abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 2 januari 2013 @ 22:30:50 #301
381504 JosefDettelbacher
Approved by VD en Geelman! XD
pi_121090255
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2013 19:25 schreef Eenskijken het volgende:

[..]

Nice, Ik wilde ook net een review schrijven over deze film. Maar ik sluit me behoorlijk aan bij jouw mening. Heb 'm gister gezien, ook voornamelijk voor emma :D Ze was voor mij het lichtpuntje van de film.

En met name bij het einde vond ik het een beetje langdradig worden, over die 'stemmen' die die dude in z'n hoofd hoorde.. zal allemaal wel, stond een beetje los van die vriendengroep vond ik.
Toch zaten er wel leuke momenten in, en algemeen heb ik wel van de sfeer genoten. 7.5/10
Ja vond ik ook. Vanaf het moment dat "the gang" naar de uni vertrok, had de film gedaan kunnen zijn en was er niks aan het handje geweest. Maar toen kwam er dus nog een heel stuk over dat ie een terugval krijgt, en dat voelde er allemaal nogal aangeplakt.

Al met al gaf ik het een 6,5 en ik denk dat hij dat na verloop van tijd ook zal behouden op IMDB. De film zal m.i. niet echt onthouden worden, en hopelijk zal men hierop terugkijken als een tussenstationnetje voor Emma op weg naar grootsere dingen (Noah?). Dat was ook het gevoel wat me bekroop toen ik de film keek: "leuk en aardig Emma maar jij kan betere en volwassenere rollen krijgen" Komt vast wel goed. ^O^

Maar afijn, uiteindelijk ben je gewoon anderhalf uur de beste vriend van Emma Watson en dat maakt deze film dik de moeite waard. :Y
100% gluten en koemelk eiwitvrij!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')