Die en opgelost, wel jammer dat om het laatste er uit te krijgen, het altijd zo'n gesmeer is.quote:Op maandag 21 januari 2013 14:07 schreef HaywoodJablome het volgende:
Valt wel mee, toch? Gewoon een zo'n metalen dingetje eraf knippen (of snijden, je hebt toch een mes in je hand) en gaan met die shit!
quote:Op maandag 21 januari 2013 14:07 schreef HaywoodJablome het volgende:
Valt wel mee, toch? Gewoon een zo'n metalen dingetje eraf knippen (of snijden, je hebt toch een mes in je hand) en gaan met die shit!
Een bakje is handiger met bijpassende deksel om het goed te bewaren. Maar dan zal het ook wel duurder worden.quote:Op maandag 21 januari 2013 14:10 schreef trovey het volgende:
[..]
Die en opgelost, wel jammer dat om het laatste er uit te krijgen, het altijd zo'n gesmeer is.
Voorheen deed ik dat ook ja, misschien zo maar weer doenquote:Op maandag 21 januari 2013 14:11 schreef Crutch het volgende:
Die haal ik uit de verpakking en gooi ik in zo'n hendig sjiek Tupperware™-bakje.
Uiteraard, gemak dien je te betalen.quote:Op maandag 21 januari 2013 14:11 schreef Jachtgeweer het volgende:
[..]
[..]
Een bakje is handiger met bijpassende deksel om het goed te bewaren. Maar dan zal het ook wel duurder worden.
Go veggie? Van mijn leven niet dat ik vegetarisch wordt.quote:Op maandag 21 januari 2013 16:28 schreef Fronske het volgende:
Go Veggie!
![]()
Toen ik nog vlees (waar dit niet onder mag vallen) at, maakte ik een heel klein gaatje en kneep het eruit..
Zelfde als bij een Mars die te warm is
Dat gebruik ik alleen bij de borrelquote:Op maandag 21 januari 2013 17:56 schreef JosefDettelbacher het volgende:
Daarom beter
[ afbeelding ]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ afbeelding ]
En je leeft nog steeds.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 08:57 schreef Pharkus het volgende:
Heb mezelf onnoemelijke keren dodelijk verwond terwijl ik met een mes die Saksische goddelijk probeerde te openen.
Gelukkig wel, reďncarnatie is een bitch.quote:
Ik had serieus nog nooit van dit spul gehoord tot iemand hier er eens opmerking over maakte n.a.v. van je username. En nu merk ik dat ik er elke keer op zit te letten of ik het zie in de supermarkt, terwijl het me niet eens zo lekker lijktquote:Op maandag 21 januari 2013 17:56 schreef JosefDettelbacher het volgende:
Daarom beter
[ afbeelding ]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ afbeelding ]
Zo klinkt het nog lekkerderquote:Op dinsdag 22 januari 2013 09:26 schreef HiddenResponse het volgende:
Restafval van een varken en andere dieren met plastic eromheen vol conservanten met het label smeerleverworst
De smeer in smeerleverworst is dan ook een afkorting van smerig.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 09:26 schreef HiddenResponse het volgende:
Restafval van een varken en andere dieren met plastic eromheen vol conservanten met het label smeerleverworst
Het is ook nog eens fantastisch lekkerrrrrquote:Op dinsdag 22 januari 2013 09:18 schreef HaywoodJablome het volgende:
[..]
Ik had serieus nog nooit van dit spul gehoord tot iemand hier er eens opmerking over maakte n.a.v. van je username. En nu merk ik dat ik er elke keer op zit te letten of ik het zie in de supermarkt, terwijl het me niet eens zo lekker lijkt
Zolang het maar lekker is geef ik er 0 neuks om.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 09:26 schreef HiddenResponse het volgende:
Restafval van een varken en andere dieren met plastic eromheen vol conservanten met het label smeerleverworst
Nog een lekkere vegaburger van de bbq dan maar?quote:Op dinsdag 22 januari 2013 09:26 schreef HiddenResponse het volgende:
Restafval van een varken en andere dieren met plastic eromheen vol conservanten met het label smeerleverworst
Dat is maar 1 pic, geen pics.quote:Op maandag 21 januari 2013 14:07 schreef Jachtgeweer het volgende:
Pics van mijn Kroon smeerleverworst;
[ afbeelding ]
Lekker door de smaakversterkers.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 09:39 schreef Jachtgeweer het volgende:
[..]
