quote:Op maandag 21 januari 2013 15:11 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Rijst met ragout, de ultieme Nederlandse verpaupering.
Klopt, de visboeren daar werken bijna helemaal autonoom en kiezen dus zelf wat ze bestellen. Stom eigenlijk dat het hoofdkantoor niet bepaalt wat ze niet mogen bestellen in welke periode.quote:Op maandag 21 januari 2013 13:28 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
'Wij varen op de viswijzer'. En vervolgens IJslandse kabeljauw (oranje op de viswijzer), slibtong, etc in je assortiment opnemen. Maar goed, 't komt uit 020 en de oprichter komt bij Ahold vandaan, dus voor iets uit bakfietsdorp is het nog best oke
Wat eeuwig zonde is. Want ze hebben wel mooi spul. En de mensen die er staan kan je nog werkelijk wat vragen, iets wat je bij een andere supermarkt niet hoeft te verwachten. Daar betaal je dan ook stevig voor, maar zorg er dan ook voor dat het hele plaatje klopt.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 03:06 schreef Hagelkaas het volgende:
[..]
Klopt, de visboeren daar werken bijna helemaal autonoom en kiezen dus zelf wat ze bestellen. Stom eigenlijk dat het hoofdkantoor niet bepaalt wat ze niet mogen bestellen in welke periode.
Waarschijnlijk is deze al ingevroren geweest.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 13:01 schreef Ferdii het volgende:
Ik had in de vriezer nog gerookte zalm liggen. Deze was teveel gekocht en op dag van aankoop ingevroren. Nu zie ik nu pas dat er op de verpakking staat: niet geschikt om in te vriezen.
Houdbaarheid datum is nu overschreden met 2 maanden
Waarom mag je zalm niet in vriezen en zou ik hem nog kunnen gebruiken? Ip het oog/neus is er niets mis mee
Twee gekken, één gedachtequote:Op dinsdag 22 januari 2013 13:03 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Waarschijnlijk al ingevroren geweest?
Aha dat zou het wel zijn jaquote:Op dinsdag 22 januari 2013 13:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Waarschijnlijk is deze al ingevroren geweest.
Als je hem verhit is er iig waarschijnlijk niets aan de hand.
Maak er een lekker soepje mee
Bij de eerste keer ontdooien is de celstructuurkapot, en de sappen die eruit lopen een voedingsbodem voor bacterien.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 13:13 schreef Ferdii het volgende:
[..]
Aha dat zou het wel zijn ja
In hoeverre heb je meer kans bij opnieuw ingevroren producten op voedselvergiftiging ed?
Ik vind AH dus ook een kutwinkelquote:Op dinsdag 22 januari 2013 21:48 schreef Lucky_Strike het volgende:
Toch vreemd. Ik hoorde een AH medewerker vorige week zeggen dat de pakjes gerookte zalm die ze aan het vakkenvullen was nog bevroren waren. Later zag ik op de verpakking dat het op de dag van aankoop ingevroren kon worden.
Ongeveer 0,03% meer kans.quote:Op dinsdag 22 januari 2013 13:13 schreef Ferdii het volgende:
[..]
Aha dat zou het wel zijn ja
In hoeverre heb je meer kans bij opnieuw ingevroren producten op voedselvergiftiging ed?
Bedankt. Je eet hem inderdaad anders dan ik had verwacht. Ik snack hem wel lekker opquote:Op zaterdag 19 januari 2013 16:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dit filmpje legt het goed uit, beter als het in txt gaat
Verder zou ik hem gewoon met een klassieke hollandaise eten, en niet op een pizza.
Alternatief, gesmolten boter met knoflook en zout, of olijfolie
Bedoel je aioli misschien?quote:Op zaterdag 26 januari 2013 12:57 schreef ninjano het volgende:
Hey Piet,
Ik ben opzoek naar een recept voor knoflookmengsel op basis van eiwitten die ze op Ibiza serveren bij het brood. (een soort knoflookboter zonder boter:P)
Heb jij toevallig enig idee ?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |