abonnement Unibet Coolblue
pi_124833938
quote:
7s.gif Op woensdag 3 april 2013 12:11 schreef Norrage het volgende:
Ja bij ons zijn er ook toch nog 2 af. Die andere banen zijn dusdanig oud dat er nog steeds teveel vocht en vorst in zit om ze te prepareren. Het hangt dus ook heel sterk uit van de soort gravelbanen en de grond waar het op ligt. Dus je opmerking gaat niet helemaal op boswachter, maar ik begrijp je punt. Er zijn vast verenigingen die het overdrijven.
Wij hebben drie banen die ook heel slecht waren. Dit jaar schijnbaar echt een paar cm afgehaald. Af en toe is dat nodig. Dus ook dat kan opgelost worden.
Maar een vereniging die begin deze week aangeeft dat ze hun twee (!) gravelbanen volgende week vrijdag niet af kunnen krijgen vind ik echt onacceptabel. Uiteindelijk werk je als goede CL maar gewoon mee, maar eigenlijk zou ik zoiets als een ware NSB'er willen aankaarten bij de KNLTB.
Het weer wordt de komende 1,5 week best goed.

Ben me wel net aan het bedenken dat sommige gemeentes het nog hebben uitbesteed aan van die sociale werkplaatsen die normaal gesproken de groenvooziening doen. Die krijgen nu namelijk alle banen in één keer te herstellen.
Echter zou je dan nog met de gemeente contact kunnen hebben om het e.e.a. Te regelen, ook financieel wellicht interessant voor de gemeente. Als je het echt wil kan het gewoon.
U MAD?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')