abonnement bol.com Unibet Coolblue
  maandag 8 maart 2021 @ 15:46:08 #251
478939 Soepeltjes
Alles op rolletjes
pi_198393529
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
het vervolg:

Ik hoor wat geschuifel en daarna een doffe, gedempte klap. Het is de deur die in het slot valt.
Ik kom overeind en kijk nog wat gespannen over m’n schouder. Je bent echt weg zie ik. Nu pas voel ik me zeker genoeg om me om te draaien.
Het kussen leg ik weer op het bed en het raam sluit is, zoals door jou gevraagd haal ik een jurkje uit mijn koffer en kleed ik me om zonder m’n slipje uit te doen.
Daarna ga ik op bed liggen. Dit geeft me de gelegenheid om alles wat zojuist gebeurd is in gedachten nog eens naar voren te halen. Ik kan bijna niet geloven dat ik hiermee ingestemd heb en dat dit nu gebeurd is. Wat staat me nog te wachten?

Ik merk dat ik er al denkend weer opgewonden van word en ik wrijf met m’n handen over borsten. Ik trek m’n jurkje iets op met de bedoeling m’n handen en over m’n blote huid te laten gaan. Op dat moment bedenk ik me jouw woorden… Ik mag niet met mezelf spelen. ….
Oef dat is toch nog lastiger dan gedacht. Ik blijf op het bed liggen en dwarrel wat weg in een sluimerend dutje.

‘Ping’… ik schrik wakker en grijp als in een reflex naar mijn telefoon. Is dat een berichtje van jou? Hoe laat is het eigenlijk? Het blijkt dat ik maar een kwartiertje in dromenland het gelegen en het is inderdaad een berichtje van jou. Ik voel direct de vlinders weer in m’n onderbuik opkomen en ik voel dat ik ga blozen. Alsof ik een uiterst stout berichtje van je ga lezen. Het is een locatieprikker met alleen de mededeling ‘ik wacht op je, lekkertje’.

Ik ben meteen klaarwakker, zwaai m’n benen van het bed en pak een klein schoudertasje voor de gebruikelijke noodzakelijkheden. Het is mooi lenteweer, een jas dragen buiten is niet nodig.
Met m’n zonnebril op m’n neus stap ik de hotelkamer uit. Al driemaal heb ik gecheckt of je me verwacht op een bepaalde tijd, maar dat heb je er niet bijgezet. Het schiet door m’n hoofd dat je wel een hele grote greep op me hebt, dat ik je zo graag ter wille wil zijn, maar ik sta er verder maar niet teveel bij stil.

Er heerst een gezellige drukte in deze binnenstad. Niet overdreven maar wel gezellig. Het zonnetje schijnt en iedereen lijkt vrolijk. Buiten dat een zonnebril handig is tegen de felle zonnestralen is de grootste reden dat ik graag een zonnebril draag, dat ik dan ongegeneerd mensen kan bekijken. Heerlijk stoÔcijns voor me uit kijken terwijl ik alles en iedereen uitgebreid aan het bekijken ben.

Al snel ben ik op de plek van bestemming, het blijkt een Hema-filiaal te zijn.
Wat moet ik hier nu weer doen? Waar ben jij? Waar moet ik heen? Ik voel weer de spanning in m’n onderbuik en ik knijp m’n bovenbenen nog een extra tegen elkaar. Zo kan ik voelen dat m’n slipje nog steeds aardig vochtig is van eerder vandaag.
Ik probeer zo onopvallend mogelijk alle personen in de winkel te bekijken of ik jou zie, maar ik weet niet eens wat je aanhebt.
‘zzzt zzzt’. Ik voel m’n telefoon trillen in m’n hand, het geluid heb ik voor de zekerheid maar uitgezet.
Het is een bericht van jou:
‘Ga de trap op naar de eerste verdieping, sla dan linksaf en loop naar de toiletten achterin.’

Ik lees het berichtje nog een aantal keer langzaam door en loop dan naar de trap.
Even later ben ik bijna bij de toiletten aangekomen. Ik vertraag mijn pas omdat ik niet goed weet wat ik moet doen. Nog steeds met m’n zonnebril op probeer ik zo neutraal mogelijk over te komen terwijl mijn ogen schichtig alle kanten op kijken. Ik ben bijna bij de toiletten als de deur van de gehandicapte wc iets opengeschoven wordt. Als automatisch stap ik iets opzij om alvast ruimte te maken, maar dan zie ik jouw hoofd en je gebaart me binnen te komen.
Ik kijk snel over m’n rechterschouder en stap dan vlucht de wc binnen.

Je schuift de deur direct dicht en draait het slot op bezet. Dan draai je je om naar mij. We bekijken elkaar eens goed terwijl ik m’n zonnebril afzet.
“hmmmm geil dier, ik krijg meteen weer zin in je” zeg je terwijl je me keurend bekijkt. Ik wil iets gevats terugzeggen en open m’n mond, maar je bent me voor “uh uh uh, je spreekt alleen wanneer ik daarom vraag, weet je nog?”
Ik knik van ja en doe m’n mond weer dicht. Je stap op me af en begint me te zoenen. Eerst voorzichtig, maar al snel heb je mij in je greep en voel ik mijn knieŽn week worden van jouw intense zoenen. Ik ruik je luchtje gemixt met een vleugje zweet. Je tong bevoelt de mijne, je tast en likt m’n lippen en hapt speels in m’n hals, een absolute erogene zone voor mij. Ik laat het me overkomen, ik laat jou mij overkomen en ik hoor mezelf steeds heftiger hijgen.
Je armen op mijn rug en heupen begeleiden me door de ruimte. Het lijkt haast of we aan het dansen zijn, en ik volg je gewillig terwijl ik van jou geniet. Je zet me tegen de muur met allerlei buizen handgrepen aan en geleidt mijn armen en handen tot boven mijn hoofd.
“Houd jezelf vast en laat niet los” zeg je tegen me. Gewillig grijp ik de handgreep boven m’n hoofd vast.
Je stopt met zoenen en doet een stapje naar achteren en bekijkt me uitgebreid. “Hmmm, wat een lekkere vormen heb je toch” Ik kijk je verlangend aan.

Dan stap je weer dichterbij en zakt meteen op je knieŽn en slaat de rok van m’n jurk omhoog. “Hmmm ik ruik onze seks, heerlijk”
Je gooit de rok over je hoofd en kneedt met je handen je weg omhoog vanaf m’n knieŽn naar boven. Je betast elke centimeter van mijn bovenbenen, mijn dijen mijn heupen. Ik voel je neus tegen mijn venusheuvel en je neemt een diepe teug zodat je jouw zaad en mijn vocht goed kunt ruiken. Ik word er nog opgewondener van en ik voel hoe er nieuw vocht in m’n slipje loopt.

Je pakt m’n slipje aan beiden kanten beet en trekt het uit. Ik stap eruit en zo sta je voor me met mijn doorweekte slipje voor m’n neus. Nog altijd houd ik mijn handen boven mijn hoofd en omklem ik de buizen. Je laat het slipje voor m’n gezicht bungelen en ruikt eraan. “Lik het af helemaal af en geef me daarna een tongzoen”. Ik gehoorzaam je direct en hap naar het natte kruis van m’n slipje. Ik proef mijn vocht en jouw zoutige zaad. Ik voel dat m’n tepels zich straktrekken van de opwinding.

Je gezicht komt nu heel dichtbij mijn gezicht en ik geef je een vurige tongzoen. Ik voel onze tongen elkaar aftasten, draaien, kronkelend, speeksel, zaad en vocht uitwisselend. Ik voel de opwinding weer naar m’n onderbuik en hoofd stijgen. Ik voel mezelf gaan blozen en ik voel dat mijn kutje weer nieuw vocht aan het produceren is. Je likt m’n lippen af en duikt dan weer naar beneden onder de rok van m’n jurk. Je hebt de smaak te pakken. Je grijp met je beide handen de binnenkant van mijn bovenbenen beet en duwt ze uit elkaar terwijl jouw tong gulzig mijn schaamlippen begint te likken.

Ik weet niet wat ik meemaak, je tong lijkt ineens overal te zijn, mijn schaamlippen, clit, m’n kutje wordt uitgebreid gelikt en van kusjes voorzien. Ik hoor je smakken en dat windt me nog meer op. Ik krijg weke knieŽn. Ik wil je overal voelen, in me, op me, je tong, je pik, je vingers je handen, alles. Je gaat onverschrokken door met lange halen kleine beetjes, je zuigt je draait rond op m’n clit waardoor ik hard ga kreunen.

Dan voel ik dat je een vinger in m’n kutje stopt. ‘Eindelijk’ denk ik bij mezelf. Ik wil je in me voelen.
Je duwt je vinger (of vingers?) in en uit m’n kutje terwijl je mijn clitje blijft likken. Ik geniet van jou en van dit moment.
Ik wil meer, ik duw m’n heupen meer naar voren, maar het lijkt voor jou een teken om te stoppen. Je staat op, pakt me stevig beet en duwt me van de muur af richting de wastafel. Je grijpt me bij mijn rechterarm en duwt met je linkerhand mijn bovenlichaam naar voren.
Ik sta voorover gebogen bij de wastafel (die blijkbaar veel lager hangt in zo’n toilet) en kijk in de spiegel.
Je kneedt mijn billen en ik zie je via de spiegel weer naar beneden zakken. Je zwaait de rok op en je begint mij nu doggy-style te vingeren. Ik kreun van genot en duw mijn kont nog iets meer naar achteren.

Jij pakt mijn billen beet en duwt ze uit elkaar. En dan duw je je gezicht tegen mijn anus aan en begint me gulzig te likken. Ik schrik een beetje van je actie, maar ik voel de schrik vlug wegebben en een nieuw soort geiligheid komt naar boven. Wat is dit lekker.
Je begint met een vinger mijn anus te masseren terwijl ik je tong over m’n schaamlippen voel glijden.
Voordat ik het goed en wel doorheb, heb je een vinger in mijn anus laten glijden en beweeg je deze pompend en zachtjes steeds iets dieper. Ik voel dat ik het warm krijgt van alle opwinding en ik merk dat ik mee begin te bewegen met jouw bewegingen. Ik wil je diep in mij. Je haalt je vinger uit m’n anus en duwt ‘m erna meteen weer tegen m’n kontgaatje. Of is het een andere vinger? Ondertussen glijdt je tong telkens plagend langs m’n clit en ga ik op in alle geiligheid.

Ik voel je masserende bewegingen bij mijn anus. Je probeert voorzichtig weer naar binnen te komen. Het voelt allemaal wat strakker dan daarnet. Je probeert vast een extra vinger erbij te krijgen. Het maakt me allemaal niets uit, ik wil je in mij voelen en ik duw mijn kont iet naar achter als teken dat je door mag gaan.

Die hint pak je meteen op en ik voel dat de druk op mijn gaatje toenemen en dan. Dan kom je naar binnen. Wow wat voelt dat ineens gevuld, dit is wel meer dan een vinger. Maakt het maakt me niets uit ik kreun en beweeg mijn kant steeds meer naar jou als teken dat je me mag vullen. Ik voel m’n stijve tegels tegen de wastafel schuren waardoor ze nog stijver worden.

Ineens stop je en sta je op. Ik kom langzaam overeind en draai me verbaasd om.
“Zo”, zeg je “lees dit goed en ik zie je straks.”
Je duwt een envelop in m’n hand samen met mijn tas en terwijl ik verbouwereerd naar jou en een envelop kijk heb jij de deur al opengeschoven en duw je me zachtjes het toilet uit. Ik wil je wat vragen, ik wil weten hoe… wat…, maar je hebt de deur al weer dichtgeschoven en op slot gedaan.

Ik sta verhit en verbaasd voor het toilet en kijk zo de winkel in. Dan besef ik me dat ik helemaal geen slipje meer aanheb en dat er nog steeds iets in mijn kont zit! Je hebt een butplug in mijn kont gestopt realiseer ik me. Ik schrik een beetje omdat ik ineens het idee heb dat iedereen dit aan mij kan zien. Maar snel daarna merk ik dat me dit weer enorm opwindt. Die envelop, die moet ik maar eens gaan lezen dan. Ik zet vlug m’n zonnebril weer op, dat voelt toch een beetje beschermd en zo loop ik zonder slipje maar met butplug naar de restauratie om daar op m’n gemakje te bekijken wat er in de envelop zit.

.....
  donderdag 14 oktober 2021 @ 21:43:02 #252
478939 Soepeltjes
Alles op rolletjes
pi_201757610
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het vervolg:


Ik heb een plekje gevonden in een hoekje van de restauratie. Met een mok cappuccino voor me zit ik alleen aan het tafeltje. In eerste instantie was ik nog bang dat ik niet fatsoenlijk zou kunnen zitten met de buttplug in me. Maar dat blijkt reuze mee te vallen.
Ik heb grote ronde billen die nu goed van pas komen.

Nu de envelop maar openmaken.
Er zit een kaartje met een plattegrond in. Er is met een dikke zwarte stift een lijn getrokken vanaf mijn huidige locatie naar een locatie die net buiten het centrum lijkt te liggen. Niet al te gek ver weg.

Ik draai de kaart om een lees:
"Zorg dat je om 15:00 uur op de aangegeven locatie bent en loop via de aangegeven route. Je mag het adres niet opzoeken in je telefoon."

Vooral de laatste zin maakt me nieuwsgierig. Waarom mag ik het niet opzoeken? Zou ik dan iets zien wat niet de bedoeling is? En wat kan er zo erg zijn?
Ik heb nu nog tijd zat dus ik besluit naar buiten te gaan en gewoon een stukje te wandelen zodat de wind kan spelen met de rok van mijn jurk en de koele bries langs mijn kaalgeschoren lippen kan glijden.
....

Over 10 minuten moet ik op de mysterieuze plek zijn. Ik ken niets in deze stad dus ik kijk goed rond en lees de straatnaambordjes. Ik loop inmiddels in een brede maar rustige straat. Er zitten hier wel een paar winkels maar niet veel.
Ik moet ergens linksaf weet ik. Op de plattegrond ziet de zijstraat eruit als een smal onopvallend straatje.
Dan zie ik ineens een zijstraatje met de juiste straatnaam.

Ik loop erheen en draai linksaf de straat in. Het is inderdaad een smal straatje met vrijwel blinde muren. Er loopt hier niemand. Verderop lijkt deze straat uit te komen op een binnenplaats. Is dit privťterrein?
Ik sta stil en kijk achterom naar het straatnaambordje. Het is echt de juiste straat. Ik kijk weer vooruit en loop langzaam verder.
Nog een paar stappen en ik sta ineens op een binnenplaats met wat plantenbakken en bankjes. Terwijl ik nog rondkijk grijp jij ineens mijn rechterhand. Ik schrik ervan want ik had je niet gezien. Je hebt m'n hand stevig omklemt en kijkt me met een grote grijns aan. Ik glimlach terug en loop gewillig aan jouw hand met je mee.

Je loopt stevig door en steekt de binnenplaats schuin over. Ik kijk ook me heen maar ik krijg nauwelijks de kans alles goed te bekijken.

Ineens lopen we een pand binnen waar de brede deur al van openstaat. Het is donker binnen door de grote zwarte, semiglanzende stenen vloer.
We lopen samen door naar achteren en gaan dan een trap op.
Het is schemerig en eigenlijk heel leeg hier. Bijna zoals een hotel, behalve dat er overal zwarte vloerbedekking ligt.

We staan nu in een brede gang. Jij loopt naar de tweede deur aan de rechterkant en opent deze.
Je hebt nog altijd m'n hand vast en leidt mij zo mee naar binnen.

Het is hier nog veel donkerder, op 1 groot scherm aan de rechterwand na.
Was het in het gang nog nagenoeg stil. In deze ruimte hoor ik gekreun en gehijg.
Ik kijk naar het scherm terwijl jij me verder de ruimte invoert. Er wordt een pornofilm vertoond op het scherm, en ik besef dat ik in een seksbioscoop sta.

Ondertussen heb jij me naar een bank begeleid waarop je wil dat ik ga zitten. Het is de voorste bank, er is niemand die voor ons zit. Ik weet Łberhaupt niet of er andere mensen zijn bedenk ik me dan.
De bank lijkt van leer te zijn en bestaat uit een diep zitvlak en hoge rugleuning. Er zijn geen armleuningen.

De hele situatie heeft me al opgewonden gemaakt en nu ik op deze bank in een hele donkere ruimte zit, zonder slipje, met buttplug en jij aan mijn rechterkant naast mij, kijkend naar een pornofilm, word ik alleen maar geiler.

Ik ga wat onderuitgezakt zitten en spreid mijn benen.
Je hebt je linkerarm om m'n nek geslagen en met de rechterhand wrijf je over m'n bovenbeen, steeds dichter naar m'n natte kutje.

Mijn rechterhand laat ik over jouw groter wordende bobbel in je broek glijden terwijl we uitgebreid aan het zoenen zijn.

Dan voel ik dat er iemand dicht naast mij aan de linkerkant gaat zitten. Instinctief wil ik kijken wie dat is maar jij verstevigt je greep om mijn nek en op dat moment voel ik een grove stevige hand mijn linkerbeen meer opzij duwen en al knedend via mij binnenbeen naar m'n kutje glijden.

Ik heb geen idee wiens hand via mijn linkerbinnenbeen betast, maar de hele setting windt me zo enorm op dat het me eigenlijk niets uitmaakt.
De man links duwt m'n linkerbeen ruw nog verder opzij en graait dan met z'n vingers in m'n natte kutje en begint me te vingeren. Jij kneedt ondertussen nog steeds alleen m'n rechterbinnenbeen.
Ik ga nog iets meer onderuit gezakt zitten. Met m'n rechterhand probeer ik jouw gulp te vinden. Dat is blijkbaar niet wat jij wil want je trekt je linkerarm weg van mijn nek en grijpt mij stevig bij mijn rechterpols en dwingt m'n hand juist weg van jouw kruis. Je rechterhand kneed mijn binnenbeen nog steeds.
De man aan de linkerkant begint steeds zwaarder te hijgen terwijl hij steeds driftiger zijn vingers in m'n kutje stoot. Ik zoek met m'n linkerhand naar zijn kruis. Hij heeft dat door en duwt mijn hand meteen tegen zijn al ontblootte stijve lul. Ondertussen zoen je mijn hals terwijl ik kreunend m'n hoofd achterover tegen de lederen rugleuning duw.

Hier zit ik dan in een donkere seksbioscoop, wijdbeens onderuitgezakt, zonder slipje en met buttplug. Jij houdt m'n rechterarm in bedwang en kneedt mijn rechterbinnenbeen en zoent mijn hals. Terwijl die forse, harige onbekende man, zwaar hijgend zijn vingers (zijn het er twee of drie?) Steeds harder en dieper in mijn kutje stoot. Ik hoor mezelf kreunen en hijgen.
Ik grijp de keiharde lul van de onbekende man stevig beet en schuif de voorhuid over z'n eikel terwijl ik mijn grip stevig probeer te houden. Hij duwt nu z'n hijgende gezicht tegen de mijne aan en zegt met een diepe hijgende fluisterstem "grijp me stevig in m'n ballen, lekker sletje" en vervolgens duwt hij zijn tong in m'n mond.

Ik doe wat hij zegt en geef mij volledig over.
Ik hoor gehijg en gekreun van de linkerman. Ik hoor m'n soppende kutje waarin zijn grove vingers krachtig in en uit bewegen. Ik voel zijn zweterige behaarde gezicht tegen de mijne en zijn vlezige tong in mijn mond. Met mijn linkerhand kneed ik stevig zijn behaarde ballen. Hoe meer kracht ik zet hoe opgewonder hij wordt en hij mij trakteert op diepere stoten in m'n kutje.
Jij houdt ondertussen mijn rechterarm nog steeds klem terwijl je mij hals likt en kust. "Kom" zeg je ineens in mijn oor en je staat direct op. Je hebt m'n arm nog steeds stevig beet. De man haalt z'n hand uit m'n natte kut en likt z'n vingers af.

Jij beent met grote stappen naar een hoek in deze ruimte terwijl je mij hardhandig meevoert naar een hoek in deze ruimte.
"Ga liggen" zeg je en je wijst naar een gynaecologenstoel.
.....
  maandag 27 december 2021 @ 00:57:09 #253
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_202830963
Gelukkig heeft mijn man dezelfde voorkeur als ik: perverse seksspelletjes. Zo hebben we al van alles uitgevreten en voor mij geld: hoe smeriger het is, des te geiler ik word. Zo zat ik laatst ik bad en Erwin, mijn man, stond naast het bad en piste in de toiletpot. Toen ik de goudgele, warme urinestraal zag, werd ik bloedgeil en bedacht me geen seconde. Ik greep hem bij de broek beet en draaide hem naar me toe. Met wijd opengesperde mond liet ik mij in mijn gezicht zeiken en alles wat ik te pakken kon krijgen, slikte ik door. Zo dronk ik Erwin leeg totdat er niets meer in zijn blaas zat en ik hijgde van opwinding. Toen er geen druppel pies meer naar buiten kwam, begon ik hem te pijpen en ging met een hand onder water om mijn eigen kut te vingeren. Vooral mijn kittelaar kreeg het hard te verduren en net op het moment dat Erwin zijn lading in mijn keel spoot, begon ik te schokken en geil kreunend kwam ik klaar, terwijl ik zijn sperma genietend doorslikte. Erwin zei later, dat hij het te gek gevonden had en bewaarde dierbare herinneringen aan die keer. Nu zat ik op de WC en overdacht, wat we zoal de laatste tijd op seksgebied hadden uitgespookt. Het resultaat was, dat mijn kut nat werd van geilheid en ik kreeg zin om lekker klaar geneukt te worden.

Geile afspraakjes
Maar ik moest eerst poepen en perste mijn hoofd rood om de eerste drol naar buiten te werken. Zodra het eerste stuk afbrak en met een plons in de pot viel, kreeg ik een supergeil idee. Hoewel ik nog een enorme drang had, kneep ik mijn kont stijf dicht en pakte een stukje Wc-papier. Snel maakte ik mijn kont schoon en liep toen naar de overloop. Bovenaan de trap riep ik naar beneden en ik hoorde, dat Erwin de krant weg legde. “Kom je even naar boven?”, zei ik, “Want ik moet wat van je”. Erwin begreep al hoe de vlag erbij hing en met een brede grijns op zijn gezicht snelde hij de trap op. Hij zei: “Daarvoor mag je me altijd roepen”. Boven aangekomen pakte hij me vast en drukte een kus op mijn mond. Ik trok hem mee de douche in en liet toe, dat hij me overal betastte. Het duurde maar even of hij zat met een paar vingers in mijn kut en ik stond wijdbeens om hem maar zo goed mogelijk de ruimte te geven.

Ik kwam al haast klaar als ik er aan dacht, wat er gebeuren ging en waar Erwin nog totaal geen weet van had. Ik had nog steeds een volle darm en kon de drang haast niet langer weerstaan. Daarom begon ik ook activiteiten te ondernemen en zat even later op mijn knieŽn de leuter van Erwin te pijpen. Na een poosje krampte mijn hele onderbuik en ik kon het onmogelijk volhouden. “Neuk me in de kont”, zei ik op smekende toon tegen Erwin. “Met genoegen”, zei hij en wilde mij achterover leggen op de rug. “Jij onder”, wist ik nog net uit te brengen en kwam half overeind. Erwin had daar geen bezwaar tegen en we deden al onze kleren verder uit.

Erwin ging op zijn rug op de grond liggen en ik hurkte over hem heen met de rug naar hem toe. Ik pakte zijn paal vast en leidde hem naar mijn aars. Soepel gleed zijn pik naar binnen en zat meteen midden in een keutel. Maar Erwin had niet door wat er aan de hand was en lag genietend omhoog te kijken. Ik begon op en neer te rijden en zakte tot aan de wortel over zijn pik heen. Ik liet mijn kringspier nu helemaal ontspannen en begon zelfs te persen. Maar de paal van Erwin was te dik om er stront bij langs te persen, hoezeer ik mij ook inspande. Blijkbaar kreeg hij in de gaten dat er iets bijzonders aan de hand was, want ik voelde dat zijn houding veranderde en hij hief zijn hoofd ietwat op om naar zijn kruis te kunnen kijken. Ik dacht, dat ik explodeerde en liet zijn pik even uit mijn reet ontsnappen.

Meteen kwam een dikke lading stront naar buiten!

Ik kroop over de lul van Erwin naar beneden. Ik ging bijna uit mijn bol, zo geil werd ik van de kliederpartij en greep de lul van Erwin weer vast om hem weer op mijn kont te richtten. “Wat is dit?”, vroeg hij verbaasd. “OOhh, neuk me”, zei ik geil en zakte weer over zijn pik heen. Wild begon ik op en neer te rijden, maar het prikkelde mijn darmen dusdanig, dat ik er weer af moest stappen om een lading stront kwijt te raken. De poep, die naar buiten kwam, belandde op de buik van Erwin en meteen daarna zorgde ik ervoor, dat zijn lul weer diep in mijn reet kwam te zitten. Zijn hele kruis en mijn billen zaten nu onder de bruine smurrie en ik voelde een nieuwe hoop stront in de richting van mijn aars kruipen. Erwin zat met zijn eikel middenin een drol en dat maakte me zo geil, dat ik mijn eerste hoogtepunt kreeg. Wild rijden en ongecontroleerd schokkend kwam ik klaar, terwijl ik een geile kreet losliet. Ik moest eerst verder poepen en perste een dikke hoop naar buiten op Erwin zijn buik. Ik was nog niet bevredigd, maar wilde nu iets anders. Ik draaide me om, zodat ik met mijn gezicht naar Erwin gericht zat en hurkte boven zijn pik.

Behendig werkte ik deze in mijn reet en zakte voorover om hem te kunnen kussen. Ik drong met mijn tong diep in zijn mond en toen hij even de kans kreeg, zei hij: “Geil loeder, jij bent ook nergens vies van”. “Mmmmm”, zei ik, “Lul niet zoveel, neuk me liever”. Zijn pik zat weer over de hele lengte in mijn darm en ik ging rechtop zitten. Ik reed op Erwin zijn pik en graaide ik de stront, die op zijn buik geplet was. Mijn buik was ook al helemaal bruin, net zoals mijn kut overigens. Ik smeerde een lading stront uit over mijn wild op en neer deinende tieten en stopte daarna mijn vingers een voor een in mond mijn en likte alle restanten bruine drek eraf. Ik dacht, dat ik gek werd, zo geil was ik. Ik greep mezelf in het kruis en terwijl ik snel op en neer bewoog, vingerde ik mijn kut en wreef hard over mijn klit. Dit kon niet lang meer duren en even later beleefde ik mijn tweede orgasme. Geil kreunend en volkomen verkrampt zat ik schokkend op de pik van Erwin en ik verkeerde helemaal in een roes. Maar veel tijd om bij te komen kreeg ik niet, want ik vernam dat Erwin ook bijna klaar kwam. Dat hapje wilde ik niet missen!

Ik stapte snel op en liet de pik uit mijn kont ontsnappen.

Als een speer schoot ik naar beneden en kroop over Erwin heen. Meteen nam ik zijn bruine pik in mijn mond en begon hem vol overgave te pijpen. Erwin zette zijn mond op mijn kut en begon op gevoelige wijze over mijn klit te likken, ook al zat die ook nog onder de stront. Ik liet zijn pik diep in mijn keel doordringen en bewoog driftig mijn hoofd op en neer. Erwin stak zijn tong nu zo diep mogelijk tussen mijn schaamlippen en grote golven kutsap kwamen naar buiten gezet. Bij elke tongbeweging ontsnapte mij een geile kreun en toen Erwin met zijn tong over mijn kontgaatje likte, was ik al weer halverwege mijn derde hoogtepunt. Erwin zat nog steeds op zijn eerste te wachten, maar door mijn inspanningen kon dat niet lang meer duren.

Ik ging met twee vingers tegelijk in zijn aars en met mijn andere hand masseerde ik zijn ballen. Ik zag dat zijn beenspieren spanden en daarna voelde ik dikke slierten zaad in mijn mond gespoten worden. Gulzig slikte ik het heerlijke mengsel van poep en sperma door en zoog net zolang op zijn pik tot er geen druppel sperma meer naar buiten kwam. Erwin zat met een paar vingers in mijn kut te wroeten en ging hard met zijn duim over mijn klit. Ik genoot kreunend en was bloedgeil. Zijn tong ging razendsnel over mijn poepertje en tong hij deze een eindje mijn darm binnen wrong, begon ik opnieuw te schokken en met een langgerekte kreet kwam ik weer klaar. Nadat ik een beetje bij gekomen was, draaide ik me om en plaatste mijn gezicht pal voor zijn gezicht en zag, dat zijn mond ook helemaal bruin geworden was. Bij mij was dat niet anders en ik opende mijn mond om Erwin een dikke tongzoen te geven. Vurig beantwoordde hij die en we hebben nog een poosje liggen te genieten van elkaar en van de geile strontsmaak.

Daarna zijn we samen onder de douche gesprongen en hebben alle rotzooi opgeruimd. “Ongekend”, zei Erwin, “Ik heb nog nooit zo zalig geneukt. Ik wist niet, dat jij zo lekker kon schijten en dat je zo’n geile meid was. Dit moeten we vaker doen”. “Mijn idee”, zei ik, “Zodra ik morgen weer drang krijg roep ik je wel, want als ik eraan denk, krijg ik alweer een geile bui”.
l̴̢̢̡̞͍̺͈͙͖̳͓̥͈̜͈̦͇̰͉͓̱͆̋́̍̅͋̋͐̌̉̑͂͋́̈͊͛͝
pi_206271350
- topic was al heel oud, ik zal het leeg laten -

[ Bericht 99% gewijzigd door verbijstering op 11-10-2022 07:56:55 ]
  donderdag 10 november 2022 @ 18:14:58 #255
478939 Soepeltjes
Alles op rolletjes
pi_206627229
Ik kijk nog even snel in de spiegel voordat ik met een diepe zucht mijn lange jas dichtknoop en de deur uit stap.
“niet treuzelen nu” zeg jij dwingend in mijn oor.
“Loop naar het station zoals afgesproken en stap straks in de achterste wagon in”.

Jij geeft mij opdrachten via mijn oordopje en ik gehoorzaam jou. Dat is de afspraak.
In jouw opdracht heb ik alleen een lange zwarte legging aan waar het kruis zeer ruim uitgeknipt is.
Ik heb geen slipje aan. Daarboven draag ik alleen een bh met een kwart cup. En dan natuurlijk m’n jas.
Ik voel de koude lucht langs m’n schaamlippen glijden, een rilling van opwinding gaat door me heen. M’n tepels worden er hard van. Ik hoor jouw diepe, zware ademhaling in mijn oor, ook dat windt mij op.
Geen idee wat je van plan bent, maar het feit dat ik hier buiten zo bijna naakt een geile opdracht van jou aan het uitvoeren ben, windt me enorm op.

Ik sta net op het vrijwel verlaten perron als de trein aankomt. Zoals afgesproken stap ik in en loop naar de achterste wagon. Er staat een conducteur voor de deuropening naar de wagon, hij staat te appen op z’n telefoon. Dan kijkt hij op en grijnst naar me. “Negeer hem en loop door” zegt je dwingend in mijn oor. Ik loop door en stap de wagon in die helemaal leeg is, op ťťn persoon na…

“ga recht tegenover de jongen met het rode petje zitten” Ik gehoorzaam zwijgend, m’n hart klopt in mijn keel en mijn tepels worden zo mogelijk nog harder.

Voor mij zit een jongen van een jaar of 20. Rood petje op, beetje onderuitgezakt, wijdbeens, broek met zo’n laag kruis aan en telefoon in de hand. Hij kijkt mij met grote ogen zwijgend aan.
“hmm, je ziet er lekker geil uit” hoor ik in mijn oor.
Ik schrik van je hijgende stem en kijk om me heen. “NIET om je heen kijken, je gehoorzaamt alleen mij!”.
De jongen kijkt nog altijd verschrikt naar mij en nu pas valt me op dat hij de telefoon wel heel onnatuurlijk omhoog houdt en dan besef ik het. Jij kijkt naar mij via die telefoon!

“Hmmm je hebt het door, mooi.”
“Jij gaat nu iets naar voren op de bank zitten en spreid je benen zo ver mogelijk uit elkaar, daarna doe je je jas open en je kijkt die jongen voor je onafgebroken aan”. Je praat niet, je kijkt niet weg, je bedekt jezelf niet, je zit niet aan jezelf.”
Ik gehoorzaam jou.

De jongen tegenover mij krijgt zo mogelijk nog grotere ogen. Nu pas zie ik ook dat hij al de hele tijd zijn broek een stukje naar beneden had getrokken en met zijn hand aan zijn geslachtdeel zit.

Hij krijgt blijkbaar ook opdrachten van jou want ik zie het aan zijn reactie. Hij houdt de telefoon rechtop, gericht op mij en met zijn andere hand trekt hij zijn broek verder naar beneden en laat hij zijn stijve lul aan mij zien. Hij is enorm opgewonden en opgefokt tegelijk. Ondertussen kijk ik hem strak aan terwijl ik mijn kale kutje en schaamlippen laat zien. Mijn grote borsten met keiharde tepels wijzen naar hem.

De trein is ondertussen al aan het rijden. Het idee dat ik hier in het openbaar tegenover een wildvreemde jongen zit windt me nog meer op en ik merk dat ik ontzettend nat word.
In mijn oor hoor ik jou zwaar hijgen,
[i]“ik wil je likken, je geiligheid proeven, in je tepels knijpen. Ik wil dat je mijn stijve pik diep in je mond neemt, hmmm, maar dat komt nog wel”
“Nu wil ik dat je zo blijft zitten wat er ook gebeurt”[/i]
Ik kijk even kort in de camera van de telefoon en kijk daarna de jongen weer aan. Het lijkt of hij dezelfde opdracht heeft gekregen, ik zie hem ook even naar de telefoon in z’n hand kijken en daarna kijkt hij weer naar mijn vochtige kut.

Er wordt gerommeld aan de deur van de wagon. Er komt iemand aan…

Ik kijk verstrikt en wil m’n jas dichtslaan “NEE, gehoorzaam mij!” Ik schrikt van je strenge stem in m’n oor en gehoorzaam je, maar ik sluit m’n ogen en durf niet te kijken.
“Open die ogen!”
Langzaam open ik mijn ogen en ik zie de conducteur grijnzend kijken, ook met een telefoon op mij gericht.
Hij hoort er ook bij!

De jongen voor mij is zo opgewonden dat hij z’n gekreun niet kan onderdrukken. De conducteur is van mijn leeftijd schat ik (eind dertig / begin veertig) en heeft een stevige baard en snor.

“Ga wijdbeens staan en laat je jas op de bank liggen”
Daar sta ik dan met een bloot en vochtig, gladgeschoren kutje en blote borsten met keiharde tepels in een rijdende trein met tegenover mij een ontzettend opgewonden jongen van net 20 en een conducteur die inmiddels op z’n knieŽn voor/naast mij is gaan zitten. De conducteur grijpt me bij mijn dijen en duwt zijn gezicht in mijn kruis.
“hmm wat zal jij lekker smaken…. Ik wil geen geluid uit jou horen, je moet gewoon blijven staan”

“aaahh o…ooh…” de jongen houd het niet meer en komt kreunend klaar terwijl de conducteur zijn dikke vochtige tong behendig langs mijn schaamlippen laat bewegen en steeds speels tegen mij inmiddels flink gezwollen clit aantikt. Ik moet me inhouden om niet ook te kreunen.

De jongen blijft intens naar mij kijken terwijl hij zijn lul blijft betasten. Zijn jonge pik is niet meer zo hard als zojuist maar hij is ook niet helemaal slap geworden.
Blijkbaar is hij zo opgewonden dat hij nog wel een keer kan. Of hij krijgt de opdracht van jou om dat te doen, want de jongen is zich weer steeds sneller aan het aftrekken. De conducteur zuigt ondertussen aan mijn lippen en clit. Ik heb moeite om overeind te blijven staan en niets te zeggen. “Stil! Ik wil je niet horen” klink je in mijn oor. Hoe opgewonden de jongen ook is, hij houdt trouw de telefoon op mij gericht.

De conducteur stopt ineens met mijn kut te likken en staat op om mij een vurige tongzoen te geven. Ik ruik mijn eigen geiligheid in zijn baard en snor en proef mijn zurige opwinding.
Ineens komt de aftrekhand van de jongen bij mijn vochtige kutje en voel ik twee vingers tussen mijn natte schaamlippen glijden. Hij heeft zijn inmiddels weer volkomen hard geworden lul niet meer vast maar probeert mij te vingeren terwijl hij zijn gekreun niet meer kan inhouden en hij, zonder dat zijn pik verder wordt aangeraakt weer zaad loost.
De conducteur heeft na de tongzoen snel de telefoon weer gepakt en de camera op de jongen gericht gehouden. Hij grijnst.

De jongen kijkt verschikt op. Hij trekt z’n broek vlug omhoog en zonder op of omkijken staat hij op en loopt weg. De telefoon laat hij achter. Op het moment dat de jongen de wagon uitstapt naar het andere deel van de trein zegt de conducteur “fijne 18e verjaardag he!” en hij grijnst naar mij.

Wat? Is er nu een wildvreemde jongen…. een tiener nog ……klaargekomen op mijn natte kut en harde tepels?

“doe je jas aan en dicht en volg de conducteur zodra de trein is gestopt”…
  vrijdag 11 november 2022 @ 11:20:32 #256
478939 Soepeltjes
Alles op rolletjes
pi_206635348
deel 2:

De trein is gestopt en ik loop achter de conducteur de trein uit. Ik heb m’n jas dichtgeknoopt en m’n handen in m’n zakken gestoken.
We staan op een afgelegen perron, zonder restauratie verder, ergens in de middle of nowhere.
Ik zie weilanden en iets wat achter de bomen verderop op een dorpje lijkt, achter het perron ligt een aanzienlijk parkeerterrein met her en der wat auto’s. Er zijn maar weinig mensen hier uitgestapt: een oudere man, 2 mannen (vrienden?) van rond de vijftig die druk met elkaar aan het praten zijn, 2 jongere mannen in hoodie met iets van sporttassen om de schouders en een man die met z’n aktetas eruit ziet als een accountant, van het ouderwetse soort, zo eentje zonder enige humor…

De conducteur is al doorgelopen richting het trapje naar het parkeerterrein. “volg hem” klinkt er in mijn oor.
Ik gehoorzaam.

De conducteur houd er flink de pas in en loopt het terrein schuin over richting een camper. Ik zet ook de pas erin en merk dat het nog best fris is. De koude lucht voel ik extra goed langs m’n nog vochtige kutje stromen. Mijn tepels zijn niet meer zo hard. Ik ben meer bezig om ervoor te zorgen dat mijn jas niet opwaait en de conducteur te volgen.

Als we bijna bij de camper zijn aangekomen zeg jij “stop, blijf staan, zeg niets en kijk niet om je heen, wacht tot de conducteur terug is”. Daar sta ik, op een winderig parkeerterrein in de middle of nowhere, half naakt bij een wildvreemde conducteur.
De conducteur komt uit de camper gestapt met een soort bok in zijn handen. Zo’n bok waar je vroeger bij gym op school moest springen. Alleen deze is wel erg laag afgesteld. Wat gaat hij daarmee doen?
De conducteur loopt naar me toe en gaat achter mij staan en zet daar de bok neer. “blijf voor je uit kijken”
Ik gehoorzaam zwijgend.

Ik hoor wat gerommeld achter me, maar ik blijf gehoorzamen, ik voel de spanning weer toenemen, mijn tepels worden weer wat harder. “sluit je ogen, draai je om en doe je jas uit zonder je ogen te openen’. Laat je jas op de grond vallen, zonder wat te zeggen of te kijken”
Mijn hartslag versnelt en de spanning loopt in een milliseconde weer enorm op. Ik verroer me niet maar doe wel m’n ogen dicht. Ik hoor mezelf ademen. “GEHOORZAAM!”
Ik schrik van je stem, haal diep adem en gehoorzaam.

De koude wind glijdt langs m’n ontblote bovenlichaam en zorgt dat mij nat stijf geworden tepels nog stijver worden. Door de wind voel ik nog beter hoe nat is was in de trein.
“Onthoudt dat je niets zegt, niet weglopen, maar doen wat er van je verwacht wordt, jij gehoorzaamt, dat is de afspraak.” Ik knik niet wetend of je me nu ook weer kunt zien.

“mooi zo. Open nu je ogen”

Ik gehoorzaam en ik kijk recht in de gezichten van alle personen die ik net nog op het perron zag lopen!

De jongens, de oudere man, de accountant, de 2 vrienden en de conducteur.
Ze staan in een halve cirkel om mij heen, zwijgend, allemaal hebben ze een telefoon op mij gericht.
Direct voor mij staat de bok, veel te laag afgesteld.

De oudere man doet de telefoon weg en stapt naar voren, hij doet z’n jas uit en opent z’n broek. Mijn hart racet in m’n keel. Ik probeer zo neutraal mogelijk voor mij uit te kijken. De man staat nu dichterbij mij. Hoe oud is hij? Hij heeft lang, dun achterover gekamd wit haar en een sierlijke lange dunne, witte snor die alle kanten op fladdert door de wind. Van dichterbij ziet hij er ouder uit dan ik eerst dacht. Hij is zeker de 70 al gepasseerd.

Hij pakt z’n geslachtsdeel uit z’n onderbroek en begint deze opzichtig te masseren terwijl hij mij aankijkt. Zijn pik wordt al snel stijf. Ondertussen staan alle andere mannen nog altijd zwijgend met een telefoon in de hand gericht op mij en de oudere man te kijken. Een enkeling begint nu ook aan z’n geslachtsdeel te voelen.

De conducteur lijkt een seintje te geven en de oudere man loopt al aftrekkend naar achter mij. Ik voel zijn lichaamswarmte achter mij, zo dicht op mij staat hij.

“laat je genadeloos neuken door deze opa!”
“ik wil geen geluid uit jou horen, maar wel jouw tieten en geile blik zien, dus kijk goed naar je publiek!”

De ‘opa’ duwt mijn bovenlichaam naar voren op de bok. Ik zet m’n benen iets uit elkaar en bied mijn nog altijd vochtige kutje aan. De ‘opa’ duwt mijn grote billen uit elkaar en duwt dan zijn stijve lul in mij. Hij krijgt mij bij mijn brede heupen en begint krachtig te stoten.

Mijn publiek heeft ondertussen allemaal ook de gulp geopend en is zich aan het aftrekken. Behalve de accountant. Die heeft nog altijd de akte tas in 1 hand en in de andere hand de telefoon. Hij is lang, slank, strak in pak dat op een maatpak lijkt, een spichtig, bijna ratachtig gezicht met een donkere zonnebril op.
Opa kreunt bij elke stoot, mijn tieten bungelen onder de bok in de wind. De kou voel ik nauwelijks nog. Wat is dit vreselijk geil kan ik alleen maar denken. Jij ademt zwaar in mijn oor, ik hoor je zachtjes kreunen.
Ik voel me een soort sekspop en dat windt me enorm op. De opa versnelt zijn stoten en ik hoor hem zachtjes “hoer hoer hoer” zeggen tussen z’n gekreun door. Ik geniet van zijn stoten in mijn warme kutje, zijn stevige grip op mijn heupen, m’n grote borsten die telkens heen en weer klotsen, de aftrekkende mannen die ernaar kijken.

“aaah” opa kreunt hard en geeft een laatste diepe stoot. Daarna glijd zijn pik uit mijn kutje en voel ik zijn sperma langs m’n schaamlippen en boven binnenkant van mijn benen glijden in mijn legging.
Opa geeft me nog een harde tik op m’n linkerbil en zo te horen loopt hij dan weg.

Ik lig nog altijd voorovergebogen op/over de bok.

“hmmm goed zo gehoorzaam sletje, was het lekker om door een opa geneukt te worden?”
“dit gaat de goede kant op, ik wil dat je nu voor de bok op je knieŽn gaat voor je publiek. Laat ze je lekker onder spuiten met hun zaad”


Ik gehoorzaam.

De mannen komen dichter om mij heen staan, en ik zie alle stijven pikken driftig afgetrokken worden. Ik kijk ze aan en houd mijn mond open. Of eigenlijk kijk ik telkens in de camera van de telefoons. Ik kijk niet echt naar de mannen die hun zaad op mij gaan lozen, ik denk aan hoe jij naar mij kijkt. Ik heb geen idee hoe jij eruit ziet en wat je doet, dat maakt mij extra opgewonden.

“ja goed zo, laat je lekker onderspuiten, je mag het zaad niet oplikken, laat het op je gezicht en lijf zitten”
Je hebt het nog niet uitgesproken over de eerste man (1 van de vrienden) komt klaar en spuit mij tegen m’n wang en op mijn blote schouder. Vlug daarna volgt ook de rest. Dikke druppels zaad op mijn gezicht, hals en borsten.

Zodra de mannen klaar zijn fatsoeneren ze hun kleding en lopen ze terug naar het perron zonder iets te zeggen. Ze leveren de telefoons in bij de conducteur.

Als iedereen vertrokken is zit ik nog altijd recht op op mijn knieŽn. Alleen de conducteur en de accountant zijn er nog.

“sta op”

Ik gehoorzaam.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')