abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  maandag 8 maart 2021 @ 15:46:08 #251
478939 Soepeltjes
Alles op rolletjes
pi_198393529
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
het vervolg:

Ik hoor wat geschuifel en daarna een doffe, gedempte klap. Het is de deur die in het slot valt.
Ik kom overeind en kijk nog wat gespannen over m’n schouder. Je bent echt weg zie ik. Nu pas voel ik me zeker genoeg om me om te draaien.
Het kussen leg ik weer op het bed en het raam sluit is, zoals door jou gevraagd haal ik een jurkje uit mijn koffer en kleed ik me om zonder m’n slipje uit te doen.
Daarna ga ik op bed liggen. Dit geeft me de gelegenheid om alles wat zojuist gebeurd is in gedachten nog eens naar voren te halen. Ik kan bijna niet geloven dat ik hiermee ingestemd heb en dat dit nu gebeurd is. Wat staat me nog te wachten?

Ik merk dat ik er al denkend weer opgewonden van word en ik wrijf met m’n handen over borsten. Ik trek m’n jurkje iets op met de bedoeling m’n handen en over m’n blote huid te laten gaan. Op dat moment bedenk ik me jouw woorden… Ik mag niet met mezelf spelen. ….
Oef dat is toch nog lastiger dan gedacht. Ik blijf op het bed liggen en dwarrel wat weg in een sluimerend dutje.

‘Ping’… ik schrik wakker en grijp als in een reflex naar mijn telefoon. Is dat een berichtje van jou? Hoe laat is het eigenlijk? Het blijkt dat ik maar een kwartiertje in dromenland het gelegen en het is inderdaad een berichtje van jou. Ik voel direct de vlinders weer in m’n onderbuik opkomen en ik voel dat ik ga blozen. Alsof ik een uiterst stout berichtje van je ga lezen. Het is een locatieprikker met alleen de mededeling ‘ik wacht op je, lekkertje’.

Ik ben meteen klaarwakker, zwaai m’n benen van het bed en pak een klein schoudertasje voor de gebruikelijke noodzakelijkheden. Het is mooi lenteweer, een jas dragen buiten is niet nodig.
Met m’n zonnebril op m’n neus stap ik de hotelkamer uit. Al driemaal heb ik gecheckt of je me verwacht op een bepaalde tijd, maar dat heb je er niet bijgezet. Het schiet door m’n hoofd dat je wel een hele grote greep op me hebt, dat ik je zo graag ter wille wil zijn, maar ik sta er verder maar niet teveel bij stil.

Er heerst een gezellige drukte in deze binnenstad. Niet overdreven maar wel gezellig. Het zonnetje schijnt en iedereen lijkt vrolijk. Buiten dat een zonnebril handig is tegen de felle zonnestralen is de grootste reden dat ik graag een zonnebril draag, dat ik dan ongegeneerd mensen kan bekijken. Heerlijk stoÔcijns voor me uit kijken terwijl ik alles en iedereen uitgebreid aan het bekijken ben.

Al snel ben ik op de plek van bestemming, het blijkt een Hema-filiaal te zijn.
Wat moet ik hier nu weer doen? Waar ben jij? Waar moet ik heen? Ik voel weer de spanning in m’n onderbuik en ik knijp m’n bovenbenen nog een extra tegen elkaar. Zo kan ik voelen dat m’n slipje nog steeds aardig vochtig is van eerder vandaag.
Ik probeer zo onopvallend mogelijk alle personen in de winkel te bekijken of ik jou zie, maar ik weet niet eens wat je aanhebt.
‘zzzt zzzt’. Ik voel m’n telefoon trillen in m’n hand, het geluid heb ik voor de zekerheid maar uitgezet.
Het is een bericht van jou:
‘Ga de trap op naar de eerste verdieping, sla dan linksaf en loop naar de toiletten achterin.’

Ik lees het berichtje nog een aantal keer langzaam door en loop dan naar de trap.
Even later ben ik bijna bij de toiletten aangekomen. Ik vertraag mijn pas omdat ik niet goed weet wat ik moet doen. Nog steeds met m’n zonnebril op probeer ik zo neutraal mogelijk over te komen terwijl mijn ogen schichtig alle kanten op kijken. Ik ben bijna bij de toiletten als de deur van de gehandicapte wc iets opengeschoven wordt. Als automatisch stap ik iets opzij om alvast ruimte te maken, maar dan zie ik jouw hoofd en je gebaart me binnen te komen.
Ik kijk snel over m’n rechterschouder en stap dan vlucht de wc binnen.

Je schuift de deur direct dicht en draait het slot op bezet. Dan draai je je om naar mij. We bekijken elkaar eens goed terwijl ik m’n zonnebril afzet.
“hmmmm geil dier, ik krijg meteen weer zin in je” zeg je terwijl je me keurend bekijkt. Ik wil iets gevats terugzeggen en open m’n mond, maar je bent me voor “uh uh uh, je spreekt alleen wanneer ik daarom vraag, weet je nog?”
Ik knik van ja en doe m’n mond weer dicht. Je stap op me af en begint me te zoenen. Eerst voorzichtig, maar al snel heb je mij in je greep en voel ik mijn knieŽn week worden van jouw intense zoenen. Ik ruik je luchtje gemixt met een vleugje zweet. Je tong bevoelt de mijne, je tast en likt m’n lippen en hapt speels in m’n hals, een absolute erogene zone voor mij. Ik laat het me overkomen, ik laat jou mij overkomen en ik hoor mezelf steeds heftiger hijgen.
Je armen op mijn rug en heupen begeleiden me door de ruimte. Het lijkt haast of we aan het dansen zijn, en ik volg je gewillig terwijl ik van jou geniet. Je zet me tegen de muur met allerlei buizen handgrepen aan en geleidt mijn armen en handen tot boven mijn hoofd.
“Houd jezelf vast en laat niet los” zeg je tegen me. Gewillig grijp ik de handgreep boven m’n hoofd vast.
Je stopt met zoenen en doet een stapje naar achteren en bekijkt me uitgebreid. “Hmmm, wat een lekkere vormen heb je toch” Ik kijk je verlangend aan.

Dan stap je weer dichterbij en zakt meteen op je knieŽn en slaat de rok van m’n jurk omhoog. “Hmmm ik ruik onze seks, heerlijk”
Je gooit de rok over je hoofd en kneedt met je handen je weg omhoog vanaf m’n knieŽn naar boven. Je betast elke centimeter van mijn bovenbenen, mijn dijen mijn heupen. Ik voel je neus tegen mijn venusheuvel en je neemt een diepe teug zodat je jouw zaad en mijn vocht goed kunt ruiken. Ik word er nog opgewondener van en ik voel hoe er nieuw vocht in m’n slipje loopt.

Je pakt m’n slipje aan beiden kanten beet en trekt het uit. Ik stap eruit en zo sta je voor me met mijn doorweekte slipje voor m’n neus. Nog altijd houd ik mijn handen boven mijn hoofd en omklem ik de buizen. Je laat het slipje voor m’n gezicht bungelen en ruikt eraan. “Lik het af helemaal af en geef me daarna een tongzoen”. Ik gehoorzaam je direct en hap naar het natte kruis van m’n slipje. Ik proef mijn vocht en jouw zoutige zaad. Ik voel dat m’n tepels zich straktrekken van de opwinding.

Je gezicht komt nu heel dichtbij mijn gezicht en ik geef je een vurige tongzoen. Ik voel onze tongen elkaar aftasten, draaien, kronkelend, speeksel, zaad en vocht uitwisselend. Ik voel de opwinding weer naar m’n onderbuik en hoofd stijgen. Ik voel mezelf gaan blozen en ik voel dat mijn kutje weer nieuw vocht aan het produceren is. Je likt m’n lippen af en duikt dan weer naar beneden onder de rok van m’n jurk. Je hebt de smaak te pakken. Je grijp met je beide handen de binnenkant van mijn bovenbenen beet en duwt ze uit elkaar terwijl jouw tong gulzig mijn schaamlippen begint te likken.

Ik weet niet wat ik meemaak, je tong lijkt ineens overal te zijn, mijn schaamlippen, clit, m’n kutje wordt uitgebreid gelikt en van kusjes voorzien. Ik hoor je smakken en dat windt me nog meer op. Ik krijg weke knieŽn. Ik wil je overal voelen, in me, op me, je tong, je pik, je vingers je handen, alles. Je gaat onverschrokken door met lange halen kleine beetjes, je zuigt je draait rond op m’n clit waardoor ik hard ga kreunen.

Dan voel ik dat je een vinger in m’n kutje stopt. ‘Eindelijk’ denk ik bij mezelf. Ik wil je in me voelen.
Je duwt je vinger (of vingers?) in en uit m’n kutje terwijl je mijn clitje blijft likken. Ik geniet van jou en van dit moment.
Ik wil meer, ik duw m’n heupen meer naar voren, maar het lijkt voor jou een teken om te stoppen. Je staat op, pakt me stevig beet en duwt me van de muur af richting de wastafel. Je grijpt me bij mijn rechterarm en duwt met je linkerhand mijn bovenlichaam naar voren.
Ik sta voorover gebogen bij de wastafel (die blijkbaar veel lager hangt in zo’n toilet) en kijk in de spiegel.
Je kneedt mijn billen en ik zie je via de spiegel weer naar beneden zakken. Je zwaait de rok op en je begint mij nu doggy-style te vingeren. Ik kreun van genot en duw mijn kont nog iets meer naar achteren.

Jij pakt mijn billen beet en duwt ze uit elkaar. En dan duw je je gezicht tegen mijn anus aan en begint me gulzig te likken. Ik schrik een beetje van je actie, maar ik voel de schrik vlug wegebben en een nieuw soort geiligheid komt naar boven. Wat is dit lekker.
Je begint met een vinger mijn anus te masseren terwijl ik je tong over m’n schaamlippen voel glijden.
Voordat ik het goed en wel doorheb, heb je een vinger in mijn anus laten glijden en beweeg je deze pompend en zachtjes steeds iets dieper. Ik voel dat ik het warm krijgt van alle opwinding en ik merk dat ik mee begin te bewegen met jouw bewegingen. Ik wil je diep in mij. Je haalt je vinger uit m’n anus en duwt ‘m erna meteen weer tegen m’n kontgaatje. Of is het een andere vinger? Ondertussen glijdt je tong telkens plagend langs m’n clit en ga ik op in alle geiligheid.

Ik voel je masserende bewegingen bij mijn anus. Je probeert voorzichtig weer naar binnen te komen. Het voelt allemaal wat strakker dan daarnet. Je probeert vast een extra vinger erbij te krijgen. Het maakt me allemaal niets uit, ik wil je in mij voelen en ik duw mijn kont iet naar achter als teken dat je door mag gaan.

Die hint pak je meteen op en ik voel dat de druk op mijn gaatje toenemen en dan. Dan kom je naar binnen. Wow wat voelt dat ineens gevuld, dit is wel meer dan een vinger. Maakt het maakt me niets uit ik kreun en beweeg mijn kant steeds meer naar jou als teken dat je me mag vullen. Ik voel m’n stijve tegels tegen de wastafel schuren waardoor ze nog stijver worden.

Ineens stop je en sta je op. Ik kom langzaam overeind en draai me verbaasd om.
“Zo”, zeg je “lees dit goed en ik zie je straks.”
Je duwt een envelop in m’n hand samen met mijn tas en terwijl ik verbouwereerd naar jou en een envelop kijk heb jij de deur al opengeschoven en duw je me zachtjes het toilet uit. Ik wil je wat vragen, ik wil weten hoe… wat…, maar je hebt de deur al weer dichtgeschoven en op slot gedaan.

Ik sta verhit en verbaasd voor het toilet en kijk zo de winkel in. Dan besef ik me dat ik helemaal geen slipje meer aanheb en dat er nog steeds iets in mijn kont zit! Je hebt een butplug in mijn kont gestopt realiseer ik me. Ik schrik een beetje omdat ik ineens het idee heb dat iedereen dit aan mij kan zien. Maar snel daarna merk ik dat me dit weer enorm opwindt. Die envelop, die moet ik maar eens gaan lezen dan. Ik zet vlug m’n zonnebril weer op, dat voelt toch een beetje beschermd en zo loop ik zonder slipje maar met butplug naar de restauratie om daar op m’n gemakje te bekijken wat er in de envelop zit.

.....
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')