abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  maandag 8 maart 2021 @ 15:46:08 #251
478939 Soepeltjes
Alles op rolletjes
pi_198393529
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
het vervolg:

Ik hoor wat geschuifel en daarna een doffe, gedempte klap. Het is de deur die in het slot valt.
Ik kom overeind en kijk nog wat gespannen over m’n schouder. Je bent echt weg zie ik. Nu pas voel ik me zeker genoeg om me om te draaien.
Het kussen leg ik weer op het bed en het raam sluit is, zoals door jou gevraagd haal ik een jurkje uit mijn koffer en kleed ik me om zonder m’n slipje uit te doen.
Daarna ga ik op bed liggen. Dit geeft me de gelegenheid om alles wat zojuist gebeurd is in gedachten nog eens naar voren te halen. Ik kan bijna niet geloven dat ik hiermee ingestemd heb en dat dit nu gebeurd is. Wat staat me nog te wachten?

Ik merk dat ik er al denkend weer opgewonden van word en ik wrijf met m’n handen over borsten. Ik trek m’n jurkje iets op met de bedoeling m’n handen en over m’n blote huid te laten gaan. Op dat moment bedenk ik me jouw woorden… Ik mag niet met mezelf spelen. ….
Oef dat is toch nog lastiger dan gedacht. Ik blijf op het bed liggen en dwarrel wat weg in een sluimerend dutje.

‘Ping’… ik schrik wakker en grijp als in een reflex naar mijn telefoon. Is dat een berichtje van jou? Hoe laat is het eigenlijk? Het blijkt dat ik maar een kwartiertje in dromenland het gelegen en het is inderdaad een berichtje van jou. Ik voel direct de vlinders weer in m’n onderbuik opkomen en ik voel dat ik ga blozen. Alsof ik een uiterst stout berichtje van je ga lezen. Het is een locatieprikker met alleen de mededeling ‘ik wacht op je, lekkertje’.

Ik ben meteen klaarwakker, zwaai m’n benen van het bed en pak een klein schoudertasje voor de gebruikelijke noodzakelijkheden. Het is mooi lenteweer, een jas dragen buiten is niet nodig.
Met m’n zonnebril op m’n neus stap ik de hotelkamer uit. Al driemaal heb ik gecheckt of je me verwacht op een bepaalde tijd, maar dat heb je er niet bijgezet. Het schiet door m’n hoofd dat je wel een hele grote greep op me hebt, dat ik je zo graag ter wille wil zijn, maar ik sta er verder maar niet teveel bij stil.

Er heerst een gezellige drukte in deze binnenstad. Niet overdreven maar wel gezellig. Het zonnetje schijnt en iedereen lijkt vrolijk. Buiten dat een zonnebril handig is tegen de felle zonnestralen is de grootste reden dat ik graag een zonnebril draag, dat ik dan ongegeneerd mensen kan bekijken. Heerlijk stoÔcijns voor me uit kijken terwijl ik alles en iedereen uitgebreid aan het bekijken ben.

Al snel ben ik op de plek van bestemming, het blijkt een Hema-filiaal te zijn.
Wat moet ik hier nu weer doen? Waar ben jij? Waar moet ik heen? Ik voel weer de spanning in m’n onderbuik en ik knijp m’n bovenbenen nog een extra tegen elkaar. Zo kan ik voelen dat m’n slipje nog steeds aardig vochtig is van eerder vandaag.
Ik probeer zo onopvallend mogelijk alle personen in de winkel te bekijken of ik jou zie, maar ik weet niet eens wat je aanhebt.
‘zzzt zzzt’. Ik voel m’n telefoon trillen in m’n hand, het geluid heb ik voor de zekerheid maar uitgezet.
Het is een bericht van jou:
‘Ga de trap op naar de eerste verdieping, sla dan linksaf en loop naar de toiletten achterin.’

Ik lees het berichtje nog een aantal keer langzaam door en loop dan naar de trap.
Even later ben ik bijna bij de toiletten aangekomen. Ik vertraag mijn pas omdat ik niet goed weet wat ik moet doen. Nog steeds met m’n zonnebril op probeer ik zo neutraal mogelijk over te komen terwijl mijn ogen schichtig alle kanten op kijken. Ik ben bijna bij de toiletten als de deur van de gehandicapte wc iets opengeschoven wordt. Als automatisch stap ik iets opzij om alvast ruimte te maken, maar dan zie ik jouw hoofd en je gebaart me binnen te komen.
Ik kijk snel over m’n rechterschouder en stap dan vlucht de wc binnen.

Je schuift de deur direct dicht en draait het slot op bezet. Dan draai je je om naar mij. We bekijken elkaar eens goed terwijl ik m’n zonnebril afzet.
“hmmmm geil dier, ik krijg meteen weer zin in je” zeg je terwijl je me keurend bekijkt. Ik wil iets gevats terugzeggen en open m’n mond, maar je bent me voor “uh uh uh, je spreekt alleen wanneer ik daarom vraag, weet je nog?”
Ik knik van ja en doe m’n mond weer dicht. Je stap op me af en begint me te zoenen. Eerst voorzichtig, maar al snel heb je mij in je greep en voel ik mijn knieŽn week worden van jouw intense zoenen. Ik ruik je luchtje gemixt met een vleugje zweet. Je tong bevoelt de mijne, je tast en likt m’n lippen en hapt speels in m’n hals, een absolute erogene zone voor mij. Ik laat het me overkomen, ik laat jou mij overkomen en ik hoor mezelf steeds heftiger hijgen.
Je armen op mijn rug en heupen begeleiden me door de ruimte. Het lijkt haast of we aan het dansen zijn, en ik volg je gewillig terwijl ik van jou geniet. Je zet me tegen de muur met allerlei buizen handgrepen aan en geleidt mijn armen en handen tot boven mijn hoofd.
“Houd jezelf vast en laat niet los” zeg je tegen me. Gewillig grijp ik de handgreep boven m’n hoofd vast.
Je stopt met zoenen en doet een stapje naar achteren en bekijkt me uitgebreid. “Hmmm, wat een lekkere vormen heb je toch” Ik kijk je verlangend aan.

Dan stap je weer dichterbij en zakt meteen op je knieŽn en slaat de rok van m’n jurk omhoog. “Hmmm ik ruik onze seks, heerlijk”
Je gooit de rok over je hoofd en kneedt met je handen je weg omhoog vanaf m’n knieŽn naar boven. Je betast elke centimeter van mijn bovenbenen, mijn dijen mijn heupen. Ik voel je neus tegen mijn venusheuvel en je neemt een diepe teug zodat je jouw zaad en mijn vocht goed kunt ruiken. Ik word er nog opgewondener van en ik voel hoe er nieuw vocht in m’n slipje loopt.

Je pakt m’n slipje aan beiden kanten beet en trekt het uit. Ik stap eruit en zo sta je voor me met mijn doorweekte slipje voor m’n neus. Nog altijd houd ik mijn handen boven mijn hoofd en omklem ik de buizen. Je laat het slipje voor m’n gezicht bungelen en ruikt eraan. “Lik het af helemaal af en geef me daarna een tongzoen”. Ik gehoorzaam je direct en hap naar het natte kruis van m’n slipje. Ik proef mijn vocht en jouw zoutige zaad. Ik voel dat m’n tepels zich straktrekken van de opwinding.

Je gezicht komt nu heel dichtbij mijn gezicht en ik geef je een vurige tongzoen. Ik voel onze tongen elkaar aftasten, draaien, kronkelend, speeksel, zaad en vocht uitwisselend. Ik voel de opwinding weer naar m’n onderbuik en hoofd stijgen. Ik voel mezelf gaan blozen en ik voel dat mijn kutje weer nieuw vocht aan het produceren is. Je likt m’n lippen af en duikt dan weer naar beneden onder de rok van m’n jurk. Je hebt de smaak te pakken. Je grijp met je beide handen de binnenkant van mijn bovenbenen beet en duwt ze uit elkaar terwijl jouw tong gulzig mijn schaamlippen begint te likken.

