spekbek | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:00 |
Nu ben ik niet echt een fan van energy drankjes. Maar ik heb nog een blikje monster in mijn skoetert liggen. Als ik hem nu in de vriezer pleur, is het morgen dan een waterijsje? ![]() | |
I | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:00 |
Nee, dan smelt het blikje. | |
Rezania | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:01 |
Probeer het gewoon. | |
#ANONIEM | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:02 |
Nee, zit niet genoeg zout in om een (water)ijsje van te maken. | |
#ANONIEM | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:02 |
Weet je wat er gebeurt met blikjes die je in de vriezer gooit en het niet op tijd eruit haalt? | |
spekbek | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:03 |
![]() | |
spekbek | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:04 |
Ja, maar ik ben dan ook wel zo slim om het in een grote bekert te doen, ![]() | |
boik | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:04 |
bij onze ijssalon hebben ze redbull schepijs, smaakt nog best goed ![]() ow en volgens mij kan het wel, heb weleens een blik monster te lang in de vriezer laten liggen en toen had ik monster slushpuppy | |
nodig | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:04 |
Metaalsplinters tussen de biefstukjes | |
spekbek | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:05 |
waar? ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:06 |
vd poel? | |
boik | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:06 |
eindhoven ![]() | |
de_boswachter | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:06 |
Waar niet... | |
#ANONIEM | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:07 |
Precies. Je hebt een hogere concentratie zout nodig voordat Redbull een vaste vorm wordt. Ook wel ijs genoemd. Het bevriespunt van Redbull is normaal ergens rond de -21 graden, dus je zou ook je vriezer harder zijn best kunnen laten doen. Wat je ook kan doen, is de Redbull in een flesje doen en hier zeker twee theelepeltjes zout bij doen als je een -18 vriezer hebt. Bij een -12 vriezer wordt het wat meer zout. Dit is zeg maar hetzelfde als met zoet water en zout water. | |
spekbek | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:11 |
Met zout bevriest het juist niet toch? ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:11 |
Heb je genoeg suiker en zout ingenomen voor de komende maand. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2013 15:11:49 ] | |
#ANONIEM | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:13 |
Dat is wat ze je vertellen op de middelbare school. Maar waar bevinden de noordpool en zuidpool zich? Precies, in zout water. Natuurkundedocenten 0 - Dimens 1 | |
Flurry | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:13 |
Je kan er ook een mentos in gooien en 'm dan in de vriezer leggen. Zo maakten wij vroeger altijd ijsjes van red bull ![]() | |
RhytmicalRemedy | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:14 |
Heb wel is een blikje in de vriezer gedaan, het blikje gaat helemaal bolstaan en het ijs is niet leker. | |
Elan | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:24 |
Euhm, Niks? | |
WH141 | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:26 |
Maar het bestaat uit zoet water. | |
#ANONIEM | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:27 |
Daarom moet je het zouter maken. | |
#ANONIEM | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:32 |
Probeer het maar eens. | |
Elan | dinsdag 23 juli 2013 @ 15:35 |
Zo vaak gedaan alleen glas gaat stuk blik niet. | |
bobbernaut | donderdag 25 juli 2013 @ 12:11 |
Held ![]() | |
bijdehand | donderdag 25 juli 2013 @ 12:27 |
Zo doen wij dat nog steeds. | |
#ANONIEM | donderdag 25 juli 2013 @ 12:38 |
Think out of the box. | |
#ANONIEM | donderdag 25 juli 2013 @ 18:33 |
Ja, daar heb ik dus een vraag over: ![]() Heeft het enige relatie met de echte Red Bull als in calorieën/hyper e.d. of is het puur en alleen de smaak en hoe het er van de buitenkant uitziet? | |
spekbek | donderdag 25 juli 2013 @ 18:49 |
Ik bedoelde waterijs ![]() | |
boik | vrijdag 26 juli 2013 @ 17:09 |
dat durf ik echt niet te zeggen, de blikjes krijg ik sws weinig extra energie van ofzo en over calorieën durf ik al helemaal niks te zeggen. het zal voornamelijk gewoon om de smaak gaan ja want die is best goed ![]() | |
Luukiemaster | zaterdag 27 juli 2013 @ 07:50 |
Als oud ijsbereider kan ik je zeggen dat het puur alleen de smaak is. Er zit niet een hele grote hoeveelheid cafeïne in. Qua calorieën is het ongeveer hetzelfde als andere ijs soorten het word allemaal van hetzelfde suikerwater gemaakt. | |
Baksteenfietsschepijs | zaterdag 27 juli 2013 @ 09:36 |
Je moet monster 2 uur in de vriezer laten liggen dan is het als het goed is nog net niet bevroren en heb je een lekker ijskoud drankje ![]() | |
raptorix | zaterdag 27 juli 2013 @ 16:18 |
Waarschijnlijk zootje druivensuiker er doorheen, lekker goedkoop ![]() |