#ANONIEM | donderdag 1 november 2012 @ 12:45 |
TS werkt (ja, echt) en smeert dus 's ochtends thuis zijn boterhammetjes. Meestal zit daar kaas op. De laatste tijd smaakt het brood raar: een soort vissmaak. TS heeft een hekel aan vis. Voor hem is vis géén optie. ![]() Kortom: boterham met kaas die naar vis smaakt. Nogal ranzig dus. TS heeft geprobeerd om die smaak weg te krijgen. Broodtrommel extra goed schoongemaakt, vissmaak bleef. Vandaag heeft TS zijn boterhammen niet met kaas belegd, maar met pasta. Wat blijkt? Weer dezelfde ranzige bijsmaak. Conclusie van TS: het ligt aan de boter. Dat is van die Becel-meuk, met 'gezonde' ingrediënten als visolie... Klacht: Brood dat ranzig smaakt ![]() ![]() [ Bericht 9% gewijzigd door Frank_Drebin op 01-11-2012 12:55:35 (Geen subklachten) ] | |
Nestalgie | donderdag 1 november 2012 @ 12:46 |
goeie subklachr ![]() | |
minkuukel | donderdag 1 november 2012 @ 12:46 |
Kuuk adviseerd TS om zijn gezicht te wassen en tanden te poetsen na het uit lepelen van de doosch van moeder de vrouw. ![]() | |
themole | donderdag 1 november 2012 @ 12:47 |
Koop dan goedkope merken boter, zonder die gezonde troep. | |
Wereldgozer | donderdag 1 november 2012 @ 12:47 |
Maar wat nou he, om maar even een zijweg in te slaan, als je er gewoon geen boter op doet? | |
JosefDettelbacher | donderdag 1 november 2012 @ 12:48 |
Je moet ook geen boter bij de vis doen TS... ![]() ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 1 november 2012 @ 12:48 |
Dat is ook een optie ja. Maar dan moet je dus eerst ontdekt hebben dat die ranzige smaak aan de boter ligt. En tja, die conclusie heb ik net pas getrokken. ![]() | |
Mrs.Salvatore | donderdag 1 november 2012 @ 12:48 |
brood zonder boter ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 1 november 2012 @ 12:49 |
Aha, dus daar komt dat spreekwoord vandaan.... | |
#ANONIEM | donderdag 1 november 2012 @ 12:50 |
Wat bizar! ![]() | |
JosefDettelbacher | donderdag 1 november 2012 @ 12:51 |
Goeie subklacht trouwens, jammer dat ie weg moet... ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 1 november 2012 @ 12:52 |
Ja, je verwacht het niet hè.... - Dat ze er visolie in stoppen, wil niet zeggen dat ik die troep ook moet proeven. En voor de duidelijkheid: het gebeurt dus met boterhammen die een paar uur in de trommel zitten, niet bij brood dat ik na het smeren meteen opeet. | |
sjaak_trekbek | donderdag 1 november 2012 @ 12:52 |
Idd, goedkope boodschappen hebben vaak minder gezonde rommel erin en zijn dus vaak lekkerder! Light, bio, 40% minder suiker, 50% minder vet ![]() Zaanse mayo! Hmm! | |
henkde_j | donderdag 1 november 2012 @ 12:59 |
Net als eieren met vissmaak ![]()
| |
Wereldgozer | donderdag 1 november 2012 @ 13:02 |
Smaak jij ook naar vis? | |
nowkia | donderdag 1 november 2012 @ 13:05 |
Er is iets anders (voedingsmiddel b4 flauwe grappen) dat ik soms ook naar vis vind smaken, maar kan op dit moment niet bedenken wat. | |
henkde_j | donderdag 1 november 2012 @ 13:06 |
Komkommer? | |
JosefDettelbacher | donderdag 1 november 2012 @ 13:07 |
Ik eet het al heel mijn leven zonder boter. ![]() Boter op brood: ![]() | |
Mrs.Salvatore | donderdag 1 november 2012 @ 13:11 |
![]() | |
Levolution | donderdag 1 november 2012 @ 13:16 |
Becel is echt ongezonde troep. Allemaal plantaardige vetten. ![]() Beter neem je echte boter. Lekkerder en gezonder. ![]() | |
Wereldgozer | donderdag 1 november 2012 @ 13:16 |
Daar doe ik het ook voor. | |
nowkia | donderdag 1 november 2012 @ 13:18 |
plantaardige vetten zijn toch juist goed? | |
Mrs.Salvatore | donderdag 1 november 2012 @ 13:18 |
Wat precies? | |
#ANONIEM | donderdag 1 november 2012 @ 13:20 |
Lekkerder sowieso ja. | |
Mrs.Salvatore | donderdag 1 november 2012 @ 13:21 |
Ik heb Blue Band geloof ik thuis. | |
Levolution | donderdag 1 november 2012 @ 13:24 |
Nee. | |
Wereldgozer | donderdag 1 november 2012 @ 13:24 |
Likken likken likken. | |
nowkia | donderdag 1 november 2012 @ 13:25 |
en dierlijke vetten wel? lijkt me sterk. | |
Levolution | donderdag 1 november 2012 @ 13:25 |
Komt omdat je geïndoctrineerd bent door overheidspropaganda. | |
SaxoPower | donderdag 1 november 2012 @ 13:26 |
De vis in de koelkast afdekken de volgende keer | |
Mrs.Salvatore | donderdag 1 november 2012 @ 13:28 |
Dat zijn nog eens aanbiedingen hier in KLB zeg, jemig ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 1 november 2012 @ 13:29 |
Die Euroshopperboter voldoet prima. | |
Geflipte-Koelkast | donderdag 1 november 2012 @ 13:39 |
Met roomboter smaak? | |
nowkia | donderdag 1 november 2012 @ 13:40 |
Wellicht, maar een arts heeft me dit eens verteld n.a.v. een te hoog cholesterolniveau in mijn bloed. | |
#ANONIEM | donderdag 1 november 2012 @ 13:41 |
Geen subklachten meer? ![]() Was juist altijd zo grappig. Nou ja, dan is haan33 bij deze ook een hoofdklacht. ![]() | |
Levolution | donderdag 1 november 2012 @ 13:43 |
Artsen zijn dan ook gigantisch achterlijk. ![]() | |
nowkia | donderdag 1 november 2012 @ 13:44 |
Je kunt toch ook dierlijke vetten in bloed meten? | |
Levolution | donderdag 1 november 2012 @ 13:50 |
Nee, vetten worden afgebroken voordat ze opgenomen worden. In het bloed vormen ze weer triglyceriden. Triglyceriden kun je wel meten. Maar dat kunnen ook plantaardige vetten zijn (hoewel die minder verzadigd zijn). Maar ik neem aan dat je de bloedtest op een nuchtere maag moest doen? Waarom denk je? ![]() [ Bericht 3% gewijzigd door Levolution op 01-11-2012 13:59:05 ] | |
BzP | donderdag 1 november 2012 @ 14:21 |
Vis is goor | |
HSG | donderdag 1 november 2012 @ 15:25 |
Mensen die zelf hun brood smeren. ![]() | |
#ANONIEM | maandag 5 november 2012 @ 12:17 |
Update: TS heeft dit weekend andere boter gekocht. Vanochtend weer, zoals gebruikelijk, de bammetjes gesmeerd en belegd met kaas. Resultaat van de zojuist uitgevoerde smaaktest: geen ranzige vissmaak meer. ![]() Kortom: vaarwel Becel (rijmt ook nog) | |
sjaak_trekbek | maandag 5 november 2012 @ 12:29 |
Gefeliciteerd met deze mijlpaal in je leven | |
#ANONIEM | maandag 5 november 2012 @ 14:28 |
Dank, dank... - ik ben er zelf ook erg content mee ![]() | |
White_Flower | maandag 5 november 2012 @ 14:45 |
Ik heb ook wel eens Becel, maar echt nog nooit vis geproefd. ![]() | |
#ANONIEM | maandag 5 november 2012 @ 15:21 |
Je proeft het ook niet als je de boterham meteen na het smeren opeet. In mijn geval hadden de bammetjes eerst een paar uur in de broodtrommel doorgebracht.... | |
MichaelScott | maandag 5 november 2012 @ 15:36 |
Ik zal tegen je vriendin zeggen dat we de becel niet meer als glijmiddel kunnen gebruiken bij het vreemdgaan. | |
Pulzzar | maandag 5 november 2012 @ 15:55 |
Is die boter niet gewoon bedorven of geschift? | |
Seamonkey- | maandag 5 november 2012 @ 16:35 |
Ik eet ook niet veel vis maar Tonijn ![]() |