FOK!forum / Gaming / Pokémon #17 - Pokémon XY: Trčs Bien!
Rikketikzaterdag 12 oktober 2013 @ 10:45
2mr5n48.jpg

Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

Januari 2013 zijn X & Y, de eerste spellen van de 6e generatie aangekondigd. De spellen komen uit in oktober. Nieuw is ook dat deze spellen alleen speelbaar zijn op een Nintendo 3DS.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:

5of978.jpg

D'aaaaaawwwww. O+

Game on!

Trading zone:
Gen 1

Gen 2

Gen 3

Gen 4

Gen 5

Friendcodes Pokémon X/Y

5300-9366-6489 Blistering
1521-3132-0425 Catch_me
0791-2263-8584 DjNivek
5172-0764-8757 EnGCatjuh
5000-2205-8309 Munchlax
0044-2787-7456 Notorious_Roy
0103-9915-9895 Rob_La_Chouffe
2165-5960-6631 roy9
5000-2780-2761 Veluro
3394-4990-7643 Xummon
3222-5670-9160 boik
1118-1345-7723 Sjiznit


Wil je ook in deze lijst? Maak dan een topicreport warnbig.png aan met jouw FOK!username en je 3DS Friendcode, dan voegt een mod ze toe aan de OP.

[ Bericht 0% gewijzigd door boem-dikkie op 15-10-2013 18:47:34 ]
Rikketikzaterdag 12 oktober 2013 @ 10:46
Oh, vergeten de Charizard uit de eerste post te slopen. Ach, het blijft toch de vetste mega evolutie tot nu toe. :D
Rikketikzaterdag 12 oktober 2013 @ 10:48
Oh ja, ik heb net de vijfde gym leader verslagen. Raad eens welke TM die gast je geeft als cadeau?

SPOILER
Fucking Thunderbolt.
:o
Pierrrezaterdag 12 oktober 2013 @ 10:52
Welke moet ik halen, x of y!? Ben er al niet meer bij sinds blauw en rood...
Munchlaxzaterdag 12 oktober 2013 @ 10:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 10:52 schreef Pierrre het volgende:
Welke moet ik halen, x of y!? Ben er al niet meer bij sinds blauw en rood...
Welke pokémon heb je liever?
http://www.serebii.net/xy/exclusives.shtml
Velurozaterdag 12 oktober 2013 @ 11:14
Net de post gehad, geen Pokémon :'(
En ik dacht nog zo hard dat hij echt in de brievenbus zou liggen :+

Ik zie nu pas die exclusives lijst, wat ben ik blij dat ik X heb gekozen! Mightyena en Houndoom <3
Wel jammer van Skrelp
Rikketikzaterdag 12 oktober 2013 @ 11:16
Het is alleen jammer dat GameFreak er weer voor heeft gezorgd dat Houndoom exclusive is voor X, terwijl de stone waarmee je zijn mega evolutie unlockt exclusive is voor Y. Hetzelfde geldt voor Manectric, alleen dan omgekeerd. Je zult dus moeten traden om die mega evoluties te kunnen gebruiken.
Pierrrezaterdag 12 oktober 2013 @ 11:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 10:54 schreef Munchlax het volgende:

[..]

Welke pokémon heb je liever?
http://www.serebii.net/xy/exclusives.shtml
Y it is :)
Velurozaterdag 12 oktober 2013 @ 11:32
quote:
13s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 11:16 schreef Rikketik het volgende:
Het is alleen jammer dat GameFreak er weer voor heeft gezorgd dat Houndoom exclusive is voor X, terwijl de stone waarmee je zijn mega evolutie unlockt exclusive is voor Y. Hetzelfde geldt voor Manectric, alleen dan omgekeerd. Je zult dus moeten traden om die mega evoluties te kunnen gebruiken.
Dat is wel erg jammer ja... Ach, er is altijd wel iemand met de andere versie die iets te ruilen aanbiedt of jou even wil helpen toch?

Hij is trouwens net binnengekomen *O*
Rikketikzaterdag 12 oktober 2013 @ 11:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 11:32 schreef Veluro het volgende:

[..]

Dat is wel erg jammer ja... Ach, er is altijd wel iemand met de andere versie die iets te ruilen aanbiedt of jou even wil helpen toch?
Zeker wel, maar probeer maar eens iemand zo gek te vinden om zijn one-of-a-kind Houndoominite (zo heet die steen) te ruilen. :P Ik denk dan ook dat Houndoom en Manectric exclusive zijn voor respectievelijk X en Y, terwijl MegaHoundoom en MegaManectric exclusive zijn voor Y en X. Als dat een beetje logisch klinkt.

Maar goed, traden was nog nooit zo makkelijk met de verbeterde internetmogelijkheden van de 3DS en Pokémon XY. Ik heb gisteren met het grootste gemak een Clauncher van mij geruild tegen een Amaura van één of andere Belg, bijvoorbeeld. Het vangen van die Clauncher duurde even (ik had geen idee waar dat beest rondhing), maar het traden zelf was binnen vijf minuten klaar.
EnGCatjuhzaterdag 12 oktober 2013 @ 12:13
Game binnen! :) Blijkbaar met een Wehkamp-bezorgmannetje (m/v) en niet via de post, maar hij is er en daar gaat het om :)

Female Chespin als starter (lucky me) dus binnenkort de wereld overspoelen met lvl 1 Chespin baby's :)
La-Vache-Qui-Ritzaterdag 12 oktober 2013 @ 12:18
Litleo O+!
Notorious_Royzaterdag 12 oktober 2013 @ 12:18
Pff, eindelijk mag ik zeggen dat ik al heel snel Pikachu had gevangen. Die stond embargo :{w
Notorious_Royzaterdag 12 oktober 2013 @ 12:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 12:18 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:
Litleo O+!
De enige die ik, naast m'n starter, heb hernoemd. Hij heet Simba O+
Kaneelstokjezaterdag 12 oktober 2013 @ 12:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 12:18 schreef Notorious_Roy het volgende:
Pff, eindelijk mag ik zeggen dat ik al heel snel Pikachu had gevangen. Die stond embargo :{w
:')
Notorious_Royzaterdag 12 oktober 2013 @ 12:23
quote:
99s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 12:20 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

:')
Ik ben old skool, first gen-fan. Pikachu en Squirtle rocken harder dan elke andere Pokemon.
Kaneelstokjezaterdag 12 oktober 2013 @ 12:25
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 12:23 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Ik ben old skool, first gen-fan. Pikachu en Squirtle rocken harder dan elke andere Pokemon.
Ik heb Pikachu altijd kut gevonden. Snap niks van de hype.
Net als al die Pikachu klonen in latere generaties. Allemaal ruk.
Munchlaxzaterdag 12 oktober 2013 @ 12:30
Ik ga denk ik voor X, version exclusives bevallen me meer, vind Xerneas er alleen iets minder uitzien maarja
MrMoonzaterdag 12 oktober 2013 @ 12:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 12:13 schreef EnGCatjuh het volgende:
Game binnen! :) Blijkbaar met een Wehkamp-bezorgmannetje (m/v) en niet via de post, maar hij is er en daar gaat het om :)

Female Chespin als starter (lucky me) dus binnenkort de wereld overspoelen met lvl 1 Chespin baby's :)
hee! Dat ga ik al doen :( ;)
EnGCatjuhzaterdag 12 oktober 2013 @ 12:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 12:33 schreef MrMoon het volgende:

[..]

hee! Dat ga ik al doen :( ;)
Er zijn nooit genoeg Chespins :P
#ANONIEMzaterdag 12 oktober 2013 @ 13:01
Ik zit tussen de eerste en 2e gym. Voornamelijk old-school pokemons in mijn team. Ik heb Froakadier ( lvl 25) Combusken ( lvl 28 ) Charmeleon ( lvl 26) en dan nog een fletching (lvl 25 ) en ik heb een scatterbug tegen een weedle geruild, die is nu een beedrill en die gebruik ik als HM slaaf. maar die EXP share all is super handig. :D

Ook heb ik een pikachu en butterfy bij de daycare, die zijn inmiddels ook level 20 voorbij.

Ik wil die leeuwtje nog wel vangen trouwens. Iemand al een shiny tegen gekomen? :D
gerszaterdag 12 oktober 2013 @ 13:07
Ik bestel nooit meer online , het wachten is vreselijk :')
DjNivekzaterdag 12 oktober 2013 @ 13:35
Serieus, ik vind het er echt super uit zien. Alles voelt meer 'levendig' aan, en de nieuwe models voor de pokemon zien er erg leuk uit. Schept ook hoop voor toekomstige games :)
Sjiznitzaterdag 12 oktober 2013 @ 13:42
Denk dat ik eens een Nidoking ga gebruiken in mijn team. Dan heb ik Delphox, Blastoise, Nidoking, Sylveon en nog plek voor 2. Een vlieg pokemon, denk aerodactyl, en dan nog een laatste. Misschien dat zwaard/schild ding voor steel ghost.

Edit: maar wil eigenlijk ook eens een electric pokemon, al sinds yellow niet in mijn team gehad. Meeste vind ik ruk designs :P
Xummonzaterdag 12 oktober 2013 @ 13:49
pokemon y viel vandaag op de deurmat woohoo
Blisteringzaterdag 12 oktober 2013 @ 14:46
Hier ook al lekker aan de X :D Heb 't 3D-effect maar wel weer uitgezet, want dat voegt bar weinig toe, behalve dan koppijn en dubbel zien :')
Madame_Paonzaterdag 12 oktober 2013 @ 15:28
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 12:23 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Ik ben old skool, first gen-fan. Pikachu en Squirtle rocken harder dan elke andere Pokemon.
Pikachu is overrated en alleen dankzij de Light Ball is hij niet totaal nutteloos.

Ik heb X & Y niet, maar heb even gekeken op Serebii naar de geüpdatete attacks. Een aantal goede veranderingen (Vine Whip meer base power en meer pp, Rock Tomb meer base power, meer pp en betere accuracy), maar ook mindere veranderingen. Sterke aanvallen zoals Thunderbolt, Ice Beam, etc. hebben nu nog maar 90 base power en Blizzard, Fire Blast etc. nog maar 110. :(

[ Bericht 0% gewijzigd door Madame_Paon op 12-10-2013 17:42:32 ]
Kyubeyzaterdag 12 oktober 2013 @ 15:48
Chespin? Wat een lelijk beest :N
#ANONIEMzaterdag 12 oktober 2013 @ 16:01
Ik had een shiny Vivilion via trade gekregen... maar dacht dat het geen shiny was. Nu heb ik hem geruild tegen een japanse pikachu :')
gazhims3lvzaterdag 12 oktober 2013 @ 16:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 16:01 schreef Vlaggenroof het volgende:
Ik had een shiny Vivilion via trade gekregen... maar dacht dat het geen shiny was. Nu heb ik hem geruild tegen een japanse pikachu :')
Hoe werkt dat traden dan? Krijg je gewoon een willekeurige terug?
Munchlaxzaterdag 12 oktober 2013 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 16:25 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Hoe werkt dat traden dan? Krijg je gewoon een willekeurige terug?
:r
Velurozaterdag 12 oktober 2013 @ 16:56
Na een halfuur eindelijk een Riolu gevangen <3 Net mijn Charmander opgehaald, dus heel ver ben ik nog niet... Vind dit wel een geweldige game al! :D
#ANONIEMzaterdag 12 oktober 2013 @ 16:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 16:25 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Hoe werkt dat traden dan? Krijg je gewoon een willekeurige terug?
als je ... trading kiest wel ja. Al heb ik wel het gevoel dat je niet een level 1 pidgey tegen een lvl 100 mewtwo kan ruilen. :P
#ANONIEMzaterdag 12 oktober 2013 @ 16:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 16:56 schreef Veluro het volgende:
Na een halfuur eindelijk een Riolu gevangen <3 Net mijn Charmander opgehaald, dus heel ver ben ik nog niet... Vind dit wel een geweldige game al! :D
Waar heb je riolu gevangen? o-o Ik las dat je ergens Lucario krijgt haha. :D Ik heb wel een Absol gevangen. Daarnet mijn 2e gym gedaan. Charmeleon van lvl 30 was vermoord door een of ander kutbeest van lvl 25. ;(
Velurozaterdag 12 oktober 2013 @ 16:59
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 16:58 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Waar heb je riolu gevangen? o-o Ik las dat je ergens Lucario krijgt haha. :D Ik heb wel een Absol gevangen. Daarnet mijn 2e gym gedaan. Charmeleon van lvl 30 was vermoord door een of ander kutbeest van lvl 25. ;(
Ik wil ook een Absol :D Op route 22 zijn ze te vinden, wel aardig zeldzaam want dat was de enige die ik ben tegengekomen... Je hebt daar ook Azurill's :P
#ANONIEMzaterdag 12 oktober 2013 @ 17:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 16:59 schreef Veluro het volgende:

[..]

Ik wil ook een Absol :D Op route 22 zijn ze te vinden, wel aardig zeldzaam want dat was de enige die ik ben tegengekomen... Je hebt daar ook Azurill's :P
Route 22?? Bedoel je niet 2? Ik ben nu pas op route 9/10
Velurozaterdag 12 oktober 2013 @ 17:07
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 17:02 schreef Vlaggenroof het volgende:

[..]

Route 22?? Bedoel je niet 2? Ik ben nu pas op route 9/10
Voor die eerste gym heb je een pad naar rechts, daar kun je een stukje route 22 op :)
Heel ver kom je niet, want in een gebouwtje iets verderop heb je de Victory Road al en aan de andere kant mag je er niet uit :P

Ben jij aan het nuzlocken trouwens? Omdat je Charmeleon 'dood' was :P
dikkedanielzaterdag 12 oktober 2013 @ 17:09
Wat een kutspel X en Y!
Die starters slaan helemaal nergens op!
Een kikker (nou pff kikker pokemon hadden we nog niet zeg!)
Een eekhoorn met een groene muts .
En een vosje wat net een gele Vulpix of Evee is.

Wat is deze :S
Notorious_Royzaterdag 12 oktober 2013 @ 17:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 17:09 schreef dikkedaniel het volgende:
Wat een kutspel X en Y!
Die starters slaan helemaal nergens op!
Een kikker (nou pff kikker pokemon hadden we nog niet zeg!)
Een eekhoorn met een groene muts .
En een vosje wat net een gele Vulpix of Evee is.

Wat is deze :S
Froakie is awesome, zeker zijn evoluties. Sowieso altijd water kiezen. Beste ooit.
#ANONIEMzaterdag 12 oktober 2013 @ 17:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 17:07 schreef Veluro het volgende:

[..]

Voor die eerste gym heb je een pad naar rechts, daar kun je een stukje route 22 op :)
Heel ver kom je niet, want in een gebouwtje iets verderop heb je de Victory Road al en aan de andere kant mag je er niet uit :P

Ben jij aan het nuzlocken trouwens? Omdat je Charmeleon 'dood' was :P
nuzlocken? :P Nee, hij kwam om tijdens een gevecht met de gym leader, en mijn Froakie ook. Combusken redde mij uiteindelijk..
Munchlaxzaterdag 12 oktober 2013 @ 18:36
Als ik het spel heb zit ik te denken wie ik zal nemen: Froakie of Chespin / Charmander of Squirtle.
Iemand red me :(
#ANONIEMzaterdag 12 oktober 2013 @ 18:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 18:36 schreef Munchlax het volgende:
Als ik het spel heb zit ik te denken wie ik zal nemen: Froakie of Chespin / Charmander of Squirtle.
Iemand red me :(
Pokemon X
Froakie - charmander, want Mega Charizard X.

maar ik wil je als tip geven, je krijgt ook gratis torchic via mystery gift, dus dan zou je 2 vuur en 1 water hebben. Dus kan je ook bulbasaur of die andere gras nemen, want ja, die andere 2 krijg je dan nog..

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 12-10-2013 18:51:08 ]
roy9zaterdag 12 oktober 2013 @ 20:08
Pokemon X zonet binnen gekregen. Ben nog helemaal niet ver, maar wat een heerlijke game. Heb Froakie gekozen. Wil graag charmander of blaziken. Of zal ik gewoon beide doen :9
Munchlaxzaterdag 12 oktober 2013 @ 20:44
Omg!! Ik kijk net in me box, zie me Panpour en staat bij nature PKRS.
Dit is toch fking zeldzaam? Heb nog maar 2 badges (pokemon black)
Iemand antwoord of dit zeldzaam is?
Thizzlorzaterdag 12 oktober 2013 @ 21:01
Van de week Pokemon X toch maar gepreordered maar helaas vandaag niet binnen gekregen :'( Misschien maar goed ook want heb toch genoeg andere dingen te doen dit weekend. Hoop wel dat hij maandag in de bus ligt :D
DjNivekzaterdag 12 oktober 2013 @ 21:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 20:44 schreef Munchlax het volgende:
Omg!! Ik kijk net in me box, zie me Panpour en staat bij nature PKRS.
Dit is toch fking zeldzaam? Heb nog maar 2 badges (pokemon black)
Iemand antwoord of dit zeldzaam is?
Volgens mij is het zeldzamer dan een shiny krijgen. Maar omdat het makkelijk te verspreiden is juist ook weer niet. Het is wel erg zeldzaam om het iig op een wilde pokemon te krijgen :)
Rikketikzaterdag 12 oktober 2013 @ 21:17
Ik heb een MegaGengar! *O*

Ik ving een Haunter, bood hem aan op GTS in ruil voor een andere Haunter en tien minuten later was-ie al geruild. :D
roy9zaterdag 12 oktober 2013 @ 22:24
Weet iemand ook of de exp.share in X en Y het exp. verdeeld over je team of dat de rest van het team ook gewoon het normale aantal exp. krijgt?
KrentebolHooftzaterdag 12 oktober 2013 @ 22:39
quote:
5s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 22:24 schreef roy9 het volgende:
Weet iemand ook of de exp.share in X en Y het exp. verdeeld over je team of dat de rest van het team ook gewoon het normale aantal exp. krijgt?
ik heb gehoord dat de exp share 50% van de exp geeft aan al je team leden. En dat mensen daardoor dus een perfect gelijk geleveld team hebben. Dus i.a.w. als jiets 500 exp waard is, gaat 250 exp naar iedereen in je team.
#ANONIEMzaterdag 12 oktober 2013 @ 22:43
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 20:08 schreef roy9 het volgende:
Pokemon X zonet binnen gekregen. Ben nog helemaal niet ver, maar wat een heerlijke game. Heb Froakie gekozen. Wil graag charmander of blaziken. Of zal ik gewoon beide doen :9
Je krijgt torchic, dus ja, beide? :p
EnGCatjuhzaterdag 12 oktober 2013 @ 23:27
Momenteel op lvl 6. Mijn Pokémon zijn zwaar overlevelled door dat Exp Share, dat maakt het eigenlijk veels te makkelijk. Misschien maar even uitzetten morgen.

Mijn team (+/- 1 lvl):
Chestnaught lvl 25
Combusken lvl 24
Ivysaur lvl 20
Pikachu lvl 20
Fletchinder lvl 20
Bunnelby lvl 17

Trainers met een enkele pokémon zijn lvl 14, dus het is echt een walk in the park :')
Notorious_Royzondag 13 oktober 2013 @ 00:03
Het is ook geen item voor de echte gamer, gewoon uitzetten dus.
MrMoonzondag 13 oktober 2013 @ 00:36
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2013 00:03 schreef Notorious_Roy het volgende:
Het is ook geen item voor de echte gamer, gewoon uitzetten dus.
ik weet niet eens hoe ik het aan moet zetten.... :')
Metonaezondag 13 oktober 2013 @ 00:47
Moet de derde gym nog verslaan en ik heb een Blaziken, Greninja en een Pidgeot. Riiiiiiight.
Dr.Mikeyzondag 13 oktober 2013 @ 04:35
ArIY2of.jpeg
Mijn huidige team. Ferroseed is tijdelijk om gym zes te verslaan.

Dat ga ik nog even doen en dan mijn bed in.
Catch_mezondag 13 oktober 2013 @ 10:47
Mensen waar zijn die friendcodes zodat we kunnen ruilen en shit ^O^ :7
Notorious_Royzondag 13 oktober 2013 @ 10:57
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2013 10:47 schreef Catch_me het volgende:
Mensen waar zijn die friendcodes zodat we kunnen ruilen en shit ^O^ :7
In het 3DS topic? Die OP staat vol :P
Sjiznitzondag 13 oktober 2013 @ 11:35
Moet zeggen dat dit wel echt een stuk beter is dan Black en White. Ziet er gewoon mooi uit en dat is wel redelijk nieuw voor een pokemon spel. Flame Charge is bijvoorbeeld echt een vette aanval om te zien.

Is het trouwens nog mogelijk om charizardite en venusaurite te kunnen krijgen in het spel nadat je dan Squirtle kiest bijvoorbeeld? Of moet je dan een nieuw spel beginnen. Het gaat echt om die mega stones. De pokemon kan ik wel regelen via pokebank en traden.
Munchlaxzondag 13 oktober 2013 @ 11:39
Wilt iemand mij helpen om van mijn Gurdurr een Conkeldurr te maken?
Friendcode: 5000-2205-8309
Notorious_Royzondag 13 oktober 2013 @ 12:15
Iedereen die mij heeft toegevoegd kan dat het beste melden via dm, dan kan ik je ook toevoegen.

Losse meldingen in topics en quote alerts lees ik niet :)
Writersrightzondag 13 oktober 2013 @ 12:42
Hey vrienden,

Ik ben eigenlijk nog op zoek naar Heart Gold maar die is nergens meer te krijgen? Iemand nog tips over waar ik het beste kan zoeken? Heb sites als Amazon en budgetgaming al geprobeerd.
MrMoonzondag 13 oktober 2013 @ 12:53
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2013 12:42 schreef Writersright het volgende:
Hey vrienden,

Ik ben eigenlijk nog op zoek naar Heart Gold maar die is nergens meer te krijgen? Iemand nog tips over waar ik het beste kan zoeken? Heb sites als Amazon en budgetgaming al geprobeerd.
ebay?
Velurozondag 13 oktober 2013 @ 12:56
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2013 12:42 schreef Writersright het volgende:
Hey vrienden,

Ik ben eigenlijk nog op zoek naar Heart Gold maar die is nergens meer te krijgen? Iemand nog tips over waar ik het beste kan zoeken? Heb sites als Amazon en budgetgaming al geprobeerd.
http://www.bol.com/nl/p/pokemon-heartgold/1004004007798079/
Wel alleen maar tweedehands :)

Je zou ook nog bij bijvoorbeeld Nedgames kunnen kijken, die tweedehands game winkels hebben meestal een vermogen aan spellen liggen
Writersrightzondag 13 oktober 2013 @ 13:27
quote:
1s.gif Op zondag 13 oktober 2013 12:53 schreef MrMoon het volgende:

[..]

ebay?
Heb ik al gekeken maar daar is hij alleen 2ehands en overpriced te kijken.

Sites als Nedgame en Gamemania heb ik ook al geprobeerd maar goede suggestie.
EnGCatjuhzondag 13 oktober 2013 @ 14:15
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2013 00:03 schreef Notorious_Roy het volgende:
Het is ook geen item voor de echte gamer, gewoon uitzetten dus.
Ga ik ook maar doen. Dit is zo echt behoorlijk lafjes.
Dr.Mikeyzondag 13 oktober 2013 @ 14:16
Ik heb de exp share gelijk uitgezet.
Notorious_Royzondag 13 oktober 2013 @ 14:38
Ik heb 'm nu aanstaan omdat ik wat low levels omhoog wil halen zonder al teveel gedoe. Daarvoor is het wel ideaal!
Notorious_Royzondag 13 oktober 2013 @ 14:39
Vergeet de mystery gifts niet trouwens ;)
#ANONIEMzondag 13 oktober 2013 @ 14:48
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2013 12:42 schreef Writersright het volgende:
Hey vrienden,

Ik ben eigenlijk nog op zoek naar Heart Gold maar die is nergens meer te krijgen? Iemand nog tips over waar ik het beste kan zoeken? Heb sites als Amazon en budgetgaming al geprobeerd.
Game mania zie ik ze altijd gewoon staan hoor.
#ANONIEMzondag 13 oktober 2013 @ 14:49
Ik heb nu de 3e gym verslagen en dus 3 pokemon met Mega evolution... Maar Charizard X had ik sterker verwacht. :')
roy9zondag 13 oktober 2013 @ 15:01
quote:
14s.gif Op zondag 13 oktober 2013 14:49 schreef Vlaggenroof het volgende:
Ik heb nu de 3e gym verslagen en dus 3 pokemon met Mega evolution... Maar Charizard X had ik sterker verwacht. :')
Welke heb je dan nog meer? Blaziken en...
Sjiznitzondag 13 oktober 2013 @ 15:06
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2013 14:39 schreef Notorious_Roy het volgende:
Vergeet de mystery gifts niet trouwens ;)
Gifts? Heb nu die Torchic, is er nog een andere dan?
#ANONIEMzondag 13 oktober 2013 @ 15:16
quote:
1s.gif Op zondag 13 oktober 2013 15:01 schreef roy9 het volgende:

[..]

