quote:Op dinsdag 24 december 2013 21:51 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb het over de link van renwan, niet over jouw verhaal. En wat jij hebt gemaakt mag inderdaad geen pizza heten. Prima dat je het lekker vond, maar pizza was het niet.
quote:Eerst maken we het deeg! Pizzadeeg maak je normaal met bloem en gist, maar aangezien dat laatste niet zomaar in de supermarkt te vinden is voldoet zelfrijzend bakmeel ruim voldoende!
Thanks, vond ik dus ook!quote:Op zaterdag 28 december 2013 23:40 schreef Terpentin07 het volgende:
Dat ziet er goed uit, vooral als het pas je 2e pizza is. De pizza's in mijn bestron waren in het begin ook altijd bleek. Je moet er een gevoel voor krijgen op welke stand je hem voorverwarmd en hoelang hij in de oven moet blijven.
Je kunt voor pizza beter 'hardere' tarwe nemen, 405 is meer voor cakes.quote:Op zondag 29 december 2013 20:25 schreef derLudolf het volgende:
aha lees hier dat het verspreiden van deeg makkelijker gaat als je meer water toevoegt... goed om te weten want vanavond ging dat niet top. Gebruik bloem uit Duitsland, type 405
ow dacht dat hetzelfde was als type 00. volgende keer andere bloem proberen, dankjequote:Op zondag 29 december 2013 20:29 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Je kunt voor pizza beter 'hardere' tarwe nemen, 405 is meer voor cakes.
405 - cakemeel / plain flourquote:Op zondag 29 december 2013 20:38 schreef derLudolf het volgende:
[..]
ow dacht dat hetzelfde was als type 00. volgende keer andere bloem proberen, dankje
Meh dat ligt aan je bodem en hoe zwaar je hem wilt beleggen. Al je er hamburgers op gaat leggen ja dan wel ja :p.quote:Op maandag 30 december 2013 08:43 schreef HansvanOchten het volgende:
Handige tip van iemand om het deeg eerst 2 minuutjes in de oven te leggen en daarna te beleggen, dat maakt het een stuk knapperiger
Me to .quote:Op donderdag 2 januari 2014 00:01 schreef dimmak het volgende:
Ik heb honger gekregen na het lezen hier
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |