abonnement Unibet Coolblue
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 5 maart 2013 @ 21:51:42 #301
163650 Greys
pi_123679736
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 maart 2013 18:45 schreef Brighteyes het volgende:
Nou ben ik vast gek, maar ik heb hem aangemeld bij alle mogelijke instanties die zich bezig houden met vermiste en gevonden dieren. Ze hebben foto's en een beschrijving. Als ze hem vinden bellen ze.

Wat is de toegevoegde waarde precies van die chip?

Ja ik ben zwart-wit in mijn niet-fan zijn, maar de reacties hier zijn ook weer heerlijk met de gebruikelijke F&F-nuance. :o
De toegevoegde waarde van de chip is dat je kat, als hij gevonden is, niet eens bij de dierenambulance of asiel terecht hoeft te komen, maar dat bij elke dierenarts de chip uitgelezen kan worden en hij dus veel gemakkelijker/sneller weer aan de eigenaar gekoppeld kan worden ;)

Elk dorpsdierenartsje kan de chip uitlezen. Dus als mensen een huisdier vinden en twijfelen of het dier wel of geen eigenaar hebben, kunnen ze er even mee langs hun plaatselijke dierenarts en die leest dat dan gratis meestal even uit.

Zo had ik ooit een kat gevonden waarvan ik twijfelde, omdat ie er verder wel gewoon goed gevoed uit zag. Dus de dierenambulance bellen was me net een te hoge drempel, snap je hoe ik dat bedoel? Ik had zoiets van 'jemig, straks laat ik die mensen voor niks opdraven'. En even die kat onder de arm en naar de dierenarts hier was een kleinere moeite :P
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')