Zolang het maar lekker is geef ik er 0 neuks om.
Omdat je geen restafval eet hoef je geen vega te zijnquote:Op dinsdag 22 januari 2013 09:40 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:
[..]
Nog een lekkere vegaburger van de bbq dan maar?
Dus? Jouw shirtje is rood door de rode inktquote:Op dinsdag 22 januari 2013 10:11 schreef HiddenResponse het volgende:
[..]
Lekker door de smaakversterkers.
Wat is je vergelijk tussen eten en kleding ?quote:Op dinsdag 22 januari 2013 10:15 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:
[..]
Dus? Jouw shirtje is rood door de rode inkt
Is wel lekker als je van bitter houd jaquote:Op dinsdag 22 januari 2013 10:32 schreef Rectum het volgende:
ik eet tegenwoordig alleen nog maar oorsmeerleverworst
Niks maar mijn punt is, wat maakt het uit of het kunstmatig of natuurlijk is. Als het lekker smaakt is het prima toch.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 10:19 schreef HiddenResponse het volgende:
[..]
Wat is je vergelijk tussen eten en kleding ?
Dit.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 09:26 schreef HiddenResponse het volgende:
Restafval van een varken en andere dieren met plastic eromheen vol conservanten met het label smeerleverworst
Restafval, je bedoelt gewoon vlees wat niet word gebruikt om in de schappen te leggen. Vlees is vlees. Waarom vlees weggooien als je er ook wat lekkers van kan maken? Het is echt niet dat je er dood van gaat ofzoquote:Op dinsdag 22 januari 2013 12:21 schreef oLexie het volgende:
[..]
Dit.![]()
Was er als kind helemaal weg van en stiekem zou ik de smaak wel weer willen ervaren (weet het nog precies![]()
![]()
![]()
![]()
) maar van alleen er naar kijken raak ik al in staat van ontbinding.
Koop fatsoenlijk broodwaar.
Is dit niet het begin van een heel vieze Duitse pornoquote:Op dinsdag 22 januari 2013 08:57 schreef Pharkus het volgende:
Heb mezelf onnoemelijke keren dodelijk verwond terwijl ik met een mes die Saksische goddelijk probeerde te openen.
Het wordt niet zomaar niet in de schappen gelegd. Dat jij lekker ballen en hersenpuree wilt eten moet jij weten maar ik vind dat ranzig.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 12:36 schreef Jachtgeweer het volgende:
[..]
Restafval, je bedoelt gewoon vlees wat niet word gebruikt om in de schappen te leggen. Vlees is vlees. Waarom vlees weggooien als je er ook wat lekkers van kan maken? Het is echt niet dat je er dood van gaat ofzo
Ach die ballen zijn goed voor je testosteron en die hersenen voor je intelligentie, dus ik zie het probleem niet zo.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 12:40 schreef oLexie het volgende:
[..]
Het wordt niet zomaar niet in de schappen gelegd. Dat jij lekker ballen en hersenpuree wilt eten moet jij weten maar ik vind dat ranzig.
Vrouwen en testosteron.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 12:41 schreef Jachtgeweer het volgende:
[..]
Ach die ballen zijn goed voor je testosteron en die hersenen voor je intelligentie, dus ik zie het probleem niet zo.
Ik denk gewoon dat mannen zich minder ermee bemoeien wat er nou in zit, vrouwen hebben niet zo veel nodig om al gelijk "iieeeeeuw wat vies!" te zeggen.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 12:43 schreef oLexie het volgende:
[..]
Vrouwen en testosteron.![]()
Ahja, ieder zijn ding maar. Ik koop wel gewoon wat duurder kwaliteitsvlees.
Valt bij mij opzicht wel mee maar afvalvlees vind ik gewoon ranzig. Ergens in het buitenland bij een rimboestammetje hersentjes direct uit een gekookt apenkoppie (om maar even iets te noemen) zou ik wel eten dan weet ik tenminste wat ik in mijn mond stop.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 12:46 schreef Jachtgeweer het volgende:
[..]
Ik denk gewoon dat mannen zich minder ermee bemoeien wat er nou in zit, vrouwen hebben niet zo veel nodig om al gelijk "iieeeeeuw wat vies!" te zeggen.
Weet je wel niet hoe onhygiënisch dat is? En tevens heb je nu toch ook gezien wat er in die smeerworst gedaan word, dan weet je toch ook wat je eet?quote:Op dinsdag 22 januari 2013 12:47 schreef oLexie het volgende:
[..]
Valt bij mij opzicht wel mee maar afvalvlees vind ik gewoon ranzig. Ergens in het buitenland bij een rimboestammetje hersentjes direct uit een gekookt apenkoppie (om maar even iets te noemen) zou ik wel eten dan weet ik tenminste wat ik in mijn mond stop.
'Gekookt'. En nee, ik heb geen idee wat voor bocht er allemaal in leverworst gaat en hoe hygiënisch dit hele proces is.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 12:49 schreef Jachtgeweer het volgende:
[..]
Weet je wel niet hoe onhygiënisch dat is? En tevens heb je nu toch ook gezien wat er in die smeerworst gedaan word, dan weet je toch ook wat je eet?
Het lijkt mij sterk dat ze er kankerzooi in doen in ieder geval.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 12:51 schreef oLexie het volgende:
[..]
'Gekookt'. En nee, ik heb geen idee wat voor bocht er allemaal in leverworst gaat en hoe hygiënisch dit hele proces is.
KEVERWORST!quote:Op dinsdag 22 januari 2013 13:07 schreef -supergirl- het volgende:
Doet me denken aan die reclame
LIEVER KIPS LEVERWORST DAN GEWONE KEVERWORST
Wat werk je dan bij een slager godverquote:Op dinsdag 22 januari 2013 13:37 schreef UIO_AMS het volgende:
Begint het meisje achter de balie ook zo van 'ieeeeeeeeeeeeeeeuwwwwwwww, da's vies'.
Geld moet toch rollen héquote:Op dinsdag 22 januari 2013 14:14 schreef BatardNoix het volgende:
[..]
Wat werk je dan bij een slager godver
Als je daar mee akkoord gaat wel. Ik eet liever gezond/kwaliteit zonder restafval, tientallen conservanten en botten erin verwerkt.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 12:19 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:
[..]
Niks maar mijn punt is, wat maakt het uit of het kunstmatig of natuurlijk is. Als het lekker smaakt is het prima toch.
En die geurquote:Op dinsdag 22 januari 2013 12:21 schreef oLexie het volgende:
[..]
Dit.![]()
Was er als kind helemaal weg van en stiekem zou ik de smaak wel weer willen ervaren (weet het nog precies![]()
![]()
![]()
![]()
) maar van alleen er naar kijken raak ik al in staat van ontbinding.
Koop fatsoenlijk broodwaar.
Dus als je bij een slager werkt moet je alles lusten wat een slager verkoopt? Wat een onzinquote:Op dinsdag 22 januari 2013 14:14 schreef BatardNoix het volgende:
[..]
Wat werk je dan bij een slager godver
Nee, maar je moet niet tegen een potentiële klant zeggen dat iets vies is. Helemaal niet als dan een minuut later blijkt dat dat 'vieze' door het gehakt gedraaid wordt.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 15:41 schreef -supergirl- het volgende:
Dus als je bij een slager werkt moet je alles lusten wat een slager verkoopt? Wat een onzin
Dit dus.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 15:47 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Nee, maar je moet niet tegen een potentiële klant zeggen dat iets vies is. Helemaal niet als dan een minuut later blijkt dat dat 'vieze' door het gehakt gedraaid wordt.
Of snap je dat niet?
Ik vraag me trouwens af of hier verschil in zit als je het bij een aldi koopt of een dure slager.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 13:37 schreef UIO_AMS het volgende:
Terechte klacht.
En mensen die moeilijk doen om 'afval'vlees..
