Jachtgeweer | maandag 21 januari 2013 @ 14:07 |
Het is lekkere smeerleverworst, echt waar, lekker met meergranen donker brood ![]() Alleen die verpakking is wel om te ![]() Klacht: Onhandige verpakking van Kroon smeerleverworst. Pics van mijn Kroon smeerleverworst; ![]() | |
HaywoodJablome | maandag 21 januari 2013 @ 14:07 |
Valt wel mee, toch? Gewoon een zo'n metalen dingetje eraf knippen (of snijden, je hebt toch een mes in je hand) en gaan met die shit! | |
Hallojo | maandag 21 januari 2013 @ 14:09 |
Ik zie het probleem ook niet zo... | |
pindaplukker | maandag 21 januari 2013 @ 14:09 |
Net een condoom, gewoon afrollen die handel | |
trovey | maandag 21 januari 2013 @ 14:10 |
Die en opgelost, wel jammer dat om het laatste er uit te krijgen, het altijd zo'n gesmeer is. ![]() | |
Crutch | maandag 21 januari 2013 @ 14:11 |
Die haal ik uit de verpakking en gooi ik in zo'n hendig sjiek Tupperware™-bakje. | |
Midnight_snack | maandag 21 januari 2013 @ 14:11 |
Gewoon erin djoeken en smeren. Is toch niet zo moeilijk? | |
Jachtgeweer | maandag 21 januari 2013 @ 14:11 |
Een bakje is handiger met bijpassende deksel om het goed te bewaren. Maar dan zal het ook wel duurder worden. | |
Jachtgeweer | maandag 21 januari 2013 @ 14:12 |
Voorheen deed ik dat ook ja, misschien zo maar weer doen ![]() | |
Mylene | maandag 21 januari 2013 @ 14:12 |
Probeer ook een keer theeworst. | |
trovey | maandag 21 januari 2013 @ 14:12 |
Uiteraard, gemak dien je te betalen. ![]() ![]() | |
Fronske | maandag 21 januari 2013 @ 16:28 |
![]() ![]() Toen ik nog vlees (waar dit niet onder mag vallen) at, maakte ik een heel klein gaatje en kneep het eruit.. Zelfde als bij een Mars die te warm is ![]() | |
Seamonkey- | maandag 21 januari 2013 @ 17:52 |
Goed spul. Maar niet de meest handige verpakking idd | |
Jachtgeweer | maandag 21 januari 2013 @ 17:55 |
Go veggie? Van mijn leven niet dat ik vegetarisch wordt. | |
TigerXtrm | maandag 21 januari 2013 @ 17:55 |
Ik pak altijd een scherp mesje en maak een incisie in de bovenkant en lepel dat ding vervolgens uit. ![]() | |
JosefDettelbacher | maandag 21 januari 2013 @ 17:56 |
Daarom beter![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Jachtgeweer | dinsdag 22 januari 2013 @ 08:48 |
Dat gebruik ik alleen bij de borrel ![]() | |
Pharkus | dinsdag 22 januari 2013 @ 08:57 |
Heb mezelf onnoemelijke keren dodelijk verwond terwijl ik met een mes die Saksische goddelijk probeerde te openen. | |
HSG | dinsdag 22 januari 2013 @ 08:58 |
En je leeft nog steeds. | |
Pharkus | dinsdag 22 januari 2013 @ 08:59 |
Gelukkig wel, reïncarnatie is een bitch. | |
DEVIEZEMAN. | dinsdag 22 januari 2013 @ 09:05 |
die hebben ze op m'n werk ook altijd. Super waardeloze verpakking inderdaad, en omdat het zo slecht is af te sluiten worden de randjes altijd helemaal donker en hard ![]() Terechte klacht | |
HaywoodJablome | dinsdag 22 januari 2013 @ 09:18 |
Ik had serieus nog nooit van dit spul gehoord tot iemand hier er eens opmerking over maakte n.a.v. van je username. En nu merk ik dat ik er elke keer op zit te letten of ik het zie in de supermarkt, terwijl het me niet eens zo lekker lijkt ![]() | |
Frank_Drebin | dinsdag 22 januari 2013 @ 09:26 |
Terechte klacht, vind het ook een kloteverpakking. | |
HiddenResponse | dinsdag 22 januari 2013 @ 09:26 |
Restafval van een varken en andere dieren met plastic eromheen vol conservanten met het label smeerleverworst ![]() | |
Pharkus | dinsdag 22 januari 2013 @ 09:37 |
Zo klinkt het nog lekkerder | |
JosefDettelbacher | dinsdag 22 januari 2013 @ 09:37 |
De smeer in smeerleverworst is dan ook een afkorting van smerig. ![]() | |
JosefDettelbacher | dinsdag 22 januari 2013 @ 09:38 |
Het is ook nog eens fantastisch lekkerrrrr ![]() ![]() | |
Jachtgeweer | dinsdag 22 januari 2013 @ 09:39 |
Zolang het maar lekker is geef ik er 0 neuks om. | |
DEVIEZEMAN. | dinsdag 22 januari 2013 @ 09:40 |
Nog een lekkere vegaburger van de bbq dan maar? | |
BORRREETJEEE | dinsdag 22 januari 2013 @ 10:02 |
Dat is maar 1 pic, geen pics. Verder wel terechte klacht. Zal wel vies goedkoop zijn, 2 krammetjes en wat plastic. | |
Jimbo | dinsdag 22 januari 2013 @ 10:08 |
![]() deze boven alles ![]() | |
HiddenResponse | dinsdag 22 januari 2013 @ 10:11 |
Lekker door de smaakversterkers. Omdat je geen restafval eet hoef je geen vega te zijn ![]() | |
DEVIEZEMAN. | dinsdag 22 januari 2013 @ 10:15 |
Dus? Jouw shirtje is rood door de rode inkt | |
HiddenResponse | dinsdag 22 januari 2013 @ 10:19 |
Wat is je vergelijk tussen eten en kleding ? | |
Rectum | dinsdag 22 januari 2013 @ 10:32 |
ik eet tegenwoordig alleen nog maar oorsmeerleverworst | |
Jachtgeweer | dinsdag 22 januari 2013 @ 10:33 |
Is wel lekker als je van bitter houd ja | |
DEVIEZEMAN. | dinsdag 22 januari 2013 @ 12:19 |
Niks maar mijn punt is, wat maakt het uit of het kunstmatig of natuurlijk is. Als het lekker smaakt is het prima toch. | |
oLexie | dinsdag 22 januari 2013 @ 12:21 |
Dit. ![]() Was er als kind helemaal weg van en stiekem zou ik de smaak wel weer willen ervaren (weet het nog precies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koop fatsoenlijk broodwaar. | |
Jachtgeweer | dinsdag 22 januari 2013 @ 12:36 |
Restafval, je bedoelt gewoon vlees wat niet word gebruikt om in de schappen te leggen. Vlees is vlees. Waarom vlees weggooien als je er ook wat lekkers van kan maken? Het is echt niet dat je er dood van gaat ofzo ![]() | |
tarantism | dinsdag 22 januari 2013 @ 12:38 |
Is dit niet het begin van een heel vieze Duitse porno | |
oLexie | dinsdag 22 januari 2013 @ 12:40 |
Het wordt niet zomaar niet in de schappen gelegd. Dat jij lekker ballen en hersenpuree wilt eten moet jij weten maar ik vind dat ranzig. | |
Jachtgeweer | dinsdag 22 januari 2013 @ 12:41 |
Ach die ballen zijn goed voor je testosteron en die hersenen voor je intelligentie, dus ik zie het probleem niet zo. | |
oLexie | dinsdag 22 januari 2013 @ 12:43 |
Vrouwen en testosteron. ![]() Ahja, ieder zijn ding maar. Ik koop wel gewoon wat duurder kwaliteitsvlees. | |
Jachtgeweer | dinsdag 22 januari 2013 @ 12:46 |
