abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_128570046
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juli 2013 23:16 schreef casper019 het volgende:
EVIL DEAD (2013)

[ afbeelding ]

Voordat ik mn mening over de film geef, ik beoordeel films (en deze dus ook) niet op het feit of het een remake is of niet, en of het origineel wel of niet beter is.
[...]
Ik vind de film een beetje clichematig aanvoelen,

[...]

Dit is natuurlijk wel een vreemd argument als je een remake van een film bekijkt die (het origineel) een basis vormt voor veel van de daarna uitgebrachte horrorfilms :{

quote:
0s.gif Op woensdag 3 juli 2013 23:16 schreef casper019 het volgende:
De hele spannings opbouw is slecht, en echt spannend word de film ook nergens...
[...]
Want de acteerprestaties zijn wel prima (voor een horror film!)
en de gore en de horror kills en effecten waren ook cool, en het verhaal OPZICH is ook prima...

Dit zijn dan wel inhoudelijke argumenten, maar 5,5 is wel een laag oordeel wat mij betreft, de grove verhaallijn lag al vast, hebben ze zich ook goed aan gehouden, met hier en daar toch een leuke geintroduceerder twist :)
To discover new counterintuitive things, boil things down to their fundamental truths and reason up from there, as opposed to reasoning by analogy. - E.M.
pi_128574449
quote:
0s.gif Op donderdag 4 juli 2013 08:53 schreef ace_eleven het volgende:

[..]

Dit is natuurlijk wel een vreemd argument als je een remake van een film bekijkt die (het origineel) een basis vormt voor veel van de daarna uitgebrachte horrorfilms :{

[..]

Dit zijn dan wel inhoudelijke argumenten, maar 5,5 is wel een laag oordeel wat mij betreft, de grove verhaallijn lag al vast, hebben ze zich ook goed aan gehouden, met hier en daar toch een leuke geintroduceerder twist :)
Tja ik beoordeel elke film opzich zelf, het gaat mij erom dat ik me met de film die ik kijk kan vermaken en of t eenremake is of niet boeit me niet

gisteren gekeken ook:

THE BAKER



Opzich geen slechte film, en heb me er opzich wel mee vermaakt. Maar zeker geen must zie.
Ik zou de film zelf niet kopen of huren, Maar als hij op tv komt is hij prima voor een avondje vermaak.
Het verhaal is vrij simpel maar wel leuk gedaan, de acteerprestaties zijn prima en ook de sfeer in de film is ontspannen en grappig.
Alleen had de film NET iets grappiger gemogen, nu zit je gewoon ontspannen met een glimlach te kijken maar het komt nergens echt tot een lachbui of een harde lach en dat is jammer want dat mist de film een beetje...
daarom is het meer een tussendoortje, 6-
  donderdag 4 juli 2013 @ 13:06:04 #53
247418 benjamin15
Aan het typen...
pi_128576810
Verliefd op Ibiza

Ja alcohol seks drama enz. , leuke film !

en Achtste groepers huilen niet.

Beetje een kinderfilm; Achtste groepers huilen niet, maar toch een mooi film, heel ontroerend!
Binge-watcher
pi_128576996
quote:
0s.gif Op donderdag 4 juli 2013 13:06 schreef benjamin15 het volgende:
Verliefd op Ibiza

Ja alcohol seks drama enz. , leuke film !

en Achtste groepers huilen niet.

Beetje een kinderfilm; Achtste groepers huilen niet, maar toch een mooi film, heel ontroerend!
sommige..
8)7
Veni, vidi, vodka.
  donderdag 4 juli 2013 @ 13:21:04 #55
300718 Kenju
Say It!!??
pi_128577383
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juli 2013 16:50 schreef JayHovah het volgende:
Olympus Has Fallen (2013)
[ afbeelding ]

Men neme:
- Een ex-Secret Service agent met een dramatisch verleden met de president
- Een Amerikaanse president die denkt alles aan te kunnen
- Een blik terroristische Koreanen
- 300 liter ongezuiverde Amerikaanse patriottisme
- 600 kilo zout om het overdreven gehalte te overzien
- Een hand-vol plotholes
Stop dit allemaal in een blender en plaats de mix in een blu-ray springvorm
120 minuten in de oven op 220 graden
En klaar is de film!

Met andere woorden:
Olympus is Fallen komt eigenlijk neer op 2 uur onbehouden knallen, overdreven sjit waarbij een Secret Agent (Gerard Butler) in z'n eentje in het Witte Huis weet te infiltreren terwijl een compleet batteljon soldaten het niet lukt.

