geitenbrei | donderdag 19 juli 2012 @ 21:03 |
Hoe lang moet ik de shoarma bakken voordat het goed gaar is? | |
Rekkie | donderdag 19 juli 2012 @ 21:05 |
53 seconden, jezus wat een kutvraag ![]() | |
pussywillow | donderdag 19 juli 2012 @ 21:05 |
Een minuut of 6? Het zijn maar dunne reepjes. | |
nattermann | donderdag 19 juli 2012 @ 21:06 |
Totdat je ziet dat het. | |
Paralectic | donderdag 19 juli 2012 @ 21:06 |
En dan die username ![]() | |
_Administr8or_ | donderdag 19 juli 2012 @ 21:07 |
Een minuut of 30 | |
Piger | donderdag 19 juli 2012 @ 21:07 |
shoarma is ongeveer het makkelijkste wat je kan klaar maken. Flikker t in een pan, wacht, roer het een keer door, wacht en eet het op. | |
#ANONIEM | donderdag 19 juli 2012 @ 21:08 |
Je kan toch kijken of het er goed uitziet? ![]() | |
geitenbrei | donderdag 19 juli 2012 @ 21:09 |
Hij staat nu 22 minuten op. Zal wel goed zijn. | |
#ANONIEM | donderdag 19 juli 2012 @ 21:09 |
Een uur, als er zwart rook uit komt is het nog niet gaar. Shoarma staat daar bekend. Pas als de vlam in de pan slaat is het goed gaar. [ Bericht 40% gewijzigd door o.us op 19-07-2012 21:10:08 ] | |
Zaiks93 | donderdag 19 juli 2012 @ 21:12 |
Shoarma ![]() Nee, hoor. 54 seconden. | |
Rekkie | donderdag 19 juli 2012 @ 21:13 |
Nee man, beetje rood van binnen is lekker | |
Karina | donderdag 19 juli 2012 @ 21:16 |
Dat, je ziet het als het gaar is. | |
mstx | donderdag 19 juli 2012 @ 21:18 |
Ik zou het nog een uurtje of 2 laten staan, voor de zekerheid. | |
mstx | donderdag 19 juli 2012 @ 21:20 |
Nou even serieus dan maar; als al het vocht wat er uit komt verdampt is, is het gaar. | |
Adelante | donderdag 19 juli 2012 @ 21:21 |
Is het al rammadan, want de zon is nog niet onder ![]() | |
Biogarde | donderdag 19 juli 2012 @ 21:22 |
Shoarma nuchter eten? ![]() Echt? ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 19 juli 2012 @ 21:24 |
Shoarma is geen döner hoor ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 19 juli 2012 @ 22:34 |
Da fuq ![]() Minuutje of 5 aanbraden, dan nog even een kleine 10 minuten nasudderen en het is bij mij altijd goed gaar hoor. Met 22 minuten vreet ik reepjes schoenzool ![]() 't zijn kleine reepjes. Dat spul is zo gaar. [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 19-07-2012 22:35:31 ] | |
golfer | donderdag 19 juli 2012 @ 23:43 |
Lams-shoarma of varkensmeuk van de super? | |
Zaiks93 | donderdag 19 juli 2012 @ 23:46 |
Dat is met biefstuk ![]() | |
Klaploper | vrijdag 20 juli 2012 @ 00:37 |
wtf biefstuk rood van binne wil je dood of zoooo | |
Zaiks93 | vrijdag 20 juli 2012 @ 00:38 |
Nee hoor. Rundvlees kun je zo eten. Kip bijvoorbeeld bevat salmonella bacterien, die MOET je gaar eten. | |
Klaploper | vrijdag 20 juli 2012 @ 00:41 |
kip is lekker met beetje roze binnen in maar koe nee hoor dat doe ik niet je gaat toch ook geen rauwe eien eten | |
Zaiks93 | vrijdag 20 juli 2012 @ 00:44 |
Weleens rosbief en tartaar gegeten? Ook rood van binnen. Die worden meestal medium gebakken. Dat je kip eet dat nog roze van binnen is, is niet echt slim van je. Kip hoort gaar te zijn. ![]() (Ik zie trouwens het verband met rauwe eieren niet) | |
erikkll | vrijdag 20 juli 2012 @ 00:47 |
Dude. Ga nou niet serieus in op wat hij zegt. | |
Klaploper | vrijdag 20 juli 2012 @ 00:47 |
ja tartaar eet ik echt niet is gevaarlijk mijn medium zei of kip eten roze binnen of rauwe half om half gehakt | |
Zaiks93 | vrijdag 20 juli 2012 @ 00:49 |
Want jij kent hem? | |
HAL9000S | vrijdag 20 juli 2012 @ 00:52 |
Niet doorhebben dat die gast aan het trollen is ![]() | |
Zaiks93 | vrijdag 20 juli 2012 @ 00:56 |
Doe ik altijd ![]() Het is weleens leuk om trollen serieus te beantwoorden. Maakt me tenminste uniek. ![]() | |
Its-Jojo-4you | vrijdag 20 juli 2012 @ 09:08 |
goed topic ![]() | |
geitenbrei | zaterdag 21 juli 2012 @ 02:30 |
We hebben de reepjes 23 minuten lang goed gebakken. Daarna anderhalf uur op laag vuur verdergebakken en voíla, fantastische shoarma. Beetje taai, maar goed te eten. | |
Mr.Noodle | zaterdag 21 juli 2012 @ 02:37 |
2 uur gebakken.. ![]() | |
Mirjam | zaterdag 21 juli 2012 @ 02:38 |
Fijn dat het lekker was ![]() |