abonnement bol.com Coolblue
  maandag 8 maart 2021 @ 15:46:08 #251
478939 Soepeltjes
Alles op rolletjes
pi_198393529
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
het vervolg:

Ik hoor wat geschuifel en daarna een doffe, gedempte klap. Het is de deur die in het slot valt.
Ik kom overeind en kijk nog wat gespannen over m’n schouder. Je bent echt weg zie ik. Nu pas voel ik me zeker genoeg om me om te draaien.
Het kussen leg ik weer op het bed en het raam sluit is, zoals door jou gevraagd haal ik een jurkje uit mijn koffer en kleed ik me om zonder m’n slipje uit te doen.
Daarna ga ik op bed liggen. Dit geeft me de gelegenheid om alles wat zojuist gebeurd is in gedachten nog eens naar voren te halen. Ik kan bijna niet geloven dat ik hiermee ingestemd heb en dat dit nu gebeurd is. Wat staat me nog te wachten?

Ik merk dat ik er al denkend weer opgewonden van word en ik wrijf met m’n handen over borsten. Ik trek m’n jurkje iets op met de bedoeling m’n handen en over m’n blote huid te laten gaan. Op dat moment bedenk ik me jouw woorden… Ik mag niet met mezelf spelen. ….
Oef dat is toch nog lastiger dan gedacht. Ik blijf op het bed liggen en dwarrel wat weg in een sluimerend dutje.

‘Ping’… ik schrik wakker en grijp als in een reflex naar mijn telefoon. Is dat een berichtje van jou? Hoe laat is het eigenlijk? Het blijkt dat ik maar een kwartiertje in dromenland het gelegen en het is inderdaad een berichtje van jou. Ik voel direct de vlinders weer in m’n onderbuik opkomen en ik voel dat ik ga blozen. Alsof ik een uiterst stout berichtje van je ga lezen. Het is een locatieprikker met alleen de mededeling ‘ik wacht op je, lekkertje’.

Ik ben meteen klaarwakker, zwaai m’n benen van het bed en pak een klein schoudertasje voor de gebruikelijke noodzakelijkheden. Het is mooi lenteweer, een jas dragen buiten is niet nodig.
Met m’n zonnebril op m’n neus stap ik de hotelkamer uit. Al driemaal heb ik gecheckt of je me verwacht op een bepaalde tijd, maar dat heb je er niet bijgezet. Het schiet door m’n hoofd dat je wel een hele grote greep op me hebt, dat ik je zo graag ter wille wil zijn, maar ik sta er verder maar niet teveel bij stil.

Er heerst een gezellige drukte in deze binnenstad. Niet overdreven maar wel gezellig. Het zonnetje schijnt en iedereen lijkt vrolijk. Buiten dat een zonnebril handig is tegen de felle zonnestralen is de grootste reden dat ik graag een zonnebril draag, dat ik dan ongegeneerd mensen kan bekijken. Heerlijk stoÔcijns voor me uit kijken terwijl ik alles en iedereen uitgebreid aan het bekijken ben.

Al snel ben ik op de plek van bestemming, het blijkt een Hema-filiaal te zijn.
Wat moet ik hier nu weer doen? Waar ben jij? Waar moet ik heen? Ik voel weer de spanning in m’n onderbuik en ik knijp m’n bovenbenen nog een extra tegen elkaar. Zo kan ik voelen dat m’n slipje nog steeds aardig vochtig is van eerder vandaag.
Ik probeer zo onopvallend mogelijk alle personen in de winkel te bekijken of ik jou zie, maar ik weet niet eens wat je aanhebt.
‘zzzt zzzt’. Ik voel m’n telefoon trillen in m’n hand, het geluid heb ik voor de zekerheid maar uitgezet.
Het is een bericht van jou:
‘Ga de trap op naar de eerste verdieping, sla dan linksaf en loop naar de toiletten achterin.’

Ik lees het berichtje nog een aantal keer langzaam door en loop dan naar de trap.
Even later ben ik bijna bij de toiletten aangekomen. Ik vertraag mijn pas omdat ik niet goed weet wat ik moet doen. Nog steeds met m’n zonnebril op probeer ik zo neutraal mogelijk over te komen terwijl mijn ogen schichtig alle kanten op kijken. Ik ben bijna bij de toiletten als de deur van de gehandicapte wc iets opengeschoven wordt. Als automatisch stap ik iets opzij om alvast ruimte te maken, maar dan zie ik jouw hoofd en je gebaart me binnen te komen.
Ik kijk snel over m’n rechterschouder en stap dan vlucht de wc binnen.

