goed punt, ga zo die kant opquote:
Hoe is het met je knie?quote:Op zaterdag 18 mei 2013 14:38 schreef uniekhoorn het volgende:
Hoi.
Lijstje
O: boterham ham/rauwkost/mayo, bechuit kaas, beker melk
T's: paar dropjes, mandarijn, halve liter zelfgemaakte bloemkoolsoep met ham
L roergebakkan spinazie (450 gr) met 2 gebakken uien, bak champignons, knoflook en 2 zachtgekookte eieren
T:s sinaasappel, bak salade, appel, cappuccino, bak kwark met suiker
B: 13 km wandelen
D: hapjes en drankjes
T: bier en tieten hapjes
Heb je een recept? Ik was van plan binnenkort een rabarbercrumble te maken, met kruimeldeeg van kastanje- en amandelmeer. Zonder recept, ik kook gewoonlijk op de botte gok.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 15:02 schreef An24 het volgende:
Hier een voorlopig lijstje:
S: uurtje yoga, was laat uit bed
Late O: rijstwafel met filet American en alfalfa
L: een broccoli, wat haricots verts, verse pesto, parmezaanse kaas en twee gevulde eitjes
B: uurtje wandelen/ boodschappen in de stad
T: thee met soyamelk, stukje pure chocolade
D: coquilles in witte wijnsaus en rosti van wortel, parmezaanse kaas en korriander
T: rabarber-aardbeiencrumble. De crumble maak ik van boekweit en amandelmeel
Euhmm nee, ik verzin dat eigenlijk ook tijdens het kokenquote:Op zaterdag 18 mei 2013 15:44 schreef sigme het volgende:
[..]
Heb je een recept? Ik was van plan binnenkort een rabarbercrumble te maken, met kruimeldeeg van kastanje- en amandelmeer. Zonder recept, ik kook gewoonlijk op de botte gok.
Heb je meel aan het deeg zelf toegevoegd of heb je meel op het werkblad en de deegroller gedaan, zodat je beter kunt uitrollen?quote:Op zaterdag 18 mei 2013 16:05 schreef Skoap het volgende:
Zelf proberen tortillas te maken (met speltmeel) stap 1 is gelukt..
Deeg was eerst veel te plakkerig dus moest gelijk denken aan de tip van hier, meer meel erbij.
En wat ben ik toch blij met mijn kitchenaid
Gisteren waren de gewone er niet idd, maar wel die met 2 verpakt zitten en ready to eat horen te zijn (maar dat helaas niet altijd zijnquote:Op zaterdag 18 mei 2013 17:59 schreef Laureline het volgende:
Hebben bij jullie de AH's ook een avocadoprobleem? Dat ze ze al wekenlang niet hebben, bedoel ik?
ik ben er net 4! Afgeweest voordat ik eindelijk een a.h. had met avocado'squote:Op zaterdag 18 mei 2013 17:59 schreef Laureline het volgende:
Hebben bij jullie de AH's ook een avocadoprobleem? Dat ze ze al wekenlang niet hebben, bedoel ik?
eerst aan het deeg zodat ik echt een mooie bal kreeg die niet plakte.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 17:48 schreef _Dido_ het volgende:
[..]
Heb je meel aan het deeg zelf toegevoegd of heb je meel op het werkblad en de deegroller gedaan, zodat je beter kunt uitrollen?
Ha! Het is dus een wereldwijde samenzweringquote:Op zaterdag 18 mei 2013 18:26 schreef Skoap het volgende:
[..]
ik ben er net 4! Afgeweest voordat ik eindelijk een a.h. had met avocado's
daar ga ik normaal ook heen, maar ik bedacht pas rond half 6 dat ik avocados nodig had. Was even bang dat ik ze nergens meer ging vinden.. En ik moest en zou ze eten vanavondquote:Op zaterdag 18 mei 2013 18:28 schreef Laureline het volgende:
[..]
Ha! Het is dus een wereldwijde samenzwering. Mijn meneer heeft ze bij de Turk gehaald, nog goedkoper ook. Dat zal ze leren bij de AH.
nee.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 18:37 schreef Laureline het volgende:
Je eet toch wel eens nacho's met guacemole? Of avocado met tomaat en hollandse garnalen? Of gewoon op bruin geroosterd brood, met peper en zout...
^quote:
ik weet het. Ik vind dus dat chocolade altijd kan wilde ik er maar mee aangevenquote:Op zaterdag 18 mei 2013 18:58 schreef V1z0R het volgende:
Waarom zijn er geen normale porties chips te krijgen eigenlijk
Zonet in de super bedacht ik me dat ik wel eens weer chips wilde nemen voor een keertje, maar dan heb je alleen van die zakken waar je een weeshuis mee kunt voedenbugles dan nog wel in normale zakken, dus ik teruglopen opzoek naar die chemische baggerknijpkaas met kruiden maar hadden alleen naturel dus dat ook niet gedaan.
Nu heb ik een zak van 5 droge worsten in de kast
Chocola bij bier, Janiesiew!
ik word echt blij van een donkere snee brood met veldsla, buisuitje en tonijnquote:Op zaterdag 18 mei 2013 19:00 schreef Laureline het volgende:
Ik ben allang blij dat ik nu eens begin te watertanden bij iets gezonds. Dat ik kan verlangen naar Tripel Karmeliet, vlammetjes, Thai Chili Chips, gesuikerde snoepmix, rolo, bara's, witte wijn, chocomousse, doorbakken friet of een pizza doet me niet zoveel deugd.
quote:Op zaterdag 18 mei 2013 18:58 schreef V1z0R het volgende:
Waarom zijn er geen normale porties chips te krijgen eigenlijk
quote:Op zaterdag 18 mei 2013 19:00 schreef Laureline het volgende:
Ik ben allang blij dat ik nu eens begin te watertanden bij iets gezonds. Dat ik kan verlangen naar Tripel Karmeliet, vlammetjes, Thai Chili Chips, gesuikerde snoepmix, rolo, bara's, witte wijn, chocomousse, doorbakken friet of een pizza doet me niet zoveel deugd.
Zal eens bij mijn appie kijken.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 17:59 schreef Laureline het volgende:
Hebben bij jullie de AH's ook een avocadoprobleem? Dat ze ze al wekenlang niet hebben, bedoel ik?
Is dat niet gewoon gist, net als bij Duvel?quote:Op zaterdag 18 mei 2013 19:04 schreef XcUZ_Me het volgende:
Lau, Duuf heeft hier laatst een Tripel Karmeliet laten bederven. Zaten hele vieze vlokken in. Hij lag ook al heeeeeel lang.
Neee, dit was echt geen gist meerquote:Op zaterdag 18 mei 2013 19:09 schreef loveli het volgende:
[..]
Is dat niet gewoon gist, net als bij Duvel?
minizakje chips?quote:Op zaterdag 18 mei 2013 18:58 schreef V1z0R het volgende:
Waarom zijn er geen normale porties chips te krijgen eigenlijk
Zonet in de super bedacht ik me dat ik wel eens weer chips wilde nemen voor een keertje, maar dan heb je alleen van die zakken waar je een weeshuis mee kunt voedenbugles dan nog wel in normale zakken, dus ik teruglopen opzoek naar die chemische baggerknijpkaas met kruiden maar hadden alleen naturel dus dat ook niet gedaan.
Nu heb ik een zak van 5 droge worsten in de kast
Chocola bij bier, Janiesiew!
bosuitje zeker? Of heb ik een uiensoort gemist?quote:Op zaterdag 18 mei 2013 19:02 schreef JaniesBrownie het volgende:
[..]
ik word echt blij van een donkere snee brood met veldsla, buisuitje en tonijn![]()
En noten natuurlijk
E ik heb nu echt zin in die rare 'gedroogde' rabarber. Ik weet niet precies wat t is eigenlijk![]()
Gewoon een handmolentje gebruiken. Volgens mij moet het met een vijzel ook wel lukken.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 19:39 schreef _Dido_ het volgende:
Net weer wraps gemaakt. Ik vind het zo tof om dingen from scratch te maken. Liefst had ik een molen in de achtertuin, zodat het meel ook zelfgemaakt was
oh het kan ook nog echt! Hmm.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 19:42 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Gewoon een handmolentje gebruiken. Volgens mij moet het met een vijzel ook wel lukken.
Vroeger nooit de samsam gelezen? In afgelegen dorpjes in afrika en zuid amerika maken ze meel met een soort vijzels. Vrienden van mij maken ook hun eigen havermout. Met zo'n handmolentje dus, al hangt die bij hun aan de muurquote:
Er zijn molentjes om graan te malen tot meel of tot vlokken.quote:
Ja, ik had ook al even gegoogeldquote:Op zaterdag 18 mei 2013 19:53 schreef sigme het volgende:
[..]
Er zijn molentjes om graan te malen tot meel of tot vlokken.
En deze kan het allebei:
[ afbeelding ]
Een van mijn favoriete webshops verkoopt dat spul. Wel prijzig. Van 100 tot 700 euro. Voor amateurmolentjes dus he.
