abonnement Unibet Coolblue
pi_10925383
De zingende nyphai met haar betoverende harp heeft een raar effect op het bos. De bomen wijken uiteen en maken een pad vrij.

Ondertussen verder op


"Ik zit nu echt in moeilijkheden, die rotbomen houden me gewoon tegen"
Angstig begint Uthar om hulp te schreeuwen maar in deze wildernis hoort natuurlijk niemand hem.
Al snel raakt Uthar in paniek, gillend en tegen de planten en bomen trappend probeert hij aan de steeds snel dicht groeiende planten en lianen wildernis te ontkomen.
het enigste wat er gebeurt is dat de lianen zich strak om zijn armen en benen wikkelen en hem stevig vast houden.
"Help! Help! Iemand help mij!" met alle kracht die Uthar nog in zijn lichaam heeft probeert hij zo hard mogelijk te schreeuwen in de hoop dat iemadn hem hoort.
Het geluk is met hem, de wind die tussen de bomen door waait voert zijn geroep mee......

  vrijdag 6 juni 2003 @ 12:26:28 #27
48870 Abbadon
Gevallen Engel
pi_10927227
* Abbadon zit rustig na te denken, op de achtergrond begeleid door Nyphai's harp, als er plotseling een vreemd ruizend geluid klinkt...Waar even daarvoor nog dichte bebossing groeide lijkt zich nu ineens een pad te openen...zouden ze in de buurt van de elvenstad zijn?

Abbadon gebaart Nyphai om door te spelen en hem langzaam te volgen...voorzichtig lopen de twee resigenoten verder het bos in, het vreemde pad volgend. De magie die hier door het land stroomt lijkt krachtiger te zijn dan in de rest van het bos...en het heeft de duidelijke signatuur van elvenmagie. Het lijkt erop dat ze op het goede pad zitten!

Rustiger nu, lopen de twee verder het bos in, totdat Abbadon opeens stilstaat....hoorde hij daar iets?...Ja, daar hoort hij het weer...een kreet om hulp!...Snel trekt Abbadon zijn zwaard en rent in de richting van het geluid, op de voet gevolgd door de nymph...

Give a man a fire and he'll be warm for a day. Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life.
  dinsdag 10 juni 2003 @ 10:13:27 #28
55280 Tarran
Death is only the beginning!
pi_11001273
Vanuit het elfenbos heeft de retriever van Tarran de plaats doorgekregen waar Teranoq ongeveer moet liggen. Ook heeft hij een vage geur opgepikt van de gevallen engel. De retriever is aan de ene kant kwaad dat hij is opgeroepen door een in zijn ogen minder wezen. Aan de andere kant vind hij de jacht die hij mag maken op de Nymph en de gevalllen engel fascinerend. Al snel heeft hij de open plek gevonden en hoort hij nog net de laatste woorden van de Nymph.

".... dus op advies van de Questor wilde ik hier naar toe gaan. Die engerd van een Tarran heeft mijn nieuwe amulet gestolen en de broedersteen bevindt zich hier. Het zal mij ook niets verbazen als die dwaze tovenaars ook achter deze aan zullen gaan. Ik moet opschieten, maar ik heb ook hulp nodig..."

Verbaast ziet de retriever inene het bos uiteenwijken nadat de Nymph een wijsje heeft gezongen. Dan ziet hij deengel wegrennen naar aanleiding van een vage hulpkreet. De retriever beseft dat hij de twee niet veel verder het bos in moet laten gaan omdat dat zijn dood wel eens kan worden. Het bos leeft en de elfen zullen ondertussen ook wel van zijn komst weten. Voordat het pad zich weer kan sluiten sprint de retriever onhoorbaar achter de Nymph en de engel aan.

Dan bereiken de engel en de Nymph de man in nood die steeds verder verstrikt raakt in de takken en lianen van het bos. Op het moment dat de Engel en de Nymph de man willen bevrijden houdt deze inene op met bewegen en kijkt met verschrikte ogen richting de Nymph en de elf. Verbaasd kijken deze elkaar aan. Zo eng zien ze er toch niet uit? Dan beseffen ze dat hij niet naar hun kijkt, maar naar iets wat er achter hun bevind. Langzaam draaien ze zich om.

[Dit bericht is gewijzigd door Tarran op 10-06-2003 12:05]

Dienaar van de meester Samaell. Broeder van Nocens_Veneficius!
  dinsdag 10 juni 2003 @ 11:59:22 #29
53296 nyphai
Fish go m00
pi_11003571
* nyphai draait zich om en ziet een arachnide monster tegenover haar staan, die schijnbaar weer achter haar aan zit. Ze is al zo'n gelijksoortig monster tegengekomen en nu is het ze het spuugzat. Kwaad begint de nymf te stampvoeten en haar ogen schieten blauw vuur. Abbadon en de retriever kijken even verbaasd naar de nymf en zetten beide een stapje achteruit.

"Oh nee niks daarvan hier komen vies, misselijk beest dat je bent! Ik ben het spuugzat met jullie soort. Nu wordt het persoonlijk..."

* Gepaard met vele scheldwoorden loopt de nymf op de retriever af. Aangewakkerd door haar sterke emoties en aangesterkt door de magie van dit elvengebied wordt haar magie zichtbaar. Een blauwgroene aura van magie omringd de nymf en met een handbeweging schieten er takken en bladeren naar de retriever. De objecten raken hun doel, maar ketsen af tegen het pantser van de retriever. Het beest gromt zachtjes en vanuit zijn dikke onderlijf komen er enkele groene draden. De nymf probeert deze behendig te ontwijken, maar voelt dan een brandend gevoel om haar enkel. De retriever heeft de nymf te pakken en sleurt haar aan de enkel naar zich toe. Langzaam buigt het beest zich over de nymf heen en maakt zich gereed om haar verder in te spinnen.
Vanuit haar ooghoek zit nyphai dat Abbadon haar te hulp wilt schieten en verliest hem uit het oog als ze eenmaal onder de retriever ligt. Ze kijkt op en ziet dat de buik van het beest onbeschermd is. Haar beide benen beginnen te branden en ze beseft dat ze nu snel moet handelen. Nog kwaad als ze is roept ze al haar krachten aan en vanuit de grond schieten er dikke boomwortels de lucht in. Ze boren zich door het zachte vlees en gifgroen bloed druipt uit het lichaam van de retriever. De wortels beginnen door het giftige bloed van het beest langzaam weg te branden en nyphai kan nog net zichzelf wegrollen voordat het levenloze lichaam naar beneden stort. Dan verliest de nymf langzaam het bewustzijn als het verlammende gif zich vanuit haar benen verder door haar lichaam verspreid.

Too soon, too late I could not see[br]Perhaps in time you will return to me[br]And if you wont, I still won't be alone[br]Your touch lingers, giving me a small sense of being home
  dinsdag 10 juni 2003 @ 12:43:13 #30
48870 Abbadon
Gevallen Engel
pi_11004536
* Als Abbadon zich omdraait ziet hij dat Nyphai al op de demon is afgerend, en wild met haar magie om zich heen smijt...even afgeleid door het schouwspel duurt het even voordat Abbadon in actie komt en zijn zwaard trekt, maar als hij bij de demon is aangeland begint de retriever al ineen te vallen terwijl een poel van zijn giftige bloed zich om het monster heen vormt...Nog net op tijd weet de Nymph uit de schaduw van het monster weg te rollen, maar het lijkt erop dat ze behoorlijk gewond is..

Snel rent Abbadon op de bewusteloze Nymph af en tilt haar op. Onmiddelijk valt de wond in haar benen op...retrievergif werkt zeer snel dus haast is geboden...Abbadon legt de nymph neer tussen de wortels van een oude boom en roept zijn magie op....De kracht van het omliggende bos stroomt door hem heen en voegt zich bij de natuurlijke magie van de nymph om het gif te bevechten....langzaam maar zeker wordt het gif teruggedrongen....Met zijn mes maakt Abbadon een kleine snee vlakbij de wond, en terwijl hij met zijn magie op het gif inwerkt begint een zwarte substantie met een sissend geluid uit de nieuwe wond te lopen...langzaam krijgen Nyphai's benen weer hun normale kleur, terwijl Abbadon met een laatste magische aanraking haar wonden weer sluit....Abbadon schuift een paar losse haren uit haar gezicht terwijl hij ziet hoe haar ademhaling weer rustig wordt. Ze zal over enige tijd wel weer wakker worden....

rustig staat de gevallen engel op en loopt naar de elf, die nog steeds in het struikgewas gevangen zit.....

[Dit bericht is gewijzigd door Abbadon op 10-06-2003 13:11]

Give a man a fire and he'll be warm for a day. Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life.
  dinsdag 10 juni 2003 @ 14:50:36 #31
54155 Nocens_Veneficus
Broer van Tarran
pi_11007737
* Van ver ziet Nocens de nymf, engel en demon van zijn halfbroer het struikgewas ingaan.
"Vervloekte elven met hun . Onmogelijk om ongezien dit stadje binnen te dringen...." De magier vlijt zich op een steen en begint een plannetje te broeden. Terwijl Nocens in gedachten verzonken is treedt de spell van de Questor in werking.

Na enige tijd krijgt Nocens het ontzettend warm en het zweet breekt hem uit. Als hij op staat om zijn mantel af te doen wordt hij duizelig en leunt tegen een boom aan. Het voelt alsof zijn maag samentrekt en een sterke misselijkheid komt op. Nocens buigt zich voorover en begint een dik, zwarte vloeistof op te geven. Na wat een eeuwigheid leek te duren gaat Nocens in het gras liggen om bij te komen en vermoeid als hij is wordt hij overmand door een diepe slaap. Een diepe slaap die hem zoete dromen over Avalon brengt.

Do not stand at my grave and weep. I am not there, I do not sleep[br]I am a thousand winds that blow. I am the diamond glints on snow[br]Do not stand at my grave and cry. I am not there, I did not die
pi_11060718
De takken sluiten Uthar in een soort cocon in, langzaam glijdt hij weg.
Eenmaal bewusteloos krijgt hij niks meer mee van het gevecht dat Abbanon en nyphai voeren.

Dromen doet hij wel....al zijn het geen gewone dromen.


Als kind was Uthar naar Teranoq gezonden om als leerling bij de grote wijze Devok in de leer te gaan. Maar als elf uit het Buitenbos werd hij door iedereen met de rug aan gekeken, zelfs Devok was overtuigd van de geringere intiligentie van de Buitenelven.Toch had hij hier zo zijn vrienden gevonden, Mathany de grote elven krijger en zijn beide vrienden Gandorath en Twilo, ook Mathany's vrouw Sisanday hadden hem als hun eigen zoon opgevoed. Zodra hij bevrijd was van de smerige en zware klusjes die Devok hem op droeg ging hij naar Mathany's huis toe. Mathany en zijn vrienden hadden hem veel geleerd wat een normale elf ook zou leren. In zijn dromen hoort hij zijn levensvriendin Domanasa bij zijn afscheid uit het Buitenbos."Amin harmuva onalle e' cormamin."* De wijze raad van zijn moeder "Uuma ma ten rashwe, ta tuluva a lle."** en de woorden van zijn trouwe vriend Kalijano "Uuma quena en'mani lle ume, ri'mani lle umaya. Uma ta ar'lava ta quena ten'irste' ."***


* Ik zal jouw schat in mijn hart bewaren.
**Ga niet op zoek naar moeilijkheden, het komt wel naar jou toe.
***Praat niet over wat je hebt gedaan of wat je gaat doen. Doe het en laat het voor zichzelf spreken.

  maandag 16 juni 2003 @ 14:31:01 #33
48870 Abbadon
Gevallen Engel
pi_11142492
* Als Abbadon bij het struikgewas komt ziet hij dat ook de elf inmiddels bewusteloos is...Met de adrenaline die nog van het gevecht door zijn lichaam stroomt, is het een koud kunstje om de elf uit de struiken te bevrijden met een paar welgemikte uithalen van zijn zwaard...

Met gemak tilt Abbadon de bewusteloze gedaante op en brengt hem naar de plek waar ook Nyphai ligt te rusten....

Met behulp van zijn magie trekt de gevallen engel een grote cirkel om de slapenden heen, waar hij runen van bescherming omheen tekent...Vervolgens zoekt hij de rust van zijn meditatie weer op, zijn zwaard op zijn knieën en hoewel zijn ogen gesloten zijn, zijn zijn overige zintuigen gespitst en verbonden met de magische beschermingen die zich door middel van de runen in een grote cirkel uitstrekken...niemand zal hen onopgemerkt kunnen naderen....

[Dit bericht is gewijzigd door Abbadon op 16-06-2003 14:44]

Give a man a fire and he'll be warm for a day. Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life.
  maandag 16 juni 2003 @ 17:51:03 #34
53296 nyphai
Fish go m00
pi_11148132
Na wat een eindeloze slaap leek wordt nyphai langzaam aan wakker. Ze knippert met haar ogen en als ze naast zich kijkt ziet ze de elf liggen die om hulp riep. Als ze rechtop wilt zitten voelt ze hoe zwak haar lichaam is. Ze sluit haar ogen en reikt met haar geest uit naar haar omgeving. De krachten van de aarde en bomen om haar heen stromen haar lichaam binnen. Steeds verder reikt ze uit tot ze de magische barrieres van Teranoq voelt. Harmonie daalt op haar neer.

Aangesterkt door haar korte meditatie springt nyphai op en even verderop ziet ze Abbadon in een meditatie zitten. Stilletjes loopt ze iets dichter naar hem toe en gaat dan in kleermakerszit op het gras zitten.

Too soon, too late I could not see[br]Perhaps in time you will return to me[br]And if you wont, I still won't be alone[br]Your touch lingers, giving me a small sense of being home
  dinsdag 17 juni 2003 @ 14:04:37 #35
54155 Nocens_Veneficus
Broer van Tarran
pi_11167659
Als de dromen van Avalon vervagen wordt Nocens met een schok wakker. Even kijkt hij verwilderd om zich heen en als zijn blik op een kleine, zwarte plas valt herinnerd hij zich wat er is gebeurd. De Merlijn had een bezwering over hem uitgesproken en hiermee was de corruptie van de Naamloze uit hem verdreven.
Schaterlachend staat hij op beseffende dat Bar in zijn onwetendheid de situatie alleen maar verergerd heeft. De Naamloze was wijs geweest om hem in bedwang te houden, maar nu was hij vrij. De dromen van Avalon hadden alleen maar oude wonden opengemaakt. Nee dit was geen wijze zet van de Merlijn geweest.
Met een handgebaar zweeft zijn staf naar zijn hand en met een sluw lachje breekt hij deze in tweeen.

Zo, die hebben we niet meer nodig en nu weet de Naamloze dat ik vrij ben. Daar ga ik later nog wel achter aan, maar eerst op zoek naar onze vriend Bar. Op naar Chaos Mountain en wie weet kom ik broer lief ook nog wel tegen.

Do not stand at my grave and weep. I am not there, I do not sleep[br]I am a thousand winds that blow. I am the diamond glints on snow[br]Do not stand at my grave and cry. I am not there, I did not die
  dinsdag 15 juli 2003 @ 23:09:04 #36
48870 Abbadon
Gevallen Engel
pi_11797703
* Abbadon heeft gevoeld hoe Nyphai's geest zich bij de hem omringende magie voegde en is zeer blij dat ze blijkbaar weer over haar ergste verwondingen heen is...Als ze naast hem komt zitten opent hij zijn ogen en spreekt haar aan...

"Nyphai....het is....goed te zien dat het weer beter met je gaat....ik ben blij dat mijn inspanningen voldoende waren...de elf is helaas bewusteloos, maar ook hij is voorlopig buiten gevaar....

misschien heb je nu tijd om me te vertellen wat je allemaal overkomen is..."

* Met een afwachtende glimlach kijkt Abbadon Nyphai aan en na een korte stilte begint ze te spreken over haar zoektocht naar een magisch amulet....

"...en om die reden zijn we nu bij de elvenstad gekomen"

* Even is Abbadon stil....een nobele queeste, de zoektocht naar het amulet...dan staat hij op...het is beter om de stad in te gaan, nu ze weten dat ze de grens ervan bereikt hebben, en het ook duidelijk is dat er op ze gejaagd wordt....

Alsof hij niks weegt legt Abbadon de nog immer bewusteloze elf over zijn schouder en begint te lopen...op enige afstand gevolgd door Nyphai...het terrein is hobbelig en na enige tijd klinkt opeens een korte plof achter hem....als hij omkijkt ziet hij Nyphai een kleine buidel oppakken die blijkbaar uit een jas- of broekzak van de elf gevallen is.....

Give a man a fire and he'll be warm for a day. Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life.
  woensdag 16 juli 2003 @ 10:13:48 #37
53296 nyphai
Fish go m00
pi_11803079
nyphai huppelt vrolijk achter Abbadon aan, blij dat ze nu even verlost is van kwaadaardige magiërs die het op haar gemunt hebben. Of beter gezegd, die het op de amuletten gemunt hebben, maar hier hoeft ze zich niet druk te maken. Teranoq straalt een sereniteit uit, een soort warme omarming die bescherming belooft.
Ze kijkt gefascineerd naar de lange en brede engel die met gemak de elf met zich meedraagt. Dan ziet ze een buideltje uit de tuniek van de elf vallen en nieuwsgierig pakt ze deze op. Zachtjes fluistert de natuurlijk omgeving naar haar dat dit is wat ze zoekt. Ze opent de buidel en houdt dan een amber kleurige edelsteen in haar hand. De steen lijkt gemaakt te zijn om zich met een andere samen te voegen. Hij hoort bij mijn amulet die gestolen is.... Ze kijkt op naar Abbadon die haar vragend aan kijkt.

"Dit is wat ik zocht, de broedersteen van mijn gestolen amulet...."

nyphai pakt haar dolk en met de punt daarvan snijdt ze in haar vinger. Het bloed druppelt op de steen en wordt onmiddellijk naar binnen gezogen. De steen begint te gloeien en een amber gloed omringt de nymf. Abbadon zet een stapje achteruit en laat bijna van verbazing de elf vallen.

"Dit is waarom de elf gevangen werd door de planten. Hij mocht Teranoq niet verlaten vanwege de steen."

Too soon, too late I could not see[br]Perhaps in time you will return to me[br]And if you wont, I still won't be alone[br]Your touch lingers, giving me a small sense of being home
  vrijdag 18 juli 2003 @ 12:52:33 #38
48870 Abbadon
Gevallen Engel
pi_11857046
* Vol verbazing kijkt Abbadon naar de gloeiende steen in Nyphai's handen....

"hmmm....het lijkt erop dat het Lot ons een handje helpt...."

* Voorzichtig legt Abbadon de elf op de grond....dit betekend dat ze de stad helemaal niet in zullen hoeven...op zich heel mooi, maar Abbadon voelt zich wel verantwoordelijk voor hetgeen er met de nog immer bewusteloze elf gebeurd...Hij kan hem niet zomaar achterlaten en weg gaan alsof er niets gebeurd is...

"Wat wil je nu doen, Nyphai? Ik wil in ieder geval deze elf veilig binnen de stad brengen...maar daarna lijkt het me verstandig zo snel mogelijk verder te reizen....we worden waarschijnlijk nog steeds gevolgd..."

* Abbadon wacht op haar antwoord...dit is haar queeste, en hoewel hij zich als haar beschermer heeft opgeworpen zal zij voorlopig de keuzes moeten maken.....

Give a man a fire and he'll be warm for a day. Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life.
pi_12358849
* Zachtjes waait de wind door de van de ochtendnevel glinsternde bomen heen, als je goed luistert hoor je door het ruisen van de bladeren een stem...

Kom....Kom verder vreemdelingen...Treed binnnen in het rijk van de Sisianoqu...Ik heb in jullie harten gekeken.....Pure goedheid zal beloond worden....Kom...

* Normaal zou er neimand op deze geluisen in de zachtjes waaiende wind gelet hebben...maar tot nu toe heeft het nog niet gewaaid sinds Abbadon en Nyphai het rijk van de Lethanoq binnengetreden waren...

pi_12358925
nyphai krabt achter haar oren en kijkt Abbadon aan.

"Humm... heb jij dat ook gehoord? Lijkt erop dat de keus voor ons gemaakt is. Is sowieso wel zo netjes om de elf terug te brengen. Die kan je toch ook niet zo maar op de grond laten liggen..."

Ze wijst vervolgens naar een pad wat nu zichtbaar wordt en huppelt er vrolijk naar toe. Leuk nog meer elven ontmoeten!
Abbadon pakt de elf weer op en gooit deze voorzichtig over zijn schouder.

Too soon, too late I could not see[br]Perhaps in time you will return to me[br]And if you wont, I still won't be alone[br]Your touch lingers, giving me a small sense of being home
  maandag 11 augustus 2003 @ 16:17:21 #41
48870 Abbadon
Gevallen Engel
pi_12359165
Glimlachend loopt Abbadon achter de huppelende nymph aan. Hij is ergens wel blij de stad in te gaan. Een klein respijt op hun reizen is wel welkom. Vooral omdat hun achtervolgers de jacht waarschijnlijk nog niet opgegeven hebben. Hij hoopt maar dat de magie die de elven beschermt hun achtervolgers af zal kunnen houden. Hij wil een verstoring van de vrede die hier heerst niet op zijn geweten hebben...

Na een korte wandeling houdt Nyphai voor hem plotseling stil, en enkele tellen later ziet Abbadon waarom. Het lijkt erop dat ze de Elven-stad gevonden hebben.....

Give a man a fire and he'll be warm for a day. Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life.
pi_12359833
* Gevonden hadden ze hem zeker...maar verder. Voor hun rees een lichtgroene ruwe muur van onkend materiaal omhoog. Zowel links als rechts leek er geen einde aan te komen en ook de hoogte in scheen hij eeuwig voort te duren. Tussen al het andere groen viel de muur eigenlijk niet zo heel erg op, alleen aan de strook onbergroeide grond rond de muur was te zien dat hier iets endigde en iets begon.

Verbaasd keken Abbadon en Nyphai naar dit bouwwerk (als het dat was...) Als je goed keek lag er een glinsterende zachtjes gonzende groene gloed over de muur, waarschijnlijk was de muur iets magische ofzo.
Achter Abbadon en Nyphai klonk opeens een zacht ruisen... Geschrokken draaide het tweetal zich om en staarde in paniek naar de weg die ze net hadden afgelegd. Langzaam aan maar steeds sneller wordend sloten de bomen zich achter hun weer aaneen en niks duidde erop dat daar ooit een vlakke en brede weg gelopen had, dwars door het bos.

Een zacht gefluit achter hun trok hun aandacht weg van het allesverslindende woud... Tot hun verbazing zagen ze drie elvenruiters en een wolf achter hun staan. Twee van de elvenruiters waren mannelijk en hadden lang en blond haar dat in vlechten naar benden hing, ze hadden lichtgroene kleding aan van onbekend materiaal en waren op een pijl en boog over hun schouder ongewapend. De gezichten van de twee ruiters stonden vriendelijk en uitnodigend wat raar was als je wist dat de Sisianoq haast nooit hun gevoelens aan de buitenwereld toonde. De derder ruiter was een vrouw die er globaal gezien uitzag als een elf maar tot hun verbazing bijna pikzwart haar had. Aan een lichte bolling in haar eveneens lichtgorene kleding was te zien dat ze een kind droeg. verder was ze ongewapend en lachte hun al even vriendelijk toe als de twee andere ruiters. de wolf die naast de vrouw stond kwispelde tot hun grote verbazing met zijn staart, hij was op en top wolf maar toch vriendelijk gezind tegen zowel elf als andere wezens ?

"Gegroet reizigers" Zei de de vrouw met een glimlach.

  donderdag 14 augustus 2003 @ 15:13:11 #43
48870 Abbadon
Gevallen Engel
pi_12430367
De muur voor hen was een verbazingwekkend staaltje van magisch kunnen. De tijd, energie en coordinatie die voor een dergelijke constructie nodig zou zijn geweest vervulde Abbadon met ontzag. Langzaam strekte hij zijn zintuigen uit om zich een beeld te vormen van de magie waaruit het gevormd was en naast hem deed Nyphai hetzelfde. Na enige tijd werd het patroon dat de muur vormgaf zichtbaar, en langzaam strekte hij zijn hand uit om zijn vermoedens te bevestigen toen zijn concentratie doorbroken werd door een zacht fluitend geluid...

Achter hen stond een drietal elven, dat hen vriendelijk begroette...

Abbadon maakte een kleine buiging in de richting van het drietal, terwijl Nyphai de begroeting beantwoordde met woorden van gelijke strekking...

Give a man a fire and he'll be warm for a day. Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life.
pi_12475010
nypha kijkt op naar de prachtige elvenvrouw, die ogenschijnlijk met kind was. Ze straalde een magische sereniteit uit.
Plots voelt ze de steen branden. Ze pakt de steen uit de buidel en haalt de steen eruit. Een amberkleurige gloed straalt uit van de steen en wordt steeds intenser. De nymf staart in de steen en ziet een visioen van haar thuisland. Haar ogen beginnen te glanzen met magie en langzaam aan begint ze te vervagen. Steeds doorzichtiger wordt haar gestalte. In de verte hoort ze Abbadon en de elven haar roepen, maar ze wilt niet terug komen. Ze wilt naar huis.

Met een zachte plof valt de steen op de grond. De steen geeft geen gloed meer af en ziet er dof uit. Nyphai is verdwenen, verdwenen naar haar thuisland waar er een oorlog woedt en haar hulp nodig is.....

Too soon, too late I could not see[br]Perhaps in time you will return to me[br]And if you wont, I still won't be alone[br]Your touch lingers, giving me a small sense of being home
pi_16375672
De muur rond Teranoq was helemaal sluitend. Als het water zou komen dan zouden de elven kunnen blijven leven zolang als er zuurstof, water en voedsel aanwezig was. Maar de elven besloten om gezamelijk een gif in te nemen, geen dodelijk gif maar een gif dat je in een lange diepe slaap zou brengen. Als er dan ooit nog eens iemand hier binnen zou komen zouden de elven weer tot leven komen.
Maar dat zou nog wel honderden jaren duren.........

The End

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')