Je zou zeggen, dit klinkt allemaal als een film die je links moet laten liggen maar ik heb me evengoed goed vermaakt en zeker die kilo's zout kwamen van pas om alles door de vingers te zien.

Zoek je een simpele film om met je vrienden een krat pils weg te werken dan is dit jou film!

IMDB: 6.6
Mijn cijfer: 6 voor het vermaak (maar de volgende keer graag wel een krat pils meeleveren)
Op zich wel mee eens, maar zou het cijfer op een 5 zetten. Ik heb hem in mijn eentje gekeken, en had meerdere 'eye-roll' momenten bij al die overdreven patriottistische 'Murica-onzin. De film slaat nergens op, en eigenlijk vond ik hem ook niet echt vermakelijk. Inderdaad prima voor een moment met vrienden en een pot bier, maar een 6 is m.i. te hoog.
WHOEOEOEOEHAAAAAAHAHAHA
pi_128578562
Paradies: Liebe
Paradies: Liebe (2012) - IMDb

Eerste deel van de Paradies 'trilogie' van de Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl. Deze film vertelt het verhaal van Theresa, een alleenstaande vrouw van middelbare leeftijd die afreist naar Kenya om te genieten van het mooie weer, de witte stranden maar vooral van de jonge mannen. Theresa is op zoek naar liefde, maar beseft al gauw dat haar verlangens niet altijd beantwoord kunnen worden en dat ze een middenweg zal moeten vinden tussen haar wensen en de voordelen waar die jonge Kenyanen naar op zoek zijn.
Eerlijke en ook pijnlijke film over ouder worden, eenzaamheid en de kloof tussen arm en rijk, Europa en Afrika, jong en oud.

But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
  donderdag 4 juli 2013 @ 14:17:00 #57
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_128579505
quote:
14s.gif Op donderdag 4 juli 2013 13:53 schreef Njosnavelin het volgende:
erste deel van de Paradies 'trilogie' van de Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl. Deze film vertelt het verhaal van Theresa, een alleenstaande vrouw van middelbare leeftijd die afreist naar Kenya om te genieten van het mooie weer, de witte stranden maar vooral van de jonge mannen. Theresa is op zoek naar liefde, maar beseft al gauw dat haar verlangens niet altijd beantwoord kunnen worden en dat ze een middenweg zal moeten vinden tussen haar wensen en de voordelen waar die jonge Kenyanen naar op zoek zijn.
Eerlijke en ook pijnlijke film over ouder worden, eenzaamheid en de kloof tussen arm en rijk, Europa en Afrika, jong en oud.
Bedankt voor de tip, interessant onderwerp
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
pi_128582308
Ik heb de afgelopen dagen wat films gekeken, eerste paar keer dat ik download dus kon niet alle films vinden.

Ik heb Eurotrip gekeken, wat een leuke film was dat! Echt een aanrader
Hangover 2
21 (was op tv)
Norbit (matigjes)

En op de lijst staan nog :
THE incredible van Burt wonderstone
Ushi ( :'))
THE dictator
Fast and furious 6 en Hangover 3. Alleen de laatste 2 heb ik niet kunnen vinden met NL ondertiteling

-edit: dat is niet de bedoeling van dit topic...daar zou je evt. een eigen topic over kunnen openen-

[ Bericht 9% gewijzigd door Mike op 04-07-2013 15:35:55 ]
pi_128583189
Excuus Mike!
  donderdag 4 juli 2013 @ 15:52:41 #60
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_128583593

Kisaragi
5 fanboys van het popsterretje Miki Kisaragi, die elkaar enkel online ontmoet hebben, komen een jaar na haar overlijden samen om een soort herdenkingsceremonie te houden. Al snel komt het vijftal tot de conclusie dat haar dood een sinister geurtje had, dat ze alle 5 dingen verborgen houden en dus ook allemaal dichter bij haar stonden dan de rest vermoedt. Nee, dit is geen broeierige thriller, we hebben het hier over een vermakelijke komedie, waarin weliswaar nogal veel toevalligheden zitten, maar die uiteindelijk wel de moeite waard is, ik ben sowieso wel een fan van films die zich in 1 ruimte afspelen en het puur van de dialogen moeten hebben. Leuk tussendoortje.


Evil Dead
Horror in een hutje waarbij het slachtvee één voor één sneuvelt, zo zijn er natuurlijk al tientallen gemaakt. Evil Dead was één van de eersten en wist zich te onderscheiden door de humor. Dat onderdeel hebben ze bij de remake laten vallen, dus zou je verwachten dat je de zoveelste ongeïnspireerde horrorfilm krijgt en dat is dan ook exact wat er hier wordt voorgeschoteld. Acteerwerk, regie, gore en dergelijke zijn allemaal van een acceptabel niveau, maar het is zóóó generiek. Hier had meer ingezeten.


Terumae Romae
Tja, wat doe je als je een film over het oude Rome wil maken, maar je bent een Japanner? In dit geval doe je gewoon wat je wil, je dumpt een hoop Japanners in toga's en laat ze een rare mix van Japans en Latijn praten. We volgen hier het verhaal van Lucius, een architect die badhuizen ontwikkelt en worstelt met een gebrek aan inspiratie voor zijn nieuwste werk. Gelukkig vindt hij een soort wormhole en kan hij plots tijdreizen tussen zijn eigen periode en het moderne Japan, waar hij wordt geconfronteerd met de modernste technieken, die hij dan weer kopieert in zijn eigen badhuizen. Een rare premisse, maar het werkt wel, want het is een geslaagde komedie, vooral met dank aan de hoofdrolspeler, die te allen tijde alles heel serieus blijft nemen en op inventieve manieren de toekomst probeert te imiteren met zijn beperkte middelen.


Spring Breakers
Het is mij niet duidelijk wat het doel van deze film was. Ik dacht dat het een oppervlakkige Girls Gone Wild exploitation-film zou moeten voorstellen, maar dan met wat van die brave voormalige Disney-sterretjes in de hoofdrollen om toch nog wat volk te trekken. Ik lees echter ook dat je 't zo niet mag zien, maar dat het stiekem een satirische kijk is op de MTV-generatie. Whatever, het is een matige film van een matige regisseur. Leukste is eigenlijk om gewoon op IMDb of Moviemeter discussies te lezen van fanboys die gewoon geilen op Gomez/Hudgens/Benson maar dat proberen te verbergen door de film een ongelooflijke diepgang toe te dichten met verhaaltjes over girl empowerment, fascinerende subculturen en referenties naar het Duits idealisme. I shit you not. Ik vraag me af of er eigenlijk ook vrouwen zijn die deze insteek hebben of dat het geheel toevallig alleen mannen zijn die deze T&A diepgang zien.


Go Goa Gone
Een Bollywood-film, maar dan eentje met zombies, wat verrassend genoeg werkt. Een kliekje vrienden (2 Harold & Kumar-achtige stoners + 1 obligate nerd) trekt naar een eiland waarop een rave wordt georganiseerd, maar alles loopt mis en men wordt overrompeld door zombies. Het plot lijkt heel erg op House of the Dead, maar deze film is stukken beter. Betere gore, sympathiekere personages, beter acteerwerk en vooral meer humor, met hier en daar zelfs referenties naar (de originele) Evil Dead en Shaun of the Dead. In het eerste half uur komt hij wat moeilijk op gang, maar eenmaal de zombies opduiken, wordt het best wel een prettige zit met een best wel hoge production value (goede gore, CGI wat minder, maar gelukkig zit dat er niet al te veel in), het is zeker geen B-film. I kill dead people ^O^.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_128593298
Side Effects 2013:

Veel valt er niet te vertellen over de verwikkelingen in Side Effects. Niet omdat er niets gebeurt, maar omdat het lastig is iets prijs te geven van het verhaal zonder teveel te verklappen. Het gaat om een meisje dat zich verheugd op de vrijlating van haar echtgenote, die al een tijd in de gevangenis zat. Een aantal dagen vóór de dag van de vrijlating verongelukt het meisje Emily Taylor ze wordt opgenomen in het ziekenhuis, haar behandelende psychiater wilt haar laten opnemen, maar zij weigert met als argument dat haar man binnenkort vrijkomt en dat ze hem niet direct verdrietig wilt maken met het nieuws dat ze opgenomen is door een psychiater.

De psychiater stemt hiermee in en schrijft haar medicijnen voor en spreekt met haar af om een x aantal dagen per week de praktijk van de psychiater te bezoeken. Vanaf hier kan ik niks meer zeggen anders verklap ik al behoorlijk veel. Hier begint het verhaal inprincipe.

Top film is het en ik adviseer iedereen het te bekijken. Ik moet zeggen dat het einde wel matig tot redelijk is, maar dat het er wel erg goed bijpast. Het lijkt helaas wel alsof de regisseur er snel een einde aan wou maken. Want de hele film is top, op het einde na (2 a 3 minuten).

Imdb: 7.2
Ik: 9.0

Welcome to the Punch: 2013

Hele slechte film, het is een script waarvan lijkt alsof de bladzijdes uit een ballenbak zijn gepakt en bij elkaar zijn gevoegd. Ik begon na pakweg tien minuten skippend te kijken en heb hem maar uitgezet. Zonde van je tijd.

Imdb: 6.1
Ik: 0,1

Heb nog wat films gekeken, maar daar geef ik later in de avond of morgen wel een recensie van.
pi_128605885


Odd Thomas (2013) - IMDb
Een verfilming van het boek van Dean Koontz, met in de hoofdrollen Anton Yelchin (Fright Night, Star Trek films, Terminator Salvation, Alpha Dog, Addison Timlin (vooral bekend van Californication) en Willem Dafoe (bekend van heul veul).
quote:
Plot (Moviemeter): Odd Thomas (Anton Yelchin) is een doodnormale man met een buitengewone gave uit een stadje in de woestijn van Californië. Hij is in staat om te communiceren met de doden. Hij zal de stille hints van de doden moeten gebruiken in een poging een massale ramp, die alles en iedereen die hij dierbaar is bedreigt, te voorkomen.
Ik had wat twijfels naar aanleiding van het plot (heb het boek nooit gelezen), maar besloot hem te kijken op aanraden van anderen en omdat ik de cast wel tof vond en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Yelchin is zoals altijd erg sterk en ondanks het feit dat het tempo niet erg hoog ligt vallen de puzzelstukjes mooi één voor één in elkaar in de opbouw naar een ijzersterke finish. Waar de meeste films met een originele insteek de neiging hebben om naar het einde toe een beetje in te kakken is dat hier in ieder geval niet zo, waardoor hij eigenlijk boeiend is van begin tot eind. Voor mij een van de grootste verrassingen van dit jaar. Zou hem tussen de 7,5 en 8 geven (6.6 op IMDB met amper 1500 stemmen)
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_128610213
quote:
0s.gif Op donderdag 4 juli 2013 20:11 schreef -Spaghetti- het volgende:
Side Effects 2013:

Top film is het en ik adviseer iedereen het te bekijken. Ik moet zeggen dat het einde wel matig tot redelijk is, maar dat het er wel erg goed bijpast. Het lijkt helaas wel alsof de regisseur er snel een einde aan wou maken. Want de hele film is top, op het einde na (2 a 3 minuten).

Imdb: 7.2
Ik: 9.0

Mee eens. Iets teveel onnodige ontwikkelingen op het einde.
pi_128616424
quote:
14s.gif Op donderdag 4 juli 2013 13:53 schreef Njosnavelin het volgende:
Paradies: Liebe
Paradies: Liebe (2012) - IMDb

Eerste deel van de Paradies 'trilogie' van de Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl. Deze film vertelt het verhaal van Theresa, een alleenstaande vrouw van middelbare leeftijd die afreist naar Kenya om te genieten van het mooie weer, de witte stranden maar vooral van de jonge mannen. Theresa is op zoek naar liefde, maar beseft al gauw dat haar verlangens niet altijd beantwoord kunnen worden en dat ze een middenweg zal moeten vinden tussen haar wensen en de voordelen waar die jonge Kenyanen naar op zoek zijn.
Eerlijke en ook pijnlijke film over ouder worden, eenzaamheid en de kloof tussen arm en rijk, Europa en Afrika, jong en oud.

[ afbeelding ]
en wat vond je ervan? klinkt interessant
pi_128617414
21 and over gekeken.
Wat een bazen film. Ik houd wel van die genre zoals Project X en Hangover.
Eurotrip hoort daar ook bij en is ook erg leuk
pi_128625061
The Croods


Leuke animatie weer, dat kunnen ze wel tegenwoordig. Ze gaan niet vervelen. Het gaat over een familie van cavemen die op de vlucht slaan voor uitbarstende vulkanen en versnelde tektonische plaat verschuivingen. Ze maken voor het eerst kennis met vuur en allerlei andere ideeën die ze krijgen van een jongen die ze tegenkomen.

Leuk, avontuurlijk en gewoon kei lachen!
Veni, vidi, vodka.
pi_128628083
quote:
2s.gif Op donderdag 4 juli 2013 15:52 schreef SaintOfKillers het volgende:

[ afbeelding ]
Spring Breakers
Het is mij niet duidelijk wat het doel van deze film was. Ik dacht dat het een oppervlakkige Girls Gone Wild exploitation-film zou moeten voorstellen, maar dan met wat van die brave voormalige Disney-sterretjes in de hoofdrollen om toch nog wat volk te trekken. Ik lees echter ook dat je 't zo niet mag zien, maar dat het stiekem een satirische kijk is op de MTV-generatie. Whatever, het is een matige film van een matige regisseur. Leukste is eigenlijk om gewoon op IMDb of Moviemeter discussies te lezen van fanboys die gewoon geilen op Gomez/Hudgens/Benson maar dat proberen te verbergen door de film een ongelooflijke diepgang toe te dichten met verhaaltjes over girl empowerment, fascinerende subculturen en referenties naar het Duits idealisme. I shit you not. Ik vraag me af of er eigenlijk ook vrouwen zijn die deze insteek hebben of dat het geheel toevallig alleen mannen zijn die deze T&A diepgang zien.
Ik kende die Disney-sterretjes niet en weet nog steeds niet wie wie is, maar ik vond ze alle 4 wel vrij sterk spelen. Verder zien ze er allemaal best jong en gezond uit en lopen ze veel in bikini, maar ik word er niet echt warm van. Toch vond ik het een hele sterke film.

Maar ik verwachtte dan ook geen oppervlakkige film, zag geen oppervlakkige film, en zag de satire wel.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_128642839
Fast and Furious 6

Godverdomme heerlijk zeg _O_
Alles was weer ouderwets vet. Verder kan het natuurlijk allemaal niet maar dat maakt het juist zo vet, omdat ze het nog enigszins geloofwaardig maken (voor zover mogelijk)
Je moet er gewoon met de Fast and Furious-blik gaan en dan ergert alleen het punt dat de opstijgbaan van het vliegtuig echt de afstand van Brussel-Amsterdam is, maar verder viel er niets op ^O^

Om over het einde nog maar te zwijgen, dat was helemaal geniaal _O_

8/10 voor het geweldige vermaak dat deze film biedt _O_
Bringing them big boy toys, I do big boy things, I make big boy noise
  zaterdag 6 juli 2013 @ 00:56:42 #69
383398 Kyubey
Genesis 19:26
pi_128647110
World War Z

Verhaal: Er breekt een virus uit waardoor iedere geïnfecteerde zich als zombie gedraagt. Behalve dat ze ook nog eens kunnen rennen en springen. Brad Pitt, ex-belangrijke VN-man, zit hier met zijn vrouw en dochters middenin.

Beoordeling: Ik had er eigenlijk niet veel van verwacht, en toen ik zijn dochters zag dacht ik "oh nee, niet weer War Of the Worlds-taferelen". Maar het viel behoorlijk mee. Mede doordat Aldo Raine meerdere landen afreist krijg je een beeld van hoe de zombies zich wereldwijd verspreiden, ipv
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
de product placement van de Pepsi-automaat op het eind is wel :')-waardig maar verder heb ik mij prima vermaakt.

Cijfer: 7,5/10
Helemaal super.
pi_128647337
Drive gezien



Een film over een stuntman (Ryan Gosling) die ook hier en daar wel wat in een duisterder circuit ronddwaalt, en zich dan bemoeit met de problemen van de man van de buurvrouw waar hij een oogje op heeft.
Ik vond het een vrij trage film, matig acteerwerk, maar daar tegenover erg goede filmmuziek, een aardig verhaal en op zich blijft de spanning er wel in zitten.

(overigens zijn ook Bryan Cranston (Walter White in Breaking Bad) en Ron Perlman (Clay van Sons of Anarchy) te bewonderen in deze film :) )

IMDB: 7,9
Ik kan me daar echt niet in vinden: 6,5
To discover new counterintuitive things, boil things down to their fundamental truths and reason up from there, as opposed to reasoning by analogy. - E.M.
  zaterdag 6 juli 2013 @ 01:10:08 #71
8369 speknek
Another day another slay
pi_128647472
Pitch Perfect -- aardig musical niemandalletje met O+ O+ Anna Kendrick O+ O+.

Hmm, dat is ongeveer alles wat je erover kunt zeggen.

6/10.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  zaterdag 6 juli 2013 @ 01:54:23 #72
181857 Jovatov
Si fallor, sum
pi_128648531
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 juli 2013 00:56 schreef Kyubey het volgende:
World War Z
[ afbeelding ]
Verhaal: Er breekt een virus uit waardoor iedere geïnfecteerde zich als zombie gedraagt. Behalve dat ze ook nog eens kunnen rennen en springen. Brad Pitt, ex-belangrijke VN-man, zit hier met zijn vrouw en dochters middenin.

Beoordeling: Ik had er eigenlijk niet veel van verwacht, en toen ik zijn dochters zag dacht ik "oh nee, niet weer War Of the Worlds-taferelen". Maar het viel behoorlijk mee. Mede doordat Aldo Raine meerdere landen afreist krijg je een beeld van hoe de zombies zich wereldwijd verspreiden, ipv
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
de product placement van de Pepsi-automaat op het eind is wel :')-waardig maar verder heb ik mij prima vermaakt.

Cijfer: 7,5/10
Hier ben ik het mee eens. Leuke film, spannend waar nodig. Niet meer dan dat. Ik zou hem een 7 geven.

Muse-muziek vond ik ook fijn, maar daar ben ik dan ook wel enigszins fan van :)
pi_128654260
FURIOUS 6



Ondanks dat dit al weer deel 6 in de serie is, en het vaak betekent hoe hoger getal in de ''serie'' is hoe slechter de film word... En de laatste paar furious films werden inderdaad steeds minder..
Maar deze film doet het anders!

Het verhaal van de film stelt niet veel voor en is vrij simpel, maar dat maakt bij een film als deze niet uit... Het verhaal speelt vlot, dus veel ga je er niet bij nadenken.
Het belangrijkste, (waar je een actie film als deze voor kijkt) is dat de actie TOP is, en niet alleen auto scenes.. maar ook gevecht/shoot scenes...
Waardoor de actie erg gevarieerd en cool is, ook het acteerwerk is prima..
Dus heb me eigenlijk ontzettend vermaakt met de film!

Enige echte ''kleine'' nadeel vind ik zijn de one-liners, die vond ik nogal droog, cliche en geforceerd overkomen... Miss een kleine verbetering voor volgende deel.. want na het zien van deze film zeg ik laat maar komen!

7.5 , aanrader als je even een lekkere (betere dan gemiddelde!) actie film wilt
pi_128655208
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2013 12:37 schreef casper019 het volgende:
FURIOUS 6

[ afbeelding ]

Ondanks dat dit al weer deel 6 in de serie is, en het vaak betekent hoe hoger getal in de ''serie'' is hoe slechter de film word... En de laatste paar furious films werden inderdaad steeds minder..
Maar deze film doet het anders!

Het verhaal van de film stelt niet veel voor en is vrij simpel, maar dat maakt bij een film als deze niet uit... Het verhaal speelt vlot, dus veel ga je er niet bij nadenken.
Het belangrijkste, (waar je een actie film als deze voor kijkt) is dat de actie TOP is, en niet alleen auto scenes.. maar ook gevecht/shoot scenes...
Waardoor de actie erg gevarieerd en cool is, ook het acteerwerk is prima..
Dus heb me eigenlijk ontzettend vermaakt met de film!

Enige echte ''kleine'' nadeel vind ik zijn de one-liners, die vond ik nogal droog, cliche en geforceerd overkomen... Miss een kleine verbetering voor volgende deel.. want na het zien van deze film zeg ik laat maar komen!

7.5 , aanrader als je even een lekkere (betere dan gemiddelde!) actie film wilt
ik vond 5 iets beter, eigenlijk. maar deze was ook erg leuk.
verder prima actie film, macho, absurd en over de top, helemaal goed.

quote:
Godverdomme heerlijk zeg _O_
Alles was weer ouderwets vet. Verder kan het natuurlijk allemaal niet maar dat maakt het juist zo vet, omdat ze het nog enigszins geloofwaardig maken (voor zover mogelijk)
Je moet er gewoon met de Fast and Furious-blik gaan en dan ergert alleen het punt dat de opstijgbaan van het vliegtuig echt de afstand van Brussel-Amsterdam is, maar verder viel er niets op ^O^

Om over het einde nog maar te zwijgen, dat was helemaal geniaal _O_

8/10 voor het geweldige vermaak dat deze film biedt _O_
lo ja die eindeloze langdingsbaan... en het einde, yes. :) bring on deel 7.
pi_128660642
Dan ga ik Fast 6 eens even downloaden ;)
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')