EK-burger | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:28 |
Moet 2 ons boter in die cake maar heb maar ca 75 gram roomboter. Kan dat er in of niet? Gewoon Bak en braad van de AH. | |
Erasmo | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:31 |
Nee. | |
Pinoooo | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:31 |
Nee denk het niet.. ![]() | |
__Saviour__ | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:32 |
Gaat niet tof werken denk ik Hier zit nu ook een cake in de oven trouwens ![]() | |
leeell | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:33 |
nee man | |
EK-burger | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:34 |
Oke iets anders? Olie of zo? | |
leeell | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:35 |
rijstolie of zonnebloemolie liever de eerste | |
leeell | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:35 |
maar of het net zo lekker wordt .... | |
Pietverdriet | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:36 |
De boter die je hebt gebruiken en een paar extra eieren gebruiken. | |
EK-burger | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:36 |
Bak wel een paar pannenkoeken ook meteen voor morgen bedankt mense. | |
Daffodil31LE | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:45 |
Natuurlijk kan dat. Ik heb meestal gewoon Blue Band gebruikt in plaats van roomboter. Werkt prima. | |
Pietverdriet | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:46 |
Gadverdamme wat een hollandse krenterigheid | |
Daffodil31LE | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:47 |
Nee, gemakzuchtigheid. Te lam om extra naar de winkel te lopen en zo. | |
leeell | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:49 |
dan lijkt het er niet eens op. | |
Pietverdriet | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:50 |
Tja, mensen zonder ambitie wat lekkers te maken | |
joyvke | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:53 |
Improviseer en weeg het cakemeel af op de eieren en boter die je hebt en maak minicakejes ![]() | |
Daffodil31LE | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:54 |
Gezien het tijdstip van de OP denk ik eerder aan mensen die niet in een land wonen waar je 24/7 even naar de winkel kan lopen. | |
Pietverdriet | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:55 |
Ik had het over margarine gebruiken | |
EK-burger | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:56 |
Roomboter is lekkerder maar wat me opval met de pannenkoeken is dat het wel sneller aanbrandt. | |
Daffodil31LE | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:56 |
Ik ook. TS heeft maar een beperkt klontje roomboter en vraagt of je ook cake kan bakken met margarine. Ja, dat kan. Probleemloos. | |
Pietverdriet | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:59 |
En ik zeg hem dat ie beter gewoon wat meer eieren kan gebruiken. | |
Pietverdriet | zaterdag 14 juli 2012 @ 22:59 |
Boter eerst klaren | |
Daffodil31LE | zaterdag 14 juli 2012 @ 23:00 |
250 gram suiker 250 gram boter/margarine 250 gram cakemeel 5 eieren 1 zakje vanillesuiker En voor de creatieveren: 1 flinke lepel cacaopoeder. Wat kan daaraan misgaan? | |
__Saviour__ | zaterdag 14 juli 2012 @ 23:00 |
Maar is dat Bak&Braad wat hij bedoelt niet een variant met allerlei extra smaakstoffen? | |
mazaru | zaterdag 14 juli 2012 @ 23:02 |
Dit kun je toch niet in cakebeslag doen?![]() | |
Daffodil31LE | zaterdag 14 juli 2012 @ 23:03 |
Dat zou inderdaad kunnen. Ik heb geen idee; we hebben geen AH in het dorp. Helaas over een paar maanden wel; dan wordt de Jumbo omgebouwd naar zo'n veel te duur kippenhok. | |
EK-burger | zaterdag 14 juli 2012 @ 23:03 |
Nee lieve schat maar ik heb de blokvariant niet de vloeibare. | |
mazaru | zaterdag 14 juli 2012 @ 23:07 |
Ahh deze! ![]() Die kun je best gebruiken hoor. Alleen mag je het geen roombotercake meer noemen dan. Maar hij zal best nog lekker smaken ![]() | |
EK-burger | zaterdag 14 juli 2012 @ 23:09 |
Gaat dan niet er een vleessmaak aan de cake zitten? ![]() | |
Daffodil31LE | zaterdag 14 juli 2012 @ 23:12 |
Alleen als je vlees in je cake doet, anders gaat er enkel maar een cakesmaak aanzitten... | |
EK-burger | zaterdag 14 juli 2012 @ 23:13 |
haha bijdehand ![]() | |
Daffodil31LE | zaterdag 14 juli 2012 @ 23:14 |
Oh, wacht... Is die Bak en Braad zoiets als de Croma van vroeger? Hard, breekbaar en donkergeel? | |
mootie | zaterdag 14 juli 2012 @ 23:16 |
Ja | |
Daffodil31LE | zaterdag 14 juli 2012 @ 23:17 |
Dan kun je er inderdaad beter geen cake mee maken. Wacht totdat morgen de winkels openen en haal gewone margarine (of roomboter, natuurlijk...) | |
mazaru | zaterdag 14 juli 2012 @ 23:19 |
Ik gebruik ook gewoon Blue Band in cakebeslag. Daar is niks mis mee. Maar een Croma-achtige boter weet ik niet. Volgens mij wordt dat een stuk zouter. | |
mootie | zaterdag 14 juli 2012 @ 23:26 |
Ik ben ook een knieperd die er Blue Band ingooit ![]() Croma en dergelijke zou ik me ook niet aan wagen. Volgens mij is dat veel zouter en zit er een heel andere smaak aan. | |
__Saviour__ | zaterdag 14 juli 2012 @ 23:28 |
ha de mijne hier is klaar. Een stracciatella cake ![]() | |
FutureFairytale | zondag 15 juli 2012 @ 00:03 |
Lees je wel? | |
Selestha | zondag 15 juli 2012 @ 13:13 |
Gatver het idee alleen al ![]() Doe mij maar alléén roombotercake ![]() ![]() | |
Quispi | zondag 15 juli 2012 @ 13:44 |
Doet me denken aan dit topic Koekjesrecepten! Arretjescake met croma... | |
mazaru | zondag 15 juli 2012 @ 14:04 |
Het schijnt dus wel eetbaar te zijn ![]() | |
RobinOok | zondag 15 juli 2012 @ 17:47 |
Ja, kan. |