FOK!forum / Culinesse à gogo / Hoe lang moet shoarma bakken?
geitenbreidonderdag 19 juli 2012 @ 21:03
Hoe lang moet ik de shoarma bakken voordat het goed gaar is?
Rekkiedonderdag 19 juli 2012 @ 21:05
53 seconden, jezus wat een kutvraag :')
pussywillowdonderdag 19 juli 2012 @ 21:05
Een minuut of 6? Het zijn maar dunne reepjes.
nattermanndonderdag 19 juli 2012 @ 21:06
Totdat je ziet dat het
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2012 21:03 schreef geitenbrei het volgende:
goed gaar is
.
Paralecticdonderdag 19 juli 2012 @ 21:06
En dan die username :')
_Administr8or_donderdag 19 juli 2012 @ 21:07
Een minuut of 30
Pigerdonderdag 19 juli 2012 @ 21:07
shoarma is ongeveer het makkelijkste wat je kan klaar maken. Flikker t in een pan, wacht, roer het een keer door, wacht en eet het op.
#ANONIEMdonderdag 19 juli 2012 @ 21:08
Je kan toch kijken of het er goed uitziet? :')
geitenbreidonderdag 19 juli 2012 @ 21:09
Hij staat nu 22 minuten op. Zal wel goed zijn.
#ANONIEMdonderdag 19 juli 2012 @ 21:09
Een uur, als er zwart rook uit komt is het nog niet gaar. Shoarma staat daar bekend. Pas als de vlam in de pan slaat is het goed gaar.

[ Bericht 40% gewijzigd door o.us op 19-07-2012 21:10:08 ]
Zaiks93donderdag 19 juli 2012 @ 21:12
Shoarma :')
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2012 21:05 schreef Rekkie het volgende:
53 seconden, jezus wat een kutvraag :')
Nee, hoor. 54 seconden.
Rekkiedonderdag 19 juli 2012 @ 21:13
quote:
6s.gif Op donderdag 19 juli 2012 21:12 schreef Zaiks93 het volgende:
Shoarma :')

[..]

Nee, hoor. 54 seconden.
Nee man, beetje rood van binnen is lekker
Karinadonderdag 19 juli 2012 @ 21:16
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2012 21:08 schreef Paxcon het volgende:
Je kan toch kijken of het er goed uitziet? :')
Dat, je ziet het als het gaar is.
mstxdonderdag 19 juli 2012 @ 21:18
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2012 21:09 schreef geitenbrei het volgende:
Hij staat nu 22 minuten op. Zal wel goed zijn.
Ik zou het nog een uurtje of 2 laten staan, voor de zekerheid.
mstxdonderdag 19 juli 2012 @ 21:20
Nou even serieus dan maar; als al het vocht wat er uit komt verdampt is, is het gaar.
Adelantedonderdag 19 juli 2012 @ 21:21
Is het al rammadan, want de zon is nog niet onder :?
Biogardedonderdag 19 juli 2012 @ 21:22
Shoarma nuchter eten? :{

Echt? :{
#ANONIEMdonderdag 19 juli 2012 @ 21:24
quote:
9s.gif Op donderdag 19 juli 2012 21:22 schreef Biogarde het volgende:
Shoarma nuchter eten? :{

Echt? :{
Shoarma is geen döner hoor :(.
#ANONIEMdonderdag 19 juli 2012 @ 22:34
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2012 21:09 schreef geitenbrei het volgende:
Hij staat nu 22 minuten op. Zal wel goed zijn.
Da fuq :')

Minuutje of 5 aanbraden, dan nog even een kleine 10 minuten nasudderen en het is bij mij altijd goed gaar hoor.

Met 22 minuten vreet ik reepjes schoenzool :')
't zijn kleine reepjes. Dat spul is zo gaar.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 19-07-2012 22:35:31 ]
golferdonderdag 19 juli 2012 @ 23:43
Lams-shoarma of varkensmeuk van de super?
Zaiks93donderdag 19 juli 2012 @ 23:46
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2012 21:13 schreef Rekkie het volgende:

[..]

Nee man, beetje rood van binnen is lekker
Dat is met biefstuk :9
Klaplopervrijdag 20 juli 2012 @ 00:37
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2012 23:46 schreef Zaiks93 het volgende:

[..]

Dat is met biefstuk :9
wtf biefstuk rood van binne wil je dood of zoooo
Zaiks93vrijdag 20 juli 2012 @ 00:38
quote:
2s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 00:37 schreef Klaploper het volgende:

[..]

wtf biefstuk rood van binne wil je dood of zoooo
Nee hoor. Rundvlees kun je zo eten. Kip bijvoorbeeld bevat salmonella bacterien, die MOET je gaar eten.
Klaplopervrijdag 20 juli 2012 @ 00:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 00:38 schreef Zaiks93 het volgende:

[..]

Nee hoor. Rundvlees kun je zo eten. Kip bijvoorbeeld bevat salmonella bacterien, die MOET je gaar eten.
kip is lekker met beetje roze binnen in maar koe nee hoor dat doe ik niet je gaat toch ook geen rauwe eien eten
Zaiks93vrijdag 20 juli 2012 @ 00:44
quote:
2s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 00:41 schreef Klaploper het volgende:

[..]

kip is lekker met beetje roze binnen in maar koe nee hoor dat doe ik niet je gaat toch ook geen rauwe eien eten
Weleens rosbief en tartaar gegeten? Ook rood van binnen. Die worden meestal medium gebakken.

Dat je kip eet dat nog roze van binnen is, is niet echt slim van je. Kip hoort gaar te zijn. :)
(Ik zie trouwens het verband met rauwe eieren niet)
erikkllvrijdag 20 juli 2012 @ 00:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 00:44 schreef Zaiks93 het volgende:

[..]

Weleens rosbief en tartaar gegeten? Ook rood van binnen. Die worden meestal medium gebakken.

Dat je kip eet dat nog roze van binnen is, is niet echt slim van je. Kip hoort gaar te zijn. :)
(Ik zie trouwens het verband met rauwe eieren niet)
Dude. Ga nou niet serieus in op wat hij zegt.
Klaplopervrijdag 20 juli 2012 @ 00:47
ja tartaar eet ik echt niet is gevaarlijk mijn medium zei of kip eten roze binnen of rauwe half om half gehakt
Zaiks93vrijdag 20 juli 2012 @ 00:49
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 00:47 schreef erikkll het volgende:

[..]

Dude. Ga nou niet serieus in op wat hij zegt.
Want jij kent hem?
HAL9000Svrijdag 20 juli 2012 @ 00:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 00:49 schreef Zaiks93 het volgende:

[..]

Want jij kent hem?
Niet doorhebben dat die gast aan het trollen is :') Ben je nieuw op internet? Of heb je asperger?
Zaiks93vrijdag 20 juli 2012 @ 00:56
quote:
10s.gif Op vrijdag 20 juli 2012 00:52 schreef HAL9000S het volgende:

[..]

Niet doorhebben dat die gast aan het trollen is :') Ben je nieuw op internet? Of heb je asperger?
Doe ik altijd :')
Het is weleens leuk om trollen serieus te beantwoorden. Maakt me tenminste uniek. :')
Its-Jojo-4youvrijdag 20 juli 2012 @ 09:08
goed topic ^O^
geitenbreizaterdag 21 juli 2012 @ 02:30
We hebben de reepjes 23 minuten lang goed gebakken. Daarna anderhalf uur op laag vuur verdergebakken en voíla, fantastische shoarma. Beetje taai, maar goed te eten.
Mr.Noodlezaterdag 21 juli 2012 @ 02:37
2 uur gebakken.. :')
Mirjamzaterdag 21 juli 2012 @ 02:38
Fijn dat het lekker was :7