Kowloon | vrijdag 16 augustus 2013 @ 21:36 |
Ik wil zondag char sui eten en normaal maak ik dat altijd van buikspek. Echter mijn tafelgasten voor zondag vinden buikspek niet zo lekker (ieeuw stukjes zacht vet ![]() | |
RobinOok | vrijdag 16 augustus 2013 @ 21:53 |
Procureur. | |
RobinOok | vrijdag 16 augustus 2013 @ 21:57 |
Maar dat zal ze waarschijnlijk nog te vet zijn. Ik zou als ik jou was een recept zoeken voor char sui gemaakt met varkenshaas. Dat is wat je gasten willen. | |
trachitol | vrijdag 16 augustus 2013 @ 22:00 |
Varkenshaas idd | |
Kowloon | vrijdag 16 augustus 2013 @ 22:00 |
Ah, ziet er goed uit. Ik ga het proberen. Thnx. ![]() | |
Pietverdriet | vrijdag 16 augustus 2013 @ 22:00 |
qft | |
DarkerThanBlack | vrijdag 16 augustus 2013 @ 22:02 |
Varkenshaas | |
Kowloon | vrijdag 16 augustus 2013 @ 22:02 |
Hmmm, toch varkenshaas dan maar? Dan maar gewoon goed insmeren met vet? | |
Fer | vrijdag 16 augustus 2013 @ 22:04 |
Misschien mager vlees en dan het vet er los op leggen. Kan me iets herinneren dat ze dat weleens deden met ossehaas of varkenshaas en dan een reep spek eromheen binden. Kun je voor het opdienen netjes verwijderen en toch smaak ervan. | |
erikkll | vrijdag 16 augustus 2013 @ 22:05 |
Piet heeft altijd gelijk dus ik zou gaan voor procureur! | |
Fer | vrijdag 16 augustus 2013 @ 22:06 |
Anders de buurtchinees variant: plakken speklappen van de Lidl frituren met een dikke korst eromheen. | |
DarkerThanBlack | vrijdag 16 augustus 2013 @ 22:40 |
Zal ook mijn advies zijn, probleem is dat procureur ook best vettig is. Als je gasten dat kan accepteren, dan zeker doen. Anders toch beter om een varkenshaasje te pakken. | |
hexje | vrijdag 16 augustus 2013 @ 23:01 |
In de link die je aan ons geeft staan een aantal suggesties. | |
Kowloon | zaterdag 17 augustus 2013 @ 00:52 |
Ik ben er uit. ![]() ![]() ![]() | |
Kowloon | zaterdag 17 augustus 2013 @ 00:54 |
Ik vind het altijd lastig met die Engelstalige vleestermen, zocht dus ook een beetje naar de juiste Nederlandse termen. | |
golfer | zaterdag 17 augustus 2013 @ 01:24 |
![]() | |
Kowloon | zaterdag 17 augustus 2013 @ 01:28 |
Nou ik dacht, beter een ander gerecht wat je gewoon helemaal naar wens kunt maken, dan een gerecht waarbij je compromissen moet gaan sluiten omdat niet iedereen het lekker vindt. | |
RobinOok | zaterdag 17 augustus 2013 @ 07:13 |
Heel verstandig! En lekker bovendien. | |
Redcoon | zaterdag 17 augustus 2013 @ 15:31 |
Gaat je een hoop gezeik en frustratie schelen, slimme zet. ![]() | |
hexje | zaterdag 17 augustus 2013 @ 18:23 |
Ik vroeg mij meteen af waarom je dan niet wat anders gaat maken. Is ook leuker voor jou. Ben wel nieuwsgierig naar je char sui recept. | |
Kowloon | zondag 18 augustus 2013 @ 03:14 |
Deze gebruik ik: | |
Pietverdriet | zondag 18 augustus 2013 @ 09:01 |
Procureur dus |