Hartelijk dank, en net op tijd ook.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 12:05 schreef HostiMeister het volgende:
Snij die kipfilet en plakjes, gooi m effe in de grill met wat kruiden en gebruik hem dan met wat kaas voor in een tosti. Lijkt me helemaal niet verkeerd.
ah dude nee wat denk je nou johquote:Op dinsdag 19 februari 2013 12:06 schreef NutKees het volgende:
Deze [ afbeelding ] kipfilet? Zie ik het probleem niet van in
Dat is in elk geval de biologische variant, niet van de plof enzo....quote:Op dinsdag 19 februari 2013 12:06 schreef NutKees het volgende:
Deze [ afbeelding ] kipfilet? Zie ik het probleem niet van in
quote:Op dinsdag 19 februari 2013 12:11 schreef Saind het volgende:
[..]
ah dude nee wat denk je nou joh
OT: levensgevaarlijk. Kipfilet bevat per definitie salmonella. Tenzij je het frituurt.
Hhahhahahahahahhahahahahahahhahaquote:Op dinsdag 19 februari 2013 12:12 schreef rechtsom het volgende:
Kijk maar uit dat het geen paardenfilet is!
Vind je dat veel lekkerder?quote:Op dinsdag 19 februari 2013 13:49 schreef Croissant.fr het volgende:
Altijd plakjes kipfilet (zoals eerder gepost) op m'n tosti. Veel gezonder dan ham en als je het aan mij vraagt ook veel lekkerder.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |