Ik ben net klaar met koken, maar toch bedankt.quote:
Blasphemyquote:Op zaterdag 5 januari 2013 22:26 schreef Estolan het volgende:
Even een los staande vraag:
Vroeger sneed ik mijn vlees en kip gewoon op een glazen snijplaat ( makkelijk schoon te houden ), maar ik heb net een Global GF33 mes gekocht, en wil dan natuurlijk niet dat hij te snel bot wordt.
ja die had ik al jaren, en zo lang hij niet stuk is, ach.quote:
Hout, bamboe, plastic. Alles waar je mes krassen in achter laat. Voor kip gebruik ik altijd plastic, want plastic kan de vaatwasser in.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 22:26 schreef Estolan het volgende:
Even een los staande vraag:
Vroeger sneed ik mijn vlees en kip gewoon op een glazen snijplaat ( makkelijk schoon te houden ), maar ik heb net een Global GF33 mes gekocht, en wil dan natuurlijk niet dat hij te snel bot wordt.
Wat voor snijplank is het beste om vlees op voor te bereiden? Heb naast glas ook een soort bamboe blok ( wat je bij de Makro etc kan kopen ), maar weet niet of dat zo hygienisch is.
ach, zolang hij niet stuk is sloop je alleen maar je messen op een glasplaat.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 22:30 schreef Estolan het volgende:
[..]
ja die had ik al jaren, en zo lang hij niet stuk is, ach.
Heb dus daarnaast van die geperst bamboe ( of maybe beuken ) bladen, klein en groot
Boeide bij die messen nog niet, straks welquote:Op zaterdag 5 januari 2013 22:38 schreef loecje het volgende:
[..]
ach, zolang hij niet stuk is sloop je alleen maar je messen op een glasplaat.
Dat is een fabeltje! Doordat insnedes in houten snijplanken open blijven staan, zijn houten snijplanken hygiënischer dan plastic snijplanken (insnedes in plastic trekken weer dicht, plastig is elastisch). Ook is hout van nature antibacterieel.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 22:39 schreef Spanky78 het volgende:
stevige plastig snijplanken dus. hout is niet hygienisch.
Alleen kan hout niet in de vaatwasserquote:Op zaterdag 5 januari 2013 22:41 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dat is een fabeltje! Doordat insnedes in houten snijplanken open blijven staan, zijn houten snijplanken hygiënischer dan plastic snijplanken (insnedes in plastic trekken weer dicht, plastig is elastisch). Ook is hout van nature antibacterieel.
Nou, dan wil jij niet weten wat ik wel eens van een houten werkbank heb afgeschraapt.quote:Op zaterdag 5 januari 2013 22:41 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dat is een fabeltje! Doordat insnedes in houten snijplanken open blijven staan, zijn houten snijplanken hygiënischer dan plastic snijplanken (insnedes in plastic trekken weer dicht, plastig is elastisch). Ook is hout van nature antibacterieel.
Ik gebruik kops beukenquote:Op zaterdag 5 januari 2013 22:26 schreef Estolan het volgende:
Even een los staande vraag:
Vroeger sneed ik mijn vlees en kip gewoon op een glazen snijplaat ( makkelijk schoon te houden ), maar ik heb net een Global GF33 mes gekocht, en wil dan natuurlijk niet dat hij te snel bot wordt.
Wat voor snijplank is het beste om vlees op voor te bereiden? Heb naast glas ook een soort bamboe blok ( wat je bij de Makro etc kan kopen ), maar weet niet of dat zo hygienisch is.
Kunstof zeker voor vlees/kipquote:Op zaterdag 5 januari 2013 22:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik gebruik kops beuken
En kunststof
Jep, na gebruik de vaatwasser isquote:
Mooi, gaat ik op zoek naar een kunstof snijplankquote:Op zaterdag 5 januari 2013 23:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jep, na gebruik de vaatwasser is
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |