quote:Op maandag 21 mei 2012 23:35 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Blij mee zijn! Jij hebt een baan. Ik niet...
Al krijg ik zo veel (kleding, meubels ed) dat ik niets te kort kom dus ook ik mag ergens niet klagen.quote:Op maandag 21 mei 2012 23:36 schreef MaryMouse het volgende:
[..]daar heb jij helemaal een punt
Ik hou er alleen niet van om vóór de wekker wakker te worden![]()
quote:Op maandag 21 mei 2012 23:33 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Kokje
Boek van mn opa heet de kunst van het koken.
Hij heeft hem zelf geschreven.quote:Op maandag 21 mei 2012 23:42 schreef superkokje het volgende:
[..]![]()
Maar voor de duidelijkheid, heeft hij ermee gewerkt, of heeft hij het geschreven?
ken namelijk wel een vertaling met die titel. geschreven door Toulouse Lautrec ergens in 1900
quote:Op maandag 21 mei 2012 23:40 schreef Outpost76 het volgende:
Je hebt mn post helemaal niet gezien in de ABO sc.Niemand tot nu toe trouwens.
En ik moest direct denken aan de vertaling van Julia Childs book The Art of Cooking.quote:Op maandag 21 mei 2012 23:42 schreef superkokje het volgende:
[..]![]()
Maar voor de duidelijkheid, heeft hij ermee gewerkt, of heeft hij het geschreven?
ken namelijk wel een vertaling met die titel. geschreven door Toulouse Lautrec ergens in 1900
Tofquote:Op maandag 21 mei 2012 23:42 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Hij heeft hem zelf geschreven.
Ik heb m nu hier liggen. Moeders had er 2.
even zoeken op internet, dan linkje postenquote:Op maandag 21 mei 2012 23:42 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Hij heeft hem zelf geschreven.
Ik heb m nu hier liggen. Moeders had er 2.
Kan je m zelf kopen :quote:Op maandag 21 mei 2012 23:46 schreef superkokje het volgende:
[..]
even zoeken op internet, dan linkje posten
Ja en hij heeft er nog wat in geschreven voor mn moeder ook.quote:Op maandag 21 mei 2012 23:45 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Tof
En wat is je eerste indruk? Klassiek Frans of meer richting Aaltje of Wanneé?
Julia Child was dus later met haar boek. Mijn Opa had m klaar in 1954.quote:Op maandag 21 mei 2012 23:44 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
En ik moest direct denken aan de vertaling van Julia Childs book The Art of Cooking.
Ik ga zeker op zoek naar een kopie van het boek. Lijkt mij wel leuk, ben nu echt nieuwsgierig gewordenquote:Op maandag 21 mei 2012 23:55 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Julia Child was dus later met haar boek. Mijn Opa had m klaar in 1954.
Is hier en daar nog wel te koop 2e hands zie ik. vanaf ¤ 6.50quote:Op maandag 21 mei 2012 23:49 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Kan je m zelf kopen :
http://boeken.marktplaats(...)kboek-weerheijm.html
Het staat dus duidelijk niet tussen de hele berg kookboeken die jij op de zaak hebtquote:Op maandag 21 mei 2012 23:58 schreef superkokje het volgende:
[..]
Is hier en daar nog wel te koop 2e hands zie ik. vanaf ¤ 6.50
ik heb er thuis een stuk meer dan op de zaak. Daar staan er maar een stuk of 4quote:Op dinsdag 22 mei 2012 00:00 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Het staat dus duidelijk niet tussen de hele berg kookboeken die jij op de zaak hebt
Die op marktplaats kan je zo kopen.quote:Op maandag 21 mei 2012 23:58 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ik ga zeker op zoek naar een kopie van het boek. Lijkt mij wel leuk, ben nu echt nieuwsgierig geworden
Ik ben niet zo van marktplaatsquote:
Ik zag het ja. Het boek koste vroeger 8 gulden 90.quote:Op maandag 21 mei 2012 23:58 schreef superkokje het volgende:
[..]
Is hier en daar nog wel te koop 2e hands zie ik. vanaf ¤ 6.50
Slaap lekker alvast.quote:Op dinsdag 22 mei 2012 00:04 schreef superkokje het volgende:
ik heb het besloten, over 5 minuten ga ik slapen
Eerst nog een peukjequote:Op dinsdag 22 mei 2012 00:04 schreef superkokje het volgende:
ik heb het besloten, over 5 minuten ga ik slapen
Nah, ga van de week even langs de oudemanhuispoort langs. Staat een stand met veel kookboeken, die zal hem ook hebben, en als hij hem niet heeft liggen dan ritselt die hem wel voor mijquote:Op dinsdag 22 mei 2012 00:03 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Hier dan :
http://www.boekwinkeltjes.nl/singleorder.php?id=111611906
Ow, die menthol kent stikkies van jou hebben dus een ongeveer 1,5e minuut kortere brandduur dan mijn camelsquote:
je zuigt niet hard genoegquote:Op dinsdag 22 mei 2012 00:07 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ow, die menthol kent stikkies van jou hebben dus een ongeveer 1,5e minuut kortere brandduur dan mijn camels
Dan kan je die laatste peuk net zo goed skippen, je tanden poetsen en gaan slapen.quote:
Whehehehe tof!quote:Op dinsdag 22 mei 2012 00:06 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Nah, ga van de week even langs de oudemanhuispoort langs. Staat een stand met veel kookboeken, die zal hem ook hebben, en als hij hem niet heeft liggen dan ritselt die hem wel voor mij
Ik zal het zienquote:Op dinsdag 22 mei 2012 00:10 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Whehehehe tof!Ben benieuwd wat je er van vind. Het is niet een kook boek voor de huis tuin en keuken kok. Het is echt bedoeld om (als je al koken kan) je te stimuleren en zelf je fantasie te gebruiken.
Lijkt me een tof boek ja!quote:Op dinsdag 22 mei 2012 00:12 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ik zal het zien
Een van de leukste níet-kookboeken die ik heb is trouwens de Smaakbijbel
Leukste is eerste entry in het boek.... combi Aardbeien en Chocolade... overgewaardeerd, een mismatch, alsof je een aardbei een veel te wijde broek aantrektquote:Op dinsdag 22 mei 2012 00:21 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Lijkt me een tof boek ja!Ik zit ook wel eens te dubben. Zal het smaken. Mja meestal laat ik mn intuïtie maar gewoon bepalen en mik ik zo wat bij elkaar.
Maar, maar eehm ik vind dat juist een heerlijke match....quote:Op dinsdag 22 mei 2012 00:24 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Leukste is eerste entry in het boek.... combi Aardbeien en Chocolade... overgewaardeerd, een mismatch, alsof je een aardbei een veel te wijde broek aantrekt
Ik ga het morgen uitproberen, heb het nog nooit eerder gegeten. Ik heb aardbeien gekocht, melkchocolade en witte chocolade. Ga morgen de gewassen beitjes dopen in de gesmolten melk choco en daarna hun puntje in de gesmolten witte choco.quote:Op dinsdag 22 mei 2012 00:41 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Maar, maar eehm ik vind dat juist een heerlijke match....![]()
quote:Op dinsdag 22 mei 2012 00:50 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ik ga het morgen uitproberen, heb het nog nooit eerder gegeten. Ik heb aardbeien gekocht, melkchocolade en witte chocolade. Ga morgen de gewassen beitjes dopen in de gesmolten melk choco en daarna hun puntje in de gesmolten witte choco.
Ow, in tegenstelling tot wat ik begrijp het gross van de vrouwen, heb ik echt helemaal niets met chocoladequote:Op dinsdag 22 mei 2012 00:52 schreef Outpost76 het volgende:
[..]ik had het over chocola niet over melk of witte meuk.
![]()
![]()
Puur of extra puur of liever nog chocola zonder suiker toegevoegd.![]()
En dan ga je vd week met melk en witte meuk aan de slag?quote:Op dinsdag 22 mei 2012 01:22 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ow, in tegenstelling tot wat ik begrijp het gross van de vrouwen, heb ik echt helemaal niets met chocolade
Misschien een soort van Fogel afwijking
quote:
wrom niequote:Op dinsdag 22 mei 2012 21:26 schreef MaryMouse het volgende:
[..]Kokje
![]()
Ik had je eigenlijk niet verwacht vanavond
Omdat je zo actief bent geweest vandaagquote:Op dinsdag 22 mei 2012 21:35 schreef superkokje het volgende:
[..]
wrom nie![]()
BEn wel moe en goeie film aan het kijken
beyond a reasanoble doubtquote:Op dinsdag 22 mei 2012 21:36 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Omdat je zo actief bent geweest vandaag
Ik heb ook met water gespeeld
Welke film ben je aan het kijken? Ik kijk naar Herman
Veel plezier dan met kijken. Mij leek die film helemaal niets, en met Herman kan je altijd wel lachenquote:
meeste films met Michael Douglas zijn wel goed, en tot nu toe bevalt hij me welquote:Op dinsdag 22 mei 2012 21:41 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Veel plezier dan met kijken. Mij leek die film helemaal niets, en met Herman kan je altijd wel lachen
Ow, ik had niet gezien dat Michael Douglas meespeeld. Dat is best een toffe acteurquote:Op dinsdag 22 mei 2012 21:42 schreef superkokje het volgende:
[..]
meeste films met Michael Douglas zijn wel goed, en tot nu toe bevalt hij me wel
quote:Op dinsdag 22 mei 2012 21:45 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ow, ik had niet gezien dat Michael Douglas meespeeld. Dat is best een toffe acteur
Nu, ja, het heeft voor mij toch geen zin halverwege een film erin te vallen.
quote:Op dinsdag 22 mei 2012 21:49 schreef superkokje het volgende:
kijk ook even naar herman, moet wel lachen. Visleverancier die daar nu is, had voor die opnames niet alle vis in huis die Herman wilde gebruiken. Heeft hij toen bij zijn eigen visleverancier gehaald op de dag van de opnames![]()
was een paar dagen voordat ik bij die leverancier was
zal ook niet mogen, programma wordt gesponsord door Hanos. Jan van As is de vishandel van de Hanosquote:Op dinsdag 22 mei 2012 21:50 schreef MaryMouse het volgende:
[..]Gaaf, dat heb ik Herman niet zien twitteren
Ah, ja, dat het programma gesponserd wordt door Hanos was mij inmiddels wel heel erg duidelijk.quote:Op dinsdag 22 mei 2012 21:51 schreef superkokje het volgende:
[..]
zal ook niet mogen, programma wordt gesponsord door Hanos. Jan van As is de vishandel van de Hanos
liggen best lekkere dingen jaquote:Op dinsdag 22 mei 2012 21:53 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ah, ja, dat het programma gesponserd wordt door Hanos was mij inmiddels wel heel erg duidelijk.
Ik moet toch maar eens op zoek naar iemand die een Hanos-pas heeft. Ik begin te kwijlen van de dingen die ik daar zie.
Kan ik mij niet herinneren. Pa haalde alleen non-food dingen daar. Voor food ging hij altijd naar de Makro want die was meestal goedkoper.quote:
klopt, maar ook minder keuze en mindere kwaliteitquote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:10 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Kan ik mij niet herinneren. Pa haalde alleen non-food dingen daar. Voor food ging hij altijd naar de Makro want die was meestal goedkoper.
Vaders haalde vooral spullen voor de clubs, en niet voor een restaurantquote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:10 schreef superkokje het volgende:
[..]
klopt, maar ook minder keuze en mindere kwaliteit
quote:Op dinsdag 22 mei 2012 00:24 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Leukste is eerste entry in het boek.... combi Aardbeien en Chocolade... overgewaardeerd, een mismatch, alsof je een aardbei een veel te wijde broek aantrekt
Ik vind het eigenlijk best goed smakenquote:Op dinsdag 22 mei 2012 00:50 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ik ga het morgen uitproberen, heb het nog nooit eerder gegeten. Ik heb aardbeien gekocht, melkchocolade en witte chocolade. Ga morgen de gewassen beitjes dopen in de gesmolten melk choco en daarna hun puntje in de gesmolten witte choco.
aardbeien met chocola is een prima kombiquote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:15 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
[..]
Ik vind het eigenlijk best goed smaken![]()
[ afbeelding ]
Ik heb overwogen om eerst wat zwarte peper over de aarbeien te malen, maar besloot er op het laatste moment van af te zien. Moest het gewoon even eens proberen. Is goed geluktquote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:17 schreef superkokje het volgende:
[..]
aardbeien met chocola is een prima kombi![]()
Beetje zwarte peper van de molen erdoor, lekker smullen
Ik eet mijn aardbeien doorgaans zonder chocoladequote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:24 schreef De_Kardinaal het volgende:
Ik eet mijn peper doorgaans zonder aardbei.
Ik ben dyslectisch. Kocht ooit een potje aambeien. Die waren wel met chocolade doch geen succes.quote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:25 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ik eet mijn aardbeien doorgaans zonder chocolade
Avond D_K
Zal nog wel weer een keer op TV komenquote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:36 schreef superkokje het volgende:
verrassend einde van film. Is de moeite waard om te kijken
vast wel een keerquote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:36 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Zal nog wel weer een keer op TV komen
quote:
kan alletwee, maar voor juiste dosering beter op de aardbeiquote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:37 schreef MaryMouse het volgende:
Maar kokje, kan ik volgende keer gewoon gemalen peper door de gesmolten chocolade doen, of is het beter de peper op de aardbeien te doen en dan pas te dippen?
Ik weet niet wat voor invloed peper heeft op gesmolten chocolade
dit jaar rambo al twee keer, en dat binneneen maand op verschillende zendersquote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:38 schreef MaryMouse het volgende:
[..]De schatzoekfilms zijn tenslotte sinds ik jou ken ook al drie keer op TV geweest
Thanks, ga ik volgende week eens proberen. Ze zijn op trouwens.quote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:38 schreef superkokje het volgende:
[..]
kan alletwee, maar voor juiste dosering beter op de aardbei
De rambo's is niet echt mijn genre. Morgen wel weer the Lake House op tv, is ook al eerder geweest afgelopen jaar. Ga morgen maar K-19 kijkenquote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:39 schreef superkokje het volgende:
[..]
dit jaar rambo al twee keer, en dat binneneen maand op verschillende zenders
voor mij inmiddels ook niet meerquote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:43 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
De rambo's is niet echt mijn genre. Morgen wel weer the Lake House op tv, is ook al eerder geweest afgelopen jaar. Ga morgen maar K-19 kijken
Ik heb vandaag overdag bewust de gordijnen dicht gehouden. En het werd nog 25 graden. Nu alles lekker tegen elkaar open staan. Is nog 24 graden.quote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:45 schreef superkokje het volgende:
1 dag warm, en nu de hitte al niet meer uit huis te krijgen
Schermen naar beneden en gordijnen dichtquote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:46 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ik heb vandaag overdag bewust de gordijnen dicht gehouden. En het werd nog 25 graden. Nu alles lekker tegen elkaar open staan. Is nog 24 graden.![]()
Was het echt 45 graden op jouw balkon vanmiddag
quote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:49 schreef superkokje het volgende:
[..]
Schermen naar beneden en gordijnen dicht
bij ij nu nog 25 met deuren open.
Op de top 51Heb nog enkel glas, dus warmte komt sneller binnen
Heb vanaf 13.00 de zon vol op balkon en ramen staan tot dat de zon weg is. Hele balkonzijde is van glas
heb wel vaker van dat folie gehoord, scheelt idd een paar gradenquote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:54 schreef MaryMouse het volgende:
[..]51 graden.
De buren op de zuidkant van onze flat hebben trouwens een soort van folie op de ramen gekregen. Hun serres en zo werden ook veel te warm ook volledig glas en temperatuur binnen werd 40+. Ramen worden er iets donkerder door, maar valt niet echt op. Kan wel informeren voor je als je wilt?
iets meer dan een paar, volle zon erop en max. wat mijn buren nu in de serre meten is 29 graden. Dat is toch veel minder dan 42quote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:55 schreef superkokje het volgende:
[..]
heb wel vaker van dat folie gehoord, scheelt idd een paar graden
das idd veel jaquote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:56 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
iets meer dan een paar, volle zon erop en max. wat mijn buren nu in de serre meten is 29 graden. Dat is toch veel minder dan 42
Dus zal ik informeren voor je?quote:
Ik heb echt geen flauw idee meer wat het toen zou gaan kosten. Was voor mij (noord-oosten) niet zo relevant. Bijna alle buren op de zuid-kant hebben het toen wel gedaan. Kregen behoorlijke korting omdat het om 20+ appartementen ging.quote:Op dinsdag 22 mei 2012 22:59 schreef De_Kardinaal het volgende:
Goede zonwerende raamfolie is best duur nog.
Je kan ook gewoon zeggen dat ik niet hoef te informeren hoorquote:
was ook een optiequote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:05 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Je kan ook gewoon zeggen dat ik niet hoef te informeren hoor
brand losquote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:08 schreef MaryMouse het volgende:
Kokje mag ik je nog een vakvraagje stellen?
* MaryMouse heeft weer lopen prutsen in de keuken![]()
Rode wijn saus: Sjalotjes met knoflook in geklaarde boter tot ze glazig waren. Afblussen met rode wijn (ik had een cabernet-syrah), appelschijven mee smoren tot ze gaar zijn, Slagroom erbij, op smaak brengen met zout en peper, reduceren, passeren. Smaak was prima, maar de saus was echt zo ontzettend paars dat het er onsmakelijk uitzag.quote:
te veel rode wijn en niet ver genoeg ingekookt. Als je alleen room gebruikt en geen jus, wordt de saus altijd wat paarzig. Als je gewoon boter gebruikt ipv geclarifieerde boter, geeftdat ook wat kleur af. Beste is vlees bakken en uit de pan halen vet afgieten, sjalotten in de pan, afblussen met wijn, bak resten loskoken. Wijn voldoende ingekookt, room toevoegen en nog even reducerenquote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:20 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Rode wijn saus: Sjalotjes met knoflook in geklaarde boter tot ze glazig waren. Afblussen met rode wijn (ik had een cabernet-syrah), appelschijven mee smoren tot ze gaar zijn, Slagroom erbij, op smaak brengen met zout en peper, reduceren, passeren. Smaak was prima, maar de saus was echt zo ontzettend paars dat het er onsmakelijk uitzag.
Was een saus die bij een recept voor eendeborst stond. Dus ik had beter eerst de eendeborst in en mix van boter/olie kunnen aanbraden tot het vet knapperig was. Eend uit de pan halen. En dan dat als basis voor de saus kunnen gebruiken. En ik had de wijn dus al verder moeten reduceren voor ik de room erbij deed.quote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:25 schreef superkokje het volgende:
[..]
te veel rode wijn en niet ver genoeg ingekookt. Als je alleen room gebruikt en geen jus, wordt de saus altijd wat paarzig. Als je gewoon boter gebruikt ipv geclarifieerde boter, geeftdat ook wat kleur af. Beste is vlees bakken en uit de pan halen vet afgieten, sjalotten in de pan, afblussen met wijn, bak resten loskoken. Wijn voldoende ingekookt, room toevoegen en nog even reduceren
Doe meequote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:29 schreef superkokje het volgende:
nog eentje dan![]()
Hopen dat ik niet mijn bed uit drijf, anders andere kamer gaan liggen
restaurants gebruiken over het algemeen jus de veau of demi glace, en voegen over het algemeen geen room toe bij dit soort sauzen(bij rood vlees)quote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:28 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Was een saus die bij een recept voor eendeborst stond. Dus ik had beter eerst de eendeborst in en mix van boter/olie kunnen aanbraden tot het vet knapperig was. Eend uit de pan halen. En dan dat als basis voor de saus kunnen gebruiken. En ik had de wijn dus al verder moeten reduceren voor ik de room erbij deed.
Thankszoals ik al zei, smaakte best maar als ik die saus in een restaurant had gekregen had ik die teruggestuurd.
zoals altijdquote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:29 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Doe mee
Raam open, en lekker naakt alleen onder een laken
quote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:31 schreef superkokje het volgende:
[..]
restaurants gebruiken over het algemeen jus de veau of demi glace, en voegen over het algemeen geen room toe bij dit soort sauzen(bij rood vlees)
Een goede wijnsaus is best lekker. Mijn probleem was dat de saus best goed smaakte, maar erquote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:32 schreef Outpost76 het volgende:
Wijn
Ga je toch je eten niet mee verpesten?
Ola![]()
gewoon een zakje juspoeder gebruiken ipv jus de veau. Maar dan niet de receptuur van het zakje aanhouden maar slapper houdenquote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:32 schreef MaryMouse het volgende:
[..]Echt ik moet die pruts kookboeken echt weg doen en eens wat goede literatuur aanschaffen.
Ik slaap vanavond wel op de bankquote:
Wijn en wijnsaus vind ik t goorste wat er is.quote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:33 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Een goede wijnsaus is best lekker. Mijn probleem was dat de saus best goed smaakte, maar eruitzag.
Outpost
![]()
Heb de aardbeidjes gemaakt en ze zijn op
je moest eens weten hoeveel wijn ik gebruik in mijn etenquote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:32 schreef Outpost76 het volgende:
Wijn
Ga je toch je eten niet mee verpesten?
Ola![]()
Dat mag maar dan hoef ik t niet.quote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:35 schreef superkokje het volgende:
[..]
je moest eens weten hoeveel wijn ik gebruik in mijn eten![]()
Avond
dat merk je niet eens als ik het niet zegquote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:36 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Dat mag maar dan hoef ik t niet.
Savonds kokje!
Ik heb een paar boeken die vooral over de basistechnieken gaan, ook hoe je jus de veau of een demi glace moet maken. Ik maak dus gewoon de fout door de ecepten uit 'gewone' kookboeken niet te vertalen wat in de boeken over de basistechnieken staat.quote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:34 schreef superkokje het volgende:
[..]
gewoon een zakje juspoeder gebruiken ipv jus de veau. Maar dan niet de receptuur van het zakje aanhouden maar slapper houden
quote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:38 schreef superkokje het volgende:
ik ga het doen![]()
veel plezier nog saampjes
Oh dat zal best. Ik gok dat ik t 9 van de 10x wel proef alleen niet besef dat dat de wijn is.quote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:38 schreef superkokje het volgende:
[..]
dat merk je niet eens als ik het niet zeg
Slaap lekkerquote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:38 schreef superkokje het volgende:
ik ga het doen![]()
veel plezier nog saampjes
dat zal het zijn jaquote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:39 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Oh dat zal best. Ik gok dat ik t 9 van de 10x wel proef alleen niet besef dat dat de wijn is.![]()
Ik heb een vriendinnetje gehad die beweerde dat ze dronken werd door de oliebollen van mijn vader.... Nadat ik haar verteld had dat er een scheutje bruin bier door het beslag gegaan wasquote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:39 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Oh dat zal best. Ik gok dat ik t 9 van de 10x wel proef alleen niet besef dat dat de wijn is.![]()
Toch vind ik dat vaak geen + in sauzen ed.... Ik hou er echt niet van.quote:
quote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:41 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ik heb een vriendinnetje gehad die beweerde dat ze dronken werd door de oliebollen van mijn vader.... Nadat ik haar verteld had dat er een scheutje bruin bier door het beslag gegaan was
Volgende week idd pure chocolade en peper gebruikenquote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:35 schreef Outpost76 het volgende:
En?Volgende keer gewoon chocola nemen ipv wat je nu hebt gebruikt?
Melk en wit zijn bijna alleen maar suikers. Een aardbei heeft die zelf al. Dus is de combi met puur imo 10x beter.quote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:44 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Volgende week idd pure chocolade en peper gebruiken
Een scheutje, alleen maar gebruikt om het beslag extra te laten rijzen. Kwamen zo'n kleine 50 bollen uit een hele kom beslag, dus reken maar uit hoeveel alcohol er eventueel na het bakken nog in gezeten kan hebben. Denk dat je met je 0% aardig in de buurt komtquote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:44 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Toch vind ik dat vaak geen + in sauzen ed.... Ik hou er echt niet van.
[..]![]()
![]()
Niet beseffen dat er dan hoogst waarschijnlijk 0% alcohol in zit.
quote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:47 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Melk en wit zijn bijna alleen maar suikers. Een aardbei heeft die zelf al. Dus is de combi met puur imo 10x beter.
Geen peper!
Reken maar dat dat 0% was want door het bakken verdampt het.quote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:49 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Een scheutje, alleen maar gebruikt om het beslag extra te laten rijzen. Kwamen zo'n kleine 50 bollen uit een hele kom beslag, dus reken maar uit hoeveel alcohol er eventueel na het bakken nog in gezeten kan hebben. Denk dat je met je 0% aardig in de buurt komt
Ik ben geen kok hoor.quote:Op dinsdag 22 mei 2012 23:52 schreef MaryMouse het volgende:
[..]ik heb nu twee kokkies hier die mij kunnen adviseren
![]()
Volgende week ga ik een batch maken waar ik dan de helft wél bepeper en de andere helft niet. En dan goede pure chocolade pillen gebruiken.
Ow en ik heb wél chocolade pillen gebruikt, geen chocolade repen uit de supermarkt hoor
Dat weet ik hoorquote:Op woensdag 23 mei 2012 00:20 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Reken maar dat dat 0% was want door het bakken verdampt het.
Weet ik ook, maar ik heb graag tips, mits ze niet zo uitgesproken als een zeker blauwtje (ik denk dat je wel weet die ik bedoel)quote:[..]
Ik ben geen kok hoor.Alleen een uitgesproken mening als t over eten gaat.
Chocolade pillen kan je bij een goede bonboniere halen. Zijn een soort van tabletjes, zijn minder rotzooien aan toegevoegd dan in de gewone chocoladereep.quote:Zegt me niet veel. Ik heb ooit 1x chocolade fondu gedaan (bij mn buren) en dat was met puur en erug lekker. Mja zonder peper.
quote:Op woensdag 23 mei 2012 00:32 schreef Outpost76 het volgende:
Koop dan volgende keer ook banaan! Das erug lekker bij pure chocola.
Das dan hun fout.quote:Op woensdag 23 mei 2012 00:35 schreef MaryMouse het volgende:
[..]![]()
Ik heb anders gelezen dat de bananen met chocolade mislukt waren
quote:Op woensdag 23 mei 2012 00:59 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Das dan hun fout.Gewoon goede bananen kopen en ze er even in dopen. Klaar.
Ik ga slapen.![]()
Ik word er verlegen vanquote:Op donderdag 24 mei 2012 00:00 schreef Outpost76 het volgende:
Even heel veel kusje kroel voor Muisje!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Thx kanjer!
Ik kan wel janken.quote:
quote:
Dat hoort aan elkaar.quote:
Voor de Romeinse groet gebruikt men de rechterarm.quote:
Daar schut ik een hand meequote:Op donderdag 24 mei 2012 00:19 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Voor de Romeinse groet gebruikt men de rechterarm.
Ik schud geen handen van vrouwen. Dat mag niet vanwege mijn religie.quote:
Tja, dan zal je je rechterhand voor iets anders moeten gebruikenquote:Op donderdag 24 mei 2012 00:23 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Ik schud geen handen van vrouwen. Dat mag niet vanwege mijn religie.
Die gebruik ik om vrouwen vol in het gezicht te stompen. Ik ben nog een voor-hoofse ridder.quote:Op donderdag 24 mei 2012 00:23 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Tja, dan zal je je rechterhand voor iets anders moeten gebruiken
Quitte, aldus het woordenboek. Kiet is spreektaal.quote:Op donderdag 24 mei 2012 00:26 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Ik door jou.Dus staan we kiet. mbt verlegenheid dan.
Tja, was van jou te verwachten.... Helaas kan mijn Forgotten Realms character niet tegen jou opquote:Op donderdag 24 mei 2012 00:25 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Die gebruik ik om vrouwen vol in het gezicht te stompen. Ik ben nog een voor-hoofse ridder.
Volgens D_K staan we Quittequote:Op donderdag 24 mei 2012 00:26 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Ik door jou.Dus staan we kiet. mbt verlegenheid dan.
quote:Op donderdag 24 mei 2012 00:27 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Quitte, aldus het woordenboek. Kiet is spreektaal.
quote:
Ik schiet sneller magic missiles dan mijn schaduw.quote:Op donderdag 24 mei 2012 00:28 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Tja, was van jou te verwachten.... Helaas kan mijn Forgotten Realms character niet tegen jou op
Ik heb alleen maar mijn cloak of shadowsquote:Op donderdag 24 mei 2012 00:30 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Ik schiet sneller magic missiles dan mijn schaduw.
Die zouden meer vrouwen mogen dragen vind ik.quote:Op donderdag 24 mei 2012 00:32 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ik heb alleen maar mijn cloak of shadows
quote:
huhquote:Op donderdag 24 mei 2012 21:19 schreef superkokje het volgende:
[..]![]()
![]()
heb je weer iemand aan het werk gezet
quote:
Ze is lid geworden van Stormfront.quote:
quote:Op donderdag 24 mei 2012 21:21 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Ze is lid geworden van Stormfront.
quote:Op donderdag 24 mei 2012 21:21 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Ze is lid geworden van Stormfront.
is nog twee weken, tijd zatquote:Op donderdag 24 mei 2012 21:27 schreef MaryMouse het volgende:
Kreeg vandaag van de buuf te horen dat het bestuur van de VvE besloten heeft dat de voetbal bbq op 9 juni gehouden moet worden. Lekker veel tijd om het te organiseren
Moeten oplossing verzinnen om voetbal te kunnen kijken. Vorige jaren hadden we nog een buurman die digitenne had en een beamer van zijn werk meenam. Die buurman is verhuist.quote:
Casino met De Niroquote:
Casinobrood vind ik minder. Ik doe er ook meestal hagelslag op en geen Niro.quote:
Tja, zet dan een van de 600 films op die je nog hebt liggen.quote:
ESF is zonde van mijn tijdquote:Op donderdag 24 mei 2012 21:32 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Casinobrood vind ik minder. Ik doe er ook meestal hagelslag op en geen Niro.
ESF hier!
Nog zo weinig secondes op de teller?quote:
dat al he;emaal niet nee. House maar weer een keer op gezetquote:Op donderdag 24 mei 2012 21:32 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Tja, zet dan een van de 600 films op die je nog hebt liggen.
Je lijkt mij namelijk ook geen batman type
Ik speel al in overtimequote:Op donderdag 24 mei 2012 21:34 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Nog zo weinig secondes op de teller?
Ik ook al zo'n jaar of dertig nu.quote:
Het smaakt in ieder geval naar de dropsoort die ik gebruikt heb, dus ik neem aan dat het ijs geslaagd is. Ben blij dat ik het niet hoef op te eten.quote:
heb het bij mijn zwager geproefd, en toen vond ik het ook niet lekker, en die kon best ijs makenquote:Op donderdag 24 mei 2012 21:46 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Het smaakt in ieder geval naar de dropsoort die ik gebruikt heb, dus ik neem aan dat het ijs geslaagd is. Ben blij dat ik het niet hoef op te eten.
en de slagroom krijg je er gratis bijquote:Op donderdag 24 mei 2012 21:48 schreef De_Kardinaal het volgende:
Dropijs? Ik heb hier twee bolletjes en een prima hoorntje.
Ik hou al niet zo van drop, maar ik had weer eens lopen opscheppen hoe lekker mijn citroenijs wel niet is. Dus toen wilde iemand dat ik dropijs voor hem zou maken van zijn favoriete drop.quote:Op donderdag 24 mei 2012 21:48 schreef superkokje het volgende:
[..]
heb het bij mijn zwager geproefd, en toen vond ik het ook niet lekker, en die kon best ijs maken
gelukkig zit er niet zoveelverschil tussen citroen en drop ijsquote:Op donderdag 24 mei 2012 21:54 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ik hou al niet zo van drop, maar ik had weer eens lopen opscheppen hoe lekker mijn citroenijs wel niet is. Dus toen wilde iemand dat ik dropijs voor hem zou maken van zijn favoriete drop.
Echt wel, citroen ijs isquote:Op donderdag 24 mei 2012 21:56 schreef superkokje het volgende:
[..]
gelukkig zit er niet zoveelverschil tussen citroen en drop ijs
eenschquote:Op donderdag 24 mei 2012 21:57 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Echt wel, citroen ijs is![]()
dropijs is
we hebben het ook over goed citroen ijsquote:Op donderdag 24 mei 2012 21:59 schreef De_Kardinaal het volgende:
Citroenijs van de Australian of hoe heet die keten? Dan vries ik nog liever mijn eigen schoonmaakmiddel met citroen in. Minder chemisch en minder synthetisch.
Dat soort ijs is ook niet te etenquote:Op donderdag 24 mei 2012 21:59 schreef De_Kardinaal het volgende:
Citroenijs van de Australian of hoe heet die keten? Dan vries ik nog liever mijn eigen schoonmaakmiddel met citroen in. Minder chemisch en minder synthetisch.
Jij ook nietquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:11 schreef superkokje het volgende:
[..]
Wil D_K niet eens meer op je reageren
met vlekken denk ikquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:12 schreef De_Kardinaal het volgende:
Ik had even porno aanstaan in het andere venster en was benieuwd hoe het verhaal afliep.
Ze gaan doodquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:12 schreef De_Kardinaal het volgende:
Ik had even porno aanstaan in het andere venster en was benieuwd hoe het verhaal afliep.
jij zegt hetquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:12 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Jij ook niet![]()
Ik ben saai enverwekkend
Hij kwam gewoon omhoog toen ze er leven in had geblazen. De herrijzenis van het vlees.quote:
quote:Op donderdag 24 mei 2012 22:17 schreef MaryMouse het volgende:
Heb nu het verzoek om dropkrijt ijs te maken
Tja, ik ben ook blij dat ik het niet hoef te eten. Maar is wel een leuk experiment. Krijt van het drop af zien te halen en pas als de dropcompositie de machine ingaat het krijt er weer doorroeren denk ik.quote:
veel succes. denk dat je beter kan zoeken naar een dropkje met dezelfde smaak, en daar de basis van maken, en dan krijtdrop erdoorquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:19 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Tja, ik ben ook blij dat ik het niet hoef te eten. Maar is wel een leuk experiment. Krijt van het drop af zien te halen en pas als de dropcompositie de machine ingaat het krijt er weer doorroeren denk ik.
Probleem is dat ik nooit drop eet, dus zou echt niet weten wat ik als alternatief zou moeten nemen. Ik wist niet eens dat er zo iets smerigs als dropijs bestond.quote:Op donderdag 24 mei 2012 22:21 schreef superkokje het volgende:
[..]
veel succes. denk dat je beter kan zoeken naar een dropkje met dezelfde smaak, en daar de basis van maken, en dan krijtdrop erdoor
Asperge ijs maakte ik 20 jaar geleden alquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:22 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Probleem is dat ik nooit drop eet, dus zou echt niet weten wat ik als alternatief zou moeten nemen. Ik wist niet eens dat er zo iets smerigs als dropijs bestond.
Maar ach, ik las vandaag dat ze sinds deze week hier ook Asperge- en Haringijs verkopen
quote:Op donderdag 24 mei 2012 22:23 schreef superkokje het volgende:
[..]
Asperge ijs maakte ik 20 jaar geleden al
goed asperge ijs is lekker. Heeft wat weg van amandelquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:25 schreef MaryMouse het volgende:
[..]meen je dat?
Ik kan mij echt niets voorstellen bij asperge in een dessert achtig iets gebruiken.
Hoe maakte je het dan? Asperges koken in de melk en dan pureren of zo? Of een sterke bouillon trekken van de asperges?quote:Op donderdag 24 mei 2012 22:25 schreef superkokje het volgende:
[..]
goed asperge ijs is lekker. Heeft wat weg van amandel
En basilicum dan![]()
melk, room met suiker vanille aan de kook, binden met dooiersquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:28 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Hoe maakte je het dan? Asperges koken in de melk en dan pureren of zo? Of een sterke bouillon trekken van de asperges?
quote:Op donderdag 24 mei 2012 22:32 schreef superkokje het volgende:
[..]
melk, room met suiker vanille aan de kook, binden met dooiers
gepureerde gekookte en gezeefd asperges toevoegen. koud, opdraaien
Wel al genoteerd hoorquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:36 schreef Outpost76 het volgende:
Komen jullie ook als ik een BBQ meet organiseer?![]()
niet teveel vanille gebruiken uiteraard en in de juiste verhouding uiteraard. FF googelenquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:37 schreef MaryMouse het volgende:
[..]Dus eigenlijk de basis voor gewoon (vanille)ijs en daar de aspergeprut aan toevoegen
Snap ik, daarom had ik de vanille tussen haakjes staanquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:38 schreef superkokje het volgende:
[..]
niet teveel vanille gebruiken uiteraard
ik ook, sta in de startblokken om te gaan liggenquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:39 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Ik zit inm stiekem binnen...
Ssssst
Watjequote:Op donderdag 24 mei 2012 22:40 schreef superkokje het volgende:
[..]
ik ook, sta in de startblokken om te gaan liggen
Mietje.quote:Op donderdag 24 mei 2012 22:40 schreef superkokje het volgende:
[..]
ik ook, sta in de startblokken om te gaan liggen
quote:Op donderdag 24 mei 2012 22:46 schreef superkokje het volgende:
[..]
weet je hoe vermoeiend in de zon liggen en zwemmen is
helaas wel jaquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:47 schreef MaryMouse het volgende:
[..]Ik ben sinds gister bezig met het uizoeken van de zooi in de studeerkamer.
Weet je wel hoe zwaar het is om met tig vuilniszakken naar de overkant van de straat te lopen ?
Geloof mij op mijn blauwgroene ogen dat Kokje écht geen mietje isquote:
Dat kan ik ook. Met mijn 130 kilo ben ik een eenmansmuur.quote:Op donderdag 24 mei 2012 22:51 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Geloof mij op mijn blauwgroene ogen dat Kokje écht geen mietje is
Hij kan zo weer een football pak aantrekken en zo weer het veld op
Maar gelukkig gaat mijn buurman mij komende woensdag helpen met de oude tv bij het grofvuil zettenquote:
quote:Op donderdag 24 mei 2012 22:52 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Dat kan ik ook. Met mijn 130 kilo ben ik een eenmansmuur.
quote:Op donderdag 24 mei 2012 22:51 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Geloof mij op mijn blauwgroene ogen dat Kokje écht geen mietje is
Hij kan zo weer een football pak aantrekken en zo weer het veld op
De snackbar-houder op de hoek heeft waarschijnlijk een vakantie geboekt op mijn centen voor drie maanden.quote:
Die is vast al aan het rentenieren in Thailandquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:54 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
De snackbar-houder op de hoek heeft waarschijnlijk een vakantie geboekt op mijn centen voor drie maanden.
naar een heel ver land zekerquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:54 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
De snackbar-houder op de hoek heeft waarschijnlijk een vakantie geboekt op mijn centen voor drie maanden.
quote:Op donderdag 24 mei 2012 22:51 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Geloof mij op mijn blauwgroene ogen dat Kokje écht geen mietje is
Hij kan zo weer een football pak aantrekken en zo weer het veld op
Een watje is hij welquote:Op donderdag 24 mei 2012 22:57 schreef Outpost76 het volgende:
[..]jij noemt m eerst watje en vervolgens ga je m helpen.
Ik plaag maar wat hoor dus niet zo serieus muisje.
quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:01 schreef MaryMouse het volgende:
Ik geloof dat NL níet door is naar de finale van ESF
Moet je wel lang stoven, kokje is een taaiequote:Op donderdag 24 mei 2012 23:01 schreef De_Kardinaal het volgende:
Ach, ik ben een kung fu meester. Binnen 1 minuten maak ik er dode kok in zijn eigen rode au vin van
quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:02 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Moet je wel lang stoven, kokje is een taaie
quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:04 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Ik doe al aan drive-by's sinds de geboorte van het machinegeweer.
In mijn periode dat ik nog aan sport deed. Ganzen en negers schieten. Dat mocht toen nog. Nu geldt er volgens mij een jachtseizoen voor wilde ganzen.quote:
quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:10 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
In mijn periode dat ik nog aan sport deed. Ganzen en negers schieten. Dat mocht toen nog. Nu geldt er volgens mij een jachtseizoen voor wilde ganzen.
quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:10 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
In mijn periode dat ik nog aan sport deed. Ganzen en negers schieten. Dat mocht toen nog. Nu geldt er volgens mij een jachtseizoen voor wilde ganzen.
Ok duidelijk, jij bent dus ook al een mietjequote:Op donderdag 24 mei 2012 22:59 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Een watje is hij wel![]()
't is dat hij best streng kan kijken, maar ander zou ik hem zelf een (ik durf het niet te zeggen) noemen
quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:13 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Ok duidelijk, jij bent dus ook al een mietje
Je snapt dat je door je reactie (die nu in quote staat) je eigenlijk toe geeft dat je kokje ook een mietje vind?quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:14 schreef MaryMouse het volgende:
[..]Maar ik durf dat gewoon toe te geven
Dat weet ik nog niet. Ik weet wel dat t een toppertje is. Mietje of niet.quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:16 schreef De_Kardinaal het volgende:
Ik durf ook best te bekennen dat MaryMouse een mietje 1e klas is.
Ja. hoe zit datquote:Op donderdag 24 mei 2012 23:17 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Je snapt dat je door je reactie (die nu in quote staat) je eigenlijk toe geeft dat je kokje ook een mietje vind?![]()
![]()
Echt nietquote:Op donderdag 24 mei 2012 23:17 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Je snapt dat je door je reactie (die nu in quote staat) je eigenlijk toe geeft dat je kokje ook een mietje vind?![]()
![]()
quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:16 schreef De_Kardinaal het volgende:
Ik durf ook best te bekennen dat MaryMouse een mietje 1e klas is.
Als je niet streng bent, en je strenge en resolute stem opzet ben je eigenlijk wel eenquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.You better lose yourself in the music
The moment, you own it, you better never let it go
quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:20 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Echt nietIk ben het met D_K eens
[..]
[..]
Als je niet streng bent, en je strenge en resolute stem opzet ben je eigenlijk wel een
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
Maar dat wist je alquote:
Níet stoken tussen kokje en mij hè lukt je toch nietquote:Op donderdag 24 mei 2012 23:25 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Ok ok t is hoe je t leest.Wilde je uitdagen maar je hapt helaas niet.
quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:27 schreef MaryMouse het volgende:
Drassss trouwens ook al een tijdje hier niet meer gezien
Dan kom hier maar eens in de kelder kijken. Misschien zit hij er wel tussen. Heeft hij blond haar, een bril, twee flaporen en een klompvoet?quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:27 schreef MaryMouse het volgende:
Drassss trouwens ook al een tijdje hier niet meer gezien
quote:
De eerste drie wel, laatste nietquote:Op donderdag 24 mei 2012 23:28 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Dan kom hier maar eens in de kelder kijken. Misschien zit hij er wel tussen. Heeft hij blond haar, een bril, twee flaporen en een klompvoet?
Nou mocht er een fokker verdwenen zijn die wel aan die kenmerken voldoet die zit hier dus in de kelder.quote:
Zeker niet Kahaarinquote:Op donderdag 24 mei 2012 23:38 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Nou mocht er een fokker verdwenen zijn die wel aan die kenmerken voldoet die zit hier dus in de kelder.
Het was niet stoken schat. Ik maakte gewoon een grapje.quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:26 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Níet stoken tussen kokje en mij hè lukt je toch niet
quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:47 schreef De_Kardinaal het volgende:
Ik stook wel in een goed huwelijk. Je weet pas of het goed is als je iets test.
Ik begreep wel dat het een grap was, en ik ben een stuk kleiner dan kokje, dus voor hem opkomen is ook een beetje zinloos. Dat kan hij echt zelf wel. Maar ik mag kokje gewoon graagquote:Op donderdag 24 mei 2012 23:46 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Het was niet stoken schat. Ik maakte gewoon een grapje.
Ik zou trouwens nooit stoken in een goed 'huwelijk' Mijn vriendin waar ik 3 jaar mee ging, ging vreemd met mijn beste maatje waar ik al 22 jaar beste maatjes mee was. Ze zijn nu getrouwd en hebben hun 1e kind.. Dat terwijl we meubels aan t uitzoeken waren (enkele zelfs al gekocht hadden) en een huisje aan t zoeken waren... Poef weg toekomst....
Dat gevoel wat ik daarna jaren met me heb meegesleept en nog mee zeul gun ik niemand.
Eensch....quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:53 schreef De_Kardinaal het volgende:
Als iemand vreemd kan gaan met je beste maatje dan was ie al lang je beste maatje niet meer.
Dat wist ik wel. Wilde t alleen even duidelijk hebben. Ik hou niet van onduidelijke shizzle.quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:51 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ik begreep wel dat het een grap was, en ik ben een stuk kleiner dan kokje, dus voor hem opkomen is ook een beetje zinloos. Dat kan hij echt zelf wel. Maar ik mag kokje gewoon graag![]()
sorry dat ik het zeg, maar wat een secreet.
Mja dat zag ik dus niet.quote:Op donderdag 24 mei 2012 23:53 schreef De_Kardinaal het volgende:
Als iemand vreemd kan gaan met je beste maatje dan was ie al lang je beste maatje niet meer.
Hazes heeft daar een nummer over.quote:
Hazes is held!quote:Op vrijdag 25 mei 2012 00:02 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Hazes heeft daar een nummer over.
Klopt!quote:
Mooi, dan denken wij op dat vlak ook op dezelfde manierquote:Op donderdag 24 mei 2012 23:58 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Dat wist ik wel. Wilde t alleen even duidelijk hebben. Ik hou niet van onduidelijke shizzle.
Nu, ja, ik denk nogal simpel over dit soort zaken. Je doet ze nietquote:Zij een secreet ja maar eehm sorry ik neem het hem veel meer kwalijk. 22 jaar vriendschap vind ik boeiender dan 3 jaar relatie.
quote:Op vrijdag 25 mei 2012 00:05 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Mooi, dan denken wij op dat vlak ook op dezelfde manier
Sorry ik snap jou punt uit een vrouwen oogpunt maar bij mannen is t (volgens mij) een ongeschreven regel dat je met je poten af blijft van een ander zn vriendin. Zelfs al is t al een jaar uit vraag je nog of een ander t erg vind als je haar mee uit vraagt. Na 5 jaar vriendschap oid doe je zoiets al niet. Laat staan na 22 jaar...quote:Nu, ja, ik denk nogal simpel over dit soort zaken. Je doet ze niet
Of op het moment dat je begint te twijfelen wees er dan open en eerlijk over. Maar goed, dat zal ook wel met mijn historie te maken hebben
Tja, en bij vrouwen dat je afblijft van de vent van een anderquote:Op vrijdag 25 mei 2012 00:15 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
[..]
Sorry ik snap jou punt uit een vrouwen oogpunt maar bij mannen is t (volgens mij) een ongeschreven regel dat je met je poten af blijft van een ander zn vriendin. Zelfs al is t al een jaar uit vraag je nog of een ander t erg vind als je haar mee uit vraagt. Na 5 jaar vriendschap oid doe je zoiets al niet. Laat staan na 22 jaar...
Klinkt misschien stom voor jou als vrouw maar toen ik een relatie had had ik veel meer sjans en trokken er meer vrouwen aan me dan toen ik vrijgezel was.... Dus dat geloof ik niet.quote:Op vrijdag 25 mei 2012 00:18 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Tja, en bij vrouwen dat je afblijft van de vent van een ander![]()
De wereld zit gek in elkaar
Klinkt misschien stom voor jou als man maar toen ik vrijgezel was en sjans kreeg van een getrouwde man, was hij degene die het initiatief nam.quote:Op vrijdag 25 mei 2012 00:22 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Klinkt misschien stom voor jou als vrouw maar toen ik een relatie had had ik veel meer sjans en trokken er meer vrouwen aan me dan toen ik vrijgezel was.... Dus dat geloof ik niet.
Rare wereld idd.
Dat zijn gewoon hufters die de verkeerde vrouw hebben gekozen. Fout zijn ze dat geef ik meteen toe maar dat neemt niet weg hoe leuk sommige vrouwen t vinden om een gebonden man t bed in te krijgen....quote:Op vrijdag 25 mei 2012 00:26 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Klinkt misschien stom voor jou als man maar toen ik vrijgezel was en sjans kreeg van een getrouwde man, was hij degene die het initiatief nam.
Dus rare wereld idd.
Gaan we samen slapen.quote:Op vrijdag 25 mei 2012 00:30 schreef MaryMouse het volgende:
Zo, en ik a slapen![]()
ik hoop dat een pakketje morgen heelhouds zijn eindbestemming bereikt.
Goed planquote:
Ik las het!quote:Op zondag 27 mei 2012 23:01 schreef MaryMouse het volgende:
Outpost ik heb het erwtensoep recept voor je
Maar het is eigenlijk helemaal geen weer voor erwtensoep receptenquote:
SPOILER: Erwtensoep van Die Port van CleveOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.You better lose yourself in the music
The moment, you own it, you better never let it go
quote:Op zondag 27 mei 2012 23:10 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Maar het is eigenlijk helemaal geen weer voor erwtensoep recepten
Oh, op de achterkant van het recept stond een gedeeltelijke PTT advertentie met daarop het oude logo, dus het recept is van vóór 1981Dat geeft niet. Ik ga t niet morgen snel maken omdat dit of dat. Ik bewaar het en zie t vd winter wel weer.SPOILER: Erwtensoep van Die Port van CleveOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bedankt voor t posten iig!![]()
![]()
Ik had het belooft, en het komt maar zelden voor dat ik mijn beloftes niet na komquote:Op zondag 27 mei 2012 23:14 schreef Outpost76 het volgende:
[..]
Dat geeft niet. Ik ga t niet morgen snel maken omdat dit of dat. Ik bewaar het en zie t vd winter wel weer.
Bedankt voor t posten iig!![]()
Koffie, watertje, slofjes nodig ?quote:
dan is de soep wat lichter verteerbaar, en minder vet. rund geeft een andere smaakquote:Op zondag 27 mei 2012 23:18 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ik had het belooft, en het komt maar zelden voor dat ik mijn beloftes niet na kom
En weet je wat het leuke is, het is in de winter voor een prikkie te maken. En als je dan meteen 10 liter maakt, de rest van de winter smullen.
Ik heb afgelopen winter van de slager gewoon een varkenspoot gekregen (wel nadat ik gevraagd had of hij er een kon bestellen voor mij). Maar ossestaart heb ik niet eerder in de erwtensoep gedaan, dus dat zal wel het geheim van Die Port van Cleve zijn denk ik.
viel wel mee, hele dag bijna niks, vanavond tussen 8 en 10 50 pax. Daarna nog ff poetsenquote:Op maandag 28 mei 2012 00:04 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Koffie, watertje, slofjes nodig ?
Werkdag ternauwernood overleefd geloof ik?
Daarom was ik ook zo blij dit 'recept' te vinden (trouwens vond het in het boek van Outposts opa). De Snert bij Die Port was volgens mij (maar ik was nog jong) wereldberoemd. Heb goede herinneringen aan, en, na het overlijden van mijn pa heb ik daar ook nooit meer snert gegeten, maar is in mijn herinnering de beste snert ooit. (En ik denk dat ik het van ongeveer '77 tot '93 daar jaarlijks wel at).quote:Op maandag 28 mei 2012 00:05 schreef superkokje het volgende:
[..]
dan is de soep wat lichter verteerbaar, en minder vet. rund geeft een andere smaak
50 pax gepland of ongepland?quote:Op maandag 28 mei 2012 00:06 schreef superkokje het volgende:
[..]
viel wel mee, hele dag bijna niks, vanavond tussen 8 en 10 50 pax. Daarna nog ff poetsen
dus de plank weer wat groter gemaaktquote:Op maandag 28 mei 2012 00:08 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Daarom was ik ook zo blij dit 'recept' te vinden (trouwens vond het in het boek van Outposts opa). De Snert bij Die Port was volgens mij (maar ik was nog jong) wereldberoemd. Heb goede herinneringen aan, en, na het overlijden van mijn pa heb ik daar ook nooit meer snert gegeten, maar is in mijn herinnering de beste snert ooit. (En ik denk dat ik het van ongeveer '77 tot '93 daar jaarlijks wel at).
min of meer gepland, maar is altijd afwachtenquote:Op maandag 28 mei 2012 00:09 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
50 pax gepland of ongepland?
Poetsen heb ik ook gedaan vandaag, en verder gegaan met het uitzoeken van de spullen die 3 jaar terug bij mij neer gepleurt zijn toen mijn moeder moest verhuizen. Gaat goed
Noop, oude boeken gaan dinsdag naar de kringloop en als die ze niet wil hebben naar een kinderboerderij voor oudpapierquote:Op maandag 28 mei 2012 00:09 schreef superkokje het volgende:
[..]
dus de plank weer wat groter gemaakt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |