Graagquote:Op woensdag 16 mei 2012 19:15 schreef Dientje12 het volgende:
[..]
hey, ik eet nu rijst
Dat word me alledaagse eten op het eiland, wil je pics?
is niet moeilijkquote:Op woensdag 16 mei 2012 19:16 schreef Dientje12 het volgende:
[..]
Oke, zometeen
[..]
Dat wil ik ook wel maar heb de skills niet
Dat doe ik ook altijd. Lekker aftrekken toch.quote:Op woensdag 16 mei 2012 19:17 schreef Dientje12 het volgende:
[..]
En je liet ook het vleesje plonzen in de margarine, toevallig
quote:Op woensdag 16 mei 2012 19:17 schreef monkyyy het volgende:
Wat betekent "het vleesje plonzen in de margarine"?
Uhm, je doet margarine in de pan laat het smelten, en dan is er een plas met margarine, je pakt je vleesje maar hij glijdt van je mes af en PLONSquote:Op woensdag 16 mei 2012 19:17 schreef monkyyy het volgende:
Wat betekent "het vleesje plonzen in de margarine"?
Ah, weer wat geleerd.quote:Op woensdag 16 mei 2012 19:18 schreef Dientje12 het volgende:
[..]
Uhm, je doet margarine in de pan laat het smelten, en dan is er een plas met margarine, je pakt je vleesje maar hij glijdt van je mes af en PLONS
Huhquote:Op woensdag 16 mei 2012 19:18 schreef Spouwerranger het volgende:
[..]
Dat doe ik ook altijd. Lekker aftrekken toch.
Altijd een schort om bij het koken tochquote:
roomboterquote:Op woensdag 16 mei 2012 19:18 schreef Dientje12 het volgende:
[..]
Uhm, je doet margarine in de pan laat het smelten, en dan is er een plas met margarine, je pakt je vleesje maar hij glijdt van je mes af en PLONS
Dat is te mainstreamquote:Op woensdag 16 mei 2012 19:21 schreef monkyyy het volgende:
[..]
Altijd een schort om bij het koken toch
En als het uitdroogd?quote:Op woensdag 16 mei 2012 19:21 schreef Spouwerranger het volgende:
[..]
Margarine als glijmiddel gebruiken
Ruim je keuken eens op.quote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |