N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 18:57 |
Hi, Ik dacht kan je dat gewoon tegelijkertijd in 1 pan met water mikken? De rijst iets eerder omdat vanwege het langer garen. Zou dat gaan plakken? (misschien wat olijfolie erbij om plakken te voorkomen)? | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 18:59 |
Water staat al op ![]() Met boullion blok! | |
borbit | vrijdag 14 juni 2013 @ 18:59 |
Turlijk kan dat. Het is wel een hoop werk om de macroni en rijst weer te sorteren. | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:01 |
![]() Nee juist als combinatie proberen ![]() | |
Jesse_ | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:06 |
Olijfolie drijft op water, dus dat heeft geen zin ![]() | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:08 |
Rijst zit al in de pan en kookt al. Over ik gok 10 minuten de pasta erbij ![]() | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:08 |
Roeren ![]() | |
tanguay | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:09 |
eh, maarre, ga je het dan ook in 1 gerecht gooien? Want de rijst schijden van de pasta is nogal een onmogelijke klus lijkt me. | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:10 |
Het gaat wel machtig worden volkoren pasta en zilvervliesrijst ![]() | |
ikbennieuwopfok | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:11 |
Laar maar weten of het gelukt is | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:13 |
Dat laar ik ![]() | |
tanguay | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:16 |
Serieus, wat is je gerecht? Hoe combineer je pasta en rijst? | |
Copycat | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:17 |
Smakelijk ... | |
RobinOok | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:18 |
Zucht.... | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:20 |
Ik heb eerst een pasta/rijstsaus gemaakt, paprika's, ui, tomaat, rundergehakt (ze hadden geen paard ![]() Dat serveer ik er straks bij ![]() | |
tanguay | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:21 |
sterkt... eeh smakelijk | |
Copycat | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:23 |
Ga je die tjap ook iemand anders voorschotelen? | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:25 |
![]() ![]() | |
Ahmad1nejad | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:25 |
das toch niet te hopen ![]() | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:26 |
Nee eerst even ervaren of het enigsinds te nakken is ![]() | |
tanguay | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:27 |
maarre waarom de combinatie? waarom niet gewoon pasta OF rijst? combineert toch voor geen meter! (Pasta met brood combineert wel lekker trouwens, met flink wat boter) | |
Scuidward | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:27 |
Eigenlijk zou je een pan moeten hebben met twee compartimenten voor dit soort trucjes. Gewoon voor het idee. | |
beelz | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:29 |
Ik weet niet ofik TS nou een ontzettende debiel vind, of een enorme held. Voorlopig houd ik het nog even op enorme held, gewoon omdat hij durft te proberen. | |
Copycat | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:30 |
Ga je het snuiven? Of bedoel je te nassen? Ik denk dat met name de texturen elkaar ontzettend onsmakelijk in de weg gaan zitten. | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:30 |
Omdat het kan! AL zo vaak gedaan gaat vervelen.. Misschien wel merken we straks wel ![]() Nog nooit geprobeerd ga ik eens een keertje doen ![]() | |
tanguay | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:31 |
Dat brood moet je niet meekoken he ![]() ![]() | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:31 |
Ik onderken het plak-risico ook maar wil gewoon proefondervindelijk vaststellen of het te doen is ![]() | |
Copycat | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:32 |
Ik heb het niet over het plakrisico. | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:33 |
Net wezen roeren het plakt nog niet aan elkaar vast ![]() | |
rhubarbje | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:33 |
Waarom?! | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:34 |
Ik denk dat ik het gewoon ga eten ![]() Textuur is het avontuur ![]() | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:36 |
Thanks! | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:38 |
Eerste probleempje.. De macaroni is sneller klaar dan de rijst, voortaan dus de rijst langer voorkoken voordat de pasta erbij gaat. Geen Al Dente ben ik bang.. | |
rhubarbje | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:40 |
dat staat toch ook gewoon op de verpakkingen? | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:42 |
Klaar smullen maar ![]() ![]() | |
Dragonberry | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:42 |
![]() | |
Feeeeble | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:44 |
| |
tanguay | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:44 |
ander probleem: rijst is eigenlijk pas eetbaar nadat je het tien minuten met de deksel op de pan laat nagaren, pasta wordt dan juist heel papperig en slap. | |
tanguay | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:44 |
Ik betwijfel het ![]() | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:45 |
![]() Damn! het is nog lekker ook ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Dragonberry | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:46 |
Dat is inderdaad nog wel het grootste probleem denk ik.. Lijkt me niks zo ![]() | |
Dragonberry | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:47 |
Foto! | |
rhubarbje | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:48 |
wat heb je er nog op dan? | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:49 |
Heb het niet echt gemaakt om te presenteren zeg maar ![]() | |
Dragonberry | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:50 |
Ben wel benieuwd hoe smakelijk(of juist niet) het eruit ziet ![]() | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:52 |
Let niet op de details maar een foto is onderweg ![]() | |
Copycat | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:53 |
Drie minuten zitten kokhalzen en nu geen kleur bekennen. | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 19:59 |
![]() ![]() Het is "redelijk "goed gelukt de rijst is net gaar maar de pasta is te gaar. Dus de rijst dezelfde tijd kokoken maar wat later de pasta toevoegen. Het smaakt geeneens vreemd of zo ![]() ![]() | |
rhubarbje | vrijdag 14 juni 2013 @ 20:01 |
Maar even serieus he... op beide staat precies hoe lang het moet koken hoe krijg je dat dan niet goed? | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 20:03 |
De aangegeven tijden zijn imho vaak juist fout (vaak te lang) dus doe ik het op gevoel. Dit keer kon het iets beter volgende keer wordt perfect ![]() | |
Dragonberry | vrijdag 14 juni 2013 @ 20:05 |
Ziet er niet eens heel slecht uit zo ![]() | |
N.I.M.B.Y. | vrijdag 14 juni 2013 @ 20:11 |
Zo nu uitbuiken op de bank ![]() ![]() |