abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 27 september 2013 @ 20:57:24 #1
73742 fripper
"Call It Anything"
pi_131628305
Nadat het tweede topic over King Crimson er ook zes jaar over heeft gedaan om vol te raken is het tijd voor deel 3.
De OP is grotendeels "gejat" van deel 2 , met dank aan MuadDib !

King Crimson ontstaat in 1969 uit het trio Giles, Giles & Fripp. Bassist Peter Giles geeft er de brui aan en samen met blazer/zanger Ian McDonald, zanger/bassist Greg Lake (die Peter Giles vervangt) en tekstschrijver Peter Sinfield vormen drummer Michael Giles en gitarist Robert Fripp King Crimson. Ze maken 1 album, het legendarische In The Court Of The Crimson King, een van de allereerste progressieve rock albums en een voorbode van compromisloze en grensverleggende stijl van King Crimson.

Tijdens opnames voor het nieuwe album In The Wake Of Poseidon is de band alweer uit elkaar aan het vallen (en zeker niet voor de laatste keer!). McDonald en Giles nemen samen een album op en Greg Lake heeft er ook geen zin meer in en vormt Emerson, Lake & Palmer. In een rommelige periode met veel personeelswisselingen (oa Mel Collins, Keith Tippet en Gordon Haskell) en een even rommelig album, Lizard, lijkt er in '71 weer een stabiele formatie te zijn met Ian Wallace op drums, Boz Burell op bas/zang, Mel Collins op toeters en de onvermijdelijke Robert Fripp. De band toert uitgebreid door Europa en de VS en nemen 1 album op, Islands. Maar ook deze samenstelling houdt niet lang stand, in '72 houdt King Crimson op te bestaan.

Niet veel later blaast Fripp de band weer nieuw leven in. Bassist/zanger John Wetton, drummer Bill Bruford, violist David Cross en percussionist Jamie Muir vormen samen met Fripp een van de succesvolste incarnaties van de band. Na een paar optredens en de opnamen voor het "debuut"album Larks'Tongues In Aspic verlaat Muir de band en de rest tourt bijna een jaar onafgebroken. Tussendoor komt ook nog Starless And Bible Back uit, dat bijna geheel uit zorgvuldig opgepoetste liveopnames bestaat. King Crimson staat ondertussen bekend als een waar live-beest. Ze staan bekend om de improvisaties en de ongenadig hard spelende rime sectie. Zo hard dat tijdens de VS tour in '74 David Cross besluit om te stoppen, hij komt met z'n viool niet meer over het lawaai heen. De band neemt in '74 Red op, een geweldig album maar de zwanenzang voor King Crimson. Fripp heeft er genoeg van en trekt de stekker eruit...

Robert Fripp trekt zich geheel terug uit de muziekwereld, zelfs uit het sociale leven, totdat hij aan het einde van de jaren '70 weer langzaam z'n entree maakt. Na sessiewerk en als producer (oa bij Talking Heads, David Bowie en Peter Gabriel) maakt hij in '79 een soloalbum, Exposure, en vormt hij daarna The League Of Gentlemen. In '81 besluit hij tot een een terugkeer in de, zoals hij het zelf noemt, de eredivisie van de popmuziek en vormt de band Discipline. De band bestaat verder uit oudgediende Bill Bruford, gitarist/zanger Adrian Belew en bassist Tony Levin. De eerste optredens worden lyrisch door fans en pers ontvangen en na een visioen (!) hernoemt Fripp de band tot King Crimson. Het eerste album heet nog wel Discipline en is een bonte mengeling van rock, jazz, wereldmuziek, en minimal music zoals Steve Reich. Ook nu is Crimson een live-act van formaat, maar het opnemen van nieuw materiaal gaat een stuk moeilijker. In '82 verschijnt Beat en in '84, na een aantal zeer moeizaam verlopen sessies Three Of A Perfect Pair. De band tourt nog een keer door Japan en Noord Amerika en dan is voor Fripp de koek op. Voor de derde maal maakt hij een einde aan King Crimson.

Fripp gaat zich bezig houden met Guitar Craft, een soort zweverige masterclass in gitaarspelen maar maakt voor zichzelf een belofte dat Crimson halverwege de jaren '90 weer zal verschijnen. Ook doet hij weer regelmatig sessiewerk, o.a. voor David Sylvian en het is Sylvian die hij in '91 vraagt als zanger voor het nog te heroprichten King Crimson. Sylvian bedankt voor de eer, de twee nemen nog wel een album op en ondernemen een tour met in de band twee leden van het toekomstige Crimson, drummer Pat Mastellotto en bassist Trey Gunn. In 1994 acht Fripp de tijd rijp en King Crimson verschijnt als het zgn. dubbeltrio: Twee drummers, twee bassisten en twee gitaristen. De band bestaat uit de "Discipline"-samenstelling en de twee eerder genoemde Gunn en Mastellotto. In '95 verschijnt THRAK en is een combinatie van de stijl uit de jaren '70 met die van de jaren '80.
Om nieuwe inspiratie op te doen splitst de band zich tussen '97 en '00 in verschillende subgroepjes, de ProjeKcts. Bruford is dan al vertrokken, hij kan zich niet vinden in de electronisch getinte koers die Fripp wil volgen en Levin heeft geen zin om te wachten totdat Fripp weer eens zin heeft en wordt in de wachtkamer gezet. Het overgebleven kwartet maakt in '00 The ConstruKction Of Light en in '03 The Power To Believe.

En toen werd het lange tijd stil ..... Trey Gunn heeft de band eind 2003 verlaten, Fripp maakt er geen geheim van dat hij een hekel heeft aan touren en is voornamelijk bezig oud materiaal te recyclen. Wel zijn er begin 2007 oefensessies geweest met Fripp, Belew, Levin en Mastelloto.
In 2007 wordt bekend dat Porcupine Tree drummer Gavin Harrison zich heeft aangesloten als extra drummer. In 2008 word er een klein aantal concerten gegeven, maar er wordt geen nieuw materiaal opgenomen.

Pas deze week kwam er weer nieuws uit het Crimson kamp. Per 1 september 2014 is King Crimson weer aan het touren.

De lineup bestaat uit : Gavin Harrison (drums), Bill Rieflin (drums), Tony Levin (bass, Stick), Pat Mastelotto (drums), Mel Collins (saxofoon), Jakko Jakszyk (zang, gitaar) en uiteraard Robert Fripp (gitaar).

Er zijn geen plannen voor een nieuw album. De focus ligt op "reconfigured versions of existing Crimson material" ; opvallend voor een band die altijd erg terughoudend was met het spelen van oud materiaal. Er wordt volgens de huidige ideeen waarschijnlijk voornamelijk gespeeld in de USA, maar er kan natuurlijk nog veel veranderen in het komende jaar .

Wat linkjes met het belangrijste nieuws van de laatste dagen :

DGM :
http://www.dgmlive.com/news.htm?entry=4335

Interview in Financial Times :
http://www.ft.com/intl/cm(...)0.html#axzz2TNODvva8

Classic Rock Magazine :
http://www.classicrockmag(...)med-by-robert-fripp/

Uncut :
http://www.uncut.co.uk/ki(...)2014-tour-plans-news

Wikipedia :
http://en.wikipedia.org/wiki/King_Crimson

Met een overzicht van alle bandleden ooit ..

"We shall now tune our Mellotrons and attack culture once again"
pi_131628345
Topic voor de volgende zes jaar? :D
Burning bridges gives you so much more
  vrijdag 27 september 2013 @ 21:02:54 #3
73742 fripper
"Call It Anything"
pi_131628552
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 september 2013 20:58 schreef Gatenkaas het volgende:
Topic voor de volgende zes jaar? :D
Op 13 januari 2019 bestaan ze 50 jaar, dat lijkt me inderdaad een mooie gelegenheid voor deel 4.
"We shall now tune our Mellotrons and attack culture once again"
pi_131629388
B'Boom wordt straks dus B'B'Boom?
In dat Spaanse cafe danste wij ole, Maria Magdalena
Met je ogen zo zwart stal je heel mijn hart, Maria Magdalena
Sinds ik jou heb gekust vind ik nergens rust, Maria Magdalena
Ja, jou alleen wil ik steeds om mij heen, Jou en anders geen
  vrijdag 27 september 2013 @ 21:33:22 #5
73742 fripper
"Call It Anything"
pi_131629893
Precies. Hopelijk kunnen ze met drie drummers die "Scarcity of Miracles" -band een beetje meer in beweging krijgen.