Ik weet niet wat ik meemaak, je tong lijkt ineens overal te zijn, mijn schaamlippen, clit, m’n kutje wordt uitgebreid gelikt en van kusjes voorzien. Ik hoor je smakken en dat windt me nog meer op. Ik krijg weke knieŽn. Ik wil je overal voelen, in me, op me, je tong, je pik, je vingers je handen, alles. Je gaat onverschrokken door met lange halen kleine beetjes, je zuigt je draait rond op m’n clit waardoor ik hard ga kreunen.

Dan voel ik dat je een vinger in m’n kutje stopt. ‘Eindelijk’ denk ik bij mezelf. Ik wil je in me voelen.
Je duwt je vinger (of vingers?) in en uit m’n kutje terwijl je mijn clitje blijft likken. Ik geniet van jou en van dit moment.
Ik wil meer, ik duw m’n heupen meer naar voren, maar het lijkt voor jou een teken om te stoppen. Je staat op, pakt me stevig beet en duwt me van de muur af richting de wastafel. Je grijpt me bij mijn rechterarm en duwt met je linkerhand mijn bovenlichaam naar voren.
Ik sta voorover gebogen bij de wastafel (die blijkbaar veel lager hangt in zo’n toilet) en kijk in de spiegel.
Je kneedt mijn billen en ik zie je via de spiegel weer naar beneden zakken. Je zwaait de rok op en je begint mij nu doggy-style te vingeren. Ik kreun van genot en duw mijn kont nog iets meer naar achteren.

Jij pakt mijn billen beet en duwt ze uit elkaar. En dan duw je je gezicht tegen mijn anus aan en begint me gulzig te likken. Ik schrik een beetje van je actie, maar ik voel de schrik vlug wegebben en een nieuw soort geiligheid komt naar boven. Wat is dit lekker.
Je begint met een vinger mijn anus te masseren terwijl ik je tong over m’n schaamlippen voel glijden.
Voordat ik het goed en wel doorheb, heb je een vinger in mijn anus laten glijden en beweeg je deze pompend en zachtjes steeds iets dieper. Ik voel dat ik het warm krijgt van alle opwinding en ik merk dat ik mee begin te bewegen met jouw bewegingen. Ik wil je diep in mij. Je haalt je vinger uit m’n anus en duwt ‘m erna meteen weer tegen m’n kontgaatje. Of is het een andere vinger? Ondertussen glijdt je tong telkens plagend langs m’n clit en ga ik op in alle geiligheid.

Ik voel je masserende bewegingen bij mijn anus. Je probeert voorzichtig weer naar binnen te komen. Het voelt allemaal wat strakker dan daarnet. Je probeert vast een extra vinger erbij te krijgen. Het maakt me allemaal niets uit, ik wil je in mij voelen en ik duw mijn kont iet naar achter als teken dat je door mag gaan.

Die hint pak je meteen op en ik voel dat de druk op mijn gaatje toenemen en dan. Dan kom je naar binnen. Wow wat voelt dat ineens gevuld, dit is wel meer dan een vinger. Maakt het maakt me niets uit ik kreun en beweeg mijn kant steeds meer naar jou als teken dat je me mag vullen. Ik voel m’n stijve tegels tegen de wastafel schuren waardoor ze nog stijver worden.

Ineens stop je en sta je op. Ik kom langzaam overeind en draai me verbaasd om.
“Zo”, zeg je “lees dit goed en ik zie je straks.”
Je duwt een envelop in m’n hand samen met mijn tas en terwijl ik verbouwereerd naar jou en een envelop kijk heb jij de deur al opengeschoven en duw je me zachtjes het toilet uit. Ik wil je wat vragen, ik wil weten hoe… wat…, maar je hebt de deur al weer dichtgeschoven en op slot gedaan.

Ik sta verhit en verbaasd voor het toilet en kijk zo de winkel in. Dan besef ik me dat ik helemaal geen slipje meer aanheb en dat er nog steeds iets in mijn kont zit! Je hebt een butplug in mijn kont gestopt realiseer ik me. Ik schrik een beetje omdat ik ineens het idee heb dat iedereen dit aan mij kan zien. Maar snel daarna merk ik dat me dit weer enorm opwindt. Die envelop, die moet ik maar eens gaan lezen dan. Ik zet vlug m’n zonnebril weer op, dat voelt toch een beetje beschermd en zo loop ik zonder slipje maar met butplug naar de restauratie om daar op m’n gemakje te bekijken wat er in de envelop zit.

.....
  donderdag 14 oktober 2021 @ 21:43:02 #252
478939 Soepeltjes
Alles op rolletjes
pi_201757610
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het vervolg:


Ik heb een plekje gevonden in een hoekje van de restauratie. Met een mok cappuccino voor me zit ik alleen aan het tafeltje. In eerste instantie was ik nog bang dat ik niet fatsoenlijk zou kunnen zitten met de buttplug in me. Maar dat blijkt reuze mee te vallen.
Ik heb grote ronde billen die nu goed van pas komen.

Nu de envelop maar openmaken.
Er zit een kaartje met een plattegrond in. Er is met een dikke zwarte stift een lijn getrokken vanaf mijn huidige locatie naar een locatie die net buiten het centrum lijkt te liggen. Niet al te gek ver weg.

Ik draai de kaart om een lees:
"Zorg dat je om 15:00 uur op de aangegeven locatie bent en loop via de aangegeven route. Je mag het adres niet opzoeken in je telefoon."

Vooral de laatste zin maakt me nieuwsgierig. Waarom mag ik het niet opzoeken? Zou ik dan iets zien wat niet de bedoeling is? En wat kan er zo erg zijn?
Ik heb nu nog tijd zat dus ik besluit naar buiten te gaan en gewoon een stukje te wandelen zodat de wind kan spelen met de rok van mijn jurk en de koele bries langs mijn kaalgeschoren lippen kan glijden.
....

Over 10 minuten moet ik op de mysterieuze plek zijn. Ik ken niets in deze stad dus ik kijk goed rond en lees de straatnaambordjes. Ik loop inmiddels in een brede maar rustige straat. Er zitten hier wel een paar winkels maar niet veel.
Ik moet ergens linksaf weet ik. Op de plattegrond ziet de zijstraat eruit als een smal onopvallend straatje.
Dan zie ik ineens een zijstraatje met de juiste straatnaam.

Ik loop erheen en draai linksaf de straat in. Het is inderdaad een smal straatje met vrijwel blinde muren. Er loopt hier niemand. Verderop lijkt deze straat uit te komen op een binnenplaats. Is dit privťterrein?
Ik sta stil en kijk achterom naar het straatnaambordje. Het is echt de juiste straat. Ik kijk weer vooruit en loop langzaam verder.
Nog een paar stappen en ik sta ineens op een binnenplaats met wat plantenbakken en bankjes. Terwijl ik nog rondkijk grijp jij ineens mijn rechterhand. Ik schrik ervan want ik had je niet gezien. Je hebt m'n hand stevig omklemt en kijkt me met een grote grijns aan. Ik glimlach terug en loop gewillig aan jouw hand met je mee.

Je loopt stevig door en steekt de binnenplaats schuin over. Ik kijk ook me heen maar ik krijg nauwelijks de kans alles goed te bekijken.

Ineens lopen we een pand binnen waar de brede deur al van openstaat. Het is donker binnen door de grote zwarte, semiglanzende stenen vloer.
We lopen samen door naar achteren en gaan dan een trap op.
Het is schemerig en eigenlijk heel leeg hier. Bijna zoals een hotel, behalve dat er overal zwarte vloerbedekking ligt.

We staan nu in een brede gang. Jij loopt naar de tweede deur aan de rechterkant en opent deze.
Je hebt nog altijd m'n hand vast en leidt mij zo mee naar binnen.

Het is hier nog veel donkerder, op 1 groot scherm aan de rechterwand na.
Was het in het gang nog nagenoeg stil. In deze ruimte hoor ik gekreun en gehijg.
Ik kijk naar het scherm terwijl jij me verder de ruimte invoert. Er wordt een pornofilm vertoond op het scherm, en ik besef dat ik in een seksbioscoop sta.

Ondertussen heb jij me naar een bank begeleid waarop je wil dat ik ga zitten. Het is de voorste bank, er is niemand die voor ons zit. Ik weet Łberhaupt niet of er andere mensen zijn bedenk ik me dan.
De bank lijkt van leer te zijn en bestaat uit een diep zitvlak en hoge rugleuning. Er zijn geen armleuningen.

