abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 3 juli 2012 @ 08:53:30 #1
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_113704918
quote:
Bizar: deze speciaal voor de Spelen gebouwde Arcelor Mittal Orbit tower lijkt voor te komen op inmiddels 40 jaar oude profetische tekeningen van een Argentijnse 'ziener', die tevens het uitbreken van de Derde Wereldoorlog rond deze tijd voorspelde.

Sinds het eerste artikel over dit onderwerp op 15 februari is het alternatieve internet verder volgestroomd met artikelen en filmpjes met aanwijzingen, theorieën en 'bewijzen' dat er inderdaad een false flag aanslag of misschien zelfs wel een (in scène gezette) UFO invasie plaatsvindt tijdens of pal na de Olympische Spelen in Londen, die worden gehouden van 27 juli tot en met 12 augustus. Deze gebeurtenissen zouden door de machtselite worden gebruikt om een nieuwe grote oorlog -mogelijk zelfs WO-3- te ontketenen.

In de BBC serie 'Spooks: Code 9' (2008) werd het Britse publiek voor het eerst geconfronteerd met een nucleaire aanslag op het Olympische Stadion met 100.000 dodelijke slachtoffers. Vervolgens was het de krant Daily Mail die in 2010 een foto van het nieuwe Olympische Stadion in Londen publiceerde met in het midden een paddenstoelwolk van een atoomontploffing. De minister van Veiligheid waarschuwde dat er een 'reëel gevaar bestond dat terroristen tijdens de Spelen een vuile kernbom tot ontploffing zullen brengen'.

De toon was gezet. Sindsdien namen de autoriteiten verregaande veiligheidsmaatregelen en stationeerden zij inmiddels luchtafweerraketten, militairen en gevechtsvliegtuigen in of vlakbij Londen. Kortom: nog meer voer voor speculaties dat er -net zoals het geval was met de aanslagen op 9/11- een false flag operatie wordt gepland. Over het doel bestaat weinig twijfel: een nieuwe oorlog rechtvaardigen in het Midden Oosten (Syrië, Iran) en/of wereldwijde chaos veroorzaken, zodat de mensen bereid zijn een Nieuwe Wereld Orde met totale controle te accepteren.

Doodskisten voor 800.000 slachtoffers
Onlangs baarde de Britse journalist Lee Hazledean opzien toen hij beweerde dat hij undercover was gegaan bij G4S, 's werelds grootste beveiligingsbedrijf, dat ingezet wordt om de Olympische Spelen in goede banen te leiden. Hazledean ontdekte een aantal verbijsterende feiten waaruit blijkt dat de beveiliging door G4S een lachertje is:

* Hij werd aangenomen zonder dat er gekeken werd naar zijn achtergrond;
* Hij wist meerdere malen messen, vuurwapens en zelfs explosieven langs metaaldetectoren en bodyscans te loodsen;
* Bovendien werd hem verteld dat deze detectoren en scanners zullen worden uitgeschakeld als het heel druk is, om zo de massa niet op te houden;
* De training bleek vooral gericht op het evacueren van Londen in plaats van op beveiligingstaken.

De schokkendste onthulling van Hazledean was echter dat er 200.000 doodskisten naar Londen zouden zijn vervoerd. Iedere kist heeft ruimte voor 4 lijken, dus lijkt er rekening te worden gehouden met een gebeurtenis die tot 800.000 slachtoffers zal eisen. (1)

UFO invasie
De Britse media, waaronder de BBC, besteden de afgelopen tijd ruim aandacht aan complottheorieën rond de Olympische Spelen. Ook de voormalige UFO specialist van het ministerie van Defensie, Nick Pope, kwam aan het woord. Op 20 juni schreven we al hoe Pope de mensen waarschuwde om tijdens de Spelen of pal na de sluitingsceremonie de hemel goed in de gaten te houden, omdat er een 'false flag' invasie van UFO"s zou kunnen plaatsvinden.

Volgens Pope zouden er op of rond 27 juli aanslagen kunnen worden gepleegd, waarna er op 12 of 13 augustus, tijdens of na de sluitingsceremonie, ineens grote aantallen (valse) UFO's aan de hemel zouden kunnen verschijnen met als doel de wereld te verenigen tegen een gemeenschappelijke (maar virtuele) vijand. De talloze films en series over dit onderwerp de afgelopen jaren zouden zijn bedoeld als 'predictive programming', om de wereldbevolking aan het idee te laten wennen dat een invasie uit de ruimte inderdaad een serieuze mogelijkheid is.

Opmerkelijke aanwijzingen
Hier volgen de meest opmerkelijke nieuwe aanwijzingen die onlangs door complotdenkers werden gepresenteerd (2). Voor enkele eerdere aanwijzingen verwijs ik naar het eerste artikel.

1. In het eveneens op deze site besproken bizarre Chinese Euro-2012 promotieclipje, waarin Londen en enkele andere hoofdsteden van Europa alsmede ook een groot stadion worden verwoest, heeft een voetballer met nummer '10' de naam Hacken Lee. Dit lijkt te wijzen op Hackney en Lee Valley Park, onderdelen van het Olympische terrein. Tevens heeft Hackney de districtpostcode '10'.

2. Op 6-6-12 werd de metrolijn onder Hackney Marshes, Lee Valley en het Olympische Park 32 uur lang afgesloten omdat er een waterleiding zou zijn gesprongen. In werkelijkheid zouden er bommen zijn geplaatst in een precies onder het Olympische Stadion nieuw aangelegde tunnel voor elektriciteitsleidingen. Iets vergelijkbaars gebeurde ongeveer een maand vóór de aanslagen op de Twin Towers in New York. Die werden destijds een week lang om onbekende 'veiligheidsmaatregelen' gesloten.

3. Bekende films waarin de verwoesting van (delen van) Londen en/of de Big Ben, het symbool van Londen, wordt 'voorspeld' zijn onder andere V for Vendetta, The Avengers, Reign of Fire, Mars Attacks, 28 Weeks Later, G.I.Joe: Retaliation, Doctor Who (serie) en Ba'al: The Storm of God. Independence Day (1996) gaat over een invasie uit de ruimte, waarin twee datums (op computermonitors) lijken te worden voorspeld: 9/11 en 27-7. Ook in de vaker besproken film Knowing zou 27 juli 2012 in code voorkomen.

Olympisch lied over oorlog, hongersnood en zombies
4. In het officiële lied van de Olympics, 'Londen Calling' van The Clash, wordt letterlijk gezongen over 'oorlog' en 'strijd' - niet in het kader van sport, maar van de 'Underworld' (onderwereld). Dit wordt bevestigd door teksten over een verwachte 'meltdown', het opraken van graan (voedsel) en het stoppen van alle machines in het kader van een gebeurtenis op de zon.

Twijfels? Dan zouden deze zinnen daar een einde aan moeten maken: 'Want Londen verdrinkt... Londen roept op tot de evacuatie zone... Londen roept de zombies des doods op... Een nucleaire fout, maar ik ben niet bang...

Profetische tekeningen?
5. Nog vreemder is een serie tekeningen van de in 1974 overleden Argentijnse kunstenaar en 'ziener Benjamin Solari Parravicini. Deze tekeningen, tot stand gekomen door 'automatisch schrijven' (boodschappen uit het onderbewuste en/of van demonen), zouden gebeurtenissen in de toekomst laten zien (o.a. de moord op Kennedy, de ruimterace tussen Amerika en Rusland en zelfs 9/11).

Frappant is een in 1972 gemaakte tekening met duidelijke symbolen van de Olympics in Londen, zoals de Olympische fakkel en de (in Nederland gemaakte en 26 ton zware) grootste bel ter wereld die bij de openingsceremonie geluid zal worden. De tekening lijkt tevens de speciaal voor de Spelen gebouwde Arcelor Mittal Orbit toren af te beelden met daaromheen een soort slang gewikkeld.

Bij deze tekening -die bizar genoeg als een bijna perfecte plattegrond op zowel het Olympische Park als het Hackney Marshes park is te leggen- voorspelde Parravicini in vrijwel gelijke bewoordingen als The Clash de komst van vuur, armoede, plagen, 'uiteenrukkende explosies' en dood, en daarna 'de duisternis van de Draak die leek te slapen' (China? of de duivel zelf?) en tevens de 'verschrikkingen van de Beer (symbool voor Rusland) die liefde en broederschap pretendeerde'. Ook uit andere tekeningen zou blijken dat er in deze tijd een grote oorlog zal losbarsten tussen China / Rusland en de Verenigde Staten / Europa.

Parravicini schreef tevens dat een klein aantal 'rechtvaardigen' de wereld hier voortdurend voor zal proberen te waarschuwen, maar dat de mensen niet zullen willen luisteren. Na de enorme verwoestingen en duisternis 'zag' hij uit het Zuiden het 'licht' en 'het kruis' komen.

Satanische Nieuwe Wereld Orde
De eventuele aanslagen en/of UFO invasie moeten de laatste fase van het al in de 19e eeuw opgestelde plan van Illuminati-satanist Albert Pike voor in totaal drie wereldoorlogen in gang zetten. De eerste twee wereldoorlogen zijn geweest, de derde volgt spoedig. Het doel is om tijdens deze oorlog het 'Zionisme' (Israël en het deel van het christendom dat hen steunt) en de islamitische wereld elkaar te laten vernietigen.

De ongekende chaos die op de wereld ontstaat zal worden gebruikt om zowel het atheïsme als de laatste restjes christendom weg te vagen en de mensheid de 'universele manifestatie van de pure leer van Lucifer' (=satan) in een New Age Nieuwe Wereld Orde als de enige oplossing te presenteren.


Xander

(1) Infowars / Examiner
(2) YouTube (1/10*)

* Waarschuwing: ik ben van mening dat sommige conclusies en geconstateerde verbanden in deze verder erg interessante filmpjes worden getrokken absoluut niet kloppen. Zo wordt o.a. geloof in God / Allah op één lijn gesteld tegen de illuminati-satanisten. Ook worden in dit verband teksten uit de Koran aangehaald. De maker is dus mogelijk moslim en daardoor blind voor het feit dat het illuminati-Zionisme
diametraal tegenover het Bijbelse Zionisme staat. Niet voor niets richtte Albert Pike zich vrijwel uitsluitend op de vernietiging van het christendom en dit Bijbelse Zionisme).
bron
En dan heb je nog een whistleblower :
http://www.infowars.com/w(...)don-during-olympics/

Ik vind het frappant dat er nog geen item over was op FOK.


Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_113704959
tl;dr
Je weet het niet?!
  dinsdag 3 juli 2012 @ 08:59:55 #3
245626 error_404
nee, toch niet...
pi_113704998
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 08:56 schreef Impect het volgende:
tl;dr
[BNW] niet kennen :')
Op vrijdag 4 september 2009 schreef MarkyMarkx het volgende: Held _O_
hier schreef tong80 het volgende: _O_ :P
hier schreef stevenmac26 het volgende: :D
pi_113705020
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 08:59 schreef error_404 het volgende:

[..]

[BNW] niet kennen :')
Zie het al.. :'(
Je weet het niet?!
pi_113705136
Mogen we al die alu-hoedjes in BNW ook officieel uitlachen als er niks gebeurt?
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
  dinsdag 3 juli 2012 @ 09:19:18 #6
66714 YuckFou
Nu niet, nooit niet...
pi_113705300
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 08:53 schreef Lambiekje het volgende:

Nog vreemder is een serie tekeningen van de in 1974 overleden Argentijnse kunstenaar en 'ziener Benjamin Solari Parravicini. Deze tekeningen, tot stand gekomen door 'automatisch schrijven' (boodschappen uit het onderbewuste en/of van demonen), zouden gebeurtenissen in de toekomst laten zien (o.a. de moord op Kennedy, de ruimterace tussen Amerika en Rusland en zelfs 9/11).

Frappant is een in 1972 gemaakte tekening met duidelijke symbolen van de Olympics in Londen, zoals de Olympische fakkel en de (in Nederland gemaakte en 26 ton zware) grootste bel ter wereld die bij de openingsceremonie geluid zal worden. De tekening lijkt tevens de speciaal voor de Spelen gebouwde Arcelor Mittal Orbit toren af te beelden met daaromheen een soort slang gewikkeld.
En waar zijn al die profetische tekeningen te zien dan??
Are we not savages, innately destined to maim and kill?
Blame it on the environment, heredity or evolution: we're still responsible
Our intelligence may progress at geometric rates
Yet socially we remain belligerent neonates
pi_113705339
Eerst was het nog wel te lezen en klonk het op een of andere manier mogelijk.. totdat ze over satan en satanisme begonnen :')
  dinsdag 3 juli 2012 @ 09:25:03 #8
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_113705418
Nah 2 zinnen was het al duidelijk dat dit van Xander af kwam :P

Zit nu mobiel te fokken maar voorspelde hij ook geen rampen tijdens de vorige spelen?
pi_113705775
quote:
3. Bekende films waarin de verwoesting van (delen van) Londen en/of de Big Ben, het symbool van Londen, wordt 'voorspeld' zijn onder andere V for Vendetta, The Avengers, Reign of Fire, Mars Attacks, 28 Weeks Later, G.I.Joe: Retaliation, Doctor Who (serie) en Ba'al: The Storm of God. Independence Day (1996) gaat over een invasie uit de ruimte, waarin twee datums (op computermonitors) lijken te worden voorspeld: 9/11 en 27-7. Ook in de vaker besproken film Knowing zou 27 juli 2012 in code voorkomen.
In hoe veel films is het Vrijheidsbeeld nu al verwoest?
quote:
Olympisch lied over oorlog, hongersnood en zombies
4. In het officiële lied van de Olympics, 'Londen Calling' van The Clash, wordt letterlijk gezongen over 'oorlog' en 'strijd' - niet in het kader van sport, maar van de 'Underworld' (onderwereld). Dit wordt bevestigd door teksten over een verwachte 'meltdown', het opraken van graan (voedsel) en het stoppen van alle machines in het kader van een gebeurtenis op de zon.
"The ice age is coming, the sun is zooming in" past niet echt bij elkaar.

En ik weet niet waar ze vandaan halen dat een liedje uit 1979 'het' nummer van de OS is, want dat is Muse met 'Survival' (hmm... ook wel een 'aparte' naam :P en ze hebben nog wel meer aparte titels en teksten voor hun muziek)
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
  dinsdag 3 juli 2012 @ 09:44:42 #10
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_113705865
Feit is wel dat er een klokkenluider meldt wat er niet klopt. Feit is dat er duizenden en duizende kisten zijn besteld. Feit is dat er rocketturrets gemonteerd zijn op daken van woningen. Feit is dat er een evucatiedrill geoefend is.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 3 juli 2012 @ 09:58:14 #11
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_113706139
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 09:44 schreef Lambiekje het volgende:
Feit is wel dat er een klokkenluider meldt wat er niet klopt. Feit is dat er duizenden en duizende kisten zijn besteld. Feit is dat er rocketturrets gemonteerd zijn op daken van woningen. Feit is dat er een evucatiedrill geoefend is.
Doe eens foto's van die turrets enzo. :)
Ben wel benieuwd.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  dinsdag 3 juli 2012 @ 10:00:18 #12
33189 RM-rf
1/998001
pi_113706188
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 09:10 schreef spijkerbroek het volgende:
Mogen we al die alu-hoedjes in BNW ook officieel uitlachen als er niks gebeurt?
OOk dàt staat weer voorspeld in een van de linkjes die TS gepost heeft.....

volgens bepaalde complot-theoriretici worden de complot-voorspellingen ook juist verspreid als desinformatie om zo deze complot-theoretici in een slecht daglicht te stellen als er, zoals al zo vaak helemaal niks werkelijk bijzonders gebeurt...

lijkt me een erg solide theorie.. complot-bedenkers zijn niet gek, er bestaat gewoon een groot Complot dat uitgedacht is om die indruk te wekken, als al hun beweringen bewust onjuist blijken te zijn... :)
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
pi_113706462
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 10:00 schreef RM-rf het volgende:

[..]

OOk dàt staat weer voorspeld in een van de linkjes die TS gepost heeft.....

volgens bepaalde complot-theoriretici worden de complot-voorspellingen ook juist verspreid als desinformatie om zo deze complot-theoretici in een slecht daglicht te stellen als er, zoals al zo vaak helemaal niks werkelijk bijzonders gebeurt...

lijkt me een erg solide theorie.. complot-bedenkers zijn niet gek, er bestaat gewoon een groot Complot dat uitgedacht is om die indruk te wekken, als al hun beweringen bewust onjuist blijken te zijn... :)
In dit geval waren de complot-bedenkers/theoretici overheidsinstanties. ;)
pi_113706543
Bah ik rook Xandernieuws al vanuit NWS. Voorspelling nummer hoeveel? Tevens gaat die false flag nu natuurlijk niet meer door, het GLP effect heeft zijn werk allang gedaan.
pi_113706597
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 09:44 schreef Lambiekje het volgende:
Feit is wel dat er een klokkenluider meldt wat er niet klopt. Feit is dat er duizenden en duizende kisten zijn besteld. Feit is dat er rocketturrets gemonteerd zijn op daken van woningen. Feit is dat er een evucatiedrill geoefend is.
Duizenden kisten besteld, en niet 1 kistenmaker die zich afvraagt waar hij mee bezig is?
Of zijn het gewoon de 'beruchte' FEMA kisten die ze hebben verhuisd?

Luchtafweer was al bekend, en evacuatieoefeningen moeten ook gewoon gedaan worden, gebeurt ook bij normale bedrijven en instellingen.
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
  dinsdag 3 juli 2012 @ 10:33:20 #16
33189 RM-rf
1/998001
pi_113706935
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 10:12 schreef Gray het volgende:

[..]

In dit geval waren de complot-bedenkers/theoretici overheidsinstanties. ;)
en de media, een BBC-serie die ging over een aanslag op de olympische spelen...

complot-gedachtes zijn natuurlijk gewoon ook entertainment en daarom ook een geliefd odnerwerp van bv Hollywood-films en televisieseries.

Vraag is natuurlijk wel óf en wie er een onderscheid kan maken tussen Fictie en werkelijkheid.
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
pi_113707395
vond het ook al opvallend dat er in BNW bijvoorbeeld nog geen topic over was
Thanks Lambiekje
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
pi_113707546
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 10:33 schreef RM-rf het volgende:

[..]

en de media, een BBC-serie die ging over een aanslag op de olympische spelen...

complot-gedachtes zijn natuurlijk gewoon ook entertainment en daarom ook een geliefd odnerwerp van bv Hollywood-films en televisieseries.

Vraag is natuurlijk wel óf en wie er een onderscheid kan maken tussen Fictie en werkelijkheid.
Aangezien het nog moet plaatsvinden is elke vorm van discussie omtrent dit onderwerp speculatie en dus fictie. Uiteraard is het ene theorie verder gezocht dan het andere, maar alles is nog mogelijk. Dat onderscheid tussen fictie en werkelijkheid is dus nog niet te maken, aangezien alles tot nu toe fictie is.

Tot de tijd dat het aanbreekt is het voor velen hier ook entertainment. :)
pi_113707601
Snap het nou, al deze valse false flags aankondigingen worden gemaakt om mensen eraan te laten wennen zodat je een don't cry wolf verhaal krijgt, mensen geloven het niet meer. (alsof ze het nu wel geloven maar dat terzijde.)
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
  dinsdag 3 juli 2012 @ 11:15:53 #20
66714 YuckFou
Nu niet, nooit niet...
pi_113708155
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 09:19 schreef YuckFou het volgende:
En waar zijn al die profetische tekeningen te zien dan??
Lambiekske! Helpen! Nu! Ik zoek t London2012 logo hiertussen maar vind hem niet....
https://www.google.nl/sea(...)fyT6CwJqah0QXEweyvCQ
Are we not savages, innately destined to maim and kill?
Blame it on the environment, heredity or evolution: we're still responsible
Our intelligence may progress at geometric rates
Yet socially we remain belligerent neonates
pi_113708385
quote:
3s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 10:55 schreef Gray het volgende:

[..]

Aangezien het nog moet plaatsvinden is elke vorm van discussie omtrent dit onderwerp speculatie en dus fictie. Uiteraard is het ene theorie verder gezocht dan het andere, maar alles is nog mogelijk. Dat onderscheid tussen fictie en werkelijkheid is dus nog niet te maken, aangezien alles tot nu toe fictie is.

Tot de tijd dat het aanbreekt is het voor velen hier ook entertainment. :)
Alleen de geschiedenis is werkelijkheid. (jaja, ik weet het, de werkelijkheid van de winnaar ;) )

En ja, ik zit hier ook voor de entertainment, maar dat wil niet zeggen dat ik geen triviale feitenkennis heb :+
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_113708471
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 09:39 schreef Resistor het volgende:
En ik weet niet waar ze vandaan halen dat een liedje uit 1979 'het' nummer van de OS is, want dat is Muse met 'Survival' (hmm... ook wel een 'aparte' naam :P en ze hebben nog wel meer aparte titels en teksten voor hun muziek)
Dat viel mij ook nog het meest op inderdaad. Dezelfde profeten hebben het nummer "Bombs over Bagdad" van Outkast waarschijnlijk gezien als voorspelling voor de Irakoorlog. :').
FOK! verstandig, lees een P.I.
pi_113709116
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 11:23 schreef Resistor het volgende:

[..]

Alleen de geschiedenis is werkelijkheid. (jaja, ik weet het, de werkelijkheid van de winnaar ;) )

En ja, ik zit hier ook voor de entertainment, maar dat wil niet zeggen dat ik geen triviale feitenkennis heb :+
Prima toch? :)
pi_113709671
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 09:44 schreef Lambiekje het volgende:
Feit is wel dat er een klokkenluider meldt wat er niet klopt. Feit is dat er duizenden en duizende kisten zijn besteld. Feit is dat er rocketturrets gemonteerd zijn op daken van woningen. Feit is dat er een evucatiedrill geoefend is.
Dus het is direct een feit als iemand wat opschrijft?
pi_113711300
De tekst van het promotienummer voor de spelen is wel vrij bizar:

London calling to the faraway towns
Now war is declared, and battle come down
London calling to the underworld
Come out of the cupboard, you boys and girls London calling,
now don't look to us
Phoney Beatlemania has bitten the dust London calling,
see we ain't got no swing
'Cept for the ring of that truncheon thing

[Chorus 1:]
The ice age is coming, the sun's zooming in
Meltdown expected, the wheat is growing thin
Engines stop running, but I have no fear
'Cause London is drowning, and I live by the river

London calling to the imitation zone
Forget it, brother, you can go it alone
London calling to the zombies of death
Quit holding out, and draw another breath
London calling, and I don't wanna shout
But while we were talking, I saw you nodding out
London calling, see we ain't got no high
Except for that one with the yellowy eyes

[Chorus 2: x2]
The ice age is coming, the sun's zooming in
Engines stop running, the wheat is growing thin
A nuclear error, but I have no fear
'Cause London is drowning, and I live by the river

Now get this London calling, yes, I was there, too
An' you know what they said?
Well, some of it was true!
London calling at the top of the dial
After all this, won't you give me a smile?
London calling I never felt so much alike [fading] alike alike alike
I am happy
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')