Ik denk gewoon dat mannen zich minder ermee bemoeien wat er nou in zit, vrouwen hebben niet zo veel nodig om al gelijk "iieeeeeuw wat vies!" te zeggen. | |
oLexie | dinsdag 22 januari 2013 @ 12:47 |
Valt bij mij opzicht wel mee maar afvalvlees vind ik gewoon ranzig. Ergens in het buitenland bij een rimboestammetje hersentjes direct uit een gekookt apenkoppie (om maar even iets te noemen) zou ik wel eten dan weet ik tenminste wat ik in mijn mond stop. | |
Jachtgeweer | dinsdag 22 januari 2013 @ 12:49 |
Weet je wel niet hoe onhygiënisch dat is? En tevens heb je nu toch ook gezien wat er in die smeerworst gedaan word, dan weet je toch ook wat je eet? | |
oLexie | dinsdag 22 januari 2013 @ 12:51 |
'Gekookt'. En nee, ik heb geen idee wat voor bocht er allemaal in leverworst gaat en hoe hygiënisch dit hele proces is. | |
Wereldgozer | dinsdag 22 januari 2013 @ 12:54 |
Ik las serieus sarcastische smeerleverworst ![]() | |
Jachtgeweer | dinsdag 22 januari 2013 @ 12:57 |
Het lijkt mij sterk dat ze er kankerzooi in doen in ieder geval. http://www.kroon-vleeswaren.nl/?pag_id=13217&site_id=139 Tevens een bedrijf dat zich alleen specialiseert in het maken van dit soort vlees zal ook echt wel goed vlees gebruiken. Misschien dat ze het in die euroshoppers doen. | |
BatardNoix | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:03 |
Met verpakking en al opeten zoals het een echte man betaamt. Opgelost, slotje. | |
-supergirl- | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:07 |
Doet me denken aan die reclame LIEVER KIPS LEVERWORST DAN GEWONE KEVERWORST ![]() | |
Hallojo | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:16 |
KEVERWORST! | |
-supergirl- | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:20 |
oeps ![]() | |
JosefDettelbacher | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:22 |
Keverworst ![]() | |
UIO_AMS | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:37 |
Terechte klacht. En mensen die moeilijk doen om 'afval'vlees. ![]() Was laatst bij de slager voor varkenswangen. Het lekkerste stoofvlees dat er bestaat. Begint het meisje achter de balie ook zo van 'ieeeeeeeeeeeeeeeuwwwwwwww, da's vies'. Vervolgens komt de slager van achteren en die vertelt dat dat altijd door de gehakt wordt gedraaid. ![]() | |
BatardNoix | dinsdag 22 januari 2013 @ 14:14 |
Wat werk je dan bij een slager godver ![]() | |
Jachtgeweer | dinsdag 22 januari 2013 @ 14:15 |
Geld moet toch rollen hé | |
HiddenResponse | dinsdag 22 januari 2013 @ 14:19 |
Als je daar mee akkoord gaat wel. Ik eet liever gezond/kwaliteit zonder restafval, tientallen conservanten en botten erin verwerkt. En die geur ![]() | |
BatardNoix | dinsdag 22 januari 2013 @ 14:23 |
Rollen leverworst ![]() | |
-supergirl- | dinsdag 22 januari 2013 @ 15:41 |
Dus als je bij een slager werkt moet je alles lusten wat een slager verkoopt? Wat een onzin | |
UIO_AMS | dinsdag 22 januari 2013 @ 15:47 |
Nee, maar je moet niet tegen een potentiële klant zeggen dat iets vies is. Helemaal niet als dan een minuut later blijkt dat dat 'vieze' door het gehakt gedraaid wordt. Of snap je dat niet? | |
BatardNoix | dinsdag 22 januari 2013 @ 15:57 |
Dit dus. | |
HiddenResponse | dinsdag 22 januari 2013 @ 16:03 |
Ik vraag me trouwens af of hier verschil in zit als je het bij een aldi koopt of een dure slager. | |
Kreator | dinsdag 22 januari 2013 @ 16:11 |
Bedrijven zoals de Aldi (en met name de Lidl) hebben juist een extreem grote controle en hoge kwaliteitseisen. En dat gelul over slachtafval, botten en ogen enzo, dat is een fabeltje. | |
HiddenResponse | dinsdag 22 januari 2013 @ 16:15 |
Bedoel het gehakt. En slachtafval wordt veel gebruikt. Kijk maar eens naar de prijzen in de supermarkten. In arme landen is dit nog erger. | |
Kreator | dinsdag 22 januari 2013 @ 16:19 |
...dat is het bewijs? Lage prijzen = slachtafval. | |
UIO_AMS | dinsdag 22 januari 2013 @ 16:19 |
Dit was juist bij een dure slager. | |
BORRREETJEEE | dinsdag 22 januari 2013 @ 16:21 |
Mensen willen gewoon voor de gek gehouden worden, geloven wat ze willen geloven. Net als rode kleurstof, dat is vaak gemalen schildluis. Maar insecten zijn vies. | |
HiddenResponse | dinsdag 22 januari 2013 @ 16:30 |
Ik ken de werkwijze van een bedrijf dat slachtafval opkoopt en verwerkt voor de levenmiddelen, dierenvoedsel industrie. Dit verkopen ze dan aan de bedrijven die aan de supermarkten leveren. Daarom vind ik de leverworst ook zo ranzig, ik weet wat ermee gebeurd is. Bij een slager heb je dan ook vaker goede kwaliteit. | |
Kreator | dinsdag 22 januari 2013 @ 16:35 |
Wat een onzin. 'ik ken de werkwijze van een bedrijf'. ![]() Ik heb in 1 van de grootste vleeswarenfabrieken van Nederland gewerkt en daar gooit men geen botten en slachtafval door de boterhamworst. | |
vastestamgast | dinsdag 22 januari 2013 @ 19:16 |
Ik las seksistische smeerleverworst. ![]() | |
HiddenResponse | dinsdag 22 januari 2013 @ 19:17 |
Klinkt zeer ongeloofwaardig. Boterham worst bestaat maar iets van 60/70% uit vlees, waar bestaat de rest dan uit? Ik heb een training gehad om op de inkoop te werken bij dat bedrijf en ben afgekapt toen ik training in de slachthuizen moest volgen. Ken de afnemers ook, dus ben wel op de hoogte. Als je wilt genieten van je smeerleverworst, frikandel of rookworst whatever dan moet je dit gewoon eten en niet uitzoeken wat je eet. | |
-supergirl- | dinsdag 22 januari 2013 @ 20:58 |
dat je het niet tegen een klant moet zeggen is logisch, deed hij zij dit dan of had hij zij dit tegen een collega? | |
UIO_AMS | woensdag 23 januari 2013 @ 10:42 |
Zij zei dit tegen mij. | |
sinepedraap | woensdag 23 januari 2013 @ 10:43 |
Die verpakkingen zijn kut ja, zeker als je het 2 dagen later weer eet allemaal van die harde shit eraan ![]() | |
zolderkamer-autist | woensdag 23 januari 2013 @ 11:03 |
Die leverworst ![]() | |
Jachtgeweer | woensdag 23 januari 2013 @ 11:56 |
ja dat is ook wel vaak bij mij het geval ![]() | |
Fronske | woensdag 23 januari 2013 @ 15:27 |
In deze tijd nog vertrouwen hebben in bedrijven dat ze het beste met jou voor hebben.. ![]() |