Godsamme, ik zou dan echt zo hard moeten lachen.quote:
peno(r)za, tsja, ik bleef er hangen, maar moet het geen 2e keer meer te zien. Best leuk opgezet maar het is weer zo net niet allemaal.quote:Op zondag 16 december 2012 21:34 schreef Mss het volgende:
Overigens weet ik wie Erik Karton is want die heeft eens meegedaan met Triggerfinger. Ik verwonderde me meer over dat programma!
Dat je dan die PENOR de hele tijd op en neer wiebelt om de regenboog te zienquote:Op zondag 16 december 2012 21:34 schreef IJsdraakje het volgende:
[..]
Godsamme, ik zou dan echt zo hard moeten lachen.
quote:Op zondag 16 december 2012 21:35 schreef Mss het volgende:
[..]
Dat je dan die PENOR de hele tijd op en neer wiebelt om de regenboog te zien![]()
is je moeder de duitse van je ouders?quote:Op zondag 16 december 2012 21:35 schreef Mss het volgende:
Mijn moeder heeft me het puddingrecept gemaild, begint ze met 'Hallo keukenprinzes'. Duitsers
Ja, zij is de DEUTSCHER!quote:Op zondag 16 december 2012 21:36 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
is je moeder de duitse van je ouders?
En mag ik ook het recept?
zo van wiggle wiggle !quote:Op zondag 16 december 2012 21:35 schreef Mss het volgende:
[..]
Dat je dan die PENOR de hele tijd op en neer wiebelt om de regenboog te zien![]()
is dat spul gewoon in de supermarkt te koop?quote:Op zondag 16 december 2012 21:37 schreef Mss het volgende:
Je kookt van 3/4 l melk roompudding (2 pakes van John Moir) dit is voor 1l melk. Wel 2 pakjes nemen anders wordt de pudding te dun .
Deze pudding laat je goed afkoelen ,evt. een dag van te voren koken en in de koelkast zetten.
Je snijd chocolade in kleine stukjes en voeg deze met een flinke scheut rum toe aan de pudding.
Verder klop je een bekertje slagroom stijf en roer alles goed door mekaar.
puzzelen?quote:
werd gedraaid op de bruiloft van mijn zusquote:
Ja, dat dacht ik ookquote:Op zondag 16 december 2012 21:38 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
is dat spul gewoon in de supermarkt te koop?
(ik dacht dus dat je echt een heel recept haddit is supermakkelijk, dat gaat lukken
)
Je hebt niet seizoen 1 gezien?quote:Op zondag 16 december 2012 21:35 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
peno(r)za, tsja, ik bleef er hangen, maar moet het geen 2e keer meer te zien. Best leuk opgezet maar het is weer zo net niet allemaal.
Ja, ik weet dus niet of die pakjes gewoon in de winkel te krijgen zijn, en ik wil weten hoeveel pudding je dat krijgt. Ook kan ik heel slecht omgaan met hoeveelheden als 'een flinke scheut' en weet ik niet wat voor rum. Je hebt toch witte en bruine rum?quote:
en die slagroom chocolade bende moet dus voor het stollen erdoor neem ik aan?quote:Op zondag 16 december 2012 21:39 schreef Mss het volgende:
[..]
Ja, dat dacht ik ook. Maar ik denk dat ze het gewoon beknopt heeft opgeschreven.
in dit geval zeker weten bruine rum, en scheut is 4 eetlepels ofzoquote:Op zondag 16 december 2012 21:40 schreef Mss het volgende:
[..]
Ja, ik weet dus niet of die pakjes gewoon in de winkel te krijgen zijn, en ik wil weten hoeveel pudding je dat krijgt. Ook kan ik heel slecht omgaan met hoeveelheden als 'een flinke scheut' en weet ik niet wat voor rum. Je hebt toch witte en bruine rum?
Nee, er na geloof ik. Eerst een dagje laten afkoelen en dan de slagroom, chocolade en rum er door.quote:Op zondag 16 december 2012 21:41 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
en die slagroom chocolade bende moet dus voor het stollen erdoor neem ik aan?
nopequote:
dus dan wordt het een soort brokkige vla?quote:Op zondag 16 december 2012 21:41 schreef Mss het volgende:
[..]
Nee, er na geloof ik. Eerst een dagje laten afkoelen en dan de slagroom, chocolade en rum er door.
Aah ja dan zou ik eerst dat eens gaan kijken als ik jou wasquote:
Nee, want je moet de gekookte pudding goed mixen en dan slagroom er door zodat het goed glad wordt.quote:Op zondag 16 december 2012 21:42 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
dus dan wordt het een soort brokkige vla?
neh joh, niet mijn seriequote:Op zondag 16 december 2012 21:42 schreef megamandy het volgende:
[..]
Aah ja dan zou ik eerst dat eens gaan kijken als ik jou wasAnders snap je natuurlijk niet hoe alle verhoudingen in elkaar zitten.
Serieus? Voetbalvrouwen?quote:Op zondag 16 december 2012 21:43 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
neh joh, niet mijn serie
deed me heel erg aan voetbalvrouwen denken, ook met sommige acteurs hetzelfde. ik hou het wel bij HBO series
en dan stijft het later in de koelkast weer op?quote:Op zondag 16 december 2012 21:43 schreef Mss het volgende:
[..]
Nee, want je moet de gekookte pudding goed mixen en dan slagroom er door zodat het goed glad wordt.
zal wel, maar niet mijn serie gewoonquote:Op zondag 16 december 2012 21:44 schreef megamandy het volgende:
[..]
Serieus? Voetbalvrouwen?![]()
Penoza verdient zoveel beter
Werkelijk? Das ook echt een 'maat'? Als mijn moeder iets doorgeeft met een scheut; dan begin ik met een beetje en dan proef ik gewoon tot het echt lekker isquote:Op zondag 16 december 2012 21:41 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
in dit geval zeker weten bruine rum, en scheut is 4 eetlepels ofzo
Ik bel mama van de week wel even opquote:Op zondag 16 december 2012 21:44 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
en dan stijft het later in de koelkast weer op?
nee hoor, is geen maat. maar op zo een hoeveelheid is het wel ongeveer 4 eetlepels wil je het proeven, maar niet too much zijn.quote:Op zondag 16 december 2012 21:45 schreef PriemGirl het volgende:
[..]
Werkelijk? Das ook echt een 'maat'? Als mijn moeder iets doorgeeft met een scheut; dan begin ik met een beetje en dan proef ik gewoon tot het echt lekker is![]()
![]()
Maar die pudding heb ik ook even overgeschrevenLekker easy ! Dat lukt me wel
quote:Op zondag 16 december 2012 21:35 schreef Mss het volgende:
Mijn moeder heeft me het puddingrecept gemaild, begint ze met 'Hallo keukenprinzes'. Duitsers
Checkquote:Op zondag 16 december 2012 21:47 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
nee hoor, is geen maat. maar op zo een hoeveelheid is het wel ongeveer 4 eetlepels wil je het proeven, maar niet too much zijn.
en proeven tussendoor en dan checken is altijd goed natuurlijk
wel even rekening mee houden dat smaken in warme gerechten sterker worden en in koude gerechten afvlakken. (dus als je iets nog moet bakken of nog moet koelen na het proeven)
FTFYquote:Op zondag 16 december 2012 21:52 schreef Stormqueen het volgende:
Dat puddingrecept is haast net zo ingewikkeld als pasta met witte bonen in tomatensaus of kwarktaart van dokter oetker
ja dat wel jaquote:Op zondag 16 december 2012 21:53 schreef Mss het volgende:
Volgens mij had iedereen er hogere verwachtingen van
no problemquote:
ho ho, het is wel een DOORDEWEEKSE JURK hequote:Op zondag 16 december 2012 21:56 schreef IJsdraakje het volgende:
Waarom zou je een jurk willen die eruitziet als een omgeslagen handdoek?
http://nelly.com/nl/kledi(...)lle-dress-396598-14/
quote:kleding-voor-haar > kleding > doordeweekse jurken >
jeane blush > belle dress
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |