC, is die koers ergens goed te volgen? Ik kan geen chinees :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133409942
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:50 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

ja inderdaad, geniaal om te volgen zeg _O_
Ja echt, vraag en aanbod ten top hier.
pi_133409947
Lol, was even show kijken. Kom ik terug is hij van 700 naar 500 gekelderd. :P En nu kaatst hij weer naar 600. Kamikazebeurs.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133409973
Ene moment ben ik nog blij dat ik vannacht een order had binnen gekregen op $526, andere moment baal ik dat de koers door de $500 en $400 zakt en dan weer blij met een aankoop op $380,10 :D Helaas tussendoor nog op $501 wat opgepikt maar wel weer op winst :D
pi_133410081
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:52 schreef WebBeestje het volgende:
Ene moment ben ik nog blij dat ik vannacht een order had binnen gekregen op $526, andere moment baal ik dat de koers door de $500 en $400 zakt en dan weer blij met een aankoop op $380,10 :D Helaas tussendoor nog op $501 wat opgepikt maar wel weer op winst :D
Klopt, nu gauw erin springen. Het is toch wel opvallend dat de koers zich zo razendsnel herstelt (lijkt zo)
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:55:51 #89
11102 knep
Mountainfreak
pi_133410084
Die 380 was echt een zieke ondergrens, damn ik baal wel.
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:56:02 #90
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133410090
Verdomme, zit op mijn werk, ik wil ook meedoen
pi_133410097
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:55 schreef knep het volgende:
Die 380 was echt een zieke ondergrens, damn ik baal wel.
Ik zag er een blokje van ruim 100 BTC staan dus ging voor een duppie hoger :)
pi_133410110
in 5 minuten weer 50 dollar omhoog, ongelovelijk dit.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:56:47 #93
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133410113
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:55 schreef knep het volgende:
Die 380 was echt een zieke ondergrens, damn ik baal wel.
Ik ook. Had 1000$ in 30 minuten kunnen verdienen, fack.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 13:56:52 #94
230491 Zith
pls tip
pi_133410118
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:55 schreef knep het volgende:
Die 380 was echt een zieke ondergrens, damn ik baal wel.
gewoon wachten tot de volgende crash toch? want dan durf je 100% zeker de vallende mes te vangen
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133410121
Back on track!
pi_133410127
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:56 schreef raptorix het volgende:
in 5 minuten weer 50 dollar omhoog, ongelovelijk dit.
in een kwartiertje $200 omhoog :P
  dinsdag 19 november 2013 @ 13:58:03 #97
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133410145
Ze kunnen het nu goed maken door in 1 ruk naar de 700$ te gaan.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133410148
Mt Gox weer 660. :P Dit is voor gekken en gestoorden. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  Moderator dinsdag 19 november 2013 @ 13:58:55 #99
257132 crew  Awsom
pi_133410176
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:58 schreef Scorpie het volgende:
Ze kunnen het nu goed maken door in 1 ruk naar de 700$ te gaan.
`Ze´, juist
pi_133410180
Damn wat baal ik dat mijn SEPA nog niet binnen is bij Bitstamp.
pi_133410181
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:58 schreef SuperHarregarre het volgende:
Mt Gox weer 660. :P Dit is voor gekken en gestoorden. :P
En voor mensen met een goed werkend hart. :P
pi_133410194


Welcome to the Bitcoin world!
pi_133410196
Je ziet duidelijk dat er ook wat tussen lopen die amper wat verstand hebben van het handelen in zoiets, verkooporders die ruim onder de laat geplaatst worden lol :D
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 14:00:50 #104
230491 Zith
pls tip
pi_133410215
Hier komt de second dip, laatste fluit voor de trein vertrekt.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 14:01:14 #105
230491 Zith
pls tip
pi_133410228
Helemaal vergeten de trollbox aan te zetten :(
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133410232
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:59 schreef WebBeestje het volgende:
Je ziet duidelijk dat er ook wat tussen lopen die amper wat verstand hebben van het handelen in zoiets, verkooporders die ruim onder de laat geplaatst worden lol :D
Dan heb je toch effectief een bestens order?

Als je er per se vanaf wil lijkt me dat een prima optie, je krijgt er toch de hoogste biedprijs voor, en zolang je geen tig BTC tegelijk verkoopt dan gaat het wel goed.
pi_133410254
Bizar wereldje die Bitcoin handel.
Ik volg deze topicsreeksen al een tijdje, maar gezond verstand zegt dat dit niet goed kan blijven gaan.
Leuk detail me oude heer vertelde mij in januari nog te investeren in BTC had ik toen maar geluisterd :'(
pi_133410270
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 13:59 schreef Tourniquet het volgende:
Damn wat baal ik dat mijn SEPA nog niet binnen is bij Bitstamp.
Same here, onder 600 kopen zou wel lekker zijn.
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:02:47 #109
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133410272
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:02 schreef marsmello het volgende:
Bizar wereldje die Bitcoin handel.
Ik volg deze topicsreeksen al een tijdje, maar gezond verstand zegt dat dit niet goed kan blijven gaan.
Leuk detail me oude heer vertelde mij in januari nog te investeren in BTC had ik toen maar geluisterd :'(
Dat is de clue natuurlijk. Durf je het risico te nemen of niet.
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:03:42 #110
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133410295
BTC-E weer onder de 500, buy buy buy
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133410301
Bitstamp heeft het zwaar nu. TCP Connection Timeout.
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:05:01 #112
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133410335
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:03 schreef Scorpie het volgende:
BTC-E weer onder de 500, buy buy buy
Scorpie, waar koop en verkoop jij je bitcoins? :@
pi_133410343
Aahhh fak dit, bitstamp stuk
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:05:34 #114
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133410347
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:05 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Scorpie, waar koop en verkoop jij je bitcoins? :@
BTC-E ofcourse. Lekker in de trollbox mee doen _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:05:57 #115
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133410355
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:05 schreef Scorpie het volgende:

[..]

BTC-E ofcourse. Lekker in de trollbox mee doen _O_
Ik kom eraan! :(
pi_133410356
Arme D4v1d... dat jongen kocht na heel lang twijfelen van z'n spaargeld van 300 euro wat bitcointjes op 800 dollar.. ;(.
pi_133410365
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:05 schreef Scorpie het volgende:

[..]

BTC-E ofcourse. Lekker in de trollbox mee doen _O_
Hoe ga je daar je geld weg krijgen dan? Standaard SEPA fee is toch 100$ ofzo? :')
pi_133410367
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:05 schreef Robuustheid het volgende:
Arme D4v1d... dat jongen kocht na heel lang twijfelen van z'n spaargeld van 300 euro wat bitcointjes op 800 dollar.. ;(.
Nee hoor :o Niet gedaan :P
pi_133410371
Ik volg het bitcoin gebeuren al een tijdje, maar nog nooit erop gehandeld.

Vraagje:

Via welke site kan je het best snel kopen/verkopen?

Zelf vind ik Bitonic er snel en handig uitzien, maar als er zo'n stijging/dip is als zojuist, is de wisselkoers van bitonic niet helemaal up to date krijg ik het gevoel?

Is dit via MtGox beter? (toen ik las over inschrijven, kopie ID's enzo opsturen ben ik daar afgehaakt)

Groet
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:06:58 #120
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133410386
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:06 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Hoe ga je daar je geld weg krijgen dan? Standaard SEPA fee is toch 100$ ofzo? :')
Alsof me dat iets boeit op $10k. Of ik gooi het naar bitstamp en doe daar SEPA transfer.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133410392
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:06 schreef Ranjit het volgende:
Ik volg het bitcoin gebeuren al een tijdje, maar nog nooit erop gehandeld.

Vraagje:

Via welke site kan je het best snel kopen/verkopen?

Zelf vind ik Bitonic er snel en handig uitzien, maar als er zo'n stijging/dip is als zojuist, is de wisselkoers van bitonic niet helemaal up to date krijg ik het gevoel?

Is dit via MtGox beter? (toen ik las over inschrijven, kopie ID's enzo opsturen ben ik daar afgehaakt)

Groet
bitonic is het snelst, bij MtGox kan je soms weken op je geld wachten volgensmij. Heb zelf geen ervaring though
pi_133410396
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:02 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Dat is de clue natuurlijk. Durf je het risico te nemen of niet.
Risico ben ik wel bereidt om te nemen, ik beleg ook zelf maar dan niet in "aandelen" die binnen een half uur 200 dollar dalen en daarna weer 200$ stijgen.
Ook ben ik nog niet helemaal bekent met de risico's, wat als de koers daadwerkelijk crasht (doordat er een paar mexicaans drugsbazen hun BTC inleveren) dan komt er een overschot aan BTC met als gevolg dat niemand ze meer wil hebben.
Zal niet lang duren voordat de overheid op de BTC handel gok en kansspelen belasting gaat heffen :P
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:07:54 #123
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133410417
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:06 schreef d4v1d het volgende:

[..]

Nee hoor :o Niet gedaan :P
Heel goed.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133410422
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:07 schreef marsmello het volgende:

[..]

Risico ben ik wel bereidt om te nemen, ik beleg ook zelf maar dan niet in "aandelen" die binnen een half uur 200 dollar dalen en daarna weer 200$ stijgen.
Ook ben ik nog niet helemaal bekent met de risico's, wat als de koers daadwerkelijk crasht (doordat er een paar mexicaans drugsbazen hun BTC inleveren) dan komt er een overschot aan BTC met als gevolg dat niemand ze meer wil hebben.
Zal niet lang duren voordat de overheid op de BTC handel gok en kansspelen belasting gaat heffen :P
Je zult sowieso belasting moeten betalen over je behaalde winsten. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133410443
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:06 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Alsof me dat iets boeit op $10k. Of ik gooi het naar bitstamp en doe daar SEPA transfer.
True, maar dan moet je zoveel in één keer withdrawen dat je waarschijnlijk hier de bank of belastingdienst weer aan je broek hebt. Maar hele zaakje cashen bij Bitstamp kan natuurlijk ook, die twee wisselen stuivertje qua wie er hoger staat
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 14:09:05 #126
230491 Zith
pls tip
pi_133410452
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:00 schreef Zith het volgende:
Hier komt de second dip, laatste fluit voor de trein vertrekt.
Second dip is nu voorbij, iedereen die het wilde 'afwachten' mag weer terug in de rij gaan staan.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:09:06 #127
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133410453
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:06 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Alsof me dat iets boeit op $10k. Of ik gooi het naar bitstamp en doe daar SEPA transfer.
Wat een baas deze man _O_
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:10:12 #128
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133410483
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:09 schreef Zith het volgende:

[..]

Second dip is nu voorbij, iedereen die het wilde 'afwachten' mag weer terug in de rij gaan staan.
Kut, net afgewacht en niet all in gegaan op rood.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133410484
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:08 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Je zult sowieso belasting moeten betalen over je behaalde winsten. :P
Wat ik me afvraag.. Als ik straks opeens 10k binnenhaal als 17 jarige(niet dat dat gaat gebeuren :') ), hoe zit het dan? Ik betaal nog geen belasting enzo :o

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 19-11-2013 14:10:25 ]
pi_133410504
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:10 schreef d4v1d het volgende:

[..]

Wat ik me afvraag.. Als ik straks opeens 10k binnenhaal als 17 jarige(niet dat dat gaat gebeuren :') ), hoe zit het dan? Ik betaal nog geen belasting enzo :o
dan geef je mij 3k en praten we nergens meer over
pi_133410509
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:10 schreef d4v1d het volgende:

[..]

Wat ik me afvraag.. Als ik straks opeens 10k binnenhaal als 17 jarige(niet dat dat gaat gebeuren :') ), hoe zit het dan? Ik betaal nog geen belasting enzo :o
Jouw ouders misschien wel. Jouw vermogen wordt bij dat van hun opgeteld.
Beneath the gold, the bitter steel
pi_133410513
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:10 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

dan geef je mij 3k en praten we nergens meer over
_O-
pi_133410526
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:11 schreef Kirov het volgende:

[..]

Jouw ouders misschien wel. Jouw vermogen wordt bij dat van hun opgeteld.
Dan mag zijn vader met de belastingdienst bellen hoe hij geld heeft verdiend aan Bitcoin _O-
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:11:54 #134
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133410530
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:11 schreef Kirov het volgende:

[..]

Jouw ouders misschien wel. Jouw vermogen wordt bij dat van hun opgeteld.
Box 3, valt toch wel te overzien toch.
pi_133410544
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:10 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

dan geef je mij 3k en praten we nergens meer over
:D
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:11 schreef Kirov het volgende:

[..]

Jouw ouders misschien wel. Jouw vermogen wordt bij dat van hun opgeteld.
Telt bitcoin mee bij de bijverdiengrens? Want dan krijgen ze voor dat kwartaal geen kinderbijslag meer waarschijnlijk :P

edit:

quote:
Uw kind mag tot ¤ 1.266 netto per kwartaal bijverdienen. Als uw kind ¤ 1.266 of meer verdient komt de kinderbijslag voor dat kwartaal in zijn geheel te vervallen. Tijdens de zomervakantie van 2013 mag uw kind met vakantiewerk ¤ 1.300 netto extra bijverdienen. U bent verplicht om elk inkomen hoger dan ¤ 1.266 netto per kwartaal aan de SVB door te geven.


[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 19-11-2013 14:13:29 ]
pi_133410546
Bitstamp onbereikbaar? :(
pi_133410547
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:11 schreef Piethur het volgende:

[..]

Dan mag zijn vader met de belastingdienst bellen hoe hij geld heeft verdiend aan Bitcoin _O-
Hoeft niet. Hij geeft de waarde van zijn vermogen, inclusief dat van zijn minderjarige kinderen per 1 januari op bij de belastingaangifte.
Beneath the gold, the bitter steel
pi_133410558
Er geldt ook nog een heffingsvrij vermogen in box 3 die aanzienlijk is volgens mij.

Zie hier voor meer info: http://www.rijksoverheid.(...)mstenbelasting/box-3
pi_133410583
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:12 schreef stripe het volgende:
Er geldt ook nog een heffingsvrij vermogen in box 3 die aanzienlijk is volgens mij.
Ergens in de richting van 21k. Daar kom je nog wel vrij gauw aan, vooral als kindlief 10k aan bitcoins heeft.
Beneath the gold, the bitter steel
pi_133410589
Ik raad iedereen aan deze op de achtergrond mee te draaien:

pi_133410590
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:12 schreef WebBeestje het volgende:
Bitstamp onbereikbaar? :(
Jup, heeft wat moeite
  Moderator dinsdag 19 november 2013 @ 14:16:00 #142
257132 crew  Awsom
pi_133410642
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:13 schreef Kirov het volgende:

[..]

Ergens in de richting van 21k. Daar kom je nog wel vrij gauw aan, vooral als kindlief 10k aan bitcoins heeft.
Zolang die het als bitcoin houdt wens ik de belastingdienst veel succes met dat opsporen :P
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:16:21 #143
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133410654
Damn wat is er aan de hand

Ben de hele tijd aan het werk dus heb niet veel meegekregen.

Iemand een samenvatting wat er vandaag gebeurd is? Ik heb geen tijd om 3 topics door te lezen _O-
pi_133410690
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:16 schreef Mender het volgende:
Damn wat is er aan de hand

Ben de hele tijd aan het werk dus heb niet veel meegekregen.

Iemand een samenvatting wat er vandaag gebeurd is? Ik heb geen tijd om 3 topics door te lezen _O-
Gooi een stuiterbal van een flatgebouw, dat idee ongeveer :D
pi_133410691
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:16 schreef Mender het volgende:
Damn wat is er aan de hand

Ben de hele tijd aan het werk dus heb niet veel meegekregen.

Iemand een samenvatting wat er vandaag gebeurd is? Ik heb geen tijd om 3 topics door te lezen _O-
samenvatting:

pi_133410697
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:16 schreef Awsom het volgende:

[..]

Zolang die het als bitcoin houdt wens ik de belastingdienst veel succes met dat opsporen :P
Dat is gewoon fraude.
Beneath the gold, the bitter steel
pi_133410698
Ik heb nu een litecoin en bitcoin wallet gedowload, maar heb 2 vraagjes.
Wat is een goede site die dingen te kopen? (met ideal?)
Heeft mijn wallet een unieke code ofzo? of hoe weten die wisselkantoren waar ze het heen moeten storten?
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:17:56 #148
11102 knep
Mountainfreak
pi_133410700
_O-
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:18:19 #149
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133410711
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:16 schreef Mender het volgende:
Damn wat is er aan de hand

Ben de hele tijd aan het werk dus heb niet veel meegekregen.

Iemand een samenvatting wat er vandaag gebeurd is? Ik heb geen tijd om 3 topics door te lezen _O-
Shit hit the fan, klein bubbeltje gebarsten en nu is iedereen aan het kopen en verkopen. Koers stijgt weer
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:18:44 #150
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133410717
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:17 schreef jatochneetoch het volgende:
Ik heb nu een litecoin en bitcoin wallet gedowload, maar heb 2 vraagjes.
Wat is een goede site die dingen te kopen? (met ideal?)
Heeft mijn wallet een unieke code ofzo? of hoe weten die wisselkantoren waar ze het heen moeten storten?
Bitonic.nl
pi_133410745
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:16 schreef Mender het volgende:
Damn wat is er aan de hand

Ben de hele tijd aan het werk dus heb niet veel meegekregen.

Iemand een samenvatting wat er vandaag gebeurd is? Ik heb geen tijd om 3 topics door te lezen _O-
Van $900 dollar naar $600, en weer omhoog naar $850 dollar.
Vervolgens van $700 naar $380, en naar $600. Dit in 3 minuten tijd.
pi_133410769
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:19 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Van $900 dollar naar $600, en weer omhoog naar $850 dollar.
Vervolgens van $700 naar $380, en naar $600. Dit in 3 minuten tijd.
Wat is de minimale handelsgrootte?
Beneath the gold, the bitter steel
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:20:52 #153
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133410773
lol, jammer dat ik vandaag niet in de gelegenheid ben geweest om bij te kopen

[ Bericht 12% gewijzigd door Mender op 19-11-2013 14:26:47 ]
pi_133410775
Verkocht op 600 dollar weer gekocht op 550 dollar zag ik Daar was ik blij mee totdat ik zag dat de koers inmiddels nog veel verder weg gezakt is.

Nu in dubio verkopen en nog langer wachten of blijven zitten... keuzes keuzes
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:21:02 #155
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133410779
480 and falling.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133410780
Wauw, door colleges mis ik alle fun! Maar dit is mensen, waarom je twee keer moet nadenken over BTC's. Gratis geld bestaat niet.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:21:24 #157
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133410795
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:20 schreef Mender het volgende:
lol, jammer dat ik vandaag niet in de gelegenheid ben geweest om bij te kopen
Je wilde kopen op 900 dollar begrijp ik zo? :P
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:21:30 #158
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133410798
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:20 schreef Distortion het volgende:
Verkocht op 600 dollar weer gekocht op 550 dollar zag ik Daar was ik blij mee totdat ik zag dat de koers inmiddels nog veel verder weg gezakt is.

Nu in dubio verkopen en nog langer wachten of blijven zitten... keuzes keuzes
Idem hier, ik blijf zitten.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133410818
Vraag me af hoeveel chineesjes 600 dollar in rook op hebben zien gaan.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:22:54 #160
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133410830
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:21 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Idem hier, ik blijf zitten.
Scorpie, zou je mij eens uit kunnen leggen waarom de bitcoin koers op bitstamp, mtgox en btc-e alledrie verschillende waardes laten zien van de actuele koers van de BTC?
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:23:30 #161
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133410846
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:22 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Scorpie, zou je mij eens uit kunnen leggen waarom de bitcoin koers op bitstamp, mtgox en btc-e alledrie verschillende waardes laten zien van de actuele koers van de BTC?
Er is geen centrale plek waar de prijs van BTC bepaald wordt. Elk van die exchanges hanteert zijn eigen prijs en heeft zijn eigen voor- en nadelen :)
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133410849
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:22 schreef tofastTG het volgende:
Vraag me af hoeveel chineesjes 600 dollar in rook op hebben zien gaan.
Het zal ook wel aardig populair zijn in Iran :P
Beneath the gold, the bitter steel
pi_133410851
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:22 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Scorpie, zou je mij eens uit kunnen leggen waarom de bitcoin koers op bitstamp, mtgox en btc-e alledrie verschillende waardes laten zien van de actuele koers van de BTC?
Gox krijg je je geld niet weg
BTC-e is door sommige als schimmig benoemt
Bitstamp is weer een andere exchange met ander vraag en aanbod
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133410871
Dit is zo grappig. Op het ene moment heb je 5k in handen, vervolgens nog maar 1000, even later weer 7500 en 3000 en 250, 10000 6380 etc einz :')
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:24:38 #165
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133410877
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:23 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Er is geen centrale plek waar de prijs van BTC bepaald wordt. Elk van die exchanges hanteert zijn eigen prijs en heeft zijn eigen voor- en nadelen :)
Ok, dank je :)
pi_133410881
Waar vind ik mijn bitcoinadres?
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:25:12 #167
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133410890
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:21 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Je wilde kopen op 900 dollar begrijp ik zo? :P
Neuh, als ik kon zou ik nu op $500 wel een of twee bitcoins bijkopen

Bedoelde eigenlijk ben i.p.v. geweest
  † In Memoriam † dinsdag 19 november 2013 @ 14:25:18 #168
230491 Zith
pls tip
pi_133410894
Ik kan je wel even een nieuw address geven dan stuur ik je de public en private keys via dm/.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133410896
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:21 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Idem hier, ik blijf zitten.
Ik ook, paar keer geprobeerd in te springen op de schommelingen, maar het is te onvoorspelbaar nu, kan nu zomaar nog 100$ omlaag, maar ook omhoog. Ik blijf ff zitten waar ik zit.
pi_133410901
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:24 schreef jatochneetoch het volgende:
Waar vind ik mijn bitcoinadres?
Welke software heb je
pi_133410935
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:25 schreef Ranjit het volgende:

[..]

Welke software heb je
Bitcoin versie v0.8.5-beta
Of is dat niet de officiële?
pi_133410937
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:24 schreef jatochneetoch het volgende:
Waar vind ik mijn bitcoinadres?
dat is 1Npq82R2BVdm6rZjH4yRNwQDE68VVs8PLm
pi_133410941
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:23 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Gox krijg je je geld niet weg
BTC-e is door sommige als schimmig benoemt
Bitstamp is weer een andere exchange met ander vraag en aanbod
Dat is ook wat mij tegenhoudt om te investeren, hoe snel kan je je BTC liquideren?
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:27:30 #174
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133410966
hoe zit dat met die litecoin.org wallet? gisteren gekocht via litecoins en code gegeven, vandaag begon 'ie weken blocks te tellen, maar nu heb ik ze nog steeds niet?!
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133410970
Ja ik blijf voorlopig ook wel ff zitten. Ik zie het wel. :)
pi_133410989
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:26 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

dat is 1Npq82R2BVdm6rZjH4yRNwQDE68VVs8PLm
:D
pi_133410991
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:26 schreef marsmello het volgende:

[..]