De hele situatie heeft me al opgewonden gemaakt en nu ik op deze bank in een hele donkere ruimte zit, zonder slipje, met buttplug en jij aan mijn rechterkant naast mij, kijkend naar een pornofilm, word ik alleen maar geiler.

Ik ga wat onderuitgezakt zitten en spreid mijn benen.
Je hebt je linkerarm om m'n nek geslagen en met de rechterhand wrijf je over m'n bovenbeen, steeds dichter naar m'n natte kutje.

Mijn rechterhand laat ik over jouw groter wordende bobbel in je broek glijden terwijl we uitgebreid aan het zoenen zijn.

Dan voel ik dat er iemand dicht naast mij aan de linkerkant gaat zitten. Instinctief wil ik kijken wie dat is maar jij verstevigt je greep om mijn nek en op dat moment voel ik een grove stevige hand mijn linkerbeen meer opzij duwen en al knedend via mij binnenbeen naar m'n kutje glijden.

Ik heb geen idee wiens hand via mijn linkerbinnenbeen betast, maar de hele setting windt me zo enorm op dat het me eigenlijk niets uitmaakt.
De man links duwt m'n linkerbeen ruw nog verder opzij en graait dan met z'n vingers in m'n natte kutje en begint me te vingeren. Jij kneedt ondertussen nog steeds alleen m'n rechterbinnenbeen.
Ik ga nog iets meer onderuit gezakt zitten. Met m'n rechterhand probeer ik jouw gulp te vinden. Dat is blijkbaar niet wat jij wil want je trekt je linkerarm weg van mijn nek en grijpt mij stevig bij mijn rechterpols en dwingt m'n hand juist weg van jouw kruis. Je rechterhand kneed mijn binnenbeen nog steeds.
De man aan de linkerkant begint steeds zwaarder te hijgen terwijl hij steeds driftiger zijn vingers in m'n kutje stoot. Ik zoek met m'n linkerhand naar zijn kruis. Hij heeft dat door en duwt mijn hand meteen tegen zijn al ontblootte stijve lul. Ondertussen zoen je mijn hals terwijl ik kreunend m'n hoofd achterover tegen de lederen rugleuning duw.

Hier zit ik dan in een donkere seksbioscoop, wijdbeens onderuitgezakt, zonder slipje en met buttplug. Jij houdt m'n rechterarm in bedwang en kneedt mijn rechterbinnenbeen en zoent mijn hals. Terwijl die forse, harige onbekende man, zwaar hijgend zijn vingers (zijn het er twee of drie?) Steeds harder en dieper in mijn kutje stoot. Ik hoor mezelf kreunen en hijgen.
Ik grijp de keiharde lul van de onbekende man stevig beet en schuif de voorhuid over z'n eikel terwijl ik mijn grip stevig probeer te houden. Hij duwt nu z'n hijgende gezicht tegen de mijne aan en zegt met een diepe hijgende fluisterstem "grijp me stevig in m'n ballen, lekker sletje" en vervolgens duwt hij zijn tong in m'n mond.

Ik doe wat hij zegt en geef mij volledig over.
Ik hoor gehijg en gekreun van de linkerman. Ik hoor m'n soppende kutje waarin zijn grove vingers krachtig in en uit bewegen. Ik voel zijn zweterige behaarde gezicht tegen de mijne en zijn vlezige tong in mijn mond. Met mijn linkerhand kneed ik stevig zijn behaarde ballen. Hoe meer kracht ik zet hoe opgewonder hij wordt en hij mij trakteert op diepere stoten in m'n kutje.
Jij houdt ondertussen mijn rechterarm nog steeds klem terwijl je mij hals likt en kust. "Kom" zeg je ineens in mijn oor en je staat direct op. Je hebt m'n arm nog steeds stevig beet. De man haalt z'n hand uit m'n natte kut en likt z'n vingers af.

Jij beent met grote stappen naar een hoek in deze ruimte terwijl je mij hardhandig meevoert naar een hoek in deze ruimte.
"Ga liggen" zeg je en je wijst naar een gynaecologenstoel.
.....
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')