Welke heb je dan nog meer? Blaziken en...
Lucario, die krijg je samen met de mega ring en dergelijke.
#ANONIEMzondag 13 oktober 2013 @ 15:18
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2013 15:06 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Gifts? Heb nu die Torchic, is er nog een andere dan?
waarschijnlijk bedoelde die het in het algemeen.
Notorious_Royzondag 13 oktober 2013 @ 15:24
Yup algemeen.
Sjiznitzondag 13 oktober 2013 @ 15:26
Ok. Mis al genoeg van die dingen. Laatste die ik had was Victini voor White. En dan nu die Torchic.
Blisteringzondag 13 oktober 2013 @ 19:43
Sinds gister ook al flink gespeeld, wat een toffe game zeg :D

Net de 7de gym verslagen met dit team:

Lucario 51
Greninja 48
Raichu 49
Charizard 51
Abomasnow 40
Blaziken 48

Zoveel toffe pokemons gevonden al, jammer dat je er maar 6 kwijt kan in 1 team :D
Arcadiazondag 13 oktober 2013 @ 20:04
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2013 19:43 schreef Blistering het volgende:
Sinds gister ook al flink gespeeld, wat een toffe game zeg :D

Net de 7de gym verslagen met dit team:

Lucario 51
Greninja 48
Raichu 49
Charizard 51
Abomasnow 40
Blaziken 48

Zoveel toffe pokemons gevonden al, jammer dat je er maar 6 kwijt kan in 1 team :D

Dit dus
AQuila360zondag 13 oktober 2013 @ 20:09
http://www.pu.nl/artikele(...)kemon-vroeger-en-nu/

ff een toffe feature tussen door :9
Munchlaxzondag 13 oktober 2013 @ 20:29
Mmm... Ik ben er echt van overtuigd dat ik voor X ga, maar ik vind Xerneas zo girly zeg maar en het is wel de pokémon waar het spel om draait. Kijk de story gaat niet over Mewtwo Y mocht je die hebben.
Jullie snappen wel wat ik bedoel.
roy9zondag 13 oktober 2013 @ 21:09
Oke, welke users hebben er alemaal een 3ds met Pokemon XY. Niet alle spelers van Pokemon XY staan in het 3ds topic en niet alle users in het 3ds topic spelen Pokemon XY. Kunnen we niet beter een lijstje maken in de OP? Dit is nogal verwarrend als je iedereen wil toevoegen.
Notorious_Royzondag 13 oktober 2013 @ 21:13
Dan doen we hetzelfde als bij Animal Crossing. Een topicreport met je nick en friend code zodat de mods of gamescrew je aan de OP kan toevoegen :)
Hermannazondag 13 oktober 2013 @ 21:16
Tip om Sylveon te krijgen.

- Aai Eevee tot je een muzieknoot krijgt en geen hartjes meer.
- Geef Eevee te eten tot ze geen honger meer heeft.
- Speel een spelletjes probeer Endless mode te unlocken door Hard te verslaan.
- Haal 5 sterren in Endless mode, dan krijg je een speciaal cakeje.
- Herhaal dit opnieuw en geef het cakeje met topping.
* Als Eevee rondjes rent dan heb je een hartje gekregen bij friendship.

Dit kan ongeveer een 15-20 minuten duren tot je full friendship hebt en dan moet je gewoon een keer levelen.
roy9zondag 13 oktober 2013 @ 21:25
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2013 21:13 schreef Notorious_Roy het volgende:
Dan doen we hetzelfde als bij Animal Crossing. Een topicreport met je nick en friend code zodat de mods of gamescrew je aan de OP kan toevoegen :)
Oke dan moet iedereen dat wel ff doen
EnGCatjuhzondag 13 oktober 2013 @ 21:42
Vanmiddag een shiny Roselia gevangen. *O* Helaas wel een slechte nature, en is het ook niet de mooiste shiny ooit gemaakt, dus hij komt niet in mijn team. Maar het is een shiny en daar gaat het om.
Munchlaxzondag 13 oktober 2013 @ 21:49
Ja, doe dat met friendcodes in de OP, dan kan gelijk iemand me helpen met me Gurdurr naar Conkeldurr (Black). Me friendcode staat in 3ds topic
roy9zondag 13 oktober 2013 @ 21:54
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2013 21:49 schreef Munchlax het volgende:
Ja, doe dat met friendcodes in de OP, dan kan gelijk iemand me helpen met me Gurdurr naar Conkeldurr (Black). Me friendcode staat in 3ds topic
Munchlax, jou heb ik toegevoegd, kun je mij ook ff toevoegen?
DjNivekzondag 13 oktober 2013 @ 23:30
Dat pokemon amie is ook wel grappig. Als je volle affection hebt gaat dat meegenomen worden in de battles (van die berichtjes dat je pokemon je keuzes vertrouwt, etc). Allemaal leuke interactie. Daarnaast zal die pokemon makkelijker criticals krijgen (omdat je in sync bent) en vaker een aanval ontwijken. Ook kan je status effects van je af schudden. En, 20% bonus exp. Heb het met Charmeleon, Frogadier en Ralts gedaan.
#ANONIEMzondag 13 oktober 2013 @ 23:38
6e gym gedaan, sterkste pokemon is charizard met lvl 58 :')
Thanatos45maandag 14 oktober 2013 @ 00:11
Heeft iemand Y zien liggen in de winkels? Ik kwam gisteren bij de Media Markt, letterlijk hele schappen vol met Pokemon X, geen enkel exemplaar van Y te bekennen o_O Dan maar X gekocht, zoveel boeide het me nou ook weer niet (Ik ga voor mega Venusaur, ziet eruit als OP wall) maar het was wel vreemd :P

quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2013 14:16 schreef Dr.Mikey het volgende:
Ik heb de exp share gelijk uitgezet.
Ik ook. Ik dacht het alle pokemon 1/6e XP gaf dus ik dacht "wat een rotding, uit ermee :(", blijkt ie achteraf al je monstertjes 1/2e XP te geven dus 3x in totaal 8)7 Das leuk voor 7-jarige jongetjes maar voor mij als veteraa van weetikhoeveel pokemongames gewoon lame.

Moet wel zeggen dat Nintendo daarvan gebruik heeft gemaakt om de game ietsje pittiger te maken. Tis niet bepaald niveau Fire Emblem (vandaag mee begonnen op hard.. ik voorspel een Dark Souls achtige marteling voor mij want zelfs in de eerste echte missie ging ik al bijna game over :') ) maar ik moet waarempel weer eens opletten wat ik doe :P

[ Bericht 64% gewijzigd door Thanatos45 op 14-10-2013 00:20:24 ]
Metonaemaandag 14 oktober 2013 @ 00:20
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2013 23:38 schreef Vlaggenroof het volgende:
6e gym gedaan, sterkste pokemon is charizard met lvl 58 :')
Net de 8ste gym kapot en m'n Blaziken is 76 :D
dikkedanielmaandag 14 oktober 2013 @ 00:31
net met mn starter pokemon naar bed geweest. zon goede band hebben zowel ingame als buiten het spel en het klikt gewoon goed :)
ik hoop zo haar (fennekin vrouwtje) happiness en affection te raisen :)
Juless44maandag 14 oktober 2013 @ 04:24
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 00:11 schreef Thanatos45 het volgende:
Heeft iemand Y zien liggen in de winkels? Ik kwam gisteren bij de Media Markt, letterlijk hele schappen vol met Pokemon X, geen enkel exemplaar van Y te bekennen o_O Dan maar X gekocht, zoveel boeide het me nou ook weer niet (Ik ga voor mega Venusaur, ziet eruit als OP wall) maar het was wel vreemd :P

[..]

Ik ook. Ik dacht het alle pokemon 1/6e XP gaf dus ik dacht "wat een rotding, uit ermee :(", blijkt ie achteraf al je monstertjes 1/2e XP te geven dus 3x in totaal 8)7 Das leuk voor 7-jarige jongetjes maar voor mij als veteraa van weetikhoeveel pokemongames gewoon lame.

Moet wel zeggen dat Nintendo daarvan gebruik heeft gemaakt om de game ietsje pittiger te maken. Tis niet bepaald niveau Fire Emblem (vandaag mee begonnen op hard.. ik voorspel een Dark Souls achtige marteling voor mij want zelfs in de eerste echte missie ging ik al bijna game over :') ) maar ik moet waarempel weer eens opletten wat ik doe :P
Ik heb Fire Eblem even aan de kant geschoven voor Pokemon Y. Ik heb de exp all ook meteen uitgezet, behoorlijk irritant. Ik heb geen zin om te grinden, maar kan t niet laten...
Juless44maandag 14 oktober 2013 @ 04:24
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 00:31 schreef dikkedaniel het volgende:
net met mn starter pokemon naar bed geweest. zon goede band hebben zowel ingame als buiten het spel en het klikt gewoon goed :)
ik hoop zo haar (fennekin vrouwtje) happiness en affection te raisen :)
Dude haha
Rikketikmaandag 14 oktober 2013 @ 07:59
Wat ziet de game er toch prachtig uit. Ik heb helaas wel last van framedrops gedurende battles, maar alles wat je doet in de "overworld" wordt zo vloeiend in beeld gebracht. O+

En de pokémon zelf zien er ook eindelijk uit zoals ze eruit moeten zien. In voorgaande games had ik nog wel eens dat een pokémon werd verpest door een slechte (back)sprite, maar dat kan nu niet meer gebeuren.
AthCommaandag 14 oktober 2013 @ 09:22
Goed spel. Er is zo veel te vangen tussen de 1e en 2e gym. _O_ Die trend mogen ze van mij doorzetten.
MrMoonmaandag 14 oktober 2013 @ 09:52
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2013 07:59 schreef Rikketik het volgende:
Wat ziet de game er toch prachtig uit. Ik heb helaas wel last van framedrops gedurende battles, maar alles wat je doet in de "overworld" wordt zo vloeiend in beeld gebracht. O+

En de pokémon zelf zien er ook eindelijk uit zoals ze eruit moeten zien. In voorgaande games had ik nog wel eens dat een pokémon werd verpest door een slechte (back)sprite, maar dat kan nu niet meer gebeuren.
hier kan ik me helemaal in vinden..
Ik was eerst wat sceptisch over dat 3d, maar het is echt heel mooi geworden...
Dr.Mikeymaandag 14 oktober 2013 @ 13:09
Ik heb Xerveas al te pakken. Het gaat wel snel met de storyline.
Munchlaxmaandag 14 oktober 2013 @ 13:26
quote:
1s.gif Op zondag 13 oktober 2013 21:54 schreef roy9 het volgende:

[..]

Munchlax, jou heb ik toegevoegd, kun je mij ook ff toevoegen?
Ja, zal ik zo ff doen
Blisteringmaandag 14 oktober 2013 @ 13:28
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2013 09:52 schreef MrMoon het volgende:

[..]

hier kan ik me helemaal in vinden..
Ik was eerst wat sceptisch over dat 3d, maar het is echt heel mooi geworden...
Het ziet er wel goed uit, maar ook bij deze game zie ik weinig toegevoegde waarde in het hele 3d-gebeuren. Heb het ook uitstaan dus, ga er enkel dubbel van zien :')
Seikcidmaandag 14 oktober 2013 @ 13:29
Ben nu net voorbij de 1e gym. Tot nu toe beter dan verwacht, met name de graphics. De pokemon zien er goed uit en ook de npc's zijn iets meer 'volwassen'. Heb zowaar weer lol in het vangen van wilde pokemon tussendoor en met de exp share voor je volledige team is het (te?) makkelijk geworden je team op niveau te houden.
Xummonmaandag 14 oktober 2013 @ 14:05
3394-4990-7643 voor degene die me wil toevoegen
MrMoonmaandag 14 oktober 2013 @ 15:28
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2013 13:29 schreef Seikcid het volgende:
Ben nu net voorbij de 1e gym. Tot nu toe beter dan verwacht, met name de graphics. De pokemon zien er goed uit en ook de npc's zijn iets meer 'volwassen'. Heb zowaar weer lol in het vangen van wilde pokemon tussendoor en met de exp share voor je volledige team is het (te?) makkelijk geworden je team op niveau te houden.
inderdaad te makkelijk ;)
monsterd.maandag 14 oktober 2013 @ 16:10
Er was iemand op zoek naar heartgold? Is nog nieuw te koop bij de Makro (ten minste, in duiven en Hengelo gezien)

Overigens heb ik vandaag X gekocht, ga zo beginnen :D
Rob_La_Chouffemaandag 14 oktober 2013 @ 16:14
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 15:28 schreef MrMoon het volgende:

[..]

inderdaad te makkelijk ;)
Ik ben nog niet begonnen, maar ik denk dat ik er juist blij mee ben. Het nodigt veel meer uit tot wisselen van Pokemon en vangen van meer Pokemon omdat je niet dat eindeloze trainen tegen wilde Pokemon hebt. Normaal bepaalde ik vooraf welke Pokemon ik ging vangen en daar deed ik het mee. Ik had er dus ook maar 6 in totaal. Nu kan je veel makkelijker meer beesten vangen als het makkelijker is om experience te krijgen.
Munchlaxmaandag 14 oktober 2013 @ 16:16
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 14:05 schreef Xummon het volgende:
3394-4990-7643 voor degene die me wil toevoegen
Toegevoegd, mijn friendcode is: 5000-2205-8309
Seikcidmaandag 14 oktober 2013 @ 16:26
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 15:28 schreef MrMoon het volgende:

[..]

inderdaad te makkelijk ;)
Ik kan het nog niet beoordelen maar mijn team voelde nu al te sterk aan. En dan nam ik nog bewust zwakke pokemon mee om te levelen. ;(

Maar goed, dat kan eenvoudig uit worden geschakeld. Belangrijkste vind ik dat exploren weer leuk is en door de verbeterde graphics e.d. en het geheel weer fris aanvoelt.