Dat is ook wat mij tegenhoudt om te investeren, hoe snel kan je je BTC liquideren?
Ligt eraan waar je op de Exch. zit. Als je je btc op bijvoorbeeld bitstamp laat staan kun je ze binnen een paar seconden verkopen! Of de boel moet echt klappen zoals in maart, dan koopt helemaal niemand meer en dan is het ook meteen een vrije val.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:28:22 #178
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133410995
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:27 schreef Sosa het volgende:
hoe zit dat met die litecoin.org wallet? gisteren gekocht via litecoins en code gegeven, vandaag begon 'ie weken blocks te tellen, maar nu heb ik ze nog steeds niet?!
Je hebt de litecoins al binnen, maar je zult toch echt even moeten wachten tot de client gesynchroniseert is :)
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:28:27 #179
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133410997
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:26 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

dat is 1Npq82R2BVdm6rZjH4yRNwQDE68VVs8PLm
:')
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:28:45 #180
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133411007
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:26 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

dat is 1Npq82R2BVdm6rZjH4yRNwQDE68VVs8PLm
Volgens mij ben jij echt aan t wachten tot er een dombo langskomt of niet :P
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:29:03 #181
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133411010
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:28 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Je hebt de litecoins al binnen, maar je zult toch echt even moeten wachten tot de client gesynchroniseert is :)
die is al gesynced, maar alle velden zijn leeg
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:29:14 #182
11102 knep
Mountainfreak
pi_133411016
:D
pi_133411021
Maar mensen die nieuw zijn, welcome to the bitcoin ride!
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133411030
Waarom zie ik zoveel gasten kopen en verkopen met 50 USD verschil? Allemaal first timers die blij zijn met een tientje winst?

Mijn coins blijven ongeacht de koers nog weken op slot, het moet allemaal nog beginnen met bitcoin.
pi_133411050
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:27 schreef Sosa het volgende:
hoe zit dat met die litecoin.org wallet? gisteren gekocht via litecoins en code gegeven, vandaag begon 'ie weken blocks te tellen, maar nu heb ik ze nog steeds niet?!
Hier je ontvangstadres invullen, dan zie je wat meer: http://block-explorer.com
pi_133411053
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:29 schreef videonatic het volgende:
Waarom zie ik zoveel gasten kopen en verkopen met 50 USD verschil? Allemaal first timers die blij zijn met een tientje winst?

Mijn coins blijven ongeacht de koers nog weken op slot, het moet allemaal nog beginnen met bitcoin.
HFT })
Beneath the gold, the bitter steel
pi_133411062
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:29 schreef tofastTG het volgende:
Maar mensen die nieuw zijn, welcome to the bitcoin ride!
Dankje,

Maar ik snap het hele idee met minen enzo allemaal wel.
Ik snap alleen niet hoe mijn wallet werkt. Niemand die het mij even kort wil uitleggen ?
pi_133411085
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:30 schreef Kirov het volgende:

[..]

HFT })
Nah dat gebeurd niet met BTC, staat ook een topic over op reddit.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133411086
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:29 schreef videonatic het volgende:
Waarom zie ik zoveel gasten kopen en verkopen met 50 USD verschil? Allemaal first timers die blij zijn met een tientje winst?

Mijn coins blijven ongeacht de koers nog weken op slot, het moet allemaal nog beginnen met bitcoin.
Kijk, zo denk ik er ook over. Ik ga niet om een aantal correcties steeds mijn bitcoins verkopen. Heb ze mooi er staan omdat ik voor de lange termijn hier een hele grote (en winstgevende) toekomst in zie.
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:31:19 #190
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133411093
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:29 schreef videonatic het volgende:
Waarom zie ik zoveel gasten kopen en verkopen met 50 USD verschil? Allemaal first timers die blij zijn met een tientje winst?

Mijn coins blijven ongeacht de koers nog weken op slot, het moet allemaal nog beginnen met bitcoin.
¤10, - = ¤10,- :)
pi_133411096
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:29 schreef videonatic het volgende:
Waarom zie ik zoveel gasten kopen en verkopen met 50 USD verschil? Allemaal first timers die blij zijn met een tientje winst?

Mijn coins blijven ongeacht de koers nog weken op slot, het moet allemaal nog beginnen met bitcoin.
Ach, als je dat een paar keer op het juiste moment doet kan je er toch qua daghandel leuk mee verdienen. Maar het is zeker een risico. Zeker nu het zo hard heen en weer schiet, achteraf weet je pas wat de beste momenten voor verkopen/kopen was.
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:31:58 #192
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133411108
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:30 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Hier je ontvangstadres invullen, dan zie je wat meer: http://block-explorer.com
cool thanks
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:32:03 #193
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133411113
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:29 schreef tofastTG het volgende:
Maar mensen die nieuw zijn, welcome to the bitcoin ride!
Bedankt!

:P
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_133411123
Ik hoop dat niemand van de instappers van gisteren te veel geld is verloren.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133411125
het zakt weer, koopt bij, mensen!
pi_133411133
quote:
Day's Range:
$378.00 - $825.00
_O-!!!
pi_133411135
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:32 schreef Waterdrinker het volgende:
het zakt weer, koopt bij, mensen!
Waarom, dit is nog niet het laagste punt als je het mij vraagt.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133411154
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:31 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Ach, als je dat een paar keer op het juiste moment doet kan je er toch qua daghandel leuk mee verdienen. Maar het is zeker een risico. Zeker nu het zo hard heen en weer schiet, achteraf weet je pas wat de beste momenten voor verkopen/kopen was.
Is daghandel interessant? Of is de "fee" hiervoor te hoog ?

quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:29 schreef tofastTG het volgende:
Maar mensen die nieuw zijn, welcome to the bitcoin ride!
Bedankt voor het welkom!
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:33:22 #199
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133411155
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:32 schreef Waterdrinker het volgende:
het zakt weer, koopt bij, mensen!
Mijn grafiekje update niet snel genoeg :(
pi_133411161
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:32 schreef Waterdrinker het volgende:
het zakt weer, koopt bij, mensen!
Ben aan het wachten voor account verification op Bitsamp/Mt. Gox, kan wel een paar dagen gaan duren denk ik?
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:34:18 #201
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133411185
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:32 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

_O-!!!
ziek _O-
pi_133411204
Persoonlijk zou ik nog even afwachten met kopen of wat dan ook.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133411206
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:33 schreef marsmello het volgende:

[..]

Is daghandel interessant? Of is de "fee" hiervoor te hoog ?

[..]

Bedankt voor het welkom!
Neuh het kan best wat opleveren als het zo een paar tientjes schommelt, maar het is wel gewoon een risico, je verkoopt als je hoopt/denkt dat de koers zakt, maar wat als het dat dan niet doet? Of je weer terugkoopt voor een prijs die totaal nog niet de bodem van de dip is
pi_133411219
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:33 schreef Dynd het volgende:

[..]

Ben aan het wachten voor account verification op Bitsamp/Mt. Gox, kan wel een paar dagen gaan duren denk ik?
Gox is 5 work days, maar met de hype momenteel langer
pi_133411255
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:32 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

_O-!!!
c_/
Beneath the gold, the bitter steel
pi_133411261
Hoop dat er ook mensen eerlijk gaan zijn over een evt. verlies dat geleden is vandaag. Misschien als een soort disclaimer/waarschuwing richting instappers.
Maar ik hoop ook dat niemand op 700 gekocht heeft, dat is dan wel weer heel zuur.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133411282
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:34 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Neuh het kan best wat opleveren als het zo een paar tientjes schommelt, maar het is wel gewoon een risico, je verkoopt als je hoopt/denkt dat de koers zakt, maar wat als het dat dan niet doet? Of je weer terugkoopt voor een prijs die totaal nog niet de bodem van de dip is
Maar zoals vandaag hebben we een dip meegemaakt van omstreeks $400 en een piek gehad van $800, dat is toch redelijk interessant voor daghandel.
pi_133411303
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:37 schreef marsmello het volgende:

[..]

Maar zoals vandaag hebben we een dip meegemaakt van omstreeks $400 en een piek gehad van $800, dat is toch redelijk interessant voor daghandel.
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:37 schreef marsmello het volgende:

[..]

Maar zoals vandaag hebben we een dip meegemaakt van omstreeks $400 en een piek gehad van $800, dat is toch redelijk interessant voor daghandel.
Natuurlijk, heb jij een glazen bol die dips en pieken perfect kan voorspellen?
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:39:33 #209
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133411343
Waar kan ik zien op mt.gox welke fee ze hanteren?
pi_133411352
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:36 schreef tofastTG het volgende:
Hoop dat er ook mensen eerlijk gaan zijn over een evt. verlies dat geleden is vandaag. Misschien als een soort disclaimer/waarschuwing richting instappers.
Maar ik hoop ook dat niemand op 700 gekocht heeft, dat is dan wel weer heel zuur.
Tja, ik wil wel maar ik heb gewoon vandaag een flinke deuk gehad in mijn winst. Heb nu maar 420 euro winst in kleine twee weken. :')
pi_133411361
Gaining momentum................. 3 2 1
pi_133411382
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:36 schreef tofastTG het volgende:
Hoop dat er ook mensen eerlijk gaan zijn over een evt. verlies dat geleden is vandaag. Misschien als een soort disclaimer/waarschuwing richting instappers.
Maar ik hoop ook dat niemand op 700 gekocht heeft, dat is dan wel weer heel zuur.
740.
pi_133411429
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:36 schreef tofastTG het volgende:
Hoop dat er ook mensen eerlijk gaan zijn over een evt. verlies dat geleden is vandaag. Misschien als een soort disclaimer/waarschuwing richting instappers.
Maar ik hoop ook dat niemand op 700 gekocht heeft, dat is dan wel weer heel zuur.
De +$1000 winst die ik gisteren nog had, is nu grotendeels verdampt, maar dat trekt wel weer aan. ;)
pi_133411453
Ik heb een paar topics gevolgd vandaag, wat een gekkehuis :D

Nu vraag ik me af die site bitonic die vraagt 478,58 voor 1 BC
Als je een beetje de koers volgt op btc-e doet hij op dit moment van schrijven 377 euro...

Dat scheelt dus 101 euro per BC

maken ze zoveel winst erop of staat die koers van hun gewoon vast een x aantal uur ??

Voordat je die 101 euro eruit wilt halen moet hij weer aardig wat stijgen namelijk
pi_133411455
quote:
4s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:42 schreef MxM het volgende:

[..]

De +$1000 winst die ik gisteren nog had, is nu grotendeels verdampt, maar dat trekt wel weer aan. ;)
Het zijn wel veel van zulke verhalen inderdaad. Mensen die nu iets minder winst hebben dan zonder deze dip.
pi_133411460
Dit is nog leuker als het casino :7
Beneath the gold, the bitter steel
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:44:47 #217
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133411503
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:36 schreef tofastTG het volgende:
Hoop dat er ook mensen eerlijk gaan zijn over een evt. verlies dat geleden is vandaag. Misschien als een soort disclaimer/waarschuwing richting instappers.
Maar ik hoop ook dat niemand op 700 gekocht heeft, dat is dan wel weer heel zuur.
Ik ben nu 'op papier' 600 dollar lichter dan vanochtend.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:45:53 #218
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_133411539
Voor hoeveel kopen jullie/hebben jullie ingekocht? Als ik vragen mag.
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:47:28 #219
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133411588
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:45 schreef richolio het volgende:
Voor hoeveel kopen jullie/hebben jullie ingekocht? Als ik vragen mag.
Ik zit er nu voor 6000$ in. Heb een initiële inleg gedaan van 2000 euro.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133411592
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:36 schreef tofastTG het volgende:
Hoop dat er ook mensen eerlijk gaan zijn over een evt. verlies dat geleden is vandaag. Misschien als een soort disclaimer/waarschuwing richting instappers.
Maar ik hoop ook dat niemand op 700 gekocht heeft, dat is dan wel weer heel zuur.
Ik heb een halve BTC verloren met een poging tot daghandel, toch geen balls of steel en dan weer terug gaan kopen als het ineens weer hard omhoog gaat :') |:(
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:48:00 #221
11102 knep
Mountainfreak
pi_133411596
netjes
pi_133411652
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:45 schreef richolio het volgende:
Voor hoeveel kopen jullie/hebben jullie ingekocht? Als ik vragen mag.
$100
pi_133411703
Another downswing :D
pi_133411707
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:36 schreef tofastTG het volgende:
Hoop dat er ook mensen eerlijk gaan zijn over een evt. verlies dat geleden is vandaag. Misschien als een soort disclaimer/waarschuwing richting instappers.
Maar ik hoop ook dat niemand op 700 gekocht heeft, dat is dan wel weer heel zuur.
Goed punt!!!

Zo heb ik als beginner ook hoop verloren, doordat ik hier mensen met recordwinsten zag rondlopen.
pi_133411759
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:51 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Goed punt!!!

Zo heb ik als beginner ook hoop verloren, doordat ik hier mensen met recordwinsten zag rondlopen.
Je moet ook niet denken in één week miljonair te worden, het zijn er namelijk minstens twee. :7
pi_133411765
Ik zit voor precies 0 euro vast. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133411786
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:51 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Goed punt!!!

Zo heb ik als beginner ook hoop verloren, doordat ik hier mensen met recordwinsten zag rondlopen.
Ach, als het zo omhoog gaat zijn er geen verliezers natuurlijk, nu zit het ff tegen en kan je wat verliezen ja, op papier sowieso, en zeker ook met daghandel.
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:57:41 #228
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_133411877
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:53 schreef SuperHarregarre het volgende:
Ik zit voor precies 0 euro vast. :P
ga eens geld geven dan :(
  dinsdag 19 november 2013 @ 14:58:42 #229
11102 knep
Mountainfreak
pi_133411909
Volgens mij deed ie dat net :+
pi_133412026
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 14:54 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Ach, als het zo omhoog gaat zijn er geen verliezers natuurlijk, nu zit het ff tegen en kan je wat verliezen ja, op papier sowieso, en zeker ook met daghandel.
Ah dus met BTC word iedereen rijk, gratischhh geld!
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133412103
$573,9 even weer verkocht :)
pi_133412122
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:03 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Ah dus met BTC word iedereen rijk, gratischhh geld!
Je ziet wel, dat Bitcoin potentie op langere termijn heeft tegenover de reguliere banken? Zeker als de transacties zo soepel verlopen, en er beperkt aanbod is.
  dinsdag 19 november 2013 @ 15:07:04 #233
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133412130
Weer een beetje rust in de tent.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133412195
als je bitcoins wilt verkopen, welke site is het levert het meest op? of moet je dat eerst vergelijken?
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133412272
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:07 schreef Scorpie het volgende:
Weer een beetje rust in de tent.
Zou de 'bubbel' gepopt zijn denk je?
pi_133412296
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:03 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Ah dus met BTC word iedereen rijk, gratischhh geld!
Nee met euros joh, als er een probleem is in europa zetten ze persen aan en geven het aan arme landen, echt fantastisch, win win!
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_133412382
Ik heb nu alleen dollars op BTC-e staan die liggen te verstoffen.
Was voor mijn gevoel vanmiddag net te laat, als ik nou gisteren gewoon een buy order had gemaakt @ 400 en had afgewacht. :(
Maarja achteraf gelul... ;(
  dinsdag 19 november 2013 @ 15:17:50 #238
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133412403
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:17 schreef tralalala het volgende:
Ik heb nu alleen dollars op BTC-e staan die liggen te verstoffen.
Was voor mijn gevoel vanmiddag net te laat, als ik nou gisteren gewoon een buy order had gemaakt @ 400 en had afgewacht. :(
Maarja achteraf gelul... ;(
hoe maak je een buy order op BTC-E ?

ik zit te kijken maar kan het niet vinden..
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133412430
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:09 schreef henk3412 het volgende:
als je bitcoins wilt verkopen, welke site is het levert het meest op? of moet je dat eerst vergelijken?
-Real power isn't given, it must be taken-
  Moderator dinsdag 19 november 2013 @ 15:20:11 #240
257132 crew  Awsom
pi_133412465
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:18 schreef henk3412 het volgende:

[..]

Vergelijk het eens. Zelf nadenken is niet verboden he
pi_133412517
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:03 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Ah dus met BTC word iedereen rijk, gratischhh geld!
Was het maar zo'n feest, maar met de stijging zoals ie er was hoor je natuurlijk vooral succesverhalen.
pi_133412705
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:20 schreef Awsom het volgende:

[..]

Vergelijk het eens. Zelf nadenken is niet verboden he
oke. dan heb ik nog een vraag,
als ik me btc stuur naar mijn btc e account en verkoop in usd, heb ik geld in dollars. moet ik die geld naar me paypal sturen zodat het wordt omgezet?
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133412728
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:17 schreef Sosa het volgende:

[..]

hoe maak je een buy order op BTC-E ?

ik zit te kijken maar kan het niet vinden..
Tegen een andere prijs dan op dat moment wordt aangegeven bedoel je? Gewoon het bedrag veranderen waarvoor je ze wil kopen of verkopen.
pi_133412945
Trend is weer lekker stijgend nu
  dinsdag 19 november 2013 @ 15:43:33 #245
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_133413156
Wat is er aan de hand?
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
pi_133413314
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:43 schreef Matty___ het volgende:
Wat is er aan de hand?
Flinke dip. Nu is de koers weer aan het stijgen naar het oude niveau lijkt het.
pi_133413370
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:48 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Flinke dip. Nu is de koers weer aan het stijgen naar het oude niveau lijkt het.
Ja, was even een samenloop van omstandigheden. Heeft er iemand iets van een logische verklaring (nieuws, problemen met servers of iets dergelijks) die deze dip heeft veroorzaakt?
  dinsdag 19 november 2013 @ 15:50:02 #248
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_133413396
Als je op bit tonic je bitcoins wil verkopen rekent hun site dat om naar een bepaald aantal euro's. Is dat ook wat je terug krijgt? Of gaat er tijd overheen voordat het door hun systeem is en krijg je geld tegen de koers die het dan is terug?

En zijn zij nou een aparte handelsplaats met eigen koers of houden ze de koers van een andere exchange aan?

Ik zit te denken om mijn geld (50 euro nu 66) er weer uit te halen en 0.01 BTC te verplaatsen naar Mt.Gox om te proberen te daytraden (voor de lol). Kan dat daar met inleg van bijvoorbeeld 0.0034 BTC. Ga ik natuurlijk niet veel mee verdienen :') Maar gewoon om te kijken hoe het werkt.

En als je op Mt.Gox handelt tussen btc en usd gaat dat dan per direct? Betaal je een fee voor iedere transactie? Ik weet dat het lang kan duren voordat ze uit betalen. Maar dat is enkel naar je rekening niet als je BTC omruilt tegen USD op hun site?
  dinsdag 19 november 2013 @ 15:51:29 #249
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133413447
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:49 schreef Piethur het volgende:

[..]

Ja, was even een samenloop van omstandigheden. Heeft er iemand iets van een logische verklaring (nieuws, problemen met servers of iets dergelijks) die deze dip heeft veroorzaakt?
gewoon pump&dump systeem.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133413456
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:49 schreef Piethur het volgende:

[..]

Ja, was even een samenloop van omstandigheden. Heeft er iemand iets van een logische verklaring (nieuws, problemen met servers of iets dergelijks) die deze dip heeft veroorzaakt?
Het ging gisteren wel erg hard, das alles wat ik kan bedenken, qua nieuws niet echt iets gezien. Bitstamp was vanmiddag wel wat lastig te bereiken, maar dat was pas in de naweeen van de dip. Misschien gewoon ff een correctie. En waar hebben we het eigenlijk over, 24u geleden zaten we nog rond de 520$, nu 50$ hoger.
pi_133413480
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:49 schreef Piethur het volgende:

[..]

Ja, was even een samenloop van omstandigheden. Heeft er iemand iets van een logische verklaring (nieuws, problemen met servers of iets dergelijks) die deze dip heeft veroorzaakt?
Geen idee.

Denk dat mensen met veel Bitcoins dachten dat het hoogtepunt wel bereikt was en daarom gingen verkopen. Dan krijg je paniek als veel mensen dat doen.
pi_133413506
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:51 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Het ging gisteren wel erg hard, das alles wat ik kan bedenken, qua nieuws niet echt iets gezien. Bitstamp was vanmiddag wel wat lastig te bereiken, maar dat was pas in de naweeen van de dip. Misschien gewoon ff een correctie. En waar hebben we het eigenlijk over, 24u geleden zaten we nog rond de 520$, nu 50$ hoger.
Ja, klopt. Dip is natuurlijk een relatief begrip. Ik kon namelijk ook niets bedenken wat nou echt een aanleiding was.
pi_133413541
Geen idee of het al gemeld was. De topics gaan hard op het moment.

Maar een groot stuk over Bitcoin in NRC next vandaag. De hele voorpagina is er voor ingeruimd. :D

En in de krant zelf ook nog eens 2 bladzijdes.
pi_133413639
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:51 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Het ging gisteren wel erg hard, das alles wat ik kan bedenken, qua nieuws niet echt iets gezien. Bitstamp was vanmiddag wel wat lastig te bereiken, maar dat was pas in de naweeen van de dip. Misschien gewoon ff een correctie. En waar hebben we het eigenlijk over, 24u geleden zaten we nog rond de 520$, nu 50$ hoger.
Inderdaad, kijk je bijvoorbeeld naar de 10-daage chart op http://www.bitcoincharts.(...)m1g10za2gEMAzm2g25zv dan zie je dat dit gewoon een gezonde correctie was. Mits het niet nog verder inzakt nu. :P
pi_133413754
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:54 schreef Thieske het volgende:
Geen idee of het al gemeld was. De topics gaan hard op het moment.

Maar een groot stuk over Bitcoin in NRC next vandaag. De hele voorpagina is er voor ingeruimd. :D

En in de krant zelf ook nog eens 2 bladzijdes.
Cool! Ben je misschien in de gelegenheid daar een foto van te maken (liefst beetje high-res zodat de tekst nog leesbaar is :P) en hier te posten?
pi_133413776
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:01 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Cool! Ben je misschien in de gelegenheid daar een foto van te maken (liefst beetje high-res zodat de tekst nog leesbaar is :P) en hier te posten?
Dit. :D
pi_133413798
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:01 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Dit. :D
Ga ik doen heren, heb een hele attente vriendin die het ook opviel
pi_133413809
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:49 schreef Piethur het volgende:

[..]

Ja, was even een samenloop van omstandigheden. Heeft er iemand iets van een logische verklaring (nieuws, problemen met servers of iets dergelijks) die deze dip heeft veroorzaakt?
Dunne handel.

Niemand wilt dan gaan kopen/verkopen. Maar paar gebruikers voor 0,00001 Bitcoin. En dan kunnen er gekke prijzen plaatsvinden (Bijv 40 dollar lager dan laatst gesloten verkoop), die de massa wel ziet. En dan denkt men dat Bitcoins in uitverkoop gaan. Gevolg is dat de hele massa ook in verkoop gaat, waardoor het hard gaat. Er hoeft dus geen trigger te zijn.

Bij lage volumes krijg je dit verschijnsel algauw.
pi_133413853
Tis maar de vraag of dit de hele barst was, denk dat veel mensen nu nog vasthouden aan hun dure coins en zich niet helemaal lieten meezuigen in een panic sell. Ook zijn er nu veel mensen weer ingestapt wat de koers weer opdrijft. Maar ach er is geen pijl op te trekken.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133413924
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:04 schreef tofastTG het volgende:
Tis maar de vraag of dit de hele barst was, denk dat veel mensen nu nog vasthouden aan hun dure coins en zich niet helemaal lieten meezuigen in een panic sell. Ook zijn er nu veel mensen weer ingestapt wat de koers weer opdrijft. Maar ach er is geen pijl op te trekken.
Dat is met elke vorm van handel, als je de gouden tip hebt hoor ik het graag :+
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_133413954
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:02 schreef Piethur het volgende:

[..]

Ga ik doen heren, heb een hele attente vriendin die het ook opviel
^O^
pi_133413969
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:54 schreef Thieske het volgende:
Geen idee of het al gemeld was. De topics gaan hard op het moment.

Maar een groot stuk over Bitcoin in NRC next vandaag. De hele voorpagina is er voor ingeruimd. :D

En in de krant zelf ook nog eens 2 bladzijdes.
Ik heb toegang tot de digitale krant. zal is even kijken of er iets interessants in staat.
pi_133413972
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:06 schreef raptorix het volgende:

[..]

Dat is met elke vorm van handel, als je de gouden tip hebt hoor ik het graag :+
Vooral niet naar mij luisteren lol, ik dacht dat 220 de max was maar het was 700, duurste fout ooit!
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133413981
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:02 schreef Piethur het volgende:

[..]

Ga ik doen heren, heb een hele attente vriendin die het ook opviel
Dat wordt vanavond een zure snor halen
pi_133414008
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:28 schreef henk3412 het volgende:

[..]

oke. dan heb ik nog een vraag,
als ik me btc stuur naar mijn btc e account en verkoop in usd, heb ik geld in dollars. moet ik die geld naar me paypal sturen zodat het wordt omgezet?
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133414036
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:08 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Dat wordt vanavond een zure snor halen
_O-
pi_133414044
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:08 schreef MxM het volgende:

[..]

Ik heb toegang tot de digitale krant. zal is even kijken of er iets interessants in staat.
Post die anders hier even, de lettertjes zijn zo klein en krijg het niet goed voor elkaar om de foto leesbaar te uploaden. Bitcoin wordt ook uitgelegd aan de hand van pizza's :')
pi_133414049
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:09 schreef henk3412 het volgende:

[..]

Ga toch naar het casino en zet in op 23. Jezus probeer dan zelf ook wat moeite te doen om je in te lezen, google heeft ook antwoorden misschien zelfs de site van btc-e wel wo knows?
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  Moderator dinsdag 19 november 2013 @ 16:12:14 #269
257132 crew  Awsom
pi_133414078
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:11 schreef Piethur het volgende:

[..]

Post die anders hier even, de lettertjes zijn zo klein en krijg het niet goed voor elkaar om de foto leesbaar te uploaden. Bitcoin wordt ook uitgelegd aan de hand van pizza's :')
:D _O-
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:13:47 #270
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133414118
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 15:29 schreef tralalala het volgende:

[..]

Tegen een andere prijs dan op dat moment wordt aangegeven bedoel je? Gewoon het bedrag veranderen waarvoor je ze wil kopen of verkopen.
nee, ik dacht dat je ook echt orders kon aanmaken, bijv. dat je automatisch x-aantal verkoopt bij $900 ofzo. Dan hoef je er niet eens bij te blijven
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133414120
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:11 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Ga toch naar het casino en zet in op 23. Jezus probeer dan zelf ook wat moeite te doen om je in te lezen, google heeft ook antwoorden misschien zelfs de site van btc-e wel wo knows?
als jij die link kan geven waar het staat ben ik je dankbaar
-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133414134
Wel mooi, bitcoins zullen voor altijd met pizza worden geassocieerd door het 10.000BTC voor 2 pizza's verhaal. _O_
pi_133414156
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:14 schreef Tourniquet het volgende:
Wel mooi, bitcoins zullen voor altijd met pizza worden geassocieerd door het 10.000BTC voor 2 pizza's verhaal. _O_
Als je die gast bent, dan wordt je toch serieus depressief als je alle verhalen leest over de koers die 600-700 aantikt.

3 miljoen per pizza...
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:16:17 #276
11102 knep
Mountainfreak
pi_133414213
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:15 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Als je die gast bent, dan wordt je toch serieus depressief als je alle verhalen leest over de koers die 600-700 aantikt.

3 miljoen per pizza...
Lol jij denkt dat die gast niet geen bitcoins meer heeft nu? Die early adopters zijn er lang aan blijven hangen hoor.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133414241
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:15 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Als je die gast bent, dan wordt je toch serieus depressief als je alle verhalen leest over de koers die 600-700 aantikt.

3 miljoen per pizza...
Ik vind die voorpagina wel leuk moet ik zeggen!
pi_133414243
Bitstamp is echt ontzettend traag nu.
pi_133414293
quote:
Dankjewel!!

Ben hem nu aan het lezen. :9.
pi_133414299
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:15 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Als je die gast bent, dan wordt je toch serieus depressief als je alle verhalen leest over de koers die 600-700 aantikt.

3 miljoen per pizza...
Tot je bedenkt dat veel heel vroege adopters ook ieder misschien nog wel een paar duizend coins hebben liggen. :P
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_133414326
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:19 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Tot je bedenkt dat veel heel vroege adopters ook ieder misschien nog wel een paar duizend coins hebben liggen. :P
En daar zullen ongetwijfeld figuren tussen zitten die hun wachtwoord zijn vergeten
pi_133414336
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:19 schreef SuperHarregarre het volgende:

[..]

Tot je bedenkt dat veel heel vroege adopters ook ieder misschien nog wel een paar duizend coins hebben liggen. :P
Jawel, maar dan nog, het is wel 6 miljoen weg :D
quote:
_O_ _O_
pi_133414377
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:09 schreef henk3412 het volgende:

[..]

-Real power isn't given, it must be taken-
pi_133414418
quote:
Mooi artikel.

Hartelijk dank daarvoor. :)
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:24:04 #286
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133414438
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:13 schreef Sosa het volgende:

[..]

nee, ik dacht dat je ook echt orders kon aanmaken, bijv. dat je automatisch x-aantal verkoopt bij $900 ofzo. Dan hoef je er niet eens bij te blijven
Dat kan ook.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:24:36 #287
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133414462
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:24 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Dat kan ook.
ohw

dan moet ik ff goed kijken waar hoe
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_133414474
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:23 schreef Robuustheid het volgende:

[..]

Mooi artikel.

Hartelijk dank daarvoor. :)
NRC next leert soms nog wel eens wat van NRC Handelsblad
pi_133414501
Goed artikel. Alleen die laatste alinea.... zodra er een organisatie komt die bitcoin gaat reguleren stap ik direct eruit. Maar denk niet dat dat gaat gebeuren aangezien de community daar nooit mee akkoord zal gaan.
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:26:02 #290
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133414509
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:24 schreef Sosa het volgende:

[..]

ohw

dan moet ik ff goed kijken waar hoe
Gewoon bij buy/sell invoeren.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133414521
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:25 schreef Tourniquet het volgende:
Goed artikel. Alleen die laatste alinea.... zodra er een organisatie komt die bitcoin gaat reguleren stap ik direct eruit. Maar denk niet dat dat gaat gebeuren aangezien de community daar nooit mee akkoord zal gaan.
Zoals er staat, dan komt er vanzelf wel een andere munt waar de community het wel toestaat
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:26:56 #292
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_133414541
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:26 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Gewoon bij buy/sell invoeren.
achso en dan komt het in de que
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:27:09 #293
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_133414545
Als ik BTC van mijn waller naar mt.gox stuur. Hoelang duurt het dan voordat ze daar staan, en hoelang voordat ik ze weer terug in wallet heb?
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:27:21 #294
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133414551
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:26 schreef Sosa het volgende:

[..]

achso en dan komt het in de que
Jawohl.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  dinsdag 19 november 2013 @ 16:28:24 #295
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133414589
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:27 schreef borbit het volgende:
Als ik BTC van mijn waller naar mt.gox stuur. Hoelang duurt het dan voordat ze daar staan, en hoelang voordat ik ze weer terug in wallet heb?
2 confirmaties. Hoe snel die confirmaties worden gedaan ligt aan of je een fee betaalt of niet.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133414610
Hoeveel bedraagt de fee trouwens nu?
pi_133414619
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:20 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Jawel, maar dan nog, het is wel 6 miljoen weg :D

[..]

_O_ _O_
Volgens mij heeft recent nog aangegeven er totaal geen spijt van te hebben. Het is zover bekend de eerste transactie geweest van bitcoins in ruil voor iets fysieks, zonder die transactie had misschien deze topicreeks geeneens bestaan. ;)

Leuk trouwens dat de bewuste transactie gewoon nog te zien is in de blockchain: https://blockchain.info/t(...)f302fc80e9d5fbf5d48d

Hier nog de forumpost van destijds: https://bitcointalk.org/index.php?topic=137.msg1195#msg1195
pi_133414620
NOS heeft er ook een item over;
quote:
Bitcoin: geld of computergame?

Vannacht is de koers van de bitcoin over de kop gegaan. In luttele uren tijd steeg de koers naar meer dan 900 dollar om vervolgens weer terug te vallen naar 650 dollar. In januari kostte de internetmunt nog 13 dollar.

De digitale munt bewoog zich de voorbije maanden rond de 100 dollar maar begon een maand geleden aan een spectaculaire opmars. Volgens twitteraars deed de koers zelfs even 1000 dollar. Reden tot juichen voor de bitcoingebruikers en reden voor zorgen bij de critici.

Cryptografisch geld
Bitcoins is geen bank of hoofdkantoor maar een computersysteem, een netwerkprogramma. Het is een open community van gebruikers, kopers en verkopers van de virtuele munt. Het is digitaal geld dat je bewaart in een digitale portemonnee op je eigen pc. Nadeel: als je pc crasht of je wordt gehackt dan ben je het echt kwijt. Er bestaat niet zoiets als een depositogarantiestelsel.

Bitcoins zijn in 2009 bedacht door een Japanse programmeur. Hij ontwikkelde een ingenieus en complex softwareprogramma voor zogeheten cryptografisch geld. De gebruikers zochten een alternatief voor het huidige betalingsverkeer en het financiële systeem met banken en centrale banken.

Maximaal 21 miljoen
Het systeem geeft geld uit, maar mondjesmaat, want je kunt enkel bitcoins kopen van andere gebruikers. Loyale gebruikers kunnen extra bitcoins verdienen door mee te rekenen aan complexe rekensommen in het systeem. Dat heet 'mining', letterlijk het delven van geld.

Dat opgraven zal steeds langzamer en moeizamer gaan tot het maximum van 21 miljoen bitcoins bereikt is, dat zal ergens in 2030-2040 zijn.

Er is dus een plafond aan het virtuele geld, een soort schaarste. Maar een bitcoin is wel op te delen in eenheden tot 8 cijfers achter de komma en dat levert dus uiteindelijk 21 maal 10 tot de 14e macht aan stukjes geld op.

Het aankopen of verkopen van bitcoins en transacties als je iets koopt verlopen via versleutelde codes, die in het computersysteem wordt geregistreerd. Zelf blijf je anoniem.

Momenteel zijn er 12,011 miljoen bitcoins in omloop en enkele tienduizenden gebruikers. Vooral uit China groeit de belangstelling voor de bitcoins. De koersexplosie trekt de aandacht van veel vooral op een gokje beluste Chinezen.

Bits of money
Bitcoins zijn letterlijk bits, digitale stukjes geld in plaats van harde munten en knisperende biljetten. De waarde is virtueel en wordt bepaald door vraag en aanbod.

De koers fluctueert sterk en lijkt ook onderhevig aan speculatie; er zijn veel mensen die vooral aan de munt willen verdienen.

In de echte economie zouden dit soort koersfluctuaties een economische en financiële chaos veroorzaken. Een waardestijging van 5000 procent is ook niet normaal. De bitcoingebruikers noemen het groeistuipen, die vanzelf verdwijnen als bitcoins normaal worden.

Het oprollen van Silk Road Hidden Website in oktober, waar drugs en wapens met bitcoins gekocht konden worden, deed de koers even in elkaar klappen. Bitcoin leek in de greep van witwassers en criminelen. Maar de koers veerde snel weer op omdat maatregelen tegen uitwassen de munt ook betrouwbaarder maken.

Echt geld
De traditionele financiële sector met banken, toezichthouders en overheid, weet zich er nog geen raad mee. Het is echt geld en ook weer niet. Je kunt ermee betalen, het heeft een waarde en is inwisselbaar, maar het gaat buiten elke financiële instelling om.

Bitcoins vallen buiten de meeste wet- en regelgeving. Het is strikt genomen geen elektronisch geld, want er is geen erkende uitgevende instantie. Het is geen financieel product en het kopen en verkopen is geen financiële dienst. Het heeft meer weg van een computergame en toch werkt het in het echt.

Minister Dijsselbloem van Financiën liet in april in antwoord op Kamervragen al weten dat verdiensten en inkomsten uit bitcoins gewoon bij de belasting opgegeven moeten worden en dus belast worden.

In oktober 2012 schreef de Europese Centrale Bank al een rapport over het virtuele geld. Er zijn nog veel vragen over de risico's, de onzekerheden, integriteitsrisico's en mogelijke verstoringen van het echte geldverkeer. Het woord Ponzi-scheme, piramidespel, valt.

De Nederlandsche Bank zegt dat ze niet bij voorbaat negatief staat tegenover de opkomst van virtueel geld. Maar DNB volgt de zaak nauwgezet en overlegt met Frankfurt en Brussel en met het ministerie van Financiën.
pi_133414679
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 november 2013 16:29 schreef Loveless85 het volgende:
NOS heeft er ook een item over;

[..]

Leuk artikel, wellicht wel iets te negatief geschreven maar dat zorgt er iig voor dat mensen niet achteloos instappen en veel centjes verliezen.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133414693
Hoe meer aandacht voor Bitcoin, hoe meer mainstream het wordt, en de koers dus hopelijk stabieler wordt. :)
pi_133414710
En dicht.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')