IKEA servicesquote:
quote:Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: van 10 - 21 uur.
Zaterdag: van 9 - 20 uur. IKEA Amsterdam en Delft zijn geopend van 10 - 20 uur.
Zondag: IKEA Amsterdam en IKEA Delft zijn elke zondag geopend van 10 - 18 uur. IKEA Breda is elke zondag geopend van 11 - 17 uur. IKEA Haarlem is elke zondag geopend van 12 - 18 uur.
Ook andere vestigingen zijn regelmatig op zondag open, kijk voor het gehele overzicht op:
Openingstijden IKEA
quote:
Anna staat iedere dag voor je klaar!
Vragen?
En als Anna het niet weet, vraag je Anna naar <<chat>>. Wanneer er medewerkers beschikbaar zijn kun je het hen via een chat vragen. Of stel je vraag hier!
quote:Nieuwe catalogus
De nieuwe catalogus wordt nu door Nederland verspreid. Vanaf 27 augustus kun je er één aanvragen via de website. Je kunt de catalogus hier bekijken.
Het zou kunnen gebeuren dat er pluisjes van het tapijt achter de de rubberen rand gaan zitten waardoor het wieltje kan blokkeren.quote:Op zondag 3 november 2013 18:18 schreef kort het volgende:
Is het heel erg als er PARAGRAF ipv PUNKT wordt gebruikt op zachte vloeren?
troel geloof ik.quote:Op zondag 3 november 2013 19:54 schreef soapie het volgende:
Leuk die marsepein vormpjes. Iemand het al uitgeprobeerd?? In ieder geval (over)morgen maar even naar Ikea!
Ja werkt heel makkelijk!quote:Op zondag 3 november 2013 19:54 schreef soapie het volgende:
Leuk die marsepein vormpjes. Iemand het al uitgeprobeerd?? In ieder geval (over)morgen maar even naar Ikea!
Top, op naar Ikea!quote:Op zondag 3 november 2013 20:00 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Ja werkt heel makkelijk!
(niet de vorm invetten, is niet nodig. is mijn ervaring)
Met chocolade ook trouwens. Het is alleen een beetje aftasten hoeveel chocolade er precies in moet... Ik heb een paar keer gehad dat het hele vormpje, inclusief de buitenkant, onder de chocolade zaten
wat voor chocola gebruik jij?quote:Op zondag 3 november 2013 20:00 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Ja werkt heel makkelijk!
(niet de vorm invetten, is niet nodig. is mijn ervaring)
Met chocolade ook trouwens. Het is alleen een beetje aftasten hoeveel chocolade er precies in moet... Ik heb een paar keer gehad dat het hele vormpje, inclusief de buitenkant, onder de chocolade zaten
Ik heb het eerst geprobeerd met eenvoudige AH Basic repenquote:
en ging dat?quote:Op zondag 3 november 2013 20:57 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Ik heb het eerst geprobeerd met eenvoudige AH Basic repen
Ja dat ging eigenlijk best heel goed. Alleen smelt het chocolaatje best snel als je het in de handen hebt.quote:
je moet ook eerst tempereren. dan blijft je chocola stabiel en blijft het glanzenquote:Op zondag 3 november 2013 20:58 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Ja dat ging eigenlijk best heel goed. Alleen smelt het chocolaatje best snel als je het in de handen hebt.
Ja dat dacht ik alquote:Op zondag 3 november 2013 21:02 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
je moet ook eerst tempereren. dan blijft je chocola stabiel en blijft het glanzen
dat kan je op de moeilijke manier doen door de chocola op een koud oppervlak uit te smeren en zo in temperatuur te verlagen.quote:Op zondag 3 november 2013 21:04 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Ja dat dacht ik al
Maar dit was ook gewoon om eerst even te proberen. En dan is een chocoladereep van een 35ct of zo best ok
Moet maar eens even opzoeken hoe dat hele temperen moet. Als dat gaat zoals bij HHB dan laat maar
bij enkel wokken is het ook geen probleem, dan heb je alleen de wokbrander nodig.quote:Op zondag 3 november 2013 19:28 schreef Bartjebart het volgende:
Leuk die discussie over de wokbrander trouwens!
Vooral omdat Nederlanders veelal roerbakken in plaats van wokken en dus inderdaad meer pitten gebruiken dan bij 'wokken' normaal gesproken nodig zou zijn
Serieus zo simpel?quote:Op zondag 3 november 2013 21:06 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
dat kan je op de moeilijke manier doen door de chocola op een koud oppervlak uit te smeren en zo in temperatuur te verlagen.
ik doe het vaak simpeler: ik doe kleine stukjes ongesmolten chocola bij de warme chocola en laat die erin smelten. werkt ook prima
Nou ja "echt" wokken houdt in dat je alles in 1 pan gooit en verder geen pannen gebruikt voor groenten, sausjes etc.quote:Op zondag 3 november 2013 21:11 schreef loecje het volgende:
[..]
bij enkel wokken is het ook geen probleem, dan heb je alleen de wokbrander nodig.
maar bij meerdere gerechten werkt het gewoon niet. of ik doe gewoon teveel tegelijk
En de rijst danquote:Op zondag 3 november 2013 21:11 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Nou ja "echt" wokken houdt in dat je alles in 1 pan gooit en verder geen pannen gebruikt voor groenten, sausjes etc.
Oh ik las het een beetje verkeerd volgens mijquote:Op zondag 3 november 2013 21:12 schreef loecje het volgende:
dat zeg ik toch? met alleen wokken is het geen probleem
Meewokkenquote:
mensen die komen eten (type: "lust ik niet") of meerdere gangen.quote:Op zondag 3 november 2013 21:17 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Oh ik las het een beetje verkeerd volgens mij
Maar waarom zou je meerdere gerechten bereiden?
Oh op die manierquote:Op zondag 3 november 2013 21:20 schreef loecje het volgende:
[..]
mensen die komen eten (type: "lust ik niet") of meerdere gangen.
of het stoofvlees van de volgende dag op het vuur...
soms is een wokbrander ook wel handig voor gewoon koken, zodat je 5 pitten kan gebruiken. iets wat bij mijn huidige kookplaat niet werkt omdat de pitten te dicht op elkaar zitten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |