Uit zo'n bakje vind ik ook beter dan uit een spuitbus .....quote:Op dinsdag 21 mei 2013 11:59 schreef Caithlinn het volgende:
Ik had laatst zo'n soort yoghurtbakje met opgeklopte slagroom en die was best goed te eten. Volgens mij was die van melkunie. Maar er gaat niks boven vers geklopte slagroom natuurlijk
Nja, die test is uit 2009 ....quote:Op dinsdag 21 mei 2013 12:00 schreef ER_Online het volgende:
http://www.zestz.nl/2009/03/10/lekkerste-spuitslagroom/
Friesche Vlagquote:Op dinsdag 21 mei 2013 11:59 schreef Caithlinn het volgende:
Ik had laatst zo'n soort yoghurtbakje met opgeklopte slagroom en die was best goed te eten. Volgens mij was die van melkunie. Maar er gaat niks boven vers geklopte slagroom natuurlijk
http://www.chefsmagazine.nl/producttestslagroom.pdfquote:Op dinsdag 21 mei 2013 12:00 schreef ER_Online het volgende:
http://www.zestz.nl/2009/03/10/lekkerste-spuitslagroom/
Bij de Makro hebben/hadden ze spuitbussen 'echte' slagroom die behoorlijk smaakt en stabiel blijft. Waren wel wat duurder dan de AH variant.quote:Op dinsdag 21 mei 2013 11:50 schreef casper019 het volgende:
Ik vroeg me af, bestaat er lekkere K&K slagroom??
ik heb inmiddels 3 x een spuitbus slagroom gekocht (AH, Melkan & campina ''echte'' slagroom)maar allen vielen tegen en zakten binnen no time in.. of werd bij de melkan zelfs na 2 min ''water''
weet iemand of er een lekekre K&K slagroom bestaat? Uit een spuitbus? of zijn die potten opgeklopte van de AH of Melkunie lekker?
Vertelquote:Op dinsdag 21 mei 2013 12:47 schreef Beelzebufo het volgende:
[..]
Bij de Makro hebben/hadden ze spuitbussen 'echte' slagroom die behoorlijk smaakt en stabiel blijft. Waren wel wat duurder dan de AH variant.
(Inmiddels ben ik verbannen door de Makro, kan niet voor je gaan kijken)
Ik had ooit een bedrijfje (i.o) omdat ik geen werk kon vinden. En daarom een makro pas.quote:
Dat is op zich ččn optie, maar dan moet je wel zelf kloppen terwijl TS een kant-en-klaar oplossing wil.quote:
Oja, nu valt het kwartje m.b.t. K&Kquote:Op dinsdag 21 mei 2013 12:53 schreef Beelzebufo het volgende:
[..]
Dat is op zich ččn optie, maar dan moet je wel zelf kloppen terwijl TS een kant-en-klaar oplossing wil.
Bij deze geef ik toe dat ik er ook even over moest nadenken.quote:
Slagroom op je werk? Leuk plannen met de secretaresse?quote:Op dinsdag 21 mei 2013 13:27 schreef casper019 het volgende:
[..]
is die makkelijk op je werk klaar te maken?
Ja hoor, smaakt naar zelfgeklopte.quote:Op dinsdag 21 mei 2013 12:20 schreef casper019 het volgende:
[..]
die opgeklopte van FV (nu Melkunie) is lekker?
Deze is inderdaad heel goed.quote:
Tja, zo vinden veel mensen zoete frietsaus ook lekkerder dan echte mayonaise, schuimstofbrood lekkerder dan een stevig desem en drinken ze graag Amstel ipv een bitter pilsner.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:01 schreef uniekhoorn het volgende:
Toch vind ik slagroom (zelfgeslagen) van room 30% vet, lekkerder dan 40% vet. Krijg je toch een 'vettig' laagje in je mond.
Heb ook liever proffesionele spuitslagroom dan slagroom uit zo'n apparaat bij een restaurant.
Hou wel van luchtige room.
Smaken verschillen, gewoon proberen.
True maar dat wil nog niet zeggen dat er geen lekkere k&k slagroom bestaat.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tja, zo vinden veel mensen zoete frietsaus ook lekkerder dan echte mayonaise, schuimstofbrood lekkerder dan een stevig desem en drinken ze graag Amstel ipv een bitter pilsner.
Dat heb ik ook niet gezegd.quote:Op zaterdag 25 mei 2013 20:03 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
True maar dat wil nog niet zeggen dat er geen lekkere k&k slagroom bestaat.
Vind die van Campina (echte slagroom) best goed te doen op cake, roomijs, aardbeien e.d.
K vind het eignelijk wel een grappige discussie! dus een topic gemaakt hahaquote:Op zaterdag 25 mei 2013 17:01 schreef uniekhoorn het volgende:
Toch vind ik slagroom (zelfgeslagen) van room 30% vet, lekkerder dan 40% vet. Krijg je toch een 'vettig' laagje in je mond.
Heb ook liever proffesionele spuitslagroom dan slagroom uit zo'n apparaat bij een restaurant.
Hou wel van luchtige room.
Smaken verschillen, gewoon proberen.
Ik vind het onzin te denken dat er bij gebak altijd slagroom moet. Eigenlijk alleen lekker bij appeltaartquote:Op zondag 26 mei 2013 20:53 schreef casper019 het volgende:
[..]
K vind het eignelijk wel een grappige discussie! dus een topic gemaakt haha
CUL / Lekkerste slagroom?
Ik zelf vind bij IJS dan juist de ''vettere''/romigere slagroom (dus die 35% vet) dan lekkerder
maar bij gebak of bij cake dan heb ik liever 30% vet want dan proef je het gebak beter en is de slagroom alleen lekker ''erbij'' en niet al te overheersend
En slagroomsoesjes, slagroomtaart en de onvolprezen parijse soesenquote:Op maandag 27 mei 2013 13:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik vind het onzin te denken dat er bij gebak altijd slagroom moet. Eigenlijk alleen lekker bij appeltaart
Daar is het een ingredient, niet erbijquote:Op maandag 27 mei 2013 16:35 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
En slagroomsoesjes, slagroomtaart en de onvolprezen parijse soesen
Bij een vlaai hoort zeker geen slagroom, das voor hollandersquote:Op maandag 27 mei 2013 18:07 schreef FutureFairytale het volgende:
Op aardbeienvlaaitjes en bij cheesecake is t ook lekker.
quote:Op maandag 27 mei 2013 18:09 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Bij een vlaai hoort zeker geen slagroom, das voor hollanders
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |