Toch altijd bijzonder dat mensen de OP niet lezen en dan gaan reageren.quote:Op woensdag 6 februari 2013 05:50 schreef Frank_Drebin het volgende:
Toch altijd bijzonder hoe mensen midden in de nacht een pizza achter hun mik gestopt krijgen.
Ik had meer van je verwacht, sinedraap. Kom maar in Leiden pizza halen. Daar is de Domino's de grootste van Nederland, terwijl de New York weer niet te pruimen is.quote:Op woensdag 6 februari 2013 08:42 schreef sinepedraap het volgende:
[..]
Ja
Sowieso Dominos Fucking gore pizza's. Die bodems zijn net crackers. Alsof je een hap meel met graan naar binnen werkt En die sauzen en kazen zijn ook niet te pruimen
New York
Dönner met Peperoni Perfection Double Tasty's
Beiden zijn franchiseorganisaties en krijgen dezelfde producten en ingrediënten geleverd dus ik denk dat de enige factor die een verschil zou kunnen maken de skills van de bakkers.quote:Op woensdag 6 februari 2013 10:04 schreef IkBenSjoerd het volgende:
[..]
Ik had meer van je verwacht, sinedraap. Kom maar in Leiden pizza halen. Daar is de Domino's de grootste van Nederland, terwijl de New York weer niet te pruimen is.
NIETES!!!quote:Op woensdag 6 februari 2013 10:06 schreef sinepedraap het volgende:
[..]
Beiden zijn franchiseorganisaties en krijgen dezelfde producten en ingrediënten geleverd dus ik denk dat de enige factor die een verschil zou kunnen maken de skills van de bakkers.
Verder is NYP gewoon lekkerder en beter. Zowel de bodems, de kazen, de sauzen als de toppings
Domino's, van oorsprong amerikaans, opende de eerste zaak in 1989 in Breda. Een HEAO-student had stage gelopen bij Domino's in Amerika en was zo enthousiast geraakt dat hij master franchisee voor Nederland werd. Op dit moment zijn er 62 vestigingen.quote:
NYP ja. Maar weet je hoe goor die is Ui tonijn ansjovis en kappertjes of zoquote:Op woensdag 6 februari 2013 10:06 schreef HaywoodJablome het volgende:
Ik haalde vroeger wel eens een Boston fishy, maar geen idee meer bij welke pizzeria dat was. Ik denk New York Pizza. Tot zover mijn ervaring met dat soort pizzeria's.
Wow, dat NYP uit Nederland kwam, wist ik niet. Wel vreemd.quote:Op woensdag 6 februari 2013 10:07 schreef sinepedraap het volgende:
[..]
Domino's, van oorsprong amerikaans, opende de eerste zaak in 1989 in Breda. Een HEAO-student had stage gelopen bij Domino's in Amerika en was zo enthousiast geraakt dat hij master franchisee voor Nederland werd. Op dit moment zijn er 62 vestigingen.
Volgens de site van Domino's Nederland is het de bedoeling om binnen vijf jaar te groeien naar 125 vestigingen
New York Pizza is een van oorsprong nederlands bedrijf. Voortgekomen uit een afstudeerscriptie van 3 studenten over het beginnen van een pizzaketen. Opening van de eerste vestiging was in 1993 en op dit moment zijn er 72 vestigingen.
Het bedrijf wil binnen drie jaar naar 100 vestigingen groeien en dit is in tegenstelling tot het doel van Domino's een stuk realistischer.
Ja, supergoor, maar ik hou er wel van af en toe smerig te eten.quote:Op woensdag 6 februari 2013 10:07 schreef sinepedraap het volgende:
[..]
[..]
NYP ja. Maar weet je hoe goor die is Ui tonijn ansjovis en kappertjes of zo
Hoezo, meeste mensen die daar pizza's bakken komen uit italie van oorsprong.quote:Op woensdag 6 februari 2013 10:08 schreef JosefDettelbacher het volgende:
Een New Yorker je pizza laten bakken, da's vragen om problemen...
Gewoon bolletje uitslaan randje maken zo met je vingers dan lekker sauzen kazen toppen kazen en hop de oven in mmmmmquote:
Fixdquote:Op woensdag 6 februari 2013 10:10 schreef sinepedraap het volgende:
Tevens: Slice Restaurants
Lekker zo'n 3 kwartier uur oud warmgehouden stuk pizza peperoni eten
Dat gaat vervelen na een tijdje man Italiaanse pizza's. Zeker zo'n dunne bodem is soms gewoon kut. Amerikaanse zijn ook lekker. Gewoon afwisselen.quote:Op woensdag 6 februari 2013 10:16 schreef Krabs2.0 het volgende:
Alle pizza die niet afkomstig is uit een Italiaanse steenoven
Ik moet gluten vrij, dus krijg ik alleen de bodem.quote:
Smaken verschillen, ik vind die dikke dingen helemaal niks.quote:Op woensdag 6 februari 2013 10:16 schreef sinepedraap het volgende:
[..]
Dat gaat vervelen na een tijdje man Italiaanse pizza's. Zeker zo'n dunne bodem is soms gewoon kut. Amerikaanse zijn ook lekker. Gewoon afwisselen.
Zo'n dik ding is echt voor de bite. Italiaanse meer voor vrouwen of fijnproeversquote:Op woensdag 6 februari 2013 10:17 schreef Krabs2.0 het volgende:
[..]
Smaken verschillen, ik vind die dikke dingen helemaal niks.
ik heb ook iets smerigs in mijn broek en dat mag je etenquote:Op woensdag 6 februari 2013 10:11 schreef HaywoodJablome het volgende:
[..]
Ja, supergoor, maar ik hou er wel van af en toe smerig te eten.
Sorry, gisteren al lof uit de oven gegeten, zit voorlopig weer even aan mijn gore dingen limiet.quote:Op woensdag 6 februari 2013 10:20 schreef Hetkapitaal het volgende:
[..]
ik heb ook iets smerigs in mijn broek en dat mag je eten
Een goede Italiaanse steenoven pizza heeft ook een goede krokante bite en vult redelijk hoor.quote:Op woensdag 6 februari 2013 10:18 schreef sinepedraap het volgende:
[..]
Zo'n dik ding is echt voor de bite. Italiaanse meer voor vrouwen of fijnproevers
Denken dat pizza bakken overgedragen wordt via de genen..quote:Op woensdag 6 februari 2013 10:12 schreef smitjew het volgende:
[..]
Hoezo, meeste mensen die daar pizza's bakken komen uit italie van oorsprong.
Denken dat een newyorker een ras is
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |