Phone | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:25 |
Goed ik heb een zooi van die dingen in de vriezer liggen en het water loopt uit m'n mondhoeken als ik er aan denk, maar vergeten er een te ontdooien voor bij de borrel. Een zo'n stijve dikke worst zit nu in een pan met -tot voor kort- kokend water, maar hoe lang moet dat ding er in voordat de binnenkant ontdooid en lekker warm is ?![]() | |
GekkePoes | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:26 |
ik zou de worst een kwartier in net niet kokend water doen. je kan de worst uit het water halen, en als je er in knijpt en hij is lekker zacht, en voelt niet meer koud aan dan issie wel goed. Doormidden snijden en proeven, anders gewoon in de magnetron. met gaatjes erin prikken | |
Kapt-Ruigbaard | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:27 |
Vraag het aan Unox | |
vosss | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:27 |
HET IS EEN HEMAWORST HEMAWORSTEN ZIJN NIET VAN DE UNOX!!!!!!!!!! | |
Phone | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:28 |
Die zijn nu gesloten. | |
kingtoppie | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:28 |
Ik gok iets van 30 minuten. | |
Kapt-Ruigbaard | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:29 |
JAWEL JAWEL!!! | |
Phone | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:30 |
Zijn er geen Fokkers die bij de HEMA werken die mij met zekerheid kunnen zeggen wat een verantwoorde ontdooi- en opwarm tijd is ? | |
Kapt-Ruigbaard | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:30 |
Heb je trouwens geen vriendin voor die stijve dikke worst of ben je homo of wat TS? | |
GekkePoes | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:30 |
De hemaworsten zijn unox worsten uit de verpakking gehaald en dan aan een rekje gehangen | |
Kapt-Ruigbaard | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:30 |
FOK!kers werken niet. | |
Ahmad1nejad | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:32 |
lekker hoor zo'n worst waar iedereen al met zn tengels aan heeft gezeten ![]() ![]() | |
Kapt-Ruigbaard | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:32 |
Je hoort jouw vriendin toch ook niet klagen of wel? | |
Phone | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:33 |
In de rookworsten test kwam Unox als meest smerige uit de test en HEMA als de beste. Unox is te ranzig en melig voor woorden ![]() | |
Ahmad1nejad | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:34 |
Alsof er ooit iemand aan mijn worst zit ![]() | |
Kapt-Ruigbaard | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:35 |
Brabanders vinden van niet http://www.omroepbrabant.(...)van+Unox+in+Oss.aspx | |
GekkePoes | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:35 |
http://www.nu.nl/economie(...)ij-unox-gemaakt.html | |
Phone | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:35 |
Zal ik hem er nu uithalen of nog even wachten ? | |
kirsten. | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:35 |
Hema raadt zelf aan om ze 20 minuten in net niet kokend water te doen. Dit natuurlijk in onbevroren staat. Ik zou dus lekker gaan om die worst even 15 minuutjes in gewoon water te leggen zodat hij een beetje ontdooid (en dan geen gaatjes in de korst prikken want de sapjes mengen dan met het water en dan smaakt hij niet zo sterk meer) en dan gewoon in de pan met warm water. | |
Phone | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:36 |
Neem jij Brabanders serieus dan ? ![]() | |
Kapt-Ruigbaard | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:38 |
Als het om rookworst gaat wel | |
Phone | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:39 |
![]() ![]() ![]() Bedankt, hij is weer geweldig ! | |
Kapt-Ruigbaard | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:39 |
Dit klinkt echt heel vies ![]() | |
kirsten. | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:40 |
dat is ook de reden dat halve worsten niet de grote waterpan meer ingaan maar op een bakje erboven met de stoom warmgehouden worden ![]() | |
Spanky78 | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:40 |
Psies, en ik zou hem minstens 25 minuten in water van +- 90 graden houden. | |
meestervisser | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:41 |
Hema worsten zijn nog rauw. Ze moeten tenminste 20 minuten in net niet kokend water! Anders zit je rauw vlees te vreten. Als ze bevroren zijn zou ik ze 30 minuten laten garen in net niet kokend water. | |
Phone | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:42 |
Ze zijn net zo rauw als een Hollandse Nieuwe ![]() | |
Kapt-Ruigbaard | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:43 |
Voor de vegetariërs ![]() | |
emil23 | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:44 |
Hema worsten zijn gerookt en dus niet rauw. Anders mogen ze geen rookworst heten. | |
Snakey | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:47 |
![]() | |
kanovinnie | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:49 |
Weet je trouwens wat een rookworst zonder r is? | |
Phone | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:51 |
Zo ! Die zit er ik, en nu een glas Coke om het vet in mijn maag gelijk af te breken ![]() ookwost ![]() | |
kanovinnie | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:52 |
Vroeg ik wat aan jou? | |
Phone | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:55 |
Waar slaat dat nou weer op. Dit is een publiek forum ja. | |
kanovinnie | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:55 |
Dat klopt. | |
Phone | zaterdag 5 januari 2013 @ 21:56 |
Als een jongeheer met hoge bloeddruk. ![]() De worst is op. | |
FAUSTINO | zaterdag 5 januari 2013 @ 22:01 |
Weet dat jij mijn worst altijd warm mag maken. | |
Kapt-Ruigbaard | zaterdag 5 januari 2013 @ 22:03 |
In net niet kokend water? | |
FAUSTINO | zaterdag 5 januari 2013 @ 22:03 |
Liefst in je mond zonder te bijten. | |
Snakey | zaterdag 5 januari 2013 @ 22:04 |
Rookwost? | |
Snakey | zaterdag 5 januari 2013 @ 22:05 |
Nou, succes Kapt-Ruigbaard... | |
Kapt-Ruigbaard | zaterdag 5 januari 2013 @ 22:05 |
Daar kookt het water niet net niet. | |
kanovinnie | zaterdag 5 januari 2013 @ 22:05 |
Inderaad. Bedankt dat je even antwoord. Handig he= Zo´n publiek forum? | |
Kapt-Ruigbaard | zaterdag 5 januari 2013 @ 22:05 |
Ik kielhaal hem wel en storneer hem daarna zo hup terug zijn moeder in. | |
Kapt-Ruigbaard | zaterdag 5 januari 2013 @ 22:06 |
Rookworst zonder r is duidelijk ookwost. Hoezo tevreden zijn met het gegeven antwoordt? | |
Snakey | zaterdag 5 januari 2013 @ 22:08 |
Z´n moeder zou groot genoeg moeten zijn nu, na alle ookwosten die in de vriezer lagen. |