Ik las Donald Duck, Tina en Hitkrantquote:Op zaterdag 18 mei 2013 19:47 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Vroeger nooit de samsam gelezen? In afgelegen dorpjes in afrika en zuid amerika maken ze meel met een soort vijzels. Vrienden van mij maken ook hun eigen havermout. Met zo'n handmolentje dus, al hangt die bij hun aan de muur
quote:Op zaterdag 18 mei 2013 20:03 schreef kwakz0r het volgende:
[ afbeelding ]
las Kuki een meisje wordt kan ze ook een Princess Leia pakje aan. En anders als mini-Luke Skywalker en dan Saartje in een Leia pakje? Hm?
bos ja, geen idee waar die buis vandaan kwamquote:Op zaterdag 18 mei 2013 19:41 schreef _Dido_ het volgende:
[..]
bosuitje zeker? Of heb ik een uiensoort gemist?
lijstje is veranderd btw.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 15:03 schreef JaniesBrownie het volgende:
O, lijstje! (Planning dus)
O: smoothie met kwark, banaan en melk
T: handje rabarber dus en een verdwaalde pinda
L: 2 sneeen brood, 1 met kipfilet en rauwkost en 1 met veldsla, bosuitje en tonijn.
D: ovenschotel met aardappelpuree, tomaat, courgette, ui en gehakt.
T: yoghurt met banaan, handje gemengde noten met chocolade, glas wijn.
Samsamquote:Op zaterdag 18 mei 2013 19:47 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Vroeger nooit de samsam gelezen? In afgelegen dorpjes in afrika en zuid amerika maken ze meel met een soort vijzels. Vrienden van mij maken ook hun eigen havermout. Met zo'n handmolentje dus, al hangt die bij hun aan de muur
De consensus is:quote:
ik weet het, maar ik zit eigenlijk altijd op de ipad en ik wist niet wat de code was voor doorstrepenquote:Op zaterdag 18 mei 2013 20:16 schreef sigme het volgende:
[..]
De consensus is:
doorstrepen wat je gepland had maar niet gegeten
vetgedrukt wat je niet gepland had maar wel gegeten
Dat is een stuk makkelijker commentaar geven op wijzigingen.
Dacht dat freud bruine bonen maar oorlogsvoer vondquote:
quote:Op zaterdag 18 mei 2013 20:20 schreef V1z0R het volgende:
[..]
Dacht dat freud bruine bonen maar oorlogsvoer vond![]()
![]()
wat een crime is dat om op een iPad te doenquote:Op zaterdag 18 mei 2013 20:18 schreef JaniesBrownie het volgende:
[..]
ik weet het, maar ik zit eigenlijk altijd op de ipad en ik wist niet wat de code was voor doorstrepen![]()
Nu dankzij jou wel, dus zal m gelijk even aanpassen
Bazengerechtje:quote:Op zaterdag 18 mei 2013 21:02 schreef _Dido_ het volgende:
Nootjes met kaas is een bazencombi
Dit ter info, ben nu niet aan het eten
ongeklopte slagroom? En wat bedoel je met aflakken? Met kwastje insmeren?quote:Op zaterdag 18 mei 2013 21:07 schreef An24 het volgende:
[..]
Bazengerechtje:
Een camembert of brie inpakken in (blader)deeg, honing en walnoten daarbij proppen, aflakken met slagroom en sinaasappelsap en een schijf sinaasappel erop leggen. Dan in de oven tot mooi bruin!
Slagroom proef je niet. Dat is net zoals bladerdeeg insmeren met melk of ei.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 21:21 schreef V1z0R het volgende:
Slagroom zou me dan tegenstaan gok ik, maar klinkt goed!
Had die Braakhekke ook niet kaasjes met noten trouwens?
Geweldige noten en zo...
quote:Op zaterdag 18 mei 2013 21:28 schreef loveli het volgende:
Nou moe.. De volgende keer dat ik pizza wil eten, leg ik 'em ìn de auto ipv erop
Si! Voor het mooie bruine kleurtje. De sinaasappelsap erin maakt het smaakvoller.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 21:28 schreef _Dido_ het volgende:
[..]
ongeklopte slagroom? En wat bedoel je met aflakken? Met kwastje insmeren?
Dat ja!quote:
Ah zo... Maar hoe maak je zo weinig slagroom om dat te doen zonder met porties te eindigen waar je als hele familie 2 dagen van kunt eten?quote:Op zaterdag 18 mei 2013 21:29 schreef An24 het volgende:
[..]
Slagroom proef je niet. Dat is net zoals bladerdeeg insmeren met melk of ei.
Je moet blijveeh genieteh tog?quote:Op zaterdag 18 mei 2013 19:39 schreef _Dido_ het volgende:
[..]
minizakje chips?
Heb ik vandaag ook gehad. Heb ik toch chips, maar niet meteen een hele zak vol. Kan prima, vind ik
Je moet blijveh genieteh toch.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 22:03 schreef V1z0R het volgende:
Gewoon in De Gym blijven is niet genoeg, he?
Misschien kun je de rest van de manlets lekker lastig vallen in hun PUA-topics, Fanta?
Vrij goed eigenlijk...quote:Op zaterdag 18 mei 2013 22:07 schreef Fanta-stick het volgende:
[..]
Je moet blijveh genieteh toch.
Hoe gaat het met je bulk..eh cut?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |