abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 6 april 2013 @ 19:17:06 #1
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_124959765
Ik had gister spekjes gebakken maar dat koekte helemaal aan in de pan. Hoe voorkom ik dit? Ik heb wel bijna hele tijd de spekjes bewogen zodat ze niet zouden aankoeken maar dat hielp dus niks.
Misschien een stomme vraag maar ik heb echt heel lang geen spekjes meer gebakken.
Doe ik iets verkeerd? Ik had wel de aller aller goedkoopste spekjes gehaald. 75 cent voor 250 gram. En ik heb een pan zonder anti-aanbak. Maar eentje met gaatjes zeg maar zo:
Maar dan met een normaal handvat natuurlijk maar dit is het enigste plaatje van dit soort bodem die ik kon vinden op het internet.

Wat doe ik verkeerd? Het was een laag die ook niet zomaar af te wassen was.
pi_124959811
spek bakken is zo ongeveer het eenvoudigste wat er is, en hoe ja dat kunt laten aan koeken begrijp ik ook niet
Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan
  zaterdag 6 april 2013 @ 19:18:48 #3
398459 nofxtbr
punk in drublic
pi_124959814
Boter?
...alleen als ie ijs- en ijskoud is
  zaterdag 6 april 2013 @ 19:19:33 #4
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_124959830
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 19:18 schreef nofxtbr het volgende:
Boter?
Spek is wel vet genoeg om zonder boter te kunnen lijkt me.
  zaterdag 6 april 2013 @ 19:22:03 #5
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_124959906
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 19:18 schreef densmee het volgende:
spek bakken is zo ongeveer het eenvoudigste wat er is, en hoe ja dat kunt laten aan koeken begrijp ik ook niet
Nee ik snap het ook niet :') Lijkt me niet dat het aan de pan kan liggen toch? Vroeger had ik een anti-aanbak pan. Maar met een pan als ik nu heb moet het ook gewoon kunnen lijkt me toch? Zover ik me kan herinneren heb ik ook nog nooit spekkies aan latten bakken. Maar het is wel 3+ jaar dat ik spekkies gebakken heb. En dat was nog voor me hersenbloeding, dus ik kan het me ook verkeerd herinneren.
  zaterdag 6 april 2013 @ 19:22:46 #6
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_124959933
Kun je trouwens met magrerine bakken?
pi_124959944
Olijfolie erin kwakken wil ook wel :P
Beneath the gold, the bitter steel
pi_124959948
Vegetarische spek misschien? Anders echt geen idee :P
Nieuw is niet altijd beter.
  zaterdag 6 april 2013 @ 19:23:42 #9
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_124959966
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 19:23 schreef Kirov het volgende:
Olijfolie erin kwakken wil ook wel :P
Ja maar dat hoeft toch niet met spek?
pi_124959982
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 19:23 schreef borbit het volgende:

[..]

Ja maar dat hoeft toch niet met spek?
Ik doe dat altijd wel, of de pan is te heet
Beneath the gold, the bitter steel
pi_124959991
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 19:22 schreef borbit het volgende:
Kun je trouwens met magrerine bakken?
Ja, margarine bevat nl. vooral plantaardige oliėn. Maar niet met "boter light", dat bestaat vooral uit water.
pi_124959996
Je moet ze niet te heet zetten en lang laten uitbakken. Werkt bij mij altijd. Maar heb ook alleen anti-aanbakpannen.
  zaterdag 6 april 2013 @ 19:25:37 #13
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_124960036
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 19:23 schreef ikbennieuwopfok het volgende:
Vegetarische spek misschien? Anders echt geen idee :P
Gewoon normale spekkies. Zit sowieso geen vlees in spekkies toch? Ze waren van het merk Hopla.
pi_124960082
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 19:25 schreef borbit het volgende:

[..]

Gewoon normale spekkies. Zit sowieso geen vlees in spekkies toch? Ze waren van het merk Hopla.
Over wat voor spekkies hebben we het? Snoep spekkies of vlees spekkies?
Beneath the gold, the bitter steel
pi_124960109
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 19:25 schreef borbit het volgende:

[..]

Gewoon normale spekkies. Zit sowieso geen vlees in spekkies toch? Ze waren van het merk Hopla.
goed,
Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan
pi_124960128
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 19:27 schreef Kirov het volgende:

[..]

Over wat voor spekkies hebben we het? Snoep spekkies of vlees spekkies?
Dit wordt ineens een heel vaag topic
pi_124960390
Je hebt gewoon een bagger pan.
:]
  zaterdag 6 april 2013 @ 19:38:13 #18
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_124960433
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 19:37 schreef wootahH het volgende:
Je hebt gewoon een bagger pan.
Ja ik weet het. Maar het budget laat momenteel een betere pan niet toe. Ik leg wel iedere maand een deel van mijn loon opzij om in de toekomst een betere pan te kunnen aanschaffen.
pi_124960470
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 19:38 schreef borbit het volgende:

[..]

Ja ik weet het. Maar het budget laat momenteel een betere pan niet toe. Ik leg wel iedere maand een deel van mijn loon opzij om in de toekomst een betere pan te kunnen aanschaffen.
ga naar de action. 8 euro heb je en prima pan. Kun je ook normaal eitjes bakken
:]
  zaterdag 6 april 2013 @ 19:46:16 #20
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_124960696
Op zacht vuur zetten en geduld hebben. Het vet moet de tijd krijgen om eruit te kunnen smelten. Maar ik heb ook wel eens spek dat minder goed smelt. Gewoon een scheutje olie erbij als je geen geduld hebt. Om "een beginnetje" te maken.
  zaterdag 6 april 2013 @ 19:46:22 #21
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_124960700
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 april 2013 19:39 schreef wootahH het volgende:

[..]

ga naar de action. 8 euro heb je en prima pan. Kun je ook normaal eitjes bakken
Kijk we hebben hier maar 1 winkel. En alles moet natuurlijk ingevlogen worden. Levensmiddelen worden (gelukkig!) gesubsidieerd dus die hebben gewoon de zelfde prijzen als op het vaste land. De niet eetbare producten worden daardoor natuurlijk heel erg duur. Dus ik kijk toch tegen een investering van zo'n 100 euro. Nou help ik af en toe in de winkel om wat korting te krijgen. Maar daar krijg ik natuurlijk niet voor betaald (behalve de korting dan) Op mijn eigen werk is er op het moment bijna niks te doen, dit maakt het allemaal lastig. Ergens in de komende 3 maanden moet het wel te regelen zijn. Maar voor nu zou ik graag weten hoe je spekkies in een ouderwetse koekenpan moet bakken zonder dat ze aanbranden. Het aanbranden heeft me bijna een week rantsoen afwasmiddel gekost.

[ Bericht 5% gewijzigd door borbit op 06-04-2013 20:02:32 (spelfoutjes aangepast. ) ]
  zaterdag 6 april 2013 @ 20:03:37 #22
57971 Wrinex
Caught beneath the landslide
pi_124961370
Hahaha deze topic :')
  zaterdag 6 april 2013 @ 20:06:09 #23
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_124961479
Wat Robin zegt. Rust en geduld en de ene spek is de andere niet.
Zwoerd bakken b.v. je kan zo je best doen met zwoerd wat gewoon niet wil..

Rustig op vuur en dat moet leren want je hebt ALTIJD de neiging om het vuur hoog te zetten :P
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  zaterdag 6 april 2013 @ 20:07:32 #24
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_124961531
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 20:06 schreef uniekhoorn het volgende:
gt. Rust en geduld en de ene spek is de andere niet.
Zwoerd bakken b.v. je kan zo je best doen met zwoerd wat gewoon niet wil..
Ja dat zal het wel zijn. Ik had juist de pan eerst warm gemaakt omdat ik dacht dat het dan niet zou aanbranden.
  zaterdag 6 april 2013 @ 20:12:42 #25
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_124961769
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 19:46 schreef borbit het volgende:

[..]

Kijk we hebben hier maar 1 winkel. En alles moet natuurlijk ingevlogen worden. Levensmiddelen worden (gelukkig!) gesubsidieerd dus die hebben gewoon de zelfde prijzen als op het vaste land. De niet eetbare producten worden daardoor natuurlijk heel erg duur. Dus ik kijk toch tegen een investering van zo'n 100 euro. Nou help ik af en toe in de winkel om wat korting te krijgen. Maar daar krijg ik natuurlijk niet voor betaald (behalve de korting dan) Op mijn eigen werk is er op het moment bijna niks te doen, dit maakt het allemaal lastig. Ergens in de komende 3 maanden moet het wel te regelen zijn. Maar voor nu zou ik graag weten hoe je spekkies in een ouderwetse koekenpan moet bakken zonder dat ze aanbranden. Het aanbranden heeft me bijna een week rantsoen afwasmiddel gekost.
zit je in een onderzoekscentrum op de Noordpool ofzo? :o Serieuze vraag btw
Niet meer actief op Fok!
  Moderator / KerstCrewQuizWinner zaterdag 6 april 2013 @ 20:15:16 #26
39237 crew  H_T
2733
pi_124961884
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 19:46 schreef borbit het volgende:

[..]

Kijk we hebben hier maar 1 winkel. En alles moet natuurlijk ingevlogen worden.
Op wat voor vaag eiland zit je?
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiėren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_124961923
borbit kap eens met je oeverloze geouwehoer
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')