abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 1 april 2013 @ 13:11:52 #1
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_124753646
registreer om deze reclame te verbergen
Het LAKS:

quote:
Het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) is een organisatie van, voor en door scholieren. Het LAKS organiseert verschillende activiteiten, informeert en vertegenwoordigt scholieren. Dit moet je heel ruim zien. Het LAKS heeft over alles wat met voortgezet onderwijs te maken een mening. Namens alle scholieren. En zo niet, dan kun jij die maken. Want het LAKS, dat ben jij.

Verder organiseren we allerlei projecten voor jou. Denk aan themadagen, cursussen, debatten of onderzoeken... Ook helpt het LAKS je met het uitvoeren van jouw waanzinnige idee om je school te verbeteren. Kijk wat het LAKS voor jou kan doen! Hoe LAKS ben jij?
Op www.examenklacht.nl kun je de LAKS bereiken voor klachten over het examen. Stonden er fouten in de vragen? Vind je dat het antwoordmodel jouw antwoord had moeten bevatten? Waren er vragen over zaken die niet in de examenstof stonden? Had je het idee dat je veel te weinig tijd had?

Wat je klacht ook is, via internet en telefoon kun je deze zaken kenbaar maken.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')