Het menu heeft ook veel kleine verbeteringen, zoals bij het selecteren van een TM is de shortlist van je team erg handig.
Reintjimaandag 14 oktober 2013 @ 16:53
Hoe is de verdeling tussen X en Y kopers hier?
Rob_La_Chouffemaandag 14 oktober 2013 @ 17:04
X!
Feramaandag 14 oktober 2013 @ 17:06
Nog niet gekocht, maar ik ga voor X. Hopelijk koopt een vriend van mij Y. O+
roy9maandag 14 oktober 2013 @ 17:11
X, want Xerneas
Veluromaandag 14 oktober 2013 @ 17:13
X :D

Mijn vriendcode is trouwens 5000-2780-2761 :)
gersmaandag 14 oktober 2013 @ 17:20
X want huisgenoot heeft Y :')
roy9maandag 14 oktober 2013 @ 17:21
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 17:13 schreef Veluro het volgende:
X :D

Mijn vriendcode is trouwens 5000-2780-2761 :)
Ik heb je toegevoegd! FC is:

2165 - 5960 - 6631

Als er nog meer mensen zijn die mij willen toevoegen, stuur me dan ff PM met je FC

EDIT:
Mischien is het ook nog een idee om je FOK! username in je 3ds status te zetten, dan weten we wie wie is :')
Ik weet nou bijv. niet welke user "Wouter" is.

[ Bericht 10% gewijzigd door roy9 op 14-10-2013 17:29:44 ]
AthCommaandag 14 oktober 2013 @ 17:28
Y, want broer heeft X. :7
EnGCatjuhmaandag 14 oktober 2013 @ 17:29
Ik heb Y, mijn friend code is 5172-0764-8757.
Dr.Mikeymaandag 14 oktober 2013 @ 17:38
Iemand enig idee waar ik heart scales kan vinden?
GGMMmaandag 14 oktober 2013 @ 17:40
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 17:38 schreef Dr.Mikey het volgende:
Iemand enig idee waar ik heart scales kan vinden?
Nee, ik niet. Sorry.
Dr.Mikeymaandag 14 oktober 2013 @ 17:51
Reageer dan niet.
timmmmmmaandag 14 oktober 2013 @ 18:02
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 17:51 schreef Dr.Mikey het volgende:
Reageer dan niet.
Het is toch een ja of nee vraag? Niet huilen als iemand nee zegt dan
Munchlaxmaandag 14 oktober 2013 @ 18:28
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2013 17:21 schreef roy9 het volgende:

[..]

Ik heb je toegevoegd! FC is:

2165 - 5960 - 6631

Als er nog meer mensen zijn die mij willen toevoegen, stuur me dan ff PM met je FC

EDIT:
Mischien is het ook nog een idee om je FOK! username in je 3ds status te zetten, dan weten we wie wie is :')
Ik weet nou bijv. niet welke user "Wouter" is.
Ik
roy9maandag 14 oktober 2013 @ 18:38
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 18:28 schreef Munchlax het volgende:

[..]

Ik
Dat kan ik alleen niet bij iedereen onthouden. Lijkt mij wel handig :7

Dus als iedereen ff hun fok username in hun 3ds status zet, ben ik blij. :)
Hermannamaandag 14 oktober 2013 @ 18:49
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 17:38 schreef Dr.Mikey het volgende:
Iemand enig idee waar ik heart scales kan vinden?
Stenen Rock Smashen.
Lollertrollemaandag 14 oktober 2013 @ 19:02
quote:
10s.gif Op maandag 14 oktober 2013 18:38 schreef roy9 het volgende:

[..]

Dat kan ik alleen niet bij iedereen onthouden. Lijkt mij wel handig :7

Dus als iedereen ff hun fok username in hun 3ds status zet, ben ik blij. :)
Ben jij van de NSA? Ik heb je door jongeman :(
Jesse_maandag 14 oktober 2013 @ 19:02
Ik heb gewoon een Weedle én een Caterpie gevangen in het eerste bos.
roy9maandag 14 oktober 2013 @ 19:07
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 19:02 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Ben jij van de NSA? Ik heb je door jongeman :(
Wut dubbelpost
roy9maandag 14 oktober 2013 @ 19:07
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 19:02 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Ben jij van de NSA? Ik heb je door jongeman :(
:D nee ben vergeetachtig O-)
#ANONIEMmaandag 14 oktober 2013 @ 19:10
Ik heb alle 8 badges nu. meteen door naar E4 of niet?
Reintjimaandag 14 oktober 2013 @ 19:23
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2013 19:10 schreef Vlaggenroof het volgende:
Ik heb alle 8 badges nu. meteen door naar E4 of niet?
Dat is vlotjes
Notorious_Roymaandag 14 oktober 2013 @ 19:33
Zo ver ben ik niet eens en ik had de game weken eerder :@
Hermannamaandag 14 oktober 2013 @ 19:37
Nog een tip voor mensen: Vang een hoop van die version exclusives.
Net een Skrelp geruild voor een Froakie, nu ben ik me Skrelps aan het breeden.
dikkedanielmaandag 14 oktober 2013 @ 19:38
quote:
14s.gif Op maandag 14 oktober 2013 19:10 schreef Vlaggenroof het volgende:
Ik heb alle 8 badges nu. meteen door naar E4 of niet?
Nou weer zon korte afgeraffelde pokemon waar je zo doorheen speelt dus.
Die ga ik maar niet kopen dan.
Munchlaxmaandag 14 oktober 2013 @ 19:43
quote:
10s.gif Op maandag 14 oktober 2013 18:38 schreef roy9 het volgende:

[..]

Dat kan ik alleen niet bij iedereen onthouden. Lijkt mij wel handig :7

Dus als iedereen ff hun fok username in hun 3ds status zet, ben ik blij. :)
Jajajajaja
Rikketikmaandag 14 oktober 2013 @ 19:57
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 17:38 schreef Dr.Mikey het volgende:
Iemand enig idee waar ik heart scales kan vinden?
Luvdiscs hebben ze soms als held item. Gewoon een pokémon de move Thief leren en die dan gebruiken op de Luvdisc die je opvist met de Old Rod in bijvoorbeeld Cyllage City (waar de 2e gym is). Ik heb op die manier iets van vijf Heart Scales gejat in een kwartiertje tijd.
AthCommaandag 14 oktober 2013 @ 20:02
quote:
3s.gif Op maandag 14 oktober 2013 19:57 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Luvdiscs hebben ze soms als held item. Gewoon een pokémon de move Thief leren en die dan gebruiken op de Luvdisc die je opvist met de Old Rod in bijvoorbeeld Cyllage City (waar de 2e gym is). Ik heb op die manier iets van vijf Heart Scales gejat in een kwartiertje tijd.
Combineren met een Pokémon die Frisk als ability heeft om niet vruchteloos thief te doen op talloze Luvdisc. :P
Blisteringmaandag 14 oktober 2013 @ 20:10
Uitgespeeld in precies 20 uur :) Zojuist de E4 + gevolg verslagen

Erg vet spel zeg, heb me buitengewoon goed vermaakt, misschien iets te goed aangezien ik nu al klaar ben :')

Maar ga nu pas echt bezig met m'n favo pokemons zoeken en trainen. Team waarmee ik de E4 heb verslagen:

Blaziken Lvl 69
Charizard Lvl 64
Raichu Lvl 64
Xerneas Lvl 60
Greninja Lvl 59
Lucario Lvl 63
EnGCatjuhmaandag 14 oktober 2013 @ 20:14
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 19:37 schreef Hermanna het volgende:
Nog een tip voor mensen: Vang een hoop van die version exclusives.
Net een Skrelp geruild voor een Froakie, nu ben ik me Skrelps aan het breeden.
Waar is het Global Trade Station? Of hoe kan je dit specifiek doen?
Hermannamaandag 14 oktober 2013 @ 20:17
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 20:14 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Waar is het Global Trade Station? Of hoe kan je dit specifiek doen?
Naar rechts klikken bij die communicatie tabblad en dan GTS aanklikken.
Blisteringmaandag 14 oktober 2013 @ 20:30
Mijn friend code btw: 5300-9366-6489
Sjiznitmaandag 14 oktober 2013 @ 20:36
Hehe, ik mijn 2e badge binnen. Ga ik verder kom ik een Eevee in het wild tegen. Briljant, aangezien ik zo min mogelijk over dit soort dingen heb gelezen was ik erg verrast. Maar goed, gevangen en nog wat verder zoeken naar de vrouwelijke variant. Had verwacht dat ik wel een aantal andere Eevee zou moeten zien komen en gaan, maar gelukkig mijn 2e Eevee een vrouwtje.

Paar eitjes gehatched en met die nieuwe Eevee wat poke amie gedaan, alhoewel mijn game boy snel door mijn vriendin uit handen genomen werd: "Oh wat lief!". Nu heb ik dus een Sylveon (L) Topper. Nu maar weer eens verder met het verhaal.

Wel echt ouderwets leuk dit. Die graphics maken alle pokemon echt stukken beter. Zelfs Electrike ziet er wel goed uit in 3d. Vorige versies had ik nog wel eens dat ik pokemon niet gebruikte doordat die sprites er niet uit zagen. Hier echt veel minder last van. Plus de omgeving is gewoon stukken mooier en er zitten een hoop verschillende pokemon per stukkie gras. Ben erg enthousiast nu.
Rob_La_Chouffemaandag 14 oktober 2013 @ 21:20
Godver, Pokemon X gewoon nu al 30e bij de Media Markt :')
Blisteringmaandag 14 oktober 2013 @ 21:27
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 17:29 schreef EnGCatjuh het volgende:
Ik heb Y, mijn friend code is 5172-0764-8757.
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 17:13 schreef Veluro het volgende:
X :D

Mijn vriendcode is trouwens 5000-2780-2761 :)
Heb jullie toegevoegd trouwens, mijn code is: 5300-9366-6489

Roy jou heb ik ook geadd :)
roy9maandag 14 oktober 2013 @ 21:31
quote:
0s.gif Op maandag 14 oktober 2013 21:20 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Godver, Pokemon X gewoon nu al 30e bij de Media Markt :')
Online of in de winkel?
Rob_La_Chouffemaandag 14 oktober 2013 @ 21:32
Online zag ik m net

Winkel weet ik niet
Notorious_Roymaandag 14 oktober 2013 @ 21:35
Het is 2e Nintendo-game voor de halve prijs, wat online resulteert in 25% korting per game.
Notorious_Roymaandag 14 oktober 2013 @ 21:43
Vanaf nu geldt dit voor Friendcodes. Ik scan dit topic even door en dan zet ik iedereen die ik tegenkom in de OP. Mocht ik je vergeten zijn, volg dan de procedure:
quote:
Wil je ook in deze lijst? Maak dan een topicreport aan met jouw FOK!username en je 3DS Friendcode, dan voegt een mod ze toe aan de OP.

0044-2787-7456 Notorious_Roy
2165-5960-6631 roy9
5000-2205-8309 Munchlax
1521-3132-0425 Catch_me
3394-4990-7643 Xummon
5172-0764-8757 EnGCatjuh
5300-9366-6489 Blistering

Rob_La_Chouffemaandag 14 oktober 2013 @ 21:59
En ik ben vastberaden ergens deze week iedereen toe te voegen :')

Kutsysteem. Op de Wii U is het veel fijner. Gewoon namen typen en je hoefde niet allebei de codes in te voeren.

Oh dit is de mijne trouwens:
0103-9915-9895 Rob_La_Chouffe

Roy, kan je het hier en in het 3DS topic ff allemaal alfabetisch neergooien. Dan zie ik wanneer ik overlap heb
Notorious_Roymaandag 14 oktober 2013 @ 22:12
Om heel eerlijk te zijn vind ik dat teveel moeite :@ Is er niet een website die we kunnen gebruiken? :o
#ANONIEMmaandag 14 oktober 2013 @ 22:20
E4 en champion verslagen. Dat laatste gevecht. Scheelde niet veel of ik had verloren.. :D

De aftiteling is ook leuk gedaan vind ik. Nu natuurlijk af en toe een pokemon vangen en trainen maar ook online vechten. Werkt heel goed! Ook ga ik nu alle andere functies bekijken.

Ik heb er 27 uur en 29 minuten over gedaan. Heel het weekend doorgespeeld haha :D op de pokedex heb ik 298 pokemon gezien. Vind ik best veel , dan mis ik er 152 in totaal.. :D
EnGCatjuhmaandag 14 oktober 2013 @ 22:30
Hier het lijstje op alfabetische volgorde ;)
1
2
3
4
5
6
7
8
5300-9366-6489    Blistering
1521-3132-0425    Catch_me
5172-0764-8757    EnGCatjuh
5000-2205-8309    Munchlax
0044-2787-7456    Notorious_Roy
0103-9915-9895    Rob_La_Chouffe
2165-5960-6631    roy9
3394-4990-7643    Xummon

Heb ook de 2e badge binnen. Helaas nog geen Eevee kunnen vinden, maar wel die badass Hawlucha. Die heeft wel cool geanimeerde moves.
DjNivekmaandag 14 oktober 2013 @ 22:56
Ik heb iedereen in het lijstje toegevoegd, mijn friendcode is 0791-2263-8584 (in game zal je dan wss Grumpmeister zien)
Notorious_Roymaandag 14 oktober 2013 @ 23:02
Okay, alles bijgewerkt, en op alfabet :P
Reintjimaandag 14 oktober 2013 @ 23:09
33beecm.jpg

In de tussentijd heb ik deze even afgestoft. Deze week maar eens even op jacht in Kalos
Veluromaandag 14 oktober 2013 @ 23:10
Ik heb ook iedereen uit de OP toegevoegd :)
MrMoonmaandag 14 oktober 2013 @ 23:12
Waar kan ik mn friendcode vinden? :')
Notorious_Roymaandag 14 oktober 2013 @ 23:15
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2013 23:12 schreef MrMoon het volgende:
Waar kan ik mn friendcode vinden? :')
Via de vriendenlijst, je friendcode staat op je 'visitekaartje'.
Veluromaandag 14 oktober 2013 @ 23:16
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2013 23:12 schreef MrMoon het volgende:
Waar kan ik mn friendcode vinden? :')
Op het homescherm van je DS, klik je bovenin het touchscreen op dat oranje vierkante gezichtje :p
MrMoonmaandag 14 oktober 2013 @ 23:54
quote:
19s.gif Op maandag 14 oktober 2013 23:15 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Via de vriendenlijst, je friendcode staat op je 'visitekaartje'.
quote:
1s.gif Op maandag 14 oktober 2013 23:16 schreef Veluro het volgende:

[..]

Op het homescherm van je DS, klik je bovenin het touchscreen op dat oranje vierkante gezichtje :p
thnx :)

Mn FC is 0473 8763 6141
Metonaedinsdag 15 oktober 2013 @ 00:05
Mijn friendcode is 1005 9371 9140. Stuur even een PM/DM als je hem hebt toegevoegd en vermeld ook even je eigen code ^_^

SPOILER
Meer vrienden is meer Pokemon in Friend Safari!
E4 kapot. Champion kapot. Mewtwo gevangen. Nu een lading Pokemon breeden :)

[ Bericht 19% gewijzigd door Metonae op 15-10-2013 00:13:22 ]
Velurodinsdag 15 oktober 2013 @ 00:24
Ik de wondertrade proberen met een Houndour lvl 19, krijg ik een Bidoof lvl 3 terug :') uiteindelijk een Pikachu eraan overgehouden x)
Feradinsdag 15 oktober 2013 @ 00:42
quote:
10s.gif Op maandag 14 oktober 2013 23:09 schreef Reintji het volgende:
[ afbeelding ]

In de tussentijd heb ik deze even afgestoft. Deze week maar eens even op jacht in Kalos
Die pikachu ... Ik ging niet weg uit Viridian Forest voordat ik 'm had. _O_
Grobydinsdag 15 oktober 2013 @ 00:53
Ik twijfel of ik dit spel wel moet kopen. Het kutte ervan is dat je weer zo'n nieuw 3DS ding moet kopen om het te spelen.

Kan me anders wel dagen vermaken met Pokemon ^O^
Munchlaxdinsdag 15 oktober 2013 @ 07:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 00:24 schreef Veluro het volgende:
Ik de wondertrade proberen met een Houndour lvl 19, krijg ik een Bidoof lvl 3 terug :') uiteindelijk een Pikachu eraan overgehouden x)
Bidoof O-) O-) O-)
EnGCatjuhdinsdag 15 oktober 2013 @ 09:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 00:53 schreef Groby het volgende:
Ik twijfel of ik dit spel wel moet kopen. Het kutte ervan is dat je weer zo'n nieuw 3DS ding moet kopen om het te spelen.

Kan me anders wel dagen vermaken met Pokemon ^O^
Wat houdt je tegen dan? De 3DS blijft nog wel een jaar of 2 leading handheld van Nintendo hoor. Dus er komen nog genoeg goede spellen voor uit.
EnGCatjuhdinsdag 15 oktober 2013 @ 09:03
quote:
6s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 00:42 schreef Fera het volgende:

[..]

Die pikachu ... Ik ging niet weg uit Viridian Forest voordat ik 'm had. _O_
Dat bos in het begin is overigens een 1:1 kopie van Viridian Forest volgens mij.
MrMoondinsdag 15 oktober 2013 @ 09:39
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 09:03 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Dat bos in het begin is overigens een 1:1 kopie van Viridian Forest volgens mij.
daar deed het inderdaad wel heel erg aan denken..
DownBusinessdinsdag 15 oktober 2013 @ 10:09
Beetje hetzelfde als Groby hier..

Ik zit er aan te denken om een 3DS XL aan te schaffen (voor deze game en de Layton series).

Laatste Pokemon die ik heb gespeeld is Sapphire geweest. Heb voor de rest geen idee welke games er allemaal goed zijn voor deze handheld. Zit die lijst van Metacritic te bekijken en voor de rest niks wat mij leuk lijkt..

Heb me altijd wel vermaakt met deze games.
Hoe is het online? Wordt het veel gedaan tussen de Fokkers en zit er ook voice chat in?
Metonaedinsdag 15 oktober 2013 @ 10:46
Zo. 15 Fennekins in mn Box :) Froakie en Bulbasaur volgen nog. Liefhebbers voor Fennekin? Mocht je een speciale Nature willen hebben, dan kijk ik of ik die heb, maar ik ga niet breeden tot ik een nature krijg die jij wil :P

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 00:05 schreef Metonae het volgende:
Mijn friendcode is 1005 9371 9140. Stuur even een PM/DM als je hem hebt toegevoegd en vermeld ook even je eigen code ^_^

Reintjidinsdag 15 oktober 2013 @ 10:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 10:46 schreef Metonae het volgende:
Zo. 15 Fennekins in mn Box :) Froakie en Bulbasaur volgen nog. Liefhebbers voor Fennekin? Mocht je een speciale Nature willen hebben, dan kijk ik of ik die heb, maar ik ga niet breeden tot ik een nature krijg die jij wil :P

[..]

Straks wel denk ik! Zat zelf aan de combo Charizard en Froakie te denken.
Blisteringdinsdag 15 oktober 2013 @ 11:05
Haha, ff lekker getrade :D

M'n party nu:

- Charizard
- Mewtwo
- Gengar
- Xerneas
- Ivysaur
- Japanse Blastoise

_O_
MrMoondinsdag 15 oktober 2013 @ 11:11
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 10:52 schreef Reintji het volgende:

[..]

Straks wel denk ik! Zat zelf aan de combo Charizard en Froakie te denken.
Froakie heb ik wel voor je :)

Ik heb overigens ook Chespin in de aanbieding (al vermoed ik dat vrijwel iedereen al de starters aan het breeden is).. :)
AthComdinsdag 15 oktober 2013 @ 11:14
Zal later eens kijken of ik mijn friend code kan posten; qua starters zou ik nog Bulbasaur en Froakie moeten. Geen idee hoe het verder werkt, trouwens. :P
MrMoondinsdag 15 oktober 2013 @ 11:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 11:14 schreef AthCom het volgende:
Zal later eens kijken of ik mijn friend code kan posten; qua starters zou ik nog Bulbasaur en Froakie moeten. Geen idee hoe het verder werkt, trouwens. :P
geen probleem, ik ben zelf op mn werk op dit moment, vanavond moet het wel lukken :)
AthComdinsdag 15 oktober 2013 @ 11:17
Zit er eigenlijk wel een Ditto in X of Y?
Kaneelstokjedinsdag 15 oktober 2013 @ 11:17
quote:
6s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 00:42 schreef Fera het volgende:

[..]

Die pikachu ... Ik ging niet weg uit Viridian Forest voordat ik 'm had. _O_
En dan ging hij iedere keer dood want hij had geen defence. :')
Velurodinsdag 15 oktober 2013 @ 11:19
quote:
11s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 11:17 schreef AthCom het volgende:
Zit er eigenlijk wel een Ditto in X of Y?
Op internet staat dat je hem in het Mountain Dex gedeelte kan vangen :P
MrMoondinsdag 15 oktober 2013 @ 11:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 11:05 schreef Blistering het volgende:
Haha, ff lekker getrade :D

M'n party nu:

- Charizard
- Mewtwo
- Gengar
- Xerneas
- Ivysaur
- Japanse Blastoise

_O_
Ik zit nu vlak voor gym 2 en mijn party tot nu toe is:
- Quilladin
- Wartortle
- Combusken
- Sandshrew ( *O* )
- Fletchinder
Dr.Mikeydinsdag 15 oktober 2013 @ 11:47
quote:
11s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 11:17 schreef AthCom het volgende:
Zit er eigenlijk wel een Ditto in X of Y?
yup
GGMMdinsdag 15 oktober 2013 @ 11:49
quote:
10s.gif Op maandag 14 oktober 2013 23:09 schreef Reintji het volgende:
[ afbeelding ]

In de tussentijd heb ik deze even afgestoft. Deze week maar eens even op jacht in Kalos
Het enige goede Pokémonspel.
Roburttdinsdag 15 oktober 2013 @ 11:52
Hoop dat hij vandaag eindelijk binnen komt, de mediamarkt heeft me wel flink lopen naaien zeg
DjNivekdinsdag 15 oktober 2013 @ 12:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 10:46 schreef Metonae het volgende:
Zo. 15 Fennekins in mn Box :) Froakie en Bulbasaur volgen nog. Liefhebbers voor Fennekin? Mocht je een speciale Nature willen hebben, dan kijk ik of ik die heb, maar ik ga niet breeden tot ik een nature krijg die jij wil :P

[..]

Graag, als het goed is heb je m'n code ook (maar ik zie nog niemand verschijnen in m'n ingame lijst). Ik heb echter nu nog niet echt iets speciaals wat ik terug kan geven want m'n Froakie was male (na een paar keer resetten had ik zoiets van, fuck it). Mocht je een extra female Fennekin hebben, dan is dat helemaal mooi meegenomen :P
Metonaedinsdag 15 oktober 2013 @ 12:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 12:18 schreef DjNivek het volgende:

[..]

Graag, als het goed is heb je m'n code ook (maar ik zie nog niemand verschijnen in m'n ingame lijst). Ik heb echter nu nog niet echt iets speciaals wat ik terug kan geven want m'n Froakie was male (na een paar keer resetten had ik zoiets van, fuck it). Mocht je een extra female Fennekin hebben, dan is dat helemaal mooi meegenomen :P
Heb het gezien ja :) Vind die PSS vriendenlijst sowieso maar een apart iets. Meerdere vrienden spelen Pokemon, maar er staan er maar 2...
Velurodinsdag 15 oktober 2013 @ 12:20
Mijn internet valt steeds uit -.- Weet niet of het aan het netwerk hier ligt of aan de 3DS
DjNivekdinsdag 15 oktober 2013 @ 12:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 12:19 schreef Metonae het volgende:

[..]

Heb het gezien ja :) Vind die PSS vriendenlijst sowieso maar een apart iets. Meerdere vrienden spelen Pokemon, maar er staan er maar 2...
Daarom heb ik idd het idee dat er nog een stap is, maar ik kan niks vinden :')

Edit: Ok, ik ben dom, met Pokemon zat ik nog niet op het internet :')
Metonaedinsdag 15 oktober 2013 @ 12:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 12:21 schreef DjNivek het volgende:

[..]

Daarom heb ik idd het idee dat er nog een stap is, maar ik kan niks vinden :')

Edit: Ok, ik ben dom, met Pokemon zat ik nog niet op het internet :')
Je komt er ook ineens bij ;)
Roburttdinsdag 15 oktober 2013 @ 12:25
Oh even een vraagje, de DSi ondersteunde geen wpa2 verbinding, de 3ds toch wel mag ik hopen?
DjNivekdinsdag 15 oktober 2013 @ 12:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 12:25 schreef Metonae het volgende:

[..]

Je komt er ook ineens bij ;)
Heb jullie ook meteen een capture power gegeven :P
DjNivekdinsdag 15 oktober 2013 @ 12:26
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 12:25 schreef Roburtt het volgende:
Oh even een vraagje, de DSi ondersteunde geen wpa2 verbinding, de 3ds toch wel mag ik hopen?
Ja, die werkt gewoon. Ik zit ook gewoon op een wpa/wpa2.
Roburttdinsdag 15 oktober 2013 @ 12:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 12:26 schreef DjNivek het volgende:

[..]

Ja, die werkt gewoon. Ik zit ook gewoon op een wpa/wpa2.
Oké, gelukkig maar. Dan ga ik even bidden dat de mediamarkt hem eindelijk komt leveren vandaag.
Metonaedinsdag 15 oktober 2013 @ 12:35
Hatch ik zojuist dus wel mooi ff een Modest Female Fennekin he O+ Die hou ik dus lekker zelf.

EDIT: OMG FUCK DIE FEMALE FENNEKIN

eW4VGAM.jpg

Serious nature, dus echt verrot is hij ook niet! O+

[ Bericht 23% gewijzigd door Metonae op 15-10-2013 12:40:53 ]
videonaticdinsdag 15 oktober 2013 @ 12:42
Gister X gekocht, ze hebben het dit keer echt over een hele andere boeg gegooit he qua interface en typische pokemon Gui.
DjNivekdinsdag 15 oktober 2013 @ 12:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 12:35 schreef Metonae het volgende:
Hatch ik zojuist dus wel mooi ff een Modest Female Fennekin he O+ Die hou ik dus lekker zelf.

EDIT: OMG FUCK DIE FEMALE FENNEKIN

[ afbeelding ]

Serious nature, dus echt verrot is hij ook niet! O+
Zo, wat een geluk! Gefeliciteerd :D
boikdinsdag 15 oktober 2013 @ 12:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 12:35 schreef Metonae het volgende:
Hatch ik zojuist dus wel mooi ff een Modest Female Fennekin he O+ Die hou ik dus lekker zelf.

EDIT: OMG FUCK DIE FEMALE FENNEKIN

[ afbeelding ]

Serious nature, dus echt verrot is hij ook niet! O+
die ziet er chill uit :)

ik ben ook druk bezig geweest het weekend, heb nu charizard, greninja, lucario, tyranitar en die vuurvogel.. vuurvogel gaat eruit en larvitar komt er zeker nog bij.. dan nog ff kijken welke mijn 6e gaat worden :)
Feradinsdag 15 oktober 2013 @ 12:48
quote:
99s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 11:17 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

En dan ging hij iedere keer dood want hij had geen defence. :')
Viel wel mee. Tegen Misty was hij wel handig. Ik zorgde altijd dat zijn level hoog genoeg was. Bovendien kreeg hij na een tijdje gewoon een Thunderstone. O+
Feradinsdag 15 oktober 2013 @ 12:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 12:47 schreef boik het volgende:

[..]

die ziet er chill uit :)

ik ben ook druk bezig geweest het weekend, heb nu charizard, greninja, lucario, tyranitar en die vuurvogel.. vuurvogel gaat eruit en larvitar komt er zeker nog bij.. dan nog ff kijken welke mijn 6e gaat worden :)
Bedoel je Torchic met vuurvogel? :o
Kaneelstokjedinsdag 15 oktober 2013 @ 13:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 12:35 schreef Metonae het volgende:
Hatch ik zojuist dus wel mooi ff een Modest Female Fennekin he O+ Die hou ik dus lekker zelf.

EDIT: OMG FUCK DIE FEMALE FENNEKIN

[ afbeelding ]

Serious nature, dus echt verrot is hij ook niet! O+
Ik blijf het lelijk vinden, met dat rare oorhaar.

quote:
6s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 12:48 schreef Fera het volgende:

[..]

Viel wel mee. Tegen Misty was hij wel handig. Ik zorgde altijd dat zijn level hoog genoeg was. Bovendien kreeg hij na een tijdje gewoon een Thunderstone. O+
Ik had altijd Bellsprout voor Misty, soms ook wel Pikachu.
Of gewoon Bulbasaur, eindbaas _O_
Feradinsdag 15 oktober 2013 @ 13:05
quote:
99s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 13:04 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Ik blijf het lelijk vinden, met dat rare oorhaar.

[..]

Ik had altijd Bellsprout voor Misty, soms ook wel Pikachu.
Of gewoon Bulbasaur, eindbaas _O_
Bulbasaur is wel bazig ja, maar ik koos eigenlijk altijd Charmander. En Victreebel vind ik echt supertof. O+ Vleesetende planten. _O_
MrMoondinsdag 15 oktober 2013 @ 13:13
quote:
6s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 13:05 schreef Fera het volgende:

[..]

Bulbasaur is wel bazig ja, maar ik koos eigenlijk altijd Charmander. En Victreebel vind ik echt supertof. O+ Vleesetende planten. _O_
Squirtle (maar vooral Blastoise) is een baas :Y
Feradinsdag 15 oktober 2013 @ 13:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 13:13 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Squirtle (maar vooral Blastoise) is een baas :Y
Dat vond ik de minste van de drie. :@
Kaneelstokjedinsdag 15 oktober 2013 @ 13:14
Mijn eerste spel was met Squirtle. O+
Roburttdinsdag 15 oktober 2013 @ 13:15
Ik struggle wel hard. Ik denk dat ik de nieuwe gen water starter neem, maar aangezien je een torchic krijgt wil ik eigenlijk geen Charizard en word enigszins gedwongen om bulbasaur te nemen ;(
Feradinsdag 15 oktober 2013 @ 13:20
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 13:15 schreef Roburtt het volgende:
Ik struggle wel hard. Ik denk dat ik de nieuwe gen water starter neem, maar aangezien je een torchic krijgt wil ik eigenlijk geen Charizard en word enigszins gedwongen om bulbasaur te nemen ;(
Greninja, Blaziken en Venusaur. Niets mis mee toch? Lijkt me een goed team.
MrMoondinsdag 15 oktober 2013 @ 13:22
quote:
6s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 13:13 schreef Fera het volgende:

[..]

Dat vond ik de minste van de drie. :@
o|O
Roburttdinsdag 15 oktober 2013 @ 13:24
quote:
6s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 13:20 schreef Fera het volgende:

[..]

Greninja, Blaziken en Venusaur. Niets mis mee toch? Lijkt me een goed team.
Niet veel mis mee, maar Charizard > Venusaur imo.
Feradinsdag 15 oktober 2013 @ 13:26
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 13:24 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Niet veel mis mee, maar Charizard > Venusaur imo.
True. Ik denk dat ik zelf ook voor Charizard ga. Maar misschien kun je die van iemand alsnog krijgen? Dan kun je Blaziken en Charizard afwisselen. :o
Seikciddinsdag 15 oktober 2013 @ 13:28
Ik kies zeker in het begin gewoon wat ik leuk vind. Dus heb ik straks een Charmander en een Torchic bv. Zolang je niet bewust traint voor online battles o.i.d. kom je bijna overal wel mee weg, de gemiddelde AI van je tegenstander zit op het niveau van een 8-jarige.
Roburttdinsdag 15 oktober 2013 @ 13:36
quote:
6s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 13:26 schreef Fera het volgende:

[..]

True. Ik denk dat ik zelf ook voor Charizard ga. Maar misschien kun je die van iemand alsnog krijgen? Dan kun je Blaziken en Charizard afwisselen. :o
Ja ik ga denk ik toch wel voor Charizard. Kan niet wachten tot het 5 uur is hehe.
Roburttdinsdag 15 oktober 2013 @ 13:40
Tevens als iemand hem nog niet heeft en wilt kopen, 30 euro bij de mediamarkt op het moment, goedkoper dan black en white :')
videonaticdinsdag 15 oktober 2013 @ 13:42
Na 20 minuten spelen valt me wel op dat het levelen echt gigantisch snel gaat.
boikdinsdag 15 oktober 2013 @ 13:53
quote:
6s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 12:53 schreef Fera het volgende:

[..]

Bedoel je Torchic met vuurvogel? :o
haha nee die evolutie van fletching ofzoiets :P
Feradinsdag 15 oktober 2013 @ 13:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 13:53 schreef boik het volgende:

[..]

haha nee die evolutie van fletching ofzoiets :P
Talonflame? Die vind ik er wel gaaf uitzien. Maar hij is dus niet nuttig?
AthComdinsdag 15 oktober 2013 @ 14:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 11:19 schreef Veluro het volgende:

[..]

Op internet staat dat je hem in het Mountain Dex gedeelte kan vangen :P
Bedankt. :7

Niet dat ik daar ben, ik moet trainen voor gym 3. Kut-Throh verkloten mijn dag. :(
boikdinsdag 15 oktober 2013 @ 14:03
quote:
6s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 13:58 schreef Fera het volgende:

[..]

Talonflame? Die vind ik er wel gaaf uitzien. Maar hij is dus niet nuttig?
yup dat is hem haha, jawel hoor hij is vrij sterk en ziet er mooi uit maar ik heb charizard al en die kan fly en vuuraanvallen dus die vogel is overbodig :)
Feradinsdag 15 oktober 2013 @ 14:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 14:03 schreef boik het volgende:

[..]

yup dat is hem haha, jawel hoor hij is vrij sterk en ziet er mooi uit maar ik heb charizard al en die kan fly en vuuraanvallen dus die vogel is overbodig :)
Hmmm ja, dat is ook wel weer zo. :)
Fipotjedinsdag 15 oktober 2013 @ 14:04
Lang getwijfeld maar vandaag toch maar besteld :) kon het niet laten liggen voor die 30 euro bij de MM.
Hoop hem morgen binnen te hebben en dan knallen! Zal friends code thuis eens opzoeken!
boikdinsdag 15 oktober 2013 @ 14:18
net topicreport gemaakt voor mijn fc.. straks thuis zal ik mijn mede-pokemontrainers ff toevoegen :)
gazhims3lvdinsdag 15 oktober 2013 @ 14:24
Net een Weedle weten te ruilen voor een haunter van 58 die meteen een gengar werd :p
Mystikvmdinsdag 15 oktober 2013 @ 14:29
Je kan niet traden tussen DS en 3DS, toch? Hoe kom je dan aan Pokémon die niet in de game zitten?

Als je wel kunt traden heb ik deze vraag niet gesteld, dan kan ik mijn box in HG en W2 leegtrekken :')
Mystikvmdinsdag 15 oktober 2013 @ 14:33
Oh, nevermind, ik zie dat je kan transferren :)
Roburttdinsdag 15 oktober 2013 @ 14:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 14:33 schreef Mystikvm het volgende:
Oh, nevermind, ik zie dat je kan transferren :)
Ah tof! Hoe dan?
Velurodinsdag 15 oktober 2013 @ 14:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 14:01 schreef AthCom het volgende:

[..]

Bedankt. :7

Niet dat ik daar ben, ik moet trainen voor gym 3. Kut-Throh verkloten mijn dag. :(
Ik ben nog in die grot voor de derde gym, weet precies hoe je je voelt :(
Reintjidinsdag 15 oktober 2013 @ 14:39
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 14:35 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ah tof! Hoe dan?
In december, wanneer Pokémon Bank uitkomt.
Roburttdinsdag 15 oktober 2013 @ 14:40
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 14:39 schreef Reintji het volgende:

[..]

In december, wanneer Pokémon Bank uitkomt.
Hm, worth the wait.
nvm, alleen b/w 1&2, geen hg
timmmmmdinsdag 15 oktober 2013 @ 15:03
Trotse eigenaar van een X
Lollertrolledinsdag 15 oktober 2013 @ 15:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 15:03 schreef timmmmm het volgende:
Trotse eigenaar van een X
Y is beter qua verhaal :(
Boltersdinsdag 15 oktober 2013 @ 15:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 15:10 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Y is beter qua verhaal :(
Wat zijn exact de verschillen tussen X en Y dan? Kan het online nergens vinden..
Lollertrolledinsdag 15 oktober 2013 @ 15:41
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 15:30 schreef Bolters het volgende:

[..]

Wat zijn exact de verschillen tussen X en Y dan? Kan het online nergens vinden..
Verhaal is beter in Y. De kleuren zijn ook kleuriger en de effects van de aanvallen zijn ook effectiger.
Seikciddinsdag 15 oktober 2013 @ 15:54
quote:
7s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 15:41 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Verhaal is beter in Y. De kleuren zijn ook kleuriger en de effects van de aanvallen zijn ook effectiger.
Verhaal is subjectief lijkt mij. Heb je ergens een directe vergelijking van de graphics? Dat lijkt mij ook sterk namelijk.

Ik heb Y overigens. :)
timmmmmdinsdag 15 oktober 2013 @ 15:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 15:10 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Y is beter qua verhaal :(
nou en? Zeiker
Munchlaxdinsdag 15 oktober 2013 @ 16:10
Hoezo is Y beter qua verhaal, ik wil Y dan wel bestellen maar die is uitverkocht bij de MM :(
boikdinsdag 15 oktober 2013 @ 16:17
er is helemaal geen verschil in verhaal, lolletrolle loopt n beetje te trolle :P
enige verschil is het doosje en de pokemon die je kan vangen
Boltersdinsdag 15 oktober 2013 @ 16:30
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 16:17 schreef boik het volgende:
er is helemaal geen verschil in verhaal, lolletrolle loopt n beetje te trolle :P
enige verschil is het doosje en de pokemon die je kan vangen
Thnx! Weet jij ergens een lijstje van verschillende pokémons? De rode charizard (mega evolutie) zit alleen in Y geloof ik?
DownBusinessdinsdag 15 oktober 2013 @ 16:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 16:10 schreef Munchlax het volgende:
Hoezo is Y beter qua verhaal, ik wil Y dan wel bestellen maar die is uitverkocht bij de MM :(
Vanochtend was die ook uitverkocht.. Toen opeens hadden ze hem weer en heb hem gelijk besteld samen met een 2DS.

Ow ik hoop maar dat het geen fokkup is en ik hem wel morgen krijg!!
boikdinsdag 15 oktober 2013 @ 16:33
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 16:30 schreef Bolters het volgende:

[..]

Thnx! Weet jij ergens een lijstje van verschillende pokémons? De rode charizard (mega evolutie) zit alleen in Y geloof ik?
alstu: http://www.serebii.net/xy/exclusives.shtml.. ja klopt de steen die je ervoor nodig hebt zit alleen in y maar je kan hem evt altijd ruilen :)
Seikciddinsdag 15 oktober 2013 @ 16:34
Ik heb gisteren eindelijk m'n 1st gen starter gekozen, Charmander. O+

Vanavond die grote stad eens verkennen en als ik nog tijd heb waarschijnlijk de 2e gym verslaan.
Boltersdinsdag 15 oktober 2013 @ 16:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 16:33 schreef boik het volgende:

[..]

alstu: http://www.serebii.net/xy/exclusives.shtml.. ja klopt de steen die je ervoor nodig hebt zit alleen in y maar je kan hem evt altijd ruilen :)
Thnx! Dan ga ik sowieso voor Y! Zit net op de site van MM te kijken; 29,99 euro maar! Wel 2/3 weken wachten, maar dat boeit me niet zo. Heb de komende tijd toch tijd zat! Goede deal lijkt me :P
boikdinsdag 15 oktober 2013 @ 16:38
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 16:34 schreef Bolters het volgende:

[..]

Thnx! Dan ga ik sowieso voor Y! Zit net op de site van MM te kijken; 29,99 euro maar! Wel 2/3 weken wachten, maar dat boeit me niet zo. Heb de komende tijd toch tijd zat! Goede deal lijkt me :P
ik heb zelf ook y gekozen vanwege larvitar en skrelp terwijl ik die laatste niet eens in mijn team heb :')
das zeker geen verkeerde deal idd! ik heb de mijne vrijdag gekocht bij bart smit voor 37eurie omdat ik dus niet kan wachten haha :P
Boltersdinsdag 15 oktober 2013 @ 16:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 16:38 schreef boik het volgende:

[..]

ik heb zelf ook y gekozen vanwege larvitar en skrelp terwijl ik die laatste niet eens in mijn team heb :')
das zeker geen verkeerde deal idd! ik heb de mijne vrijdag gekocht bij bart smit voor 37eurie omdat ik dus niet kan wachten haha :P
37 euro vind ik voor een dergelijke game ook niet veel overigens! Have fun de komende dagen. Nu heb ik ook wel zin in over 14 dagen hoor ;)
boikdinsdag 15 oktober 2013 @ 16:47
nee is het ook zeker niet, viel me ook erg mee! bij de gamemania vragen ze standaard minimaal 45euro volgens mij..
danku dat komt goed, vanavond weer het dilemma ga ik gta doen of pokemon :P
Seikciddinsdag 15 oktober 2013 @ 16:52
Cloyster is exclusief voor Y zie ik. :9
Dr.Mikeydinsdag 15 oktober 2013 @ 17:08
Zojuist de Pokemon League verslagen met:
Greninja level : 66
Blaziken level : 68
Gogoat level : 68
Charizard level: 65
Xerneas level: 67
Tyrantrum level: 65

Vooral Xerneas is een beest.
Lollertrolledinsdag 15 oktober 2013 @ 17:16
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 17:08 schreef Dr.Mikey het volgende:
Zojuist de Pokemon League verslagen met:
Greninja level : 66
Blaziken level : 68
Gogoat level : 68
Charizard level: 65
Xerneas level: 67
Tyrantrum level: 65

Vooral Xerneas is een beest.
Wat heb jij veel hoge levels zeg :o

Ik heb er net 1, ben al mn pokemon aan het wisselen zodra ze evolueren zodat ik mijn pokedex gevuld krijg :@
roy9dinsdag 15 oktober 2013 @ 17:26
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 16:34 schreef Seikcid het volgende:
Ik heb gisteren eindelijk m'n 1st gen starter gekozen, Charmander. O+

Vanavond die grote stad eens verkennen en als ik nog tijd heb waarschijnlijk de 2e gym verslaan.
SPOILER
Het sneue is dat de grote stad (Lumios city toch?) voor de helft is afgezet en de weg naar de 2e gym lekker lang duurt :9
boikdinsdag 15 oktober 2013 @ 17:27
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 17:26 schreef roy9 het volgende:

[..]

SPOILER
Het sneue is dat de grote stad (Lumios city toch?) voor de helft is afgezet en de weg naar de 2e gym lekker lang duurt :9
en blijkbaar niet saven in die stad!
Dr.Mikeydinsdag 15 oktober 2013 @ 17:57
Ik heb net een Pokemonradar gekregen maar die doet het niet.
GGMMdinsdag 15 oktober 2013 @ 17:58
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 17:57 schreef Dr.Mikey het volgende:
Ik heb net een Pokemonradar gekregen maar die doet het niet.
Dat is balen zeg.
Dr.Mikeydinsdag 15 oktober 2013 @ 17:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 17:58 schreef GGMM het volgende:

[..]

Dat is balen zeg.
Ik wist gewoon dat jij ging reageren
GGMMdinsdag 15 oktober 2013 @ 18:00
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 17:59 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Ik wist gewoon dat jij ging reageren
Sorry.
Dr.Mikeydinsdag 15 oktober 2013 @ 18:26
quote:
6s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 13:58 schreef Fera het volgende:

[..]

Talonflame? Die vind ik er wel gaaf uitzien. Maar hij is dus niet nuttig?
Jawel is een uitstekende pokemon eigenlijk in alles beter dan Charizard.
Maarja Charizard is een grote toffe draak.
Roburttdinsdag 15 oktober 2013 @ 18:32
Jahoor, de mediamarkt heeft wéér niks geleverd.
Thizzlordinsdag 15 oktober 2013 @ 18:40
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 18:32 schreef Roburtt het volgende:
Jahoor, de mediamarkt heeft wéér niks geleverd.
Same here, verwacht hem nu toch wel echt morgen binnen te krijgen anders ga ik geld terug vragen en hem in de winkel halen. Dacht hem ff mooi voor 37 euro te scoren daar, is hij elders dus ook gewoon even duur.. D:
Sjiznitdinsdag 15 oktober 2013 @ 18:43
Heb iedereen die een FC geplaatst heeft in dit topic toegevoegd en PM gestuurd. Voor de anderen indien geinteresseerd: 1118-1345-7723. Stuur ff pm dan voeg ik jou ook toe.
Roburttdinsdag 15 oktober 2013 @ 18:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 18:40 schreef Thizzlor het volgende:

[..]

Same here, verwacht hem nu toch wel echt morgen binnen te krijgen anders ga ik geld terug vragen en hem in de winkel halen. Dacht hem ff mooi voor 37 euro te scoren daar, is hij elders dus ook gewoon even duur.. D:
Hij kost nu nog maar 30 bij de mm, dus voel me nog genaaid ook.
Boltersdinsdag 15 oktober 2013 @ 18:51
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 18:43 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Hij kost nu nog maar 30 bij de mm, dus voel me nog genaaid ook.
Net aangeschaft. Daar wil ik best even voor wachten ;)
Roburttdinsdag 15 oktober 2013 @ 18:52
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 18:51 schreef Bolters het volgende:

[..]

Net aangeschaft. Daar wil ik best even voor wachten ;)
Ja, maar ik had hem preordered voor 37, en heb hem nog steeds niet čn hij is 7 euro goedkoper nu.
Boltersdinsdag 15 oktober 2013 @ 18:53
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 18:52 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ja, maar ik had hem preordered voor 37, en heb hem nog steeds niet čn hij is 7 euro goedkoper nu.
Dat is idd genaaid.
Seikciddinsdag 15 oktober 2013 @ 18:53
Je komt ook wel een beetje uit een ei als je verwacht dat een schuur als de mediamarkt goede service levert. No way dat ik een spel wat ik bij de release wil hebben ooit zou pre-orderen daar.
videonaticdinsdag 15 oktober 2013 @ 19:04
Spellen pre orderen levert altijd gezeik op. Bij GTA zag je het ook, preorder je een maand van te voren. Heeft mediamarkt een midnight release voor iedereen die niet gepreordered had. Je had de game dus eerder zonder pre order!!
Rikketikdinsdag 15 oktober 2013 @ 19:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 17:16 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Wat heb jij veel hoge levels zeg :o
Ik hoop dat ik niet teveel verklap, maar dat zijn ook zo'n beetje de levels van de pokémon van de Champion als ik me niet vergis. :P

Het levelen gaat inderdaad heel snel in deze game, maar dat hebben ze (deels) opgelost door simpelweg de levels van alle andere pokémon ook omhoog te gooien. Ter vergelijking: de zesde gym leader heeft pokémon van begin level 40. Dat zijn levels die je ook in de Elite Four van Johto tegenkwam.

Ik vind het wel prettig moet ik zeggen. Pseudo-legendaries als Tyranitar en andere pokémon die pas laat evolueren (Mienfoo, Rhyhorn, Bisharp) hebben zo nog een beetje nut binnen de main story line.
Thizzlordinsdag 15 oktober 2013 @ 19:54
quote:
9s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 18:53 schreef Seikcid het volgende:
Je komt ook wel een beetje uit een ei als je verwacht dat een schuur als de mediamarkt goede service levert. No way dat ik een spel wat ik bij de release wil hebben ooit zou pre-orderen daar.
Zelf geen ervaring mee gehad tot nu dan, maar ik heb inderdaad mijn les wel geleerd.

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 19:04 schreef videonatic het volgende:
Spellen pre orderen levert altijd gezeik op. Bij GTA zag je het ook, preorder je een maand van te voren. Heeft mediamarkt een midnight release voor iedereen die niet gepreordered had. Je had de game dus eerder zonder pre order!!
Bedacht me nog minder dan een maand voor de release van GTA dat het misschien wel verstandig was om hem te pre-orderen en kon hem op de dag van release gelijk ophalen (bij de Dixons). Was daar toch wel erg blij mee gezien het feit dat mensen die niet gepreordered hadden en te laat in de winkel waren vervolgens gewoon weken moesten wachten.
#ANONIEMdinsdag 15 oktober 2013 @ 19:59
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 16:34 schreef Seikcid het volgende:
Ik heb gisteren eindelijk m'n 1st gen starter gekozen, Charmander. O+

Vanavond die grote stad eens verkennen en als ik nog tijd heb waarschijnlijk de 2e gym verslaan.
Er zit heeel veeel ruimte tussen gym 1 en 2. :P Ga je niet zomaar redden denk ik. :P
MrMoondinsdag 15 oktober 2013 @ 20:15
Ik pre-order nooit. Je krijgt toch geen vroegboekkorting oid en op de dag van release hebben ze vaak exemplaren genoeg (en met wat geluk vaak een dag eerder al)
MrMoondinsdag 15 oktober 2013 @ 20:45
quote:
10s.gif Op maandag 14 oktober 2013 22:30 schreef EnGCatjuh het volgende:
Hier het lijstje op alfabetische volgorde ;)
[ code verwijderd ]

Heb ook de 2e badge binnen. Helaas nog geen Eevee kunnen vinden, maar wel die badass Hawlucha. Die heeft wel cool geanimeerde moves.
zo hele lijstje even toegevoegd :)
Velurodinsdag 15 oktober 2013 @ 20:57
Net van een Nederlandse passerby een vrouwelijke Froakie gekregen :D

EnGCatjuh, heb je al een Eevee? Probeer het anders in de bloemen op route 10, daar kom ik ze om de haverklap tegen :P

Edit: Die passerby was een fokker die me al als vriend had toegevoegd maar die stond nog niet in mn vriendenlijst xD blond :')

[ Bericht 22% gewijzigd door Veluro op 15-10-2013 21:05:18 ]
Blisteringdinsdag 15 oktober 2013 @ 21:10
Ik probeer een female Eevee te krijgen, maar dat is heel lastig :(

Ook gelijk even mijn Xerneas aangeboden in de GTS voor een Yveltal. Vind die echt veeel mooier namelijk, maar aan de andere kant Pokemon X gekocht voor Charizard Mega Evo, dus hopelijk kan ik die 2 nu mooi combineren.
Lollertrolledinsdag 15 oktober 2013 @ 21:14
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 21:10 schreef Blistering het volgende:
Xerneas aangeboden in de GTS voor een Yveltal. Vind die echt veeel mo
Ik zal eens kijken voor je of ik der 1 heb

[edit]

Helaas, alleen mannelijke ;(

[ Bericht 12% gewijzigd door Lollertrolle op 15-10-2013 21:20:12 ]
Blisteringdinsdag 15 oktober 2013 @ 21:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 21:14 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Ik zal eens kijken voor je of ik der 1 heb

[edit]

Helaas, alleen mannelijke ;(
Jammer. Xerneas weten te ruilen voor een lvl 68 Yveltal net :D

Nu dus een party bestaande uit Blastoise, Venusaur, Charizard, Mewtwo & Yveltal. Nog even op zoek naar een hele toffe laatste pokemon :)
DownBusinessdinsdag 15 oktober 2013 @ 21:26
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 18:43 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Hij kost nu nog maar 30 bij de mm, dus voel me nog genaaid ook.
Gare MM dan..

Vandaag Y bestelt met 2DS, net factuur gekregen dat hij verzonden is en krijg em morgenochtend binnen volgens PostNL
Jesse_dinsdag 15 oktober 2013 @ 22:04
Net aangekomen in Versailles _O_
roy9dinsdag 15 oktober 2013 @ 22:04
Zonet de 4e gym gehaald. Pas na 15:16 uur; is er zomveel te ontdekken! In Unova viel me dat echt tegen. En de PSS is ook handig. Zonet een battle gedaan met iemand van FOK! ingame heet hij Jeffrey, wie was dat? Mijn team bestaat op dit moment uit 5 vaste Pokemon en 1 wisselend slot tussen HM slaves en Pokemon die ik train. Heb tussen 14 Pokemon zitten wisselen om bij deze vaste 5 te komen:

-Greninja lv.38
-Charizard lv.38
-Helioptile lv.36
-Amaura lv.37
-Lucario lv.36
Lollertrolledinsdag 15 oktober 2013 @ 22:05
quote:
7s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 22:04 schreef Jesse_ het volgende:
Net aangekomen in Versailles _O_
Oei, Frankrijk nog wel, leuk daar?:o
Dr.Mikeydinsdag 15 oktober 2013 @ 22:06
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 21:10 schreef Blistering het volgende:
Ik probeer een female Eevee te krijgen, maar dat is heel lastig :(

Ook gelijk even mijn Xerneas aangeboden in de GTS voor een Yveltal. Vind die echt veeel mooier namelijk, maar aan de andere kant Pokemon X gekocht voor Charizard Mega Evo, dus hopelijk kan ik die 2 nu mooi combineren.
Xerneas is echt een beest
Jesse_dinsdag 15 oktober 2013 @ 22:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 22:05 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Oei, Frankrijk nog wel, leuk daar?:o
Ja, mooie schilderijen.
Morgen eens kijken wat voor Pokémon in de tuinen wonen.
Lollertrolledinsdag 15 oktober 2013 @ 22:10
Wat een teleurstelling was die Yveltal zeg.

1 Flamethrower met mijn vuurvosje en dan een pokeball erachteraan en gevangen :')
Gevecht duur de nog geen 30 seconden
Rob_La_Chouffedinsdag 15 oktober 2013 @ 22:13
Nog erger is precies dan een critical hit krijgen. Bam, dag beest.

Was altijd echt een hel om die klotehonden in Gold te vangen :')
Reintjidinsdag 15 oktober 2013 @ 22:14
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 14:40 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Hm, worth the wait.
nvm, alleen b/w 1&2, geen hg
HG kan wel naar B/W, vanaf daar weer naar X/Y
EnGCatjuhdinsdag 15 oktober 2013 @ 22:19
Iedereen uit de OP toegevoegd.

Oh, en de sprite van Zangoose is echt f*cking bad*ss.

[ Bericht 52% gewijzigd door EnGCatjuh op 15-10-2013 22:31:16 ]
KingLysandusdinsdag 15 oktober 2013 @ 22:50
Zijn er hier nog meer mensen die vaak Wonder Trade gebruiken?
Lollertrolledinsdag 15 oktober 2013 @ 22:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 22:50 schreef KingLysandus het volgende:
Zijn er hier nog meer mensen die vaak Wonder Trade gebruiken?
Doe het niet Lysandus, je krijgt er spijt van QQ
KingLysandusdinsdag 15 oktober 2013 @ 22:51
Ik krijg juist vaak goede pokemon. :P Zoals een Tyrunt.
Thizzlordinsdag 15 oktober 2013 @ 22:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 22:13 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Was altijd echt een hel om die klotehonden in Gold te vangen :')
Dat gevoel als je zo'n beest tegen kwam en je uit gebrek aan beter een great ball gooide en hem dan ook daadwerkelijk in een keer ving. :D
EnGCatjuhdinsdag 15 oktober 2013 @ 22:57
quote:
1s.gif
EnGCatjuh, heb je al een Eevee? Probeer het anders in de bloemen op route 10, daar kom ik ze om de haverklap tegen :P
Jeah, wist wel dat ie daar moest zitten maar kwam m niet tegen. Maar nu wel :)
Blisteringdinsdag 15 oktober 2013 @ 23:04
Moltres is een bitch :') 7x tegengekomen nu, 7x fled.
Airenudinsdag 15 oktober 2013 @ 23:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 22:50 schreef KingLysandus het volgende:
Zijn er hier nog meer mensen die vaak Wonder Trade gebruiken?
Ik had een Zubat genaamd Topkek in de WT gegooid.
Kreeg er een Swirlix voor terug.
Komt mooi uit, heb toch Y :')
Lollertrolledinsdag 15 oktober 2013 @ 23:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 23:24 schreef Airenu het volgende:

[..]

Ik had een Zubat genaamd Topkek in de WT gegooid.
Kreeg er een Swirlix voor terug.
Komt mooi uit, heb toch Y :')
Ruilen airenu? :@
MrMoondinsdag 15 oktober 2013 @ 23:26
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 20:57 schreef Veluro het volgende:
Net van een Nederlandse passerby een vrouwelijke Froakie gekregen :D

EnGCatjuh, heb je al een Eevee? Probeer het anders in de bloemen op route 10, daar kom ik ze om de haverklap tegen :P

Edit: Die passerby was een fokker die me al als vriend had toegevoegd maar die stond nog niet in mn vriendenlijst xD blond :')
graag gedaan :)
Airenudinsdag 15 oktober 2013 @ 23:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 23:26 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Ruilen airenu? :@
Ik heb niks bijzonders :@
Lollertrolledinsdag 15 oktober 2013 @ 23:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 23:26 schreef Airenu het volgende:

[..]

Ik heb niks bijzonders :@
Je swirlix? :@
Airenudinsdag 15 oktober 2013 @ 23:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 23:27 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Je swirlix? :@
Nee :6
Lollertrolledinsdag 15 oktober 2013 @ 23:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 23:27 schreef Airenu het volgende:

[..]

Nee :6
:'(
KingLysandusdinsdag 15 oktober 2013 @ 23:33
Zijn er nog meer mensen die als het andere geslacht spelen naast Lollertrolle en ik? :D
Blisteringdinsdag 15 oktober 2013 @ 23:36
Moltres gevangen _O_ Nu proberen te traden voor een Zapdos O+ :9~
Lollertrolledinsdag 15 oktober 2013 @ 23:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 23:33 schreef KingLysandus het volgende:
Zijn er nog meer mensen die als het andere geslacht spelen naast Lollertrolle en ik? :D
Sjjjt, zoiets vraag je niet :N
KingLysandusdinsdag 15 oktober 2013 @ 23:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 23:49 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Sjjjt, zoiets vraag je niet :N
Ik kies altijd voor de vrouwtjes in Pokemongames. :D 8-)
Rob_La_Chouffedinsdag 15 oktober 2013 @ 23:53
Een of hangende Pokemon in het begin niet gevangen omdat ik dacht dat het een evolutie van Scatterbug was. Blijkt dus niet zo te zijn. Dus nu rondjes rennen voor dat ding.

Sta verder op het punt de 1e gym in te gaan. Pokedex staat op 17
Reintjidinsdag 15 oktober 2013 @ 23:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 23:49 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Sjjjt, zoiets vraag je niet :N
Liep jij in AC ook al niet in rokjes? :P
KingLysandusdinsdag 15 oktober 2013 @ 23:54
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 23:53 schreef Reintji het volgende:

[..]

Liep jij in AC ook al niet in rokjes? :P
Volgens mij wel. En toen speelde hij niet eens als meisje volgens mij. :o
Lollertrollewoensdag 16 oktober 2013 @ 00:32
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 23:53 schreef Reintji het volgende:

[..]

Liep jij in AC ook al niet in rokjes? :P
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2013 23:54 schreef KingLysandus het volgende:

[..]

Volgens mij wel. En toen speelde hij niet eens als meisje volgens mij. :o
What happens in fightclub stays in fightclub :@
Metonaewoensdag 16 oktober 2013 @ 01:25
10 Froakie in stock.
Hardy (Female)
Bashful
Quiet
Relaxed
Quirky
Sassy x2 (1 Female)
Lonely (Female)
Adamant
Jolly (Female)

16 Fennekin in stock.
Mild
Brave
Rash x2 (1 Female)
Bold
Careful
Jolly
Lax x2
Relaxed x2
Naughty
Naive x2
Docile
Serious

Bezig met Bulbasaurs nu :) Roept u maar!
NitraatPoepwoensdag 16 oktober 2013 @ 01:33
Ik zal mijn fc morgen ook weer eens opzoeken en delen enzo.

Zit net voorbij de 3e gym, nog niet helemaal tevreden over mn team.
Ferawoensdag 16 oktober 2013 @ 01:39
Vol. :)