De kapsalon

![Kapsalon-Rotterdam-Foto-UZ-Media.jpg]()
zoals een eckte baas dat doet, worden er meermalen per maand kapsalons geklapt.
Meestal na een paar bier krijg ik zin het genot.
Voor de mensen die niet weten wat voor hemels voedsel dit is, hier een korte uitleg.
In een aluminium bakje wordt een laagje patat gelegd. Daarna wat dönervlees erop en 2 plakken jonge kaas.
In de grill wordt de kaas gesmolten en wordt er sla opgelegd(andere groenten eventueel mogelijk).
De saus maakt het helemaal af en de consument is vrij om te kiezen wat voor saus hij graag op zijn kapsalon heeft
Nu bij mijn klacht, ik kom steeds vaker tegen dat turks tuig de kapsalon onjuist bereidt.
Voorbeelden:-Saus mee in de grill(gaat je kapsalon verlept van smaken)
-Slappe patat(door tekort pataturen)
-Plastic vorkje(dat ding breekt 3 keer waardoor je allemaal plastic in je muil krijgt)
-Harde stukjes vlees(doorbakken vlees)
-Ui(hoe verneuk je de hele smaaksensatie)
Ik word hier schijtziek van, als je geen kapsalon kunt bereiden, ga dan lekker terug naar Marokko.
Klacht lijkt mij duidelijk
"Cos I'm the one with the fat mad skills, and I won't choke like the Buffalo Bills
Sittin at the pad just chillin, cos Larry Parker just got two million, oh what a feelin"
'The Don Mega'