Je schuift de deur direct dicht en draait het slot op bezet. Dan draai je je om naar mij. We bekijken elkaar eens goed terwijl ik m’n zonnebril afzet.
“hmmmm geil dier, ik krijg meteen weer zin in je” zeg je terwijl je me keurend bekijkt. Ik wil iets gevats terugzeggen en open m’n mond, maar je bent me voor “uh uh uh, je spreekt alleen wanneer ik daarom vraag, weet je nog?”
Ik knik van ja en doe m’n mond weer dicht. Je stap op me af en begint me te zoenen. Eerst voorzichtig, maar al snel heb je mij in je greep en voel ik mijn knieŽn week worden van jouw intense zoenen. Ik ruik je luchtje gemixt met een vleugje zweet. Je tong bevoelt de mijne, je tast en likt m’n lippen en hapt speels in m’n hals, een absolute erogene zone voor mij. Ik laat het me overkomen, ik laat jou mij overkomen en ik hoor mezelf steeds heftiger hijgen.
Je armen op mijn rug en heupen begeleiden me door de ruimte. Het lijkt haast of we aan het dansen zijn, en ik volg je gewillig terwijl ik van jou geniet. Je zet me tegen de muur met allerlei buizen handgrepen aan en geleidt mijn armen en handen tot boven mijn hoofd.
“Houd jezelf vast en laat niet los” zeg je tegen me. Gewillig grijp ik de handgreep boven m’n hoofd vast.
Je stopt met zoenen en doet een stapje naar achteren en bekijkt me uitgebreid. “Hmmm, wat een lekkere vormen heb je toch” Ik kijk je verlangend aan.

Dan stap je weer dichterbij en zakt meteen op je knieŽn en slaat de rok van m’n jurk omhoog. “Hmmm ik ruik onze seks, heerlijk”
Je gooit de rok over je hoofd en kneedt met je handen je weg omhoog vanaf m’n knieŽn naar boven. Je betast elke centimeter van mijn bovenbenen, mijn dijen mijn heupen. Ik voel je neus tegen mijn venusheuvel en je neemt een diepe teug zodat je jouw zaad en mijn vocht goed kunt ruiken. Ik word er nog opgewondener van en ik voel hoe er nieuw vocht in m’n slipje loopt.

Je pakt m’n slipje aan beiden kanten beet en trekt het uit. Ik stap eruit en zo sta je voor me met mijn doorweekte slipje voor m’n neus. Nog altijd houd ik mijn handen boven mijn hoofd en omklem ik de buizen. Je laat het slipje voor m’n gezicht bungelen en ruikt eraan. “Lik het af helemaal af en geef me daarna een tongzoen”. Ik gehoorzaam je direct en hap naar het natte kruis van m’n slipje. Ik proef mijn vocht en jouw zoutige zaad. Ik voel dat m’n tepels zich straktrekken van de opwinding.

Je gezicht komt nu heel dichtbij mijn gezicht en ik geef je een vurige tongzoen. Ik voel onze tongen elkaar aftasten, draaien, kronkelend, speeksel, zaad en vocht uitwisselend. Ik voel de opwinding weer naar m’n onderbuik en hoofd stijgen. Ik voel mezelf gaan blozen en ik voel dat mijn kutje weer nieuw vocht aan het produceren is. Je likt m’n lippen af en duikt dan weer naar beneden onder de rok van m’n jurk. Je hebt de smaak te pakken. Je grijp met je beide handen de binnenkant van mijn bovenbenen beet en duwt ze uit elkaar terwijl jouw tong gulzig mijn schaamlippen begint te likken.

Ik weet niet wat ik meemaak, je tong lijkt ineens overal te zijn, mijn schaamlippen, clit, m’n kutje wordt uitgebreid gelikt en van kusjes voorzien. Ik hoor je smakken en dat windt me nog meer op. Ik krijg weke knieŽn. Ik wil je overal voelen, in me, op me, je tong, je pik, je vingers je handen, alles. Je gaat onverschrokken door met lange halen kleine beetjes, je zuigt je draait rond op m’n clit waardoor ik hard ga kreunen.

Dan voel ik dat je een vinger in m’n kutje stopt. ‘Eindelijk’ denk ik bij mezelf. Ik wil je in me voelen.
Je duwt je vinger (of vingers?) in en uit m’n kutje terwijl je mijn clitje blijft likken. Ik geniet van jou en van dit moment.
Ik wil meer, ik duw m’n heupen meer naar voren, maar het lijkt voor jou een teken om te stoppen. Je staat op, pakt me stevig beet en duwt me van de muur af richting de wastafel. Je grijpt me bij mijn rechterarm en duwt met je linkerhand mijn bovenlichaam naar voren.
Ik sta voorover gebogen bij de wastafel (die blijkbaar veel lager hangt in zo’n toilet) en kijk in de spiegel.
Je kneedt mijn billen en ik zie je via de spiegel weer naar beneden zakken. Je zwaait de rok op en je begint mij nu doggy-style te vingeren. Ik kreun van genot en duw mijn kont nog iets meer naar achteren.

Jij pakt mijn billen beet en duwt ze uit elkaar. En dan duw je je gezicht tegen mijn anus aan en begint me gulzig te likken. Ik schrik een beetje van je actie, maar ik voel de schrik vlug wegebben en een nieuw soort geiligheid komt naar boven. Wat is dit lekker.
Je begint met een vinger mijn anus te masseren terwijl ik je tong over m’n schaamlippen voel glijden.
Voordat ik het goed en wel doorheb, heb je een vinger in mijn anus laten glijden en beweeg je deze pompend en zachtjes steeds iets dieper. Ik voel dat ik het warm krijgt van alle opwinding en ik merk dat ik mee begin te bewegen met jouw bewegingen. Ik wil je diep in mij. Je haalt je vinger uit m’n anus en duwt ‘m erna meteen weer tegen m’n kontgaatje. Of is het een andere vinger? Ondertussen glijdt je tong telkens plagend langs m’n clit en ga ik op in alle geiligheid.

Ik voel je masserende bewegingen bij mijn anus. Je probeert voorzichtig weer naar binnen te komen. Het voelt allemaal wat strakker dan daarnet. Je probeert vast een extra vinger erbij te krijgen. Het maakt me allemaal niets uit, ik wil je in mij voelen en ik duw mijn kont iet naar achter als teken dat je door mag gaan.

Die hint pak je meteen op en ik voel dat de druk op mijn gaatje toenemen en dan. Dan kom je naar binnen. Wow wat voelt dat ineens gevuld, dit is wel meer dan een vinger. Maakt het maakt me niets uit ik kreun en beweeg mijn kant steeds meer naar jou als teken dat je me mag vullen. Ik voel m’n stijve tegels tegen de wastafel schuren waardoor ze nog stijver worden.

Ineens stop je en sta je op. Ik kom langzaam overeind en draai me verbaasd om.
“Zo”, zeg je “lees dit goed en ik zie je straks.”
Je duwt een envelop in m’n hand samen met mijn tas en terwijl ik verbouwereerd naar jou en een envelop kijk heb jij de deur al opengeschoven en duw je me zachtjes het toilet uit. Ik wil je wat vragen, ik wil weten hoe… wat…, maar je hebt de deur al weer dichtgeschoven en op slot gedaan.

Ik sta verhit en verbaasd voor het toilet en kijk zo de winkel in. Dan besef ik me dat ik helemaal geen slipje meer aanheb en dat er nog steeds iets in mijn kont zit! Je hebt een butplug in mijn kont gestopt realiseer ik me. Ik schrik een beetje omdat ik ineens het idee heb dat iedereen dit aan mij kan zien. Maar snel daarna merk ik dat me dit weer enorm opwindt. Die envelop, die moet ik maar eens gaan lezen dan. Ik zet vlug m’n zonnebril weer op, dat voelt toch een beetje beschermd en zo loop ik zonder slipje maar met butplug naar de restauratie om daar op m’n gemakje te bekijken wat er in de envelop zit.

.....
  donderdag 14 oktober 2021 @ 21:43:02 #252
478939 Soepeltjes
Alles op rolletjes
pi_201757610
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het vervolg:


Ik heb een plekje gevonden in een hoekje van de restauratie. Met een mok cappuccino voor me zit ik alleen aan het tafeltje. In eerste instantie was ik nog bang dat ik niet fatsoenlijk zou kunnen zitten met de buttplug in me. Maar dat blijkt reuze mee te vallen.
Ik heb grote ronde billen die nu goed van pas komen.

Nu de envelop maar openmaken.
Er zit een kaartje met een plattegrond in. Er is met een dikke zwarte stift een lijn getrokken vanaf mijn huidige locatie naar een locatie die net buiten het centrum lijkt te liggen. Niet al te gek ver weg.

Ik draai de kaart om een lees:
"Zorg dat je om 15:00 uur op de aangegeven locatie bent en loop via de aangegeven route. Je mag het adres niet opzoeken in je telefoon."

Vooral de laatste zin maakt me nieuwsgierig. Waarom mag ik het niet opzoeken? Zou ik dan iets zien wat niet de bedoeling is? En wat kan er zo erg zijn?
Ik heb nu nog tijd zat dus ik besluit naar buiten te gaan en gewoon een stukje te wandelen zodat de wind kan spelen met de rok van mijn jurk en de koele bries langs mijn kaalgeschoren lippen kan glijden.
....

Over 10 minuten moet ik op de mysterieuze plek zijn. Ik ken niets in deze stad dus ik kijk goed rond en lees de straatnaambordjes. Ik loop inmiddels in een brede maar rustige straat. Er zitten hier wel een paar winkels maar niet veel.
Ik moet ergens linksaf weet ik. Op de plattegrond ziet de zijstraat eruit als een smal onopvallend straatje.
Dan zie ik ineens een zijstraatje met de juiste straatnaam.

Ik loop erheen en draai linksaf de straat in. Het is inderdaad een smal straatje met vrijwel blinde muren. Er loopt hier niemand. Verderop lijkt deze straat uit te komen op een binnenplaats. Is dit privťterrein?
Ik sta stil en kijk achterom naar het straatnaambordje. Het is echt de juiste straat. Ik kijk weer vooruit en loop langzaam verder.
Nog een paar stappen en ik sta ineens op een binnenplaats met wat plantenbakken en bankjes. Terwijl ik nog rondkijk grijp jij ineens mijn rechterhand. Ik schrik ervan want ik had je niet gezien. Je hebt m'n hand stevig omklemt en kijkt me met een grote grijns aan. Ik glimlach terug en loop gewillig aan jouw hand met je mee.

Je loopt stevig door en steekt de binnenplaats schuin over. Ik kijk ook me heen maar ik krijg nauwelijks de kans alles goed te bekijken.

Ineens lopen we een pand binnen waar de brede deur al van openstaat. Het is donker binnen door de grote zwarte, semiglanzende stenen vloer.
We lopen samen door naar achteren en gaan dan een trap op.
Het is schemerig en eigenlijk heel leeg hier. Bijna zoals een hotel, behalve dat er overal zwarte vloerbedekking ligt.

We staan nu in een brede gang. Jij loopt naar de tweede deur aan de rechterkant en opent deze.
Je hebt nog altijd m'n hand vast en leidt mij zo mee naar binnen.

Het is hier nog veel donkerder, op 1 groot scherm aan de rechterwand na.
Was het in het gang nog nagenoeg stil. In deze ruimte hoor ik gekreun en gehijg.
Ik kijk naar het scherm terwijl jij me verder de ruimte invoert. Er wordt een pornofilm vertoond op het scherm, en ik besef dat ik in een seksbioscoop sta.

Ondertussen heb jij me naar een bank begeleid waarop je wil dat ik ga zitten. Het is de voorste bank, er is niemand die voor ons zit. Ik weet Łberhaupt niet of er andere mensen zijn bedenk ik me dan.
De bank lijkt van leer te zijn en bestaat uit een diep zitvlak en hoge rugleuning. Er zijn geen armleuningen.

De hele situatie heeft me al opgewonden gemaakt en nu ik op deze bank in een hele donkere ruimte zit, zonder slipje, met buttplug en jij aan mijn rechterkant naast mij, kijkend naar een pornofilm, word ik alleen maar geiler.

Ik ga wat onderuitgezakt zitten en spreid mijn benen.
Je hebt je linkerarm om m'n nek geslagen en met de rechterhand wrijf je over m'n bovenbeen, steeds dichter naar m'n natte kutje.

Mijn rechterhand laat ik over jouw groter wordende bobbel in je broek glijden terwijl we uitgebreid aan het zoenen zijn.

Dan voel ik dat er iemand dicht naast mij aan de linkerkant gaat zitten. Instinctief wil ik kijken wie dat is maar jij verstevigt je greep om mijn nek en op dat moment voel ik een grove stevige hand mijn linkerbeen meer opzij duwen en al knedend via mij binnenbeen naar m'n kutje glijden.

Ik heb geen idee wiens hand via mijn linkerbinnenbeen betast, maar de hele setting windt me zo enorm op dat het me eigenlijk niets uitmaakt.
De man links duwt m'n linkerbeen ruw nog verder opzij en graait dan met z'n vingers in m'n natte kutje en begint me te vingeren. Jij kneedt ondertussen nog steeds alleen m'n rechterbinnenbeen.
Ik ga nog iets meer onderuit gezakt zitten. Met m'n rechterhand probeer ik jouw gulp te vinden. Dat is blijkbaar niet wat jij wil want je trekt je linkerarm weg van mijn nek en grijpt mij stevig bij mijn rechterpols en dwingt m'n hand juist weg van jouw kruis. Je rechterhand kneed mijn binnenbeen nog steeds.
De man aan de linkerkant begint steeds zwaarder te hijgen terwijl hij steeds driftiger zijn vingers in m'n kutje stoot. Ik zoek met m'n linkerhand naar zijn kruis. Hij heeft dat door en duwt mijn hand meteen tegen zijn al ontblootte stijve lul. Ondertussen zoen je mijn hals terwijl ik kreunend m'n hoofd achterover tegen de lederen rugleuning duw.

Hier zit ik dan in een donkere seksbioscoop, wijdbeens onderuitgezakt, zonder slipje en met buttplug. Jij houdt m'n rechterarm in bedwang en kneedt mijn rechterbinnenbeen en zoent mijn hals. Terwijl die forse, harige onbekende man, zwaar hijgend zijn vingers (zijn het er twee of drie?) Steeds harder en dieper in mijn kutje stoot. Ik hoor mezelf kreunen en hijgen.
Ik grijp de keiharde lul van de onbekende man stevig beet en schuif de voorhuid over z'n eikel terwijl ik mijn grip stevig probeer te houden. Hij duwt nu z'n hijgende gezicht tegen de mijne aan en zegt met een diepe hijgende fluisterstem "grijp me stevig in m'n ballen, lekker sletje" en vervolgens duwt hij zijn tong in m'n mond.

Ik doe wat hij zegt en geef mij volledig over.
Ik hoor gehijg en gekreun van de linkerman. Ik hoor m'n soppende kutje waarin zijn grove vingers krachtig in en uit bewegen. Ik voel zijn zweterige behaarde gezicht tegen de mijne en zijn vlezige tong in mijn mond. Met mijn linkerhand kneed ik stevig zijn behaarde ballen. Hoe meer kracht ik zet hoe opgewonder hij wordt en hij mij trakteert op diepere stoten in m'n kutje.
Jij houdt ondertussen mijn rechterarm nog steeds klem terwijl je mij hals likt en kust. "Kom" zeg je ineens in mijn oor en je staat direct op. Je hebt m'n arm nog steeds stevig beet. De man haalt z'n hand uit m'n natte kut en likt z'n vingers af.

Jij beent met grote stappen naar een hoek in deze ruimte terwijl je mij hardhandig meevoert naar een hoek in deze ruimte.
"Ga liggen" zeg je en je wijst naar een gynaecologenstoel.
.....
  maandag 27 december 2021 @ 00:57:09 #253
229935 damsco
A.F.C.A.- Straatsoldaat
pi_202830963
Gelukkig heeft mijn man dezelfde voorkeur als ik: perverse seksspelletjes. Zo hebben we al van alles uitgevreten en voor mij geld: hoe smeriger het is, des te geiler ik word. Zo zat ik laatst ik bad en Erwin, mijn man, stond naast het bad en piste in de toiletpot. Toen ik de goudgele, warme urinestraal zag, werd ik bloedgeil en bedacht me geen seconde. Ik greep hem bij de broek beet en draaide hem naar me toe. Met wijd opengesperde mond liet ik mij in mijn gezicht zeiken en alles wat ik te pakken kon krijgen, slikte ik door. Zo dronk ik Erwin leeg totdat er niets meer in zijn blaas zat en ik hijgde van opwinding. Toen er geen druppel pies meer naar buiten kwam, begon ik hem te pijpen en ging met een hand onder water om mijn eigen kut te vingeren. Vooral mijn kittelaar kreeg het hard te verduren en net op het moment dat Erwin zijn lading in mijn keel spoot, begon ik te schokken en geil kreunend kwam ik klaar, terwijl ik zijn sperma genietend doorslikte. Erwin zei later, dat hij het te gek gevonden had en bewaarde dierbare herinneringen aan die keer. Nu zat ik op de WC en overdacht, wat we zoal de laatste tijd op seksgebied hadden uitgespookt. Het resultaat was, dat mijn kut nat werd van geilheid en ik kreeg zin om lekker klaar geneukt te worden.

Geile afspraakjes
Maar ik moest eerst poepen en perste mijn hoofd rood om de eerste drol naar buiten te werken. Zodra het eerste stuk afbrak en met een plons in de pot viel, kreeg ik een supergeil idee. Hoewel ik nog een enorme drang had, kneep ik mijn kont stijf dicht en pakte een stukje Wc-papier. Snel maakte ik mijn kont schoon en liep toen naar de overloop. Bovenaan de trap riep ik naar beneden en ik hoorde, dat Erwin de krant weg legde. “Kom je even naar boven?”, zei ik, “Want ik moet wat van je”. Erwin begreep al hoe de vlag erbij hing en met een brede grijns op zijn gezicht snelde hij de trap op. Hij zei: “Daarvoor mag je me altijd roepen”. Boven aangekomen pakte hij me vast en drukte een kus op mijn mond. Ik trok hem mee de douche in en liet toe, dat hij me overal betastte. Het duurde maar even of hij zat met een paar vingers in mijn kut en ik stond wijdbeens om hem maar zo goed mogelijk de ruimte te geven.

Ik kwam al haast klaar als ik er aan dacht, wat er gebeuren ging en waar Erwin nog totaal geen weet van had. Ik had nog steeds een volle darm en kon de drang haast niet langer weerstaan. Daarom begon ik ook activiteiten te ondernemen en zat even later op mijn knieŽn de leuter van Erwin te pijpen. Na een poosje krampte mijn hele onderbuik en ik kon het onmogelijk volhouden. “Neuk me in de kont”, zei ik op smekende toon tegen Erwin. “Met genoegen”, zei hij en wilde mij achterover leggen op de rug. “Jij onder”, wist ik nog net uit te brengen en kwam half overeind. Erwin had daar geen bezwaar tegen en we deden al onze kleren verder uit.

Erwin ging op zijn rug op de grond liggen en ik hurkte over hem heen met de rug naar hem toe. Ik pakte zijn paal vast en leidde hem naar mijn aars. Soepel gleed zijn pik naar binnen en zat meteen midden in een keutel. Maar Erwin had niet door wat er aan de hand was en lag genietend omhoog te kijken. Ik begon op en neer te rijden en zakte tot aan de wortel over zijn pik heen. Ik liet mijn kringspier nu helemaal ontspannen en begon zelfs te persen. Maar de paal van Erwin was te dik om er stront bij langs te persen, hoezeer ik mij ook inspande. Blijkbaar kreeg hij in de gaten dat er iets bijzonders aan de hand was, want ik voelde dat zijn houding veranderde en hij hief zijn hoofd ietwat op om naar zijn kruis te kunnen kijken. Ik dacht, dat ik explodeerde en liet zijn pik even uit mijn reet ontsnappen.

Meteen kwam een dikke lading stront naar buiten!

Ik kroop over de lul van Erwin naar beneden. Ik ging bijna uit mijn bol, zo geil werd ik van de kliederpartij en greep de lul van Erwin weer vast om hem weer op mijn kont te richtten. “Wat is dit?”, vroeg hij verbaasd. “OOhh, neuk me”, zei ik geil en zakte weer over zijn pik heen. Wild begon ik op en neer te rijden, maar het prikkelde mijn darmen dusdanig, dat ik er weer af moest stappen om een lading stront kwijt te raken. De poep, die naar buiten kwam, belandde op de buik van Erwin en meteen daarna zorgde ik ervoor, dat zijn lul weer diep in mijn reet kwam te zitten. Zijn hele kruis en mijn billen zaten nu onder de bruine smurrie en ik voelde een nieuwe hoop stront in de richting van mijn aars kruipen. Erwin zat met zijn eikel middenin een drol en dat maakte me zo geil, dat ik mijn eerste hoogtepunt kreeg. Wild rijden en ongecontroleerd schokkend kwam ik klaar, terwijl ik een geile kreet losliet. Ik moest eerst verder poepen en perste een dikke hoop naar buiten op Erwin zijn buik. Ik was nog niet bevredigd, maar wilde nu iets anders. Ik draaide me om, zodat ik met mijn gezicht naar Erwin gericht zat en hurkte boven zijn pik.

Behendig werkte ik deze in mijn reet en zakte voorover om hem te kunnen kussen. Ik drong met mijn tong diep in zijn mond en toen hij even de kans kreeg, zei hij: “Geil loeder, jij bent ook nergens vies van”. “Mmmmm”, zei ik, “Lul niet zoveel, neuk me liever”. Zijn pik zat weer over de hele lengte in mijn darm en ik ging rechtop zitten. Ik reed op Erwin zijn pik en graaide ik de stront, die op zijn buik geplet was. Mijn buik was ook al helemaal bruin, net zoals mijn kut overigens. Ik smeerde een lading stront uit over mijn wild op en neer deinende tieten en stopte daarna mijn vingers een voor een in mond mijn en likte alle restanten bruine drek eraf. Ik dacht, dat ik gek werd, zo geil was ik. Ik greep mezelf in het kruis en terwijl ik snel op en neer bewoog, vingerde ik mijn kut en wreef hard over mijn klit. Dit kon niet lang meer duren en even later beleefde ik mijn tweede orgasme. Geil kreunend en volkomen verkrampt zat ik schokkend op de pik van Erwin en ik verkeerde helemaal in een roes. Maar veel tijd om bij te komen kreeg ik niet, want ik vernam dat Erwin ook bijna klaar kwam. Dat hapje wilde ik niet missen!

Ik stapte snel op en liet de pik uit mijn kont ontsnappen.

Als een speer schoot ik naar beneden en kroop over Erwin heen. Meteen nam ik zijn bruine pik in mijn mond en begon hem vol overgave te pijpen. Erwin zette zijn mond op mijn kut en begon op gevoelige wijze over mijn klit te likken, ook al zat die ook nog onder de stront. Ik liet zijn pik diep in mijn keel doordringen en bewoog driftig mijn hoofd op en neer. Erwin stak zijn tong nu zo diep mogelijk tussen mijn schaamlippen en grote golven kutsap kwamen naar buiten gezet. Bij elke tongbeweging ontsnapte mij een geile kreun en toen Erwin met zijn tong over mijn kontgaatje likte, was ik al weer halverwege mijn derde hoogtepunt. Erwin zat nog steeds op zijn eerste te wachten, maar door mijn inspanningen kon dat niet lang meer duren.

Ik ging met twee vingers tegelijk in zijn aars en met mijn andere hand masseerde ik zijn ballen. Ik zag dat zijn beenspieren spanden en daarna voelde ik dikke slierten zaad in mijn mond gespoten worden. Gulzig slikte ik het heerlijke mengsel van poep en sperma door en zoog net zolang op zijn pik tot er geen druppel sperma meer naar buiten kwam. Erwin zat met een paar vingers in mijn kut te wroeten en ging hard met zijn duim over mijn klit. Ik genoot kreunend en was bloedgeil. Zijn tong ging razendsnel over mijn poepertje en tong hij deze een eindje mijn darm binnen wrong, begon ik opnieuw te schokken en met een langgerekte kreet kwam ik weer klaar. Nadat ik een beetje bij gekomen was, draaide ik me om en plaatste mijn gezicht pal voor zijn gezicht en zag, dat zijn mond ook helemaal bruin geworden was. Bij mij was dat niet anders en ik opende mijn mond om Erwin een dikke tongzoen te geven. Vurig beantwoordde hij die en we hebben nog een poosje liggen te genieten van elkaar en van de geile strontsmaak.

Daarna zijn we samen onder de douche gesprongen en hebben alle rotzooi opgeruimd. “Ongekend”, zei Erwin, “Ik heb nog nooit zo zalig geneukt. Ik wist niet, dat jij zo lekker kon schijten en dat je zo’n geile meid was. Dit moeten we vaker doen”. “Mijn idee”, zei ik, “Zodra ik morgen weer drang krijg roep ik je wel, want als ik eraan denk, krijg ik alweer een geile bui”.
Op dinsdag 6 januari 2009 00:34 schreef SHE het volgende:
Ik denk dat je mama haar kut nog wel ff wil laten zien. Srsly. Ik stop je er zelf in terug, fuckface.
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')