In navolging van Bruford is Mastelotto tegenwoordig ook jazz drummer geworden.

"We shall now tune our Mellotrons and attack culture once again"
  zaterdag 28 september 2013 @ 02:21:45 #6
14505 OProg
A Life in Music
pi_131638014
Wow. Ik had de aankondiging van de 'seven-piece-unit' helemaal gemist.

Nogmaals: wow. _O_
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  zaterdag 28 september 2013 @ 10:20:28 #7
73742 fripper
"Call It Anything"
pi_131640156
Adrian Belew op facebook :

quote:
questions and answers.

q: are you in the new King Crimson planned for next september 2014?

a: no. after 32 years I am no longer in King Crimson.

q: were you asked to be in the new King Crimson?

a: no, I was not. robert informed me in an email that he was starting a 7-piece version of the band. he said I would not be right for what the band is doing.

q: so, how do you feel?

a: "happy with what I have to be happy with". which is quite a lot.

I'm busy creating something I've wanted to create all my life, something which has never been done. FLUX: never the same twice. creatively I'm exploding with new ideas, songs, and music. in 60 days I'll be touring south america with my beloved Power Trio and next spring I'll be touring europe with Crimson Project, which is a celebration of the crimson music
tony, pat, and I have help create. life is great.

q: what would you like to say to crimson fans about the new King Crimson?

a: my advice is to check it out and if you like it: support it.
and on that note: thanks to all of you for your continued support of my music.
cheers!
Jakko Jakszyk op facebook :

quote:
On the evening of July 15 1971 I sat in row 3 at Watford town hall and watched King Crimson.
It blew my head off. Robert Fripp and Mel Collins in particular.
It somehow felt that my life had changed as a result.
That seemingly romantic teenage notion came straight back to me 3 weeks ago on the evening of September 4th.
The phone rang.
It was Robert Fripp.
Did I have time for chat?
Of course.
He was reforming King Crimson.
7 members.
3 drummers
He told me who they would all be.
Except one.
Would I like to be the 'the primary vocalist and second guitarist?
Jeez
Like I said.
Somehow my life had indeed changed.
"We shall now tune our Mellotrons and attack culture once again"
  zaterdag 28 september 2013 @ 22:18:06 #8
73742 fripper
"Call It Anything"
pi_131658539
Ik had me eigenlijk nog niet gerealiseerd dat de nieuwkomers Harrison en Jakszyk elkaar al kenden buiten King Crimson. Ze maken blijkbaar al 30 jaar samen muziek.

Zo zaten ze samen in de band Dizrhythmia (1988). In de bak met wereldmuziek denk ik ? Wel mooi :)


Minder serieus : Neil's Heavy Concept Album (1984)

Zo vormden ze in 1987 samen het duo The Kings of Oblivion. Zappa parodie ?


Begin jaren 90 speelden ze ook nog samen in Level 42.

"We shall now tune our Mellotrons and attack culture once again"
  donderdag 3 oktober 2013 @ 23:13:05 #9
73742 fripper
"Call It Anything"
pi_131828644


nog 2 weken :)
"We shall now tune our Mellotrons and attack culture once again"
  Redactie Frontpage vrijdag 4 oktober 2013 @ 12:26:50 #10
165583 crew  bazbo
& his rubber chicken
pi_131839536
:9~

:X
'Slechte gedichten bestaan niet; er bestaan alleen slechte mensen' (Willem Bierman)
Meer informatie op www.bazbo.net
pi_131840110
Wie is eigenlijk de vierde persoon die op die schijfjes staat? David Cross?
In dat Spaanse cafe danste wij ole, Maria Magdalena
Met je ogen zo zwart stal je heel mijn hart, Maria Magdalena
Sinds ik jou heb gekust vind ik nergens rust, Maria Magdalena
Ja, jou alleen wil ik steeds om mij heen, Jou en anders geen
pi_131840566
Oh man, ik wil niet eens weten hoeveel dat kost.
  vrijdag 4 oktober 2013 @ 13:14:01 #13
14505 OProg
A Life in Music
pi_131840919
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2013 13:02 schreef On het volgende:
Oh man, ik wil niet eens weten hoeveel dat kost.
Ok. Dan maar tussen spoilers.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Duur, maar ik heb alle boxen van die er zijn van Crimson dus ik moet wel. :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  vrijdag 4 oktober 2013 @ 17:37:42 #14
358226 RonB79
No Scrobble, No Glory
pi_131849117
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2013 13:14 schreef OProg het volgende:
Duur, maar ik heb alle boxen van die er zijn van Crimson dus ik moet wel. :')
Zo denk ik helaas ook maar al te vaak, maar 95% van deze box boeit me echt niet (live meuk) en met een huwelijk en kind op komst moet ik nu echt ff keuzes gaan maken :)
pi_131849515
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2013 17:37 schreef RonB79 het volgende:

[..]

Zo denk ik helaas ook maar al te vaak, maar 95% van deze box boeit me echt niet (live meuk) en met een huwelijk en kind op komst moet ik nu echt ff keuzes gaan maken :)
Kind en vrouw dumpen en genieten van Crimson. ^O^
Burning bridges gives you so much more
  zaterdag 5 oktober 2013 @ 02:38:54 #16
14505 OProg
A Life in Music
pi_131866418
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2013 17:37 schreef RonB79 het volgende:

[..]

Zo denk ik helaas ook maar al te vaak, maar 95% van deze box boeit me echt niet (live meuk) en met een huwelijk en kind op komst moet ik nu echt ff keuzes gaan maken :)
Ik hou van live-meuk.

En met geen enkele vorm van verantwoordelijkheid behalve hypotheek betalen is het een leuk ding. :+
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  zaterdag 5 oktober 2013 @ 10:13:58 #17
358226 RonB79
No Scrobble, No Glory
pi_131868138
:D

Nou kheb wel toen de Larks box gekocht, maar ik heb die cd's met concerten echt maar 1x beluisterd en vaak nog maar met een half oor. Dan heb ik liever 10 cd's met studio out-takes.

Ik kijk dan liever uit naar The Lot van Roger Taylor. Alhoewel ik niet verwacht dat daar wat nieuws in zal zitten.
  dinsdag 8 oktober 2013 @ 13:40:01 #18
73742 fripper
"Call It Anything"
pi_131968147
Christmas came early this year.....

Lekker de hele middag live-meuk draaien :)
"We shall now tune our Mellotrons and attack culture once again"
  zondag 27 oktober 2013 @ 21:39:06 #19
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_132635996
Gisteren de gewone LP versie van Red gekocht voor iets meer dan ¤ 3,- (had een volle stempelkaart van m`n lokale platenboer dus daar ging nog een pallet korting af :9 )
  zondag 9 februari 2014 @ 10:39:18 #20
73742 fripper
"Call It Anything"
pi_136496242
toyahofficial twitterde op dinsdag 04-02-2014 om 23:05:16 Picked Bill Rieflin up from terminal 5. King Crimson start rehearsals this week. And The Humans make plans xxx reageer retweet
toyahofficial twitterde op zaterdag 08-02-2014 om 15:17:18 Hangover cure 4 the men in my life...carrot,apple & beetroot juice.Fripp\rieflin revisited their Rock n' Roll roots! http://t.co/53B41q3Kh3 reageer retweet
JakkoJ twitterde op vrijdag 07-02-2014 om 23:04:47 Whilst we were playing.Robert 'jakko, why are you smiling?'Me 'because I can't believe were actually playing this!' reageer retweet


[ Bericht 19% gewijzigd door fripper op 09-02-2014 11:29:13 ]
"We shall now tune our Mellotrons and attack culture once again"
  Redactie Frontpage woensdag 19 maart 2014 @ 10:23:14 #21
165583 crew  bazbo
& his rubber chicken
pi_137915958
Hebben we deze al?



Kaarten voor het concert op 5 juli zijn ook al binnen. En ik zie ze op het Zappanale-festival anderhalve week later.

:X
'Slechte gedichten bestaan niet; er bestaan alleen slechte mensen' (Willem Bierman)
Meer informatie op www.bazbo.net
  woensdag 19 maart 2014 @ 10:37:10 #22
73742 fripper
"Call It Anything"
pi_137916322
Ja, die Crimson Project cd hebben we al ; vorige week gekocht tijdens hun concert in Zoetermeer :)

Goed concert !

Crimson Project deed voornamelijk nummers van Discipline en THRAK. Verder waren er nummers van alleen Stick Men ( Levin, Mastelotto en Markus Reuter) , of alleen het Belew Power Trio ( met Julie Slick en Tobias Ralph).
"We shall now tune our Mellotrons and attack culture once again"
pi_137926217
Kom er dus nu pas achter dat er vorige week een concert was van Crimson Projekct. Balen.
Nouja, dan maar een kaartje halen voor Heerlen. :)
Burning bridges gives you so much more
  woensdag 19 maart 2014 @ 18:46:33 #24
73742 fripper
"Call It Anything"
pi_137932728
Oh Heerlen wist ik nog niet. Kaartje besteld :)
"We shall now tune our Mellotrons and attack culture once again"
  zondag 11 mei 2014 @ 09:48:29 #25
73742 fripper
"Call It Anything"
pi_139819411
Er komt dit jaar ook nog een Starless box met opnames gemaakt tussen oktober 73 en april 74.

https://www.dgmlive.com/news.htm?entry=4641
"We shall now tune our Mellotrons and attack culture once again"
  Redactie Frontpage zondag 11 mei 2014 @ 10:24:33 #26
165583 crew  bazbo
& his rubber chicken
pi_139819818
En dit komt er ook aan, lees ik hier:

quote:
The Crimson ProjeKct - Official Bootleg Live - Extended Edition (double cd preorder)
Official Bootleg Live is a special Australian double cd pressing featuring two performances by The Crimson ProjeKct
Several of King Crimson's best known works are powerfully reinterpreted by the Robert Fripp endorsed double trio Crimson offshoot featuring Adrian Belew, Tony Levin, Pat Mastelotto, Markus Reuter, Julie Slick and Tobias Ralph.
Pre-order for 16th June release.
:X
'Slechte gedichten bestaan niet; er bestaan alleen slechte mensen' (Willem Bierman)
Meer informatie op www.bazbo.net
  woensdag 28 mei 2014 @ 21:43:28 #27
73742 fripper
"Call It Anything"
pi_140485986
http://www.tolhuistuin.nl(...)the-crimson-projekct

4 juli : Crimson ProjeKct in Amsterdam
"We shall now tune our Mellotrons and attack culture once again"
pi_140516994
quote:
4s.gif Op woensdag 28 mei 2014 21:43 schreef fripper het volgende:
http://www.tolhuistuin.nl(...)the-crimson-projekct

4 juli : Crimson ProjeKct in Amsterdam
Dat is zowat bij mij om de hoek!
In dat Spaanse cafe danste wij ole, Maria Magdalena
Met je ogen zo zwart stal je heel mijn hart, Maria Magdalena
Sinds ik jou heb gekust vind ik nergens rust, Maria Magdalena
Ja, jou alleen wil ik steeds om mij heen, Jou en anders geen
  donderdag 29 mei 2014 @ 22:46:12 #29
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_140522653
quote:
4s.gif Op woensdag 28 mei 2014 21:43 schreef fripper het volgende:
http://www.tolhuistuin.nl(...)the-crimson-projekct

4 juli : Crimson ProjeKct in Amsterdam
hier op 5 juli. Jammer dat dat het weekend van Werchter is...
  Redactie Frontpage vrijdag 30 mei 2014 @ 08:42:31 #30
165583 crew  bazbo
& his rubber chicken
pi_140530441
Ik ben 5 juli in Heerlen. En twee weekenden erop zie en hoor ik ze tijdens het Zappanale festival in Noordoost-Duitsland. :Y

:X
'Slechte gedichten bestaan niet; er bestaan alleen slechte mensen' (Willem Bierman)
Meer informatie op www.bazbo.net
  woensdag 4 juni 2014 @ 16:20:36 #31
73742 fripper
"Call It Anything"
pi_140708919
Zoals verwacht helaas alleen maar Amerikaanse KC concerten ...

Tue 9 Sep Albany, NY The Egg
Wed 10 Sep Albany, NY The Egg
Fri 12 Sep Philadelphia, PA Verizon Hall
Sat 13 Sep Philadelphia, PA Verizon Hall
Mon 15 Sep Boston, MA Colonial Theatre
Tue 16 Sep Boston, MA Colonial Theatre
Thu 18 Sep New York, NY Best Buy
Fri 19 Sep New York, NY Best Buy
Sat 20 Sep New York, NY Best Buy
Tue 23 Sep Madison, WI Barrymore Theatre
Thu 25 Sep Chicago, IL The Vic Theatre
Fri 26 Sep Chicago, IL The Vic Theatre
Tue 30 Sep Los Angeles, CA Orpheum Theatre
Wed 01 Oct Los Angeles, CA Orpheum Theatre
Fri 03 Oct San Francisco, CA The Warfield
Sat 04 Oct San Francisco, CA The Warfield
Mon 06 Oct Seattle, WA Moore Theater
"We shall now tune our Mellotrons and attack culture once again"
pi_140709227
Waarom geen Europese? :( :(
Burning bridges gives you so much more
pi_140711227
Ik geloof dat Fripp wel heeft gezegd dat er gesproken is/werd over concerten in de UK. Ben benieuwd wat ze gaan spelen. Hopelijk oud spul :-D
Bleuh.
pi_140711828
Dan heb ik een goed excuus om weer eens naar de UK te gaan.
Burning bridges gives you so much more
pi_140845447
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 17:27 schreef PimD het volgende:
Ik geloof dat Fripp wel heeft gezegd dat er gesproken is/werd over concerten in de UK. Ben benieuwd wat ze gaan spelen. Hopelijk oud spul :-D
Ik was ergens tegengekomen dat ze hier grotendeels Discipline en nieuwer wilden spelen. Nu is dat intussen ook al bijna 35 jaar oud (dus niet direct nieuw spul), maar volgens mij niet wat je bedoelt :P.
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
pi_140853007
Nee inderdaad, die jaren '80 periode spreekt me niet echt aan. Vooral de periode Court tot en met Lizard vind ik supergaaf, maar de platen daarna ook wel. Het jaren '90 werk ken ik nauwelijks, maar wat ik daar van heb gehoord vind ik ook goed klinken. Heb die jaren '80 en '90 platen ook nog niet compleet, aangezien die nog niet allemaal uit zijn in de 40th Anniversary serie.
Bleuh.
  Redactie Frontpage vrijdag 20 juni 2014 @ 18:57:13 #37
165583 crew  bazbo
& his rubber chicken
pi_141339050
Never need to worry ...


(Stockholm - zaterdag 14 juni 2014)

:X
'Slechte gedichten bestaan niet; er bestaan alleen slechte mensen' (Willem Bierman)
Meer informatie op www.bazbo.net
  Redactie Frontpage zondag 22 juni 2014 @ 11:40:21 #38
165583 crew  bazbo
& his rubber chicken
pi_141401478
Nog meer verrassingen in Zweden:


(Ulriksdal, Stockholm - maandag 16 juni 2014)

:X
'Slechte gedichten bestaan niet; er bestaan alleen slechte mensen' (Willem Bierman)
Meer informatie op www.bazbo.net
  Redactie Frontpage maandag 30 juni 2014 @ 17:43:23 #39
165583 crew  bazbo
& his rubber chicken
pi_141729185
:N

quote:
Beste B. ,

U ontvangt deze servicemail, omdat u kaarten in bezit heeft voor het concert van The Crimson Projekct op zaterdag 5 juli aanstaande. Omdat Nederland in de kwartfinale staat tegen Costa Rica en deze wedstrijd gespeeld wordt op zaterdag 5 juli 22.00 uur, start het concert van The Crimson Projekct om 19.30 uur. Na afloop van het concert bent u uitgenodigd om de wedstrijd Nederland - Costa Rica op een groot scherm te bekijken in ons DSMtheatercafé!

Het volledige aangepaste tijdschema ziet er als volgt uit:
19.00 uur: Doors open
19.30 uur: Start show
21.45 uur: End show
22.00 uur: Wedstrijd Nederland - Costa Rica in het DSMtheatercafé.

Wij wensen u veel plezier bij The Crimson Projekct en bij de wedstrijd Nederland - Costa Rica!

Met vriendelijke groet,
Parkstad Limburg Theaters
:N Ik wil geen voetbalwedstrijd. Ik wil een goed en lang concert!
Ben benieuwd of er nog kans is op een toegift of een signeersessie ...

:X
'Slechte gedichten bestaan niet; er bestaan alleen slechte mensen' (Willem Bierman)
Meer informatie op www.bazbo.net
pi_141730038
Twee uur en een kwartier is wel lang te noemen toch?
  Redactie Frontpage maandag 30 juni 2014 @ 18:29:50 #41
165583 crew  bazbo
& his rubber chicken
pi_141731035
Toch vroeg naar bed.

:X
'Slechte gedichten bestaan niet; er bestaan alleen slechte mensen' (Willem Bierman)
Meer informatie op www.bazbo.net
  dinsdag 1 juli 2014 @ 13:07:55 #42
226981 Gehenna
Volksmenner
pi_141761298
Alles moet/doet zich maar aanpassen aan het voetballen, dit is toch met andere dingen ook niet zo? :{ Vind het nogal overdreven hoor..
nee, jij dan!
pi_141761430
Het is voor heel veel mensen een serieuze overweging om ergens wel of niet naartoe te gaan die dag. Kijk maar naar die festivals waar kritiek op geleverd werd als zij zich in eerste instantie niet aanpasten (zoals Parkpop).
  dinsdag 1 juli 2014 @ 13:17:41 #44
226981 Gehenna
Volksmenner
pi_141761640
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juli 2014 13:12 schreef On het volgende:
Het is voor heel veel mensen een serieuze overweging om ergens wel of niet naartoe te gaan die dag. Kijk maar naar die festivals waar kritiek op geleverd werd als zij zich in eerste instantie niet aanpasten (zoals Parkpop).
Ik vind dan ook vooral die mensen overdreven (normaal geven de meeste ook weinig fucks om sport), niet zo zeer het zaaltje
nee, jij dan!
  dinsdag 1 juli 2014 @ 13:20:43 #45
226981 Gehenna
Volksmenner
pi_141761775
In ander nieuws: ik heb me eindelijk ( :@ ) eens wat verder verdiept in de albums van King Crimson, maar de lof is terrecht :D _O_

Ik kende vooral het debuut en 'Red', maar wat daar tussenzit is ook even tof :D
nee, jij dan!
pi_141770582
In The Wake of Poseidon en Lizard behoren wel tot mijn favorieten. Larks, Islands en Starless And Bible Black zijn ook supergaaf, maar doen me minder. Hopelijk komen ze deze kant op :D
Bleuh.
pi_141772051
Starless & Bible Black. _O_ _O_

Fracture. _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_
Burning bridges gives you so much more
  Redactie Frontpage zondag 6 juli 2014 @ 18:13:14 #48
165583 crew  bazbo
& his rubber chicken
pi_141974792
Geweldige show, gisterenavond in Heerlen.




:X
'Slechte gedichten bestaan niet; er bestaan alleen slechte mensen' (Willem Bierman)
Meer informatie op www.bazbo.net
  Redactie Frontpage zondag 27 juli 2014 @ 20:47:55 #49
165583 crew  bazbo
& his rubber chicken
pi_142790303
Waanzinnige optredens van Crimson ProjeKCt en Stick Men tijdens het Zappanale festival in Bad Doberan, zaterdag 19 en zondag 20 juli!






:X
'Slechte gedichten bestaan niet; er bestaan alleen slechte mensen' (Willem Bierman)
Meer informatie op www.bazbo.net
  Redactie Frontpage donderdag 14 augustus 2014 @ 14:25:42 #50
165583 crew  bazbo
& his rubber chicken
pi_143412529
Tijdens dat festival had ik een cd van Stick Men gekocht. Ik draai hem nu en vind de setlijst van het festivalconcert, getekend en al.



Gepikt van Tony Levin.

:X
'Slechte gedichten bestaan niet; er bestaan alleen slechte mensen' (Willem Bierman)
Meer informatie op www.bazbo.net
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')