Was laatst bij de slager voor varkenswangen. Het lekkerste stoofvlees dat er bestaat. Begint het meisje achter de balie ook zo van 'ieeeeeeeeeeeeeeeuwwwwwwww, da's vies'. Vervolgens komt de slager van achteren en die vertelt dat dat altijd door de gehakt wordt gedraaid..
Bedrijven zoals de Aldi (en met name de Lidl) hebben juist een extreem grote controle en hoge kwaliteitseisen.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 16:03 schreef HiddenResponse het volgende:
[..]
Ik vraag me trouwens af of hier verschil in zit als je het bij een aldi koopt of een dure slager.
Bedoel het gehakt. En slachtafval wordt veel gebruikt. Kijk maar eens naar de prijzen in de supermarkten. In arme landen is dit nog erger.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 16:11 schreef Kreator het volgende:
[..]
Bedrijven zoals de Aldi (en met name de Lidl) hebben juist een extreem grote controle en hoge kwaliteitseisen.
En dat gelul over slachtafval, botten en ogen enzo, dat is een fabeltje.
...dat is het bewijs? Lage prijzen = slachtafval.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 16:15 schreef HiddenResponse het volgende:
En slachtafval wordt veel gebruikt. Kijk maar eens naar de prijzen in de supermarkten.
Dit was juist bij een dure slager.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 16:03 schreef HiddenResponse het volgende:
Ik vraag me trouwens af of hier verschil in zit als je het bij een aldi koopt of een dure slager.
Mensen willen gewoon voor de gek gehouden worden, geloven wat ze willen geloven.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 15:47 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Nee, maar je moet niet tegen een potentiële klant zeggen dat iets vies is. Helemaal niet als dan een minuut later blijkt dat dat 'vieze' door het gehakt gedraaid wordt.
Of snap je dat niet?
Ik ken de werkwijze van een bedrijf dat slachtafval opkoopt en verwerkt voor de levenmiddelen, dierenvoedsel industrie. Dit verkopen ze dan aan de bedrijven die aan de supermarkten leveren.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 16:19 schreef Kreator het volgende:
[..]
...dat is het bewijs? Lage prijzen = slachtafval.
Bij een slager heb je dan ook vaker goede kwaliteit.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 16:19 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Dit was juist bij een dure slager.
Wat een onzin. 'ik ken de werkwijze van een bedrijf'.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 16:30 schreef HiddenResponse het volgende:
Ik ken de werkwijze van een bedrijf dat slachtafval opkoopt en verwerkt voor de levenmiddelen, dierenvoedsel industrie. Dit verkopen ze dan aan de bedrijven die aan de supermarkten leveren.
Daarom vind ik de leverworst ook zo ranzig, ik weet wat ermee gebeurd is.
Klinkt zeer ongeloofwaardig. Boterham worst bestaat maar iets van 60/70% uit vlees, waar bestaat de rest dan uit?quote:Op dinsdag 22 januari 2013 16:35 schreef Kreator het volgende:
[..]
Wat een onzin. 'ik ken de werkwijze van een bedrijf'..
Ik heb in 1 van de grootste vleeswarenfabrieken van Nederland gewerkt en daar gooit men geen botten en slachtafval door de boterhamworst.
dat je het niet tegen een klant moet zeggen is logisch, deed hij zij dit dan of had hij zij dit tegen een collega?quote:Op dinsdag 22 januari 2013 15:47 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Nee, maar je moet niet tegen een potentiële klant zeggen dat iets vies is. Helemaal niet als dan een minuut later blijkt dat dat 'vieze' door het gehakt gedraaid wordt.
Of snap je dat niet?
Zij zei dit tegen mij.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 20:58 schreef -supergirl- het volgende:
dat je het niet tegen een klant moet zeggen is logisch, deed hij zij dit dan of had hij zij dit tegen een collega?
ja dat is ook wel vaak bij mij het gevalquote:Op woensdag 23 januari 2013 11:03 schreef zolderkamer-autist het volgende:
Die leverworstAltijd als ik hem koop smeer ik er 2 broodjes mee en laat ik de rest oud worden.
In deze tijd nog vertrouwen hebben in bedrijven dat ze het beste met jou voor hebben..quote:zal ook echt wel
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |