Waterig blijft een pizza ook in de oven, temperatuur is niet hoog genoeg zodat het vocht meer verdampt. Ik merk duidelijk het verschil als een pizza in een houtoven is gebakken ipv elektrische oven. De pizza is vaak wat vochtiger in een elektrische oven.quote:Op vrijdag 13 september 2013 20:17 schreef akira02 het volgende:
ik heb ook eens geprobeerd zelf pizza gemaakt. Deegrecept gebruikt van TS (niet de pdf) en deeg 4 uur laten rijzen door omstandigheden. Deeg was heel moeilijk uitrolbaar maar de omvang klein en vooral na het bakken, smaakte ook niet super alhoewel ik bio bloem uit Italie heb gebruikt. Geen idee of ik genoeg heb voor een 2de pizza met het 2de bolletje.
Pizza was ook waterig, er lag veel water op de pizza zelf. Waarschijnlijk teveel passata gebruikt en die niet laten indikken bij het koken van de saus. Is minimalisme beter bij het beleggen en saus?
Trouwens, ik zag hier in de winkel een jamie oliver pizzasteen en nog een van een duits merk.ongeveer 20 -21 euro. Blijkbaar breken die stenen snel als je er koud deeg op legt of er iets kouds op laat vallen?
De site die jij aanhaalt is een coachingssite. Je bedoelt vast een anderequote:Op donderdag 19 september 2013 12:08 schreef Odoaker het volgende:
www.vuurmeester.nl verkoopt ovenstenen van 40 x 30 x 3 voor ¤10,- Niet duur dacht ik. Alleen ze versturen hem niet, vanwege het breekbare materiaal. Dit betekend in mijn geval een roadtrip van 208 km heen en terug. hmm (diesel 1/20 x ¤1,50) Dan wordt die tegel zo 15 euro duurder.
Is er toevallig hier een pizzabakker uit Drenthe die dagelijks naar Diepenheim heen en weer toert?
Inderdaad het is www.vuurmeesters.nl. Een extra s doet 't 'm.quote:Op donderdag 19 september 2013 12:19 schreef Postbus100 het volgende:
De site die jij aanhaalt is een coachingssite. Je bedoelt vast een andere
Mee eens...quote:Op maandag 30 september 2013 18:25 schreef Myraela het volgende:
Bodem nog een beetje dik, voor de rest ziet het er wel lekker uit.
Je bodem lijkt inderdaad te dik, echter je vulling, oooh ziet er goed uit.quote:Op maandag 30 september 2013 18:45 schreef MaximusTG het volgende:
Dat is onzin, hij was juist heel dun uitgerold. Wat je ziet is ovenrijs. En hij was idd erg lekker.
De grote MaximusTG die mijn recept uitprobeert. Tof en het ziet er goed uit! Maaaaar...ik moet wel zeggen dat ik dit iets meer op etli pide vind lijken dan lahmacun.quote:Op maandag 30 september 2013 17:30 schreef MaximusTG het volgende:
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
Turkse pizza/lahmacun gemaakt! Heel anders dan die van Italiaanse oorsprong .
Dit recept gebruikt:
http://www.traditionaltur(...)nown-as-turkish.html
Haha, "grote" . Dankjewel .quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 16:52 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
De grote MaximusTG die mijn recept uitprobeert. Tof en het ziet er goed uit! Maaaaar...ik moet wel zeggen dat ik dit iets meer op etli pide vind lijken dan lahmacun.
Heb je salca gebruikt btw?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |