abonnement bol.com Unibet Coolblue
  maandag 26 augustus 2002 @ 13:51:54 #101
11950 ullie
Motherfucker from Hell
pi_5540320
Dit verhaal doet me denken aan die gast uit Wassenaar die ik deze zomer zag die voor het eerst op een camping kwam en zich af vroeg waar de kasten waren om je kleren op te hangen in de tentjes...
Geldverdienen? Dat is zooo vorige eeuw!
pi_5540500
Ik zag gisterenavond heel wat lowlandspubliek op weg naar huis. Niet het feit, dat ze onder de modder zaten viel me op, maar dat ze allemaal zo piepjong leken.

Ik word oud...

  maandag 26 augustus 2002 @ 14:06:00 #103
6467 QyRoZ
Just Q it!
pi_5540551
quote:
Op maandag 26 augustus 2002 13:51 schreef ullie het volgende:
Dit verhaal doet me denken aan die gast uit Wassenaar die ik deze zomer zag die voor het eerst op een camping kwam en zich af vroeg waar de kasten waren om je kleren op te hangen in de tentjes...

Je bedoeld dat die er niet waren?
Belachelijk
For great justice!
  maandag 26 augustus 2002 @ 14:46:38 #104
24339 amnesiac
mooi was die tijd
pi_5541148
Vorig jaar zat ik op de terugweg van Pinkpop met een vriend van mij in de trein, zit er van die stelletje miepen naast je ... gatverdamme wat stinkt het hier ... ja dat kan wel kloppen het is alweer 3 dagen geleden dat wij ons gedouched hebben
er is een tijd van komen en gaan, en de tijd van gaan is nu gekomen :+
pi_5541345

Dit volk zaten wij al met een paar maten compleet belachelijk te maken.

"Oh, mijn schoenen zitten onder de modder."

"DJ Tiejestooooo is zooooo cooooool."

"Mag ik nog een BrEeZaH?"

Er liep echt veel meer Breezervolk rond dan voorgaande jaren had ik het idee, al dat gezanik, jezus. Rot dan lekker op en laat ons lekker lol hebben in de modder.

In a dream I'm a different me with a perfect you, we fit perfectly.
And for once in my life I feel complete and I still want to ruin it.
pi_5541826
quote:
Op maandag 26 augustus 2002 13:18 schreef Upright.Citizens.Brigade het volgende:
Jezus wat een doos! check die website:
http://nrg_debbie.tripod.com/ dat meen je toch niet!

hoe wereldvreemd kan je zijn!!


This site as exceeded it's hourly bandwith maximum.

Vind je het gek als heel FOK! ineene gaat koekeloeren.....

  maandag 26 augustus 2002 @ 16:25:21 #107
3878 Vork
Manisch creatief
pi_5542887
Wat een gezanik zeg!

Als je naar Lowlands gaat, dan weet je dat je je zult moeten redden met de middelen die je hebt. Dat je vreten en drinken op het festivalterrein kunt halen etc. Ik heb dit jaar nauwelijks hoeven te wachten op bier en vreten overgens.. maar dat kan ook aan het weer liggen.

In vergelijking met Pinkpop is Lowlands een veel vrijer en diverser festival, waarbij je niet als een kudde om 23:00 het terrein afgejaagd wordt. Nee Lowlands gaat tot diep in de nacht door. Ook de controle bij de ingang viel me erg mee.. er is nieteens in m'n tas gekeken (aan de ene kant wel sloridg, maargoed het was al laat en ik had veelsteveel blikjes drinken mee ). Ook de toegang naar het festival terrein is dichterbij vanaf de camping plus dat je alleen's ochtend bij de ingang hoeft te wachten.. de rest van de dag kan men gewoon doorlopen.

Bij de Alpha tent had Mojo iets nieuws bedacht, De voorste twee vakken waren kleiner en werden voor elk optreden afgesloten als er genoeg mensen inzaten. Zo krijg je voorin geen grote verdrukkingen, opzich dus wel zo veilig. Jammer dat er bij de security dan mensen opgezet werden die geen inzicht hadden in de situatie.. oftewel de hekken werden te vreog dicht gegooid waardoor er bij sommige optredens dus best meer mensen in hadden gekund.

Maar zo is er altijd wel iets wat beter kan. De brug bijvoorbeeld, die was dichtkeer overdekt. Mooi zou je zeggen, alleen het was niet echt waterdicht zegmaar. De eerste stap is gezet.. volgende keer maar geen gaas meer op de brug, maar iets wat het water wel tegenhoudt?

Volgend jaar moeten ze ook maar eens kijken of ze een mooie doorgang van bij de Charlie tent door naar de Alpha kunnen versieren, dat zou een hoop drukte schelen. Oja en een grote Foxtrot tent, of die Cabaretiers gewoon op het dommelsch podium gooien en toch dan maarweer 2 Echo tenten ipv. 1? Dan lukt het misschien nog om eens een filmpje te kunnen aanschouwen.

Ondanks het weer en eigenlijk zelfs met het weer heb ik me prima vermaakt. Het geluid was dit jaar eindelijk goed, de optredens gemiddeld gezien beter dan wat ik vorig jaar heb gezien en de terugreis verliep ook eens soepel voor de verandering!

Volgend jaar weer.
(en dan ga ik nu even m'n schoenen uit de modder hakken)

pi_5543182
Jezus mens stel je alsjeblieft niet zo aan zeg! je WEET dat het kan gaan regen dus neem je maatregelen..en so what dat je mooie sokjes vies en nat worden....!
het hoort erbij, ik heb het onwijs naar mn zin gehad ondanks de modder, je bent met je vrienden, er is meer dan genoeg te doen, de sfeer is uitstekend

Je had er ook het beste van kunnen maken. Regen was voorspeld

en ik ga me douchen voor het eerst in 4 dagen

pi_5543254
Je hebt het ook niet echt goed aangepakt!

1.)ga laat in de avond ipv. vroeg in de middag.

2.)Neem niet te veel eten mee, je kan daar genoeg eten kopen.

3.)Besef van te voren dat je overal staat te w8en(60.000 kaarten verkocht)

4.)Laat je humeur niet afhangen van het weer, met zulke regen kan je net zoveel plezier hebben.

5.)Als je naar een act in de Alpha gaat, kan je erop rekenen dat het een populair iets is, en zorg dan dat je minimaal een uur van te voren er bent!

6.)Als je hier allemaal geen zin in hebt, moet je voortaan thuis blijven...

En ik heb het wel naar mijn zin gehad!!!
**********HET WAS SUPER**********

  maandag 26 augustus 2002 @ 16:51:37 #110
4118 ToMaSZ
Let the hammer fall!
pi_5543374
quote:
Op zaterdag 24 augustus 2002 13:12 schreef nrg het volgende:
Wat een elende,<knip>BLAAAT, ZANIK, OUWEHOER</knip> hel op aarde.
Ik leef vreselijk met je mee. Het is idd belachelijk dat je donderdagmiddag om 12 uur nog niet het terrein op kan, eigenlijk zou je er maandag 's morgens al op moeten kunnen!
En dan die files he... je begrijpt niet dat ze daar niet dat weekend even een 6 baans weg neerleggen om al die 60 duizend man binnen te krijgen. Verschrikkelijk slecht georganiseerd allemaal. Dan haalt dat schorem het ook nog eens in z'n hoofd om je tas te controleren, en haalt je barbecuekooltjes uit je tas... terwijl je enkels al zo'n pijn doen, arm meiske... daar zou ik ook van gaan huilen ja.
Onbegrijpelijk dat je niet mag barbecuen op een veld met 10000 brandbare nylon tentjes zonder tussenruimte!
Dat word dus geen eten, want het voedsel op dat festival is zoooo vreselijk, je kunt alleen maar kiezen uit snacks, burgers, broodjes, japans, chinees, indiaas, surinams, pizza, pannekoeken of een compleet supermarkt asoortiment. Mijn wereld zou dan ook instorten zonder kooltjes ja...

Dan kom je ook nog eens in een tent en ben je je vriendje kwijt! jeetje, wat een drama, en al die mensen die er rond lopen zijn te beroerd om een praatje met je te maken. De sfeer op Lowlands is ook zo vreselijk kil en ieder-voor-zich dat je dan je vriendje meteen laat omroepen.
Dan kom je er tot je schrik achter dat er HELEMAAL GEEN leuke muziek is op een festival waar echt ALLE stijlen aan bod komen, want ja, vergeten om het laatste halfjaar een keer te kijken wat er uiteindelijk allemaal komt, doen we allemaal. ja toch?

Ik zal niet verder gaan over vieze schoenen en kleren, want dat zijn factoren waar je natuurlijk helemaal niet vanuit kunt gaan, als je het weerbericht begrijpt...

Kortom, zeik niet zo, ga lekker thuis op de bank zitten en naar helmut lotti kijken (no offense naar de helmut lotti fans), verzoek je vriendje vriendelijk om op te rotten en op zoek te gaan naar een vriendin die wel pit in d'r donder heeft, want de tijd van met barbie spelen heeft ie denk ik al ff gehad...

my 2 secs... zucht!
(plus een complimentje aan de festivalorganisatie voor een TOPeditie van LL dit jaar!)

Scouting Rover Crofts Groep bouwt een nieuw clubhuis!
pi_5543470
quote:
Op maandag 26 augustus 2002 16:51 schreef ToMaSZ het volgende:

[..]

bladiblaat


hahaha
pi_5543503
quote:
Op maandag 26 augustus 2002 16:51 schreef ToMaSZ een geweldig stukje
Helemaal goed!
In a dream I'm a different me with a perfect you, we fit perfectly.
And for once in my life I feel complete and I still want to ruin it.
  maandag 26 augustus 2002 @ 16:58:41 #113
2365 Frenkie
ALLES GOED?
pi_5543514
quote:
Op zaterdag 24 augustus 2002 13:46 schreef calvobbes het volgende:
dat er wel meer mensen naar DJ Tiesto willen kijken!
Nou zo druk als het toen bij Tiesto was, is het nergens anders geweest. Ze hadden Tiesto gewoon in de alpha tent moeten laten optreden. Want in de Bravo tent was gewoon te weinig plek, en tot zover je het geluid van Tiesto kon horen stonden er wel erg veel mensen.
Dat was dus een redelijk foute inschatting!

Verder was het wel een leuk festival. Ik heb me rot gelachen!

Alleen die ene klootzak die zondagmorgen om 9 uur op camping 4 aan het kukeleku-en was verdiende een stevig pak slaag. De KLOOTZAK

pi_5543535
Toch vind ik het best wel zielig voor NRG, ok het was niet slim om te denken dat 60.000 man niet zo veel is en dat het NOOIT regent op Lowlands (was er in 2000...) en dat je een complete bbq meeneemt... maar goed, ik heb wel medelijden
  maandag 26 augustus 2002 @ 17:00:54 #115
8179 TripleM
Deathwing-EU
pi_5543555
Kom op mensen, you've made your point..

Lowlands is iets waar je van moet houden, je moet niet te nauw kijken, het is behelpen vergeleken met een vakantie in een hotel of appartement maar daarom heet het ook festival..

Dit jaar was mijn eerste Lowlands en vooral de sfeer was de reden dat ik volgend jaar zeker weer ga.. De muziek is lang niet altijd mijn stijl, maar ik vermaak me er wel.. Vriendelijke mensen, een lekker hapje eten, een biertje, veel geklets lol en bands die het geweldig vinden om op Lowlands te spelen maken het slapen in een tent, baggeren door de modder, wachten en/of te laat komen voor optredens omdat het zo druk is ruimschoots goed..

Ga volgend jaar weer, stel je erop in hoe het daar is en heb lol.. Geloof me, Lowlands kan erg leuk zijn.. Advies mijn mijn buurman op de camping: "Tis Lowlands man, fuck it!"

pi_5543556
hey, 't was toch 2 van de 3 dagen zeer mooi weer!
  Milf maandag 26 augustus 2002 @ 17:03:41 #117
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_5543594
quote:
Op maandag 26 augustus 2002 16:51 schreef ToMaSZ het volgende:

[..]

verschrikkelijk goed stuk


👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
pi_5543620
* Lord Dreamer had graag op lowlands gezeten ..ondanks de regen etc... Lowlands is gewoon weg een happening .. en een Alto ben ik al helemaal niet.

