abonnement Unibet Coolblue
pi_123968082
Jullie spreken mijn geheime voorkeur uit geloof ik :)
Nu nog kiezen.. de onderste is wel van Ingela O+ De bovenste vind ik stoerder. Tijd om mijn vriend aan het woord te laten denk ik. En er een nachtje over te slapen!
pi_123968105
De boom is leuk, past ook bij dat uiltje aan het ledikant O+.

Ik heb vandaag bij de kringloopwinkel kinderboeken gekocht, waar we plaatjes uit kunnen knippen om in te lijsten.
pi_123968316
Oh dat is ook zo leuk O+ Ik kan dat alleen niet zo goed.. ik zie om me heen iedereen boeken verknippen en dan zit ik met een boek op schoot en dan vind ik het zonde.. ik heb dus ook heel heel veel prentenboeken intussen :')
pi_123968609
Ja, ik hoop inderdaad dat ik het wel kan :P
Het waren geen dure boeken, misschien dat ik dat vind schelen ;).
pi_123968893
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 17:36 schreef Suikertante het volgende:
Wat een mooie kleur zeg en ik vind die piraatjes ook leuk! O+

Nelisb ik vind het echt heel erg stijlvol geworden en ook heel stoer!

Soempie is ook voor de mooie wereldposter gevallen, en terecht :Y

Stansfield, chique hoor!!

Hier zit ik in dubio over tachtig posters. Mijn wens is dat ik het leuk vind :P, het een beetje stoer en jongensachtig is, niet te volwassen, en dat het (desnoods met witte passepartout in een lijst) op deze kleur muur past:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Deze kom ik tegen.. de een heeft een prachtige kleur bij de muur, de ander is supervrolijk, en op de ander ben ik verliefd maar daarvan weet ik niet of ik het door de strot van mijn zoontje wil duwen. Hmmz.. Daarbij vind ik deze allemaal net wat groot. Ik zou liever twee A3 postertjes hebben bijvoorbeeld. Als iemand dat soort postertjes weet die in het rijtje hieronder zouden passen houd ik me dus aanbevolen!

Het is nogal een lijstje dus even in een spoiler:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Die viking is stoer! Vind de boom heel erg leuk maar weet niet of dat heel mooi staat bij jou muur en misschien niet echt voor jongens..? Vind die met die dieren ook leuk maar idd wel wat veel wit.

Denk dat ik voor de viking zou gaan ;)
pi_123969375
Ik denk dat die viking net een andere kleur blauw is dan de muur, en daar zou ik me dan aan storen :@.
pi_123971299
Oh nee dan komt de kleur van de muur denk ik niet goed over want het is echt lichtblauw, daarnaast lijkt de viking donkergrijs!
Denk ik.. :')
pi_123971586
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2013 19:24 schreef Suikertante het volgende:
Oh nee dan komt de kleur van de muur denk ik niet goed over want het is echt lichtblauw, daarnaast lijkt de viking donkergrijs!
Denk ik.. :')
Ik moet mijn beeldscherm kalibreren, op mijn telefoon is het idd een heel andere kleur ;).
  dinsdag 12 maart 2013 @ 20:01:49 #284
118901 Lishe
Verse Soep!
pi_123973323
Suikertante, ik denk dat de leeuw van ingela het mooist staat bij wat je zoekt. De viking is echt grijs, de kleuren van de leeuw zijn warmer. (De viking is ook anders gedrukt, glanzender)
De abc poster is veel te klein voor op je muur gok ik!
O! Of de tijger! Zelfde soort groen als de octopus, maar meer details.
Geluk zit in een klein Wolkje
Wil degene die vroeg om een witte kerst ook even vragen naar een mooie zomer?
pi_123973995
Qua kleuren heb je gelijk, maar die vind ik allebei niet leuk :@
Sowieso vind ik die met het woord erboven niet zo. Ik weet niet waar het aan ligt eigenlijk..
pi_123975516
Suiker, kun je er niet een aantal in een kleiner formaat bestellen (of verschillende formaten) en dan in gekleurde lijstjes bij elkaar aan de muur hangen?
Of met masking tape ophangen?
pi_123976068
Of iets gebaseerd op een van je plaatjes op de muur laten schilderen? O-)
POLLETJE PREE MUURSCHILDERINGEN! Facebook en website
  dinsdag 12 maart 2013 @ 20:47:24 #288
100412 mefke79
komt goed!
pi_123976076
Suiker hoe groot is de muur? Bedenk dat een A3 dan al heel gauw heel klein lijkt. Scoor anders ergens een A3 (gewoon een wit papier) en hang het eens op, dan zie je snel of het groot genoeg is.
* Mama van Driekus (0909) en Tienus (0611) *
*waarom hebben konijnen zulke grote oren als ze toch niet luisteren? *
pi_123979297
ik vind ook de viking of die met de ballonnen het mooiste. Maar ook ik twijfel of het dezelfde kleur is. (overigens, volgens mij hebben wij dezelfde kleur blauw op onze muur van de babykamer! even denken, histor zijde? geloof ik?)
Sjakie ♥ 10-7-10
Japie ♥ 4-2-14
pi_123987945
Hahaha Polletje :D
Ik wil 't juist graag in een lijst, ons hele huis is vrij schots en scheef en alles is non-strak, dus dit wilde ik juist wel strak. Plus dat we eigenlijk over een half jaar ons huis weer te koop willen zetten en we hebben juist alles vrij ingetogen geschilderd en niet voor knalgeel gekozen om geen mensen af te schrikken. Beneden is nu ook wit, een jaar geleden was het nog donkerblauw O+ Ik heb je wel al eerder gebookmarked want ik vind muurschilderingen tof!

A3 is inderdaad klein, maar er komen nog wat andere dingen op de muur, waaronder plankjes, een boekenhouderding en een supertof spiegeltje. Het leek me dus inderdaad leuk om daar twee postertjes aan toe te voegen maar de postertjes die ik leuk vind kan ik niet vinden in het goede formaat. Zit nu te bedenken dat ik misschien ergens de afbeelding kan kopen en hem dan zelf kan afdrukken, want ik heb een A3 printer.

Momo, het is Sprankeling 1020-B30G, inderdaad Histor en dan een extra matte verf.
  donderdag 14 maart 2013 @ 08:32:33 #291
68591 twentemeisje
Onmeunig Twents
pi_124038814
Suiker ik vind ook de eerste en de laatste het mooist O+. Waarbij de Viking me het meest aanspreekt, maar ik ben dan ook gek op Scandinavische dingetjes :-). Kortom: je hebt niets aan deze bijdrage :D.

Ik hoor gisteren van de lokale antiekheld dat we de kast voor Saar's kamer niet kunnen logen... shit! Ik wil graag een blank houten kast op haar nieuwe kamertje. Nu moeten we kiezen of we deze kast helemaal gaan schuren (dat kost een bak tijd) of dat we voor een andere kast gaan. Er staat op onze kamer een mooie, antiek grenen kast die wel geloogd is. Dat is een optie, of een andere kopen. Wat eigenlijk onzin is omdat we twee mooie oude kasten hebben staan, het is alleen een kleurding.

Vrijdag wordt haar kamertje behangen, vandaag nog even de laatste restjes behang van de muur (die kleine rotstukjes die altijd blijven steken) en de plek waar de behangnaden komen even voorzien van een kwast verf in de kleur vh behang. Ik ben zo allergisch voor witte naden in een muur met prachtig behang. En je zult altijd zien dat het dan nog wat trekt als je er geen verfje tegenaan gooit.

Het bed zou ook deze week klaar moeten zijn (staat bij de meubelspuiterij), ik zal ze vandaag eens bellen om te zien hoever ze er mee zijn. Met een een beetje mazzel kan ik dus volgende week in gaan richten! O+
pi_124038890
Slim zeg even een strookje verven! Is inderdaad zonde als je een wit streepje ziet. Of superperfect behangen natuurlijk ;)

Je hebt in elk geval al een duidelijk plan. Hier twijfel ik nog steeds over alles. Heb gisteren wel een offerte opgevraagd voor een knalblauw zandbaknet. Een stevig elastieken net dat je achter leuke knopjes of haakjes kunt vasthaken. Dat komt dan als we naar bed gaan over het ledikant tegen de katten. Lijkt me een prima oplossing! ^O^
pi_124038946
Wat een leukerd, die Viking! Ik sla 'm even op :)
pi_124096689
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 11:57 schreef twentemeisje het volgende:
Sandous dit plaatje komt van Pinterest. Je kunt het bijvoorbeeld met de IKEA Ribba-plankjes doen, of met hun kruidenrekjes:
[ afbeelding ]

Als ik echt een grote muur overhad dan deed ik het zo O+
[ afbeelding ]
Wij willen iets in die geest doen met boekenplankjes. Ik heb nu eentje van de hema besteld, deze:
http://www.hema.nl/winkel(...)talen-plankje-bloem-(39807277)
om te kijken of we uberhaupt plankjes kunnen ophangen aan die muur, die is erg dun.

Ik heb dan een bankje, die open klappt, die ik als leesbankje wil neerzetten. Nu ben ik nog op zoek naar leuke kussens voor erop, zodat het knus wordt, maar mag ook gewoon best stoer zijn, is tenslotte voor een jongenskamer. De muur waar het bankje komt is middenblauw, het bankje is een middenbruine kleur. Iemand tips? Die boekenbak, die in een van de vorige topics langs kwam vond ik ook stoer. Nog even bedenken, waar ik zo'n bak kan vinden, misschien MP?
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_124096806
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 16:30 schreef Tinuviel het volgende:
Die boekenbak, die in een van de vorige topics langs kwam vond ik ook stoer. Nog even bedenken, waar ik zo'n bak kan vinden, misschien MP?
Als ik me goed herinner is die bak gemaakt van een lade en pootjes.
Ik zou langs de kringloopwinkel gaan, of idd marktplaats.
pi_124096983
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 16:33 schreef zandsculptuur het volgende:

[..]

Als ik me goed herinner is die bak gemaakt van een lade en pootjes.
Ik zou langs de kringloopwinkel gaan, of idd marktplaats.
Ja klopt. Voor pootjes kwam hier idd ook weleens een leuke site langs trouwens of bij ikea kijken. Net op Mp gekeken en vind het niet echt, gezocht met houten bak en houten lade. Kringloopwinkel is een goed idee of bij Ikea die verkoophoek
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
  zaterdag 16 maart 2013 @ 14:00:06 #297
68591 twentemeisje
Onmeunig Twents
pi_124128592
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 maart 2013 16:30 schreef Tinuviel het volgende:

[..]

Wij willen iets in die geest doen met boekenplankjes. Ik heb nu eentje van de hema besteld, deze:
http://www.hema.nl/winkel(...)talen-plankje-bloem-(39807277)
om te kijken of we uberhaupt plankjes kunnen ophangen aan die muur, die is erg dun.

Ik heb dan een bankje, die open klappt, die ik als leesbankje wil neerzetten. Nu ben ik nog op zoek naar leuke kussens voor erop, zodat het knus wordt, maar mag ook gewoon best stoer zijn, is tenslotte voor een jongenskamer. De muur waar het bankje komt is middenblauw, het bankje is een middenbruine kleur. Iemand tips? Die boekenbak, die in een van de vorige topics langs kwam vond ik ook stoer. Nog even bedenken, waar ik zo'n bak kan vinden, misschien MP?
Ze hadden laatst bij de HEMA hele leuke kussentjes! Alleen kan ik de spullen die ik bij de HEMA koop echt nooit terug vinden op hun site om hier te laten zien! Ik denk dat de kleuren heel goed passen bij de kleuren die jij noemt! Ik kijk zo even of ik het exemplaar dat ik zelf heb meegenomen kan vinden, dan schiet ik even een fotootje.

Saartje's grote meidenkamer is voorzien van het behang. En..... ik ben BLIJ!!!!! O+

De foto's zijn wat donkerder dan het in werkelijkheid is, maar ik deel ze toch graag even hier!

Dit is de muur waar het bed tegenaan komt te staan:


En dit is DE bloemetjesmuur O+ O+ O+ Loving it big time! En Saartje idem :D.


Tegen deze muur komt de oude grenen linnenkast die nu nog in onze slaapkamer staat:


Kijkje richting balkon:


Zoals gezegd is het niet zo donker dan het misschien lijkt op deze foto's. Ik ben erg blij met het resultaat, toch altijd even afwachten.

Mijn meneer gaat zo de bedstee ophalen, die staat klaar bij de meubelspuiterij. Ik ben lichtelijk nerveus over de kleur, zou het zijn zoals ik wil/verwacht/heb opgegeven? :P Deze week gaan we de boel in elkaar zetten en kan ik het gaan inrichten. Zin in!!! * twentemeisje hyperdestuitert nog even verder.
pi_124128758
súperleuk TM O+ O+ O+
:)
pi_124128771
Wauw, TM! Het is allemaal mijn smaak niet (behang an sich niet), maar tegelijkertijd vind ik het prachtig :D O+ .
pi_124128782
En wat een ruime kamer zeg! Ik kan me ineens helemaal voorstellen dat je dan zo'n bedstee wil.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')