abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_130709809
Hoi,

Gisteren had ik kipfilet gekocht bij de supermarkt maar ik was bij thuiskomst vervolgens vergeten het in de koelkast te zetten, dus dat heeft een dag buiten de koelkast gestaan.
Maar ik dacht dus: och dat kan vast geen kwaad om het toch nog op te eten. Dus ging ik de kip bakken (althans, dat dacht ik) en opeten. Maar bij het laatste hapje kwam ik erachter dat hij absoluut nog niet goed doorbakken was, hij was van binnen zelfs nog roze (dat ik daar niet eerder achter was gekomen kan zijn omdat ik die kip met heel veel saus aan het eten was dus ik proefde het niet gelijk).
Maar nu heb ik dus een hele kipfilet gegeten die én een dag buiten de koelkast heeft gestaan én nog rauw was vanbinnen.
En nou ben ik heel bang dat ik een voedselvergiftiging ga krijgen, ik zag net op internet dat de grootste risicogroepen kleine kinderen en ouderen zijn, ik ben 16 dus ik ben gelukkig geen grote risicogroep.

Maar moet ik me nou zorgen gaan maken?
  Moderator zondag 1 september 2013 @ 17:16:39 #2
145080 crew  SwJ
Het boegbeeld van FOK!
pi_130709873
Je hoeft je pas zorgen te maken als je maagkrampen en dergelijke krijgt. Heb je nergens last van, dan is er ook niets aan de hand. Simpel toch?
F.K.A. SuperwormJim
pi_130709884
Nee.

Ik bijt altijd stukken van de been van m'n vriendin af en ik leef ook nog steeds.
pi_130709892
quote:
0s.gif Op zondag 1 september 2013 17:16 schreef SuperwormJim het volgende:
Je hoeft je zorgen te maken als je maagkrampen en dergelijke krijgt. Heb je nergens last van, dan is er ook niets aan de hand. Simpel toch?
simpeler dan dit wordt het niet inderdaad.
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_130709949
Ik heb ooit niet goed doorbakken kip op en geloof me, ik ben er ziek van geworden. Niet om je bang te maken want daar kom je ook wel weer overheen, maar als je er ziek van wordt is dat waarschijnlijk de volgende dag. Dus niet meteen of een paar uur daarna.

Wat kan je verwachten: buikpijn, kramp, aan de schijterij (en niet zo'n beetje ook). Na 2 dagen is het wel weer over.

Succes! ^O^
  zondag 1 september 2013 @ 17:20:12 #6
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_130709984
quote:
1s.gif Op zondag 1 september 2013 17:17 schreef Waterloos het volgende:
Nee.

Ik bijt altijd stukken van de been van m'n vriendin af en ik leef ook nog steeds.
Is je vriendin een kip?
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_130710022
quote:
1s.gif Op zondag 1 september 2013 17:20 schreef richolio het volgende:

[..]

Is je vriendin een kip?
Een koe, bijna letterlijk.
  zondag 1 september 2013 @ 17:22:06 #8
408723 F1978
I want to go with the flow
pi_130710043
quote:
5s.gif Op zondag 1 september 2013 17:15 schreef sparreke het volgende:
Hoi,

Gisteren had ik kipfilet gekocht bij de supermarkt maar ik was bij thuiskomst vervolgens vergeten het in de koelkast te zetten, dus dat heeft een dag buiten de koelkast gestaan.
Maar ik dacht dus: och dat kan vast geen kwaad om het toch nog op te eten. Dus ging ik de kip bakken (althans, dat dacht ik) en opeten. Maar bij het laatste hapje kwam ik erachter dat hij absoluut nog niet goed doorbakken was, hij was van binnen zelfs nog roze (dat ik daar niet eerder achter was gekomen kan zijn omdat ik die kip met heel veel saus aan het eten was dus ik proefde het niet gelijk).
Maar nu heb ik dus een hele kipfilet gegeten die én een dag buiten de koelkast heeft gestaan én nog rauw was vanbinnen.
En nou ben ik heel bang dat ik een voedselvergiftiging ga krijgen, ik zag net op internet dat de grootste risicogroepen kleine kinderen en ouderen zijn, ik ben 16 dus ik ben gelukkig geen grote risicogroep.

Maar moet ik me nou zorgen gaan maken?
Als je het krijgt dan kan je er even goed last van krijgen, maar het is niet altijd zo dat je bij elke kip meteen voedselvergiftiging hebt hoor.
Subtiel en stabiliteit zorgen voor een goede balans in het leven.
pi_130710047
quote:
5s.gif Op zondag 1 september 2013 17:15 schreef sparreke het volgende:
Hoi,

Gisteren had ik kipfilet gekocht bij de supermarkt maar ik was bij thuiskomst vervolgens vergeten het in de koelkast te zetten, dus dat heeft een dag buiten de koelkast gestaan.
Maar ik dacht dus: och dat kan vast geen kwaad om het toch nog op te eten. Dus ging ik de kip bakken (althans, dat dacht ik) en opeten. Maar bij het laatste hapje kwam ik erachter dat hij absoluut nog niet goed doorbakken was, hij was van binnen zelfs nog roze (dat ik daar niet eerder achter was gekomen kan zijn omdat ik die kip met heel veel saus aan het eten was dus ik proefde het niet gelijk).
Maar nu heb ik dus een hele kipfilet gegeten die én een dag buiten de koelkast heeft gestaan én nog rauw was vanbinnen.
En nou ben ik heel bang dat ik een voedselvergiftiging ga krijgen, ik zag net op internet dat de grootste risicogroepen kleine kinderen en ouderen zijn, ik ben 16 dus ik ben gelukkig geen grote risicogroep.

Maar moet ik me nou zorgen gaan maken?
Op de buitenkant zitten de meeste bacteriën en die heb je wel dood gebakt
  Donald Duck held zondag 1 september 2013 @ 17:25:13 #10
46149 __Saviour__
Superstapelsmoor op Kristel
pi_130710150
Even in een flink hete sauna gaan zitten kan nog helpen. Maar gelijk ook dan, verspil geen minuut meer.
❤ Rozen zijn rood ❤
❤ Viooltjes zijn blauw ❤
❤ Kristel, ik hou van jou! ❤
  zondag 1 september 2013 @ 17:26:41 #11
408653 Mike4Ever
De enige echte Mike
pi_130710188
Kippen zijn niet giftig toch? Onze vossen eten die ook altijd rauw en leven nog steeds.
Hallo!
pi_130710226
quote:
0s.gif Op zondag 1 september 2013 17:26 schreef Mike4Ever het volgende:
Kippen zijn niet giftig toch? Onze vossen eten die ook altijd rauw en leven nog steeds.
:')
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_130710267
quote:
0s.gif Op zondag 1 september 2013 17:26 schreef Mike4Ever het volgende:
Kippen zijn niet giftig toch? Onze vossen eten die ook altijd rauw en leven nog steeds.
Je vossen niet leren dat je kip eerst moet bakken :')
pi_130710294
quote:
5s.gif Op zondag 1 september 2013 17:15 schreef sparreke het volgende:
ik ben 16 dus ik ben gelukkig geen grote risicogroep.

Je bent zelfs helemaal geen groep; je bent maar in je eentje O+
  Moderator zondag 1 september 2013 @ 17:33:46 #15
145080 crew  SwJ
Het boegbeeld van FOK!
pi_130710439
quote:
0s.gif Op zondag 1 september 2013 17:26 schreef Mike4Ever het volgende:
Kippen zijn niet giftig toch? Onze vossen eten die ook altijd rauw en leven nog steeds.
Even quoten voor het nageslacht. :')__!!
F.K.A. SuperwormJim
  zondag 1 september 2013 @ 17:37:42 #16
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_130710566
Ja. Je hebt gewoon een sterftekans van ca. 15% bij rauwe kip. Zoveel procent is namelijk gewoon besmet. En zeker zo'n hele kipfilet, waar de bacterieen ook nog eens 24 uur hebben kunnen uitbreiden, is een bron van Salmonella.

quote:
Meisje (9) overleden na eten slecht doorbakken barbecuevlees
http://www.welingelichtek(...)n-barbecuevlees.html

Hoe kon je zo stom zijn! Iedereen weet toch dat je nooit, nooit, nooit, oude rauwe kip moet eten!
The End Times are wild
pi_130710582
R.I.P. TS
pi_130710867
quote:
0s.gif Op zondag 1 september 2013 17:37 schreef LXIV het volgende:
Ja. Je hebt gewoon een sterftekans van ca. 15% bij rauwe kip. Zoveel procent is namelijk gewoon besmet. En zeker zo'n hele kipfilet, waar de bacterieen ook nog eens 24 uur hebben kunnen uitbreiden, is een bron van Salmonella.

[..]

http://www.welingelichtek(...)n-barbecuevlees.html

Hoe kon je zo stom zijn! Iedereen weet toch dat je nooit, nooit, nooit, oude rauwe kip moet eten!
Mij overkomt het ook wel eens, maar ik ben er nog nooit echt ziek van geworden. Ik denk dus dat het wel mee zal vallen.
pi_130710969
quote:
5s.gif Op zondag 1 september 2013 17:15 schreef sparreke het volgende:
Hoi,

Gisteren had ik kipfilet gekocht bij de supermarkt maar ik was bij thuiskomst vervolgens vergeten het in de koelkast te zetten, dus dat heeft een dag buiten de koelkast gestaan.
Maar ik dacht dus: och dat kan vast geen kwaad om het toch nog op te eten. Dus ging ik de kip bakken (althans, dat dacht ik) en opeten. Maar bij het laatste hapje kwam ik erachter dat hij absoluut nog niet goed doorbakken was, hij was van binnen zelfs nog roze (dat ik daar niet eerder achter was gekomen kan zijn omdat ik die kip met heel veel saus aan het eten was dus ik proefde het niet gelijk).
Maar nu heb ik dus een hele kipfilet gegeten die én een dag buiten de koelkast heeft gestaan én nog rauw was vanbinnen.
En nou ben ik heel bang dat ik een voedselvergiftiging ga krijgen, ik zag net op internet dat de grootste risicogroepen kleine kinderen en ouderen zijn, ik ben 16 dus ik ben gelukkig geen grote risicogroep.

Maar moet ik me nou zorgen gaan maken?
BInnen 6 uur racekak.

Als dat niet het geval is, gefeliciteerd. Je spijsvertering doet zijn werk en je maagzuur was afdoende.

Geen zorgen maken dus.
Als je te stom bent om inhoudelijk te reageren, kan je natuurlijk altijd nog de spelling/gramatica gaan lopen afzeiken om toch nog te kunnen doen alsof je meedoet.
pi_130711034
TS gaat dood :'(
pi_130712016
Rip voor de nabestaanden.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_130712052


[ Bericht 100% gewijzigd door -Strawberry- op 03-09-2013 10:25:49 ]
  zondag 1 september 2013 @ 18:27:31 #23
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_130712278
TS, leef je nog?
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_130713035
quote:
0s.gif Op zondag 1 september 2013 17:26 schreef Mike4Ever het volgende:
Kippen zijn niet giftig toch? Onze vossen eten die ook altijd rauw en leven nog steeds.
_O_
Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
pi_130713379
Gewoon sterke drank drinken om de bacteriën te doden :7
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')