Wel als je 5-10 pannen nodig hebtquote:
Thanksquote:Op maandag 3 december 2012 19:30 schreef Hyperdude het volgende:
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/30101168/
Maar ik zou iets meer uitgeven, en misschien niet direct een set kopen![]()
bv deze:
http://www.keukenlust.be/demeyere-resto-7dlg-set-p-3454.html
Je hebt ook anti-aanbaksteelpannetjes. Ik heb er een van Tefal.quote:Op maandag 3 december 2012 20:36 schreef Isabeau het volgende:
Ik zoek nog een steelpan die niet aanbaktMijn huidige steelpan is van een flutkwaliteit en als ik daar bijv. havermoutpap in klaarmaak dan koekt het altijd aan op de bodem. Nu werd me een koperen steelpan aangeraden, maar ik heb even niet zoveel geld om aan 1 pan uit te geven
Misschien toch maar eens proberen dan.quote:Op maandag 3 december 2012 20:38 schreef Lienekien het volgende:
Je hebt ook anti-aanbaksteelpannetjes. Ik heb er een van Tefal.
Dan raad ik die uit deze serie aan: http://www.tefal.nl/All+P(...)ouch/Smart+Touch.htmquote:Op maandag 3 december 2012 20:39 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Misschien toch maar eens proberen dan.
Bedankt, Robin!quote:Op maandag 3 december 2012 21:12 schreef RobinOok het volgende:
Dan raad ik die uit deze serie aan: http://www.tefal.nl/All+P(...)ouch/Smart+Touch.htm
Kan me niet voorstellen dat die niet zou kunnen bevallen.
Ok thanks Robin!quote:Op dinsdag 4 december 2012 18:36 schreef RobinOok het volgende:
Daar zijn de meningen nogal over verdeeld, Atreides. ;-)
Maar ik koop gewoon goedkope grillpannen en vervang ze dan na een jaartje of twee, als het nodig is. Ik heb gewoon slechte ervaringen met dure grillpannen. Sowieso kun je daar eigenlijk nooit gemarineerd vlees op klaar maken, want dat brandt dan in als de ziekte. Puur alleen vlees of groenten grillen gaat wel, maar dan nog.
Ik zou als ik jou was gewoon zo'n ding van 15,95 kopen en kijken of die bevalt. Daar kun je je nooit een buil aan vallen, toch?
Dat vond ik ook de beste oplossing.quote:Op dinsdag 4 december 2012 18:36 schreef RobinOok het volgende:
Daar zijn de meningen nogal over verdeeld, Atreides. ;-)
Maar ik koop gewoon goedkope grillpannen en vervang ze dan na een jaartje of twee, als het nodig is. Ik heb gewoon slechte ervaringen met dure grillpannen. Sowieso kun je daar eigenlijk nooit gemarineerd vlees op klaar maken, want dat brandt dan in als de ziekte. Puur alleen vlees of groenten grillen gaat wel, maar dan nog.
Ik zou als ik jou was gewoon zo'n ding van 15,95 kopen en kijken of die bevalt. Daar kun je je nooit een buil aan vallen, toch?
Thanks Murdera. Inmiddels een super cheopo bj Action aangeschaft. Zag er wel prima uit en voorzien van anti-aanbaklaag. Gisteren nog lekker wat paprika's mee gegrild.quote:Op woensdag 5 december 2012 16:02 schreef Murdera het volgende:
[..]
Dat vond ik ook de beste oplossing.
Wat is goed? Ik ben zelf erg tevreden met gietijzer en ribben ipv golfjes. Die was ik dan niet met sop af en daarna zet ik ze weer op het gas om te laten drogen want anders roest het weg. Verder is een metalen handvat misschien handig om in de oven te kunnen zetten. Het hout begint toch behoorlijk te blakeren. Die kostten niks maar ik heb er ook al wel een paar versleten.quote:Op dinsdag 4 december 2012 16:44 schreef Atreides83 het volgende:
Is een goede grillpan echt de moeite van het aanschaffen waard? Ik heb het nog nooit gebruikt vandaar mijn vraag maar ik lees hier wel goede berichten over (o.a. op de website van Kok Robin).
Zo ja, is een goedkoop model dan voldoende of kun je beter echt de portemonnee trekken?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |