abonnement Unibet Coolblue
pi_124438407
Je wordt het vanzelf een keertje zat... Jammer dat je dan beseft dat je zoveel tijd aan hem bent kwijtgeraakt.

Maar ja, je lijkt er alsnog van te kunnen genieten, dus ik hoop niet dat het te lang duurt voor je, zodat je je leven snel weer kan oppakken, zonder hem.

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 24-03-2013 12:59:17 ]
pi_124447880
Kap er mee. Dit gaat je echt niet brengen wat je zou willen hoor. Als hij jou terug zou willen, nu of over een tijdje "als je veranderd bent naar zijn wil", zou hij echt wel anders met je om gaan. Hij gebruikt je voor de seks en is daar best duidelijk in geweest. Ook hoe hij nu met je omgaat: eerst wel uitnodigen, vervolgens niet... Nee, je bent gewoon zijn speelbal en dat ben je maar al te graag voor hem.

Stel je toch wat minder afhankelijk op. Je staat meteen klaar als hij ook maar iets van een teken van leven geeft. Je zegt dat je je niet wilt openstellen omdat hij je anders kwetst, maar dat doe je al. Als uiteindelijk blijkt dat hij je niet wilt, ben je nog meer gebroken. Meer dan je nu denkt, vrees ik. Nu houd je vast aan een valse hoop dat jullie nog samen komen, maar volgens mij weet je diep van binnen ook wel dat het onzin is.

Dus: zet er een punt achter, verwijder hem uit je leven zolang je het niet aan kan en los het eens op een andere manier op dan drank. Liefdesverdriet is zwaar, maar niet het einde van de wereld. Ga leuke dingen met je leven doen in plaats van het zo verkloten.

Tot zover mijn ongezouten mening, als ik lief moet reageren: Het is beter als je er mee stopt.
"The past is our definition. We may strive, with good reason, to escape it, or to escape what is bad in it, but we will escape it only by adding something better to it." - Wendell Berry
  maandag 25 maart 2013 @ 12:43:28 #28
20346 elgringo
Valt uit vliegtuigen
pi_124479686
Dumpen die gast....

Ik snap niet waarom je uberhaupt nog moeite doet om bij hem te zijn terwijl hij je zo behandeld. Als ik het goed lees is hij de oorzaak van je drank & drugs gebruik.......
If broken it is, fix it you should.... (en niet eerder ;) )
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')