Lowlands is een plaats voor iedereen, waar je niet moet zeuren en gewoon 3 dagen moet feesten .. en de organisatie is naar mijn weten gewoon weg goed te noemen.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  maandag 26 augustus 2002 @ 17:06:05 #119
6644 ElizabethR
Bangers & Mash
pi_5543636
nah, hoe hilarisch een en ander ook omschreven wordt, toch wilde ik even vragen een beetje meer consideratie te hebben met nrg.

Zoveel mensen, zoveel ervaringen.

Remember all, if you don't sin, then Jesus died for nothing.
Samenzweringstheorieėn behoren tot de wetenschap van onwetenden
pi_5543640
quote:
Op maandag 26 augustus 2002 16:51 schreef ToMaSZ het volgende:

[..]


Goed dat er zo'n stukje is geschreven...kan ik me de moeite besparen

[Dit bericht is gewijzigd door Lortnoc op 26-08-2002 17:20]

"Some of the world's greatest feats were accomplished by people not smart enough to know they were impossible."
Alle GSM aanbiedingen overzichtelijk bij elkaar.
  maandag 26 augustus 2002 @ 17:09:06 #121
3878 Vork
Manisch creatief
pi_5543685
quote:
Op maandag 26 augustus 2002 16:59 schreef SittingDuck het volgende:
Toch vind ik het best wel zielig voor NRG, ok het was niet slim om te denken dat 60.000 man niet zo veel is en dat het NOOIT regent op Lowlands (was er in 2000...) en dat je een complete bbq meeneemt... maar goed, ik heb wel medelijden
Jah regen, In 2000 had het behoorlijk geregend, 2001 was het zondag begin van de avond ook gaan plensen na drie dagen lang hitte en hel en dit jaar was het weer een grote blubberzooi. 3 jaar en nog geen Lowlands zonder modder en nattigheid. Ik verwacht volgend jaar weer zulk weer Ach, kom op het is eind Augustus, wie gaat er dan nog BBQ'en

Ik denk dat de verwachtingen van de topicstarter toch wel heel erg anders waren dan die van de meeste anderen, jammer, want ik denk toch dat ze het evengoed nog leuk had gevonden, vooral omdat Zaterdag en zondag kwa muziek dan nogwel de leukste dagen waren.

[Dit bericht is gewijzigd door Vork op 26-08-2002 17:10]

  maandag 26 augustus 2002 @ 17:10:18 #122
14376 BlaatschaaP
Elephant of joy.
pi_5543708
quote:
Op maandag 26 augustus 2002 16:25 schreef Vork het volgende:
Wat een gezanik zeg!
Vork, met JOU kan ik praten, al die dingen die je opnoemde schoten mij ook al te binnen.

[Dit bericht is gewijzigd door BlaatschaaP op 26-08-2002 17:14]

  maandag 26 augustus 2002 @ 17:10:21 #123
22614 kikkerlikker
aloha welcome to don ho
pi_5543709
hm nou ik vindt et ook best zonde van dat vlees maar goed dat is mijn mening
L00k 4d m3, dr1n1dy, A'm in 31337 hix0r. a 0wn j00! A g0d r3wd on ill j00r box0rs
  maandag 26 augustus 2002 @ 17:11:03 #124
22614 kikkerlikker
aloha welcome to don ho
pi_5543721
wat voro vlees was et eigen lijk
L00k 4d m3, dr1n1dy, A'm in 31337 hix0r. a 0wn j00! A g0d r3wd on ill j00r box0rs
  maandag 26 augustus 2002 @ 17:11:22 #125
22614 kikkerlikker
aloha welcome to don ho
pi_5543725
eigenlijk
L00k 4d m3, dr1n1dy, A'm in 31337 hix0r. a 0wn j00! A g0d r3wd on ill